🔴 امروز خورشید عمود بر خانه خدا میتابد
♦️ساعت 13 و 48 دقیقه امروز، دوشنبه 7 خرداد ماه هنگام اذان ظهر در مکه مکرمه، خورشید عمود بر خانه خدا میتاید.
♦️در این ساعت در هر کجای کره زمین اگر به سمت خورشید بایستیم، دقیقا راستای قبله خواهد بود
آیتالله «کعبی» عضو مجلس خبرگان رهبری:
🔹برخی تلاش دارند از طریق چهرهسازی، همتاسازی و نیز تبلیغات رسانهای برای امام (ره) مفسر و مکتب درست کنند، در حالی که مصادره امام برای یک جریان سیاسی ظلم به امام و مکتب ایشان است.
🔹امام میفرمود «قدرت حقیقی، قدرت خداوند است و قدرتهای این دنیا قدرتهای پوشالی است پس آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند».
توهم بیمه ۱۱ میلیون نفری سلامت
🔹بیمه همگانی سلامت از مهمترین وعدههای دولت روحانی است و بارها رئیس جمهور و وزیر بهداشت از بیمه شدن ۱۱ میلیون نفر به عنوان مهمترین دستاورد دولت یازدهم یاد کردند.
🔹در ماههای اخیر همین مسئولان در حال عقبنشینی از افتخارات گذشته و حذف تدریجی بیمهشدگان هستند.
🔸گزارش فارس از یک آمار دروغ در دولت را در لینک زیر بخوانید👇
fna.ir/bmktbp
🔴فقر را تو و یارانت بر مردم وارد کردهاید!
✍آیت الله مصباح یزدی:
♦️برخی فکرشان این است که «حالا که میخواهم مردم را از #فقر نجات بدهم؛ باید کاری کنم که آمریکا تحریمها را بردارد».
در حالیکه سیاستهای خودش باعث فقر شده و کسانی را سر کار آورده که با رشوه، رباخواری و... منافع مردم را به خطر انداختهاند.
فقر را تو و یارانت بر مردم وارد کردهاید!
♦️با این وجود میگوید چون میخواهم فقر را از بین ببرم باید بروم با آمریکا بسازم یعنی دستهایم را بلند کنم و بگویم: تسلیم! عذرخواهی هم بکنم اگر جسارتی شده!
♦️در یک سطحی از آگاهی خودش هم باورش شده است که میخواهد به مردم خدمت کند! اما غافل از اینکه هم خودش را، هم مردمش را، هم دینش را و هم خونهای شهدا را پایمال کرده است و تا روز قیامت هرچه فساد بر این مترتب شود بر گردن اوست.
🚨در ماه رمضان، با چشیدن گرسنگی و تشنگی، به فکر گرسنگان و محرومان و فقرا بیفتیم
🔻رهبرانقلاب: یکی از درسهای بزرگ ماه رمضان که در خلال دعا و روزه و تلاوت قرآن باید فرا بگیریم این است که با چشیدن گرسنگی و تشنگی، به فکر گرسنگان و محرومان و فقرا بیفتیم.
🔺در آیات قرآن میخوانیم که یکی از نشانههای تکذیبِ دین این است که انسان در مقابل فقر فقیران و محرومان بیتفاوت باشد و احساس مسؤولیت نکند. ۱۳۸۱/۰۹/۱۵
🌟در ایام ماه مبارک رمضان، یک نکتهی اخلاقی از حضرت آیتالله خامنهای
@Khamenei_ir
کل شغل ایجاد شده در تلگرام 33 هزار مورد!
آمارهای اعلام شده درباره ایجاداشتغال در پیامرسان تلگرام تخیلی است.
روزنامه وطن امروز در گزارشی خاطرنشان کرد:
بررسیها نشان میدهد آمارهای اعلام شده درباره اشتغالزایی تلگرام مانند آمار اشتباه روحانی دربارهاشتغالزایی فضای مجازی یک آمار رویایی و خلاف واقع است.
چند هفته قبل روحانی اعلام کرد ۲ میلیون شغل در فضای مجازی ایجاد شده، اما وزیر ارتباطات سریعا این آمار را تصحیح کرد و به ۲۰۰ هزار شغل تنزل داد. اما واقعیت چیست؟ تجربه سالهای اخیر فضای مجازی ایران نشان داده تا مادامی که نمونه خدمت خارجی در کشور وجود داشته باشد، امکان رشد اپلیکیشن داخلی وجود ندارد، از نمونههای بارز آن هم آپارات و کافه بازار است. پس از محدودیت آیپیهای تلگرام توسط اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت در ایران، حالا موجی از مخالفتها برابر این اقدام شکل گرفته است؛ گروهی محدودسازی تلگرام را به بستن راه ارتباطی و گروهی دیگر این کار را مبارزه با آزادی میخوانند، اما اصلیترین مخالفان محدودیت تلگرام آن را راهی برای کسب درآمد میدانستند که حالا از آن محروم شدهاند. حتی یکی از عواملی که باعث بیرغبتی وزیر جوان بر اجرای تمام و کمال فیلترینگ و در کنار آن حمایت از پیامرسانهای داخلی شده، همین موضوع است. رسانههای زنجیرهای و حامی دولت هم همواره تاکید ویژهای به این موضوع داشته و دارند. عناوینی مانند «۵۰۰ هزار شغل هوا شد»، «فیلتر تلگرام چند نفر را بیکار کرد؟»، «مرگ هزاران شغل با فیلترینگ» و... پمپاژهایی بودند که سعی داشتند پس از تلگرام را آخر دنیا تصویر کنند و از همه مردم بخواهند هر طور شده در تلگرام بمانند و به سمت پیامرسانهای داخلی نروند.
بر این اساس عمدهاشتغالزایی که تلگرام طی سالهای متمادی در ایران ایجاد کرد به ۲ موضوع «راهاندازی و مدیریت کانال» و «عرضه محصول برای فروش» ختم میشود که طبق آخرین گزارش مرکز ملی فضای مجازی هماکنون ۱۰ هزار نفر در حوزه راهاندازی کانال و حدود ۲۳ هزار نفر در حوزه فروش مشغول به کار هستند. مشاغلی مانند طراحی ربات، تولید محتوا و ویراستاری هم در این حوزه وجود دارد که حجم آن بسیار اندک است. نکته مهم اینجاست که تمام مشاغل نام برده در فضای تلگرام قابلیت رشد در پیامرسانهای داخلی را هم دارند. در کنار این پیامرسانهای داخلی میتواننداشتغال بیشتری را ایجاد کنند. به طور معمول اشتغالزایی در صنعت اپلیکشین در ۳ دسته شغلهای اصلی، شغلهای غیرمستقیم و شغلهای سرریز تقسیمبندی میشود. دسته اول کسانی هستند که به طور مستقیم برنامهنویسی و طراحی نرمافزار را انجام میدهند. دسته دوم شامل مواردی مانند فروش، بازاریابی، مدیریت مالی، منابع انسانی یا بخشهای اداری کسبوکار است. دسته سوم کسانی هستند که با شرکتهای تولیدکننده نرمافزار همکاری دارند؛ این مجموعهها از ارائهدهندگان خدمات سختافزاری، اینترنت، تجهیزات شبکه گرفته تا مجموعههایی مانند رستورانها و هتلها که با شرکتهای نرمافزاری همکاری داشته و خدمات خود را بر بستر آنها ارائه میدهند، تشکیل میشوند.
http://kayhan.ir/fa/news/133600
البته با حمایت از پیام رسانهای بومی چند ده برابر این امار اشتغال را میشود بواسطه پیامرسان داخلی تولید نمود اگر بخواهند میشود...
نگاهی به کارنامه سیاهِ قاره سبز!
«انسان عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود»؛ اما متاسفانه دولتمردان و رسانههای زنجیرهای اصرار دارند که تجربه پرهزینه برجام نادیده گرفته شده و خسارت محض توافق هستهای به دیگر مولفههای قدرت کشورمان نیز تعمیم یابد. این در حالی است که بدعهدی اروپا و وابستگی شدید آنها به آمریکا کاملا مشخص و آشکار است. موضوعی که با یک بررسی مختصر تاریخی، به راحتی به آن پی میبریم.
نشست کمیسیون مشترک برجام بدون آمریکا روز جمعه به مدت سه ساعت و با حضور هیئتهای ایران و ١+٤ و نماینده اتحادیه اروپا در هتل پله کوبورگ شهر وین برگزار شد. در پایان این نشست هماهنگکننده کمیسیون مشترک برجام بیانیهای صادر کرد.
در بخشی از این بیانیه آمده است: اعضای برجام از خروج آمریکا از برجام و اعلام وضع مجدد تحریمهای واشنگتن که وفق برجام لغو شده بودند، ابراز تاسف کردند.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: اعضای باقیمانده برجام بر تعهد خود برای اجرای مستمر و کامل توافق و رفع تحریمهای مرتبط با هستهای تاکید کرده و ایران هم پیشنهاد کرد که در گام بعدی نشست کمیسیون مشترک در سطح وزرا برگزار شود.
عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه و رئیس هیئت ایرانی در این نشست اعلام کرد «به حفظ برجام مطمئنتر شدیم»!
کارنامه اروپا
همزمان با اظهارات عراقچی درخصوص «اطمینان به اروپا در اجرای برجام»، روزنامههای زنجیرهای نیز با هیاهوی رسانهای به بزک اروپا پرداخته و مدعی هستند که «اروپا در کنار ایران ایستاده» و باید به اروپا اعتماد کرد!
این خط رسانهای یادآور اظهارنظر مشهور عراقچی در دی ماه 94 است. آنجا که عراقچی همزمان با عهدشکنی آمریکا و بدون توجه به سابقه این کشور در زیرپاگذاشتن توافقات بینالمللی، گفت «امضای کری تضمین است؛ اطمینان تهران از اجرای برجام» و این اظهارنظر تأملبرانگیز تیتر یک روزنامه زنجیرهای شرق شد. بعدها مدیرمسئول این روزنامه زنجیرهای گفت که برای عبور از سد افکار عمومی ناگزیر بودیم تا برجام را بزک کنیم! همواره تاکید شده است که «انسان عاقل از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود»؛ اما متاسفانه دولتمردان و رسانههای زنجیرهای اصرار دارند که تجربه پرهزینه برجام نادیده گرفته شده و خسارت محض توافق هستهای به دیگر مولفههای قدرت کشورمان نیز تعمیم یابد.
این در حالی است که بدعهدی اروپا و وابستگی شدید آنها به آمریکا کاملا مشخص و آشکار است. موضوعی که با یک بررسی مختصر تاریخی، به راحتی به آن پی میبریم.
دولت سازندگی
مرحوم هاشمی رفسنجانی و دولتمردانش در فاصله زمانی سال 68 تا 76 بر این باور بودند که تمرکز روی حوزه سیاست خارجی، میتواند قطار توسعه اقتصادی را به حرکت دربیاورد، بنابراین باید از دشمنتراشی با خارجیها حذر کرد تا بلکه با این سیاست، سیل منابع خارجی برای امر توسعه به داخل کشور سرازیر شود.
هاشمی رفسنجانی همان ایام در سخنانی گفت:«یک جایی هست که آدم بدون دلیل، برای خودش دشمن و درگیری ایجاد میکند که امکاناتی که باید صرف سازندگی شود، بخواهد صرف درگیری شود».
رئیسجمهور وقت کشور همچنین در نشست خبری، درباره سیاست تعاملی دولتش با کشورهای خارجی گفت: «ایران این آمادگی را دارد با کشورهایی که آمادگی دارند، سیاست برخورد مساوی و بدون باج خواهی و انحصارطلبی را دنبال کنند، تعامل داشته باشد».
در همین راستا سیاست «تنشزدایی با اروپا» در دولت سازندگی کلید خورد. رویکردی که از سوی اروپاییها به «گفتوگوهای انتقادی» تعبیر شد.
دولت هاشمی برای پیشبرد نسخه توسعهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول موسوم به «سیاست تعدیل ساختاری»، برای جذب سرمایه خارجی در حوزه سیاست خارجی راهبرد «تنشزدایی» را در پیش گرفته بود. در لوای همین سیاست، دولت وقت تن به گفتوگوهایی با اروپا داد که به «گفتوگوی انتقادی» معروف شد و قرار بود که دو طرف گلایهها و انتقادات خود را از یکدیگر مطرح کنند تا زمینه برای روابط
نزدیکتر فراهم شود.
http://kayhan.ir/fa/news/133596
نسخه ذلت نپیچید!
دکتر محمد حسین محترم
1- اکنون که آمریکا با خروج از برجام همه آنچه دولت و تیم هستهای رشته بودند را پنبه کرده و نشان داده است که هزینه 4 ساله همه امکانات کشور به پای برجام، دود شده و به هوا رفته است، طیف لیبرال حامی برجام به جای عذرخواهی از ملت، پیشنهاد «مذاکره مستقیم با آمریکا»،«نسخه ذلت» برای ملت میپیچند!!
اولا این جماعت باید ابتدا پاسخ دهند که از مذاکره با اوبامای مودب چه گلی به سر ملت ایران زدند که حالا میخواهند با مذاکره با ترامپ، این مردک بینزاکت بزنند!؟
ثانیا این نسخهپیچی ذلت نشان میدهد جماعت لیبرالی همچون برجام «بسیار بعید است» در «آزمون بزرگ حفظِ عزّت و اقتدارِ ملّت عزیز ایران» موفق باشند.
2- بعد از اینکه رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد «دنیا خواهد دید که ایرانیها توافق بهتری با ما امضاء خواهند کرد!» رئیس شورای سیاستگذاری یکی از احزاب اصلی لیبرالی و نفوذی اصلاحطلب همنوا با وی در تناقضی آشکار برای فریب افکار عمومی و در مواضعی خائنانه و ضدمنافع و امنیت ملی ادعا میکند «ترامپ برای نقشآفرینی و موفقیت در حل مسائل منطقه نیازمند مذاکره با ایران و اقتدار جمهوری اسلامی است و باید از این نیاز او استفاده و بدون حضور اروپاییها با آمریکا مذاکره کنیم»!. البته این نماینده جریان لیبرالی و نفوذی که این طرح ذلیلانه و خائنانه را رسانهای کرده، آنگونه هم که ادعا میکند از IQ بالایی برخوردار نیست چرا که یک وزیر شیر الاغخوردهای از همین جماعت سالها قبل در کنار پیشنهاد مادامالعمرکردن ریاست جمهوری پدر معنوی این جریان، چنین پیشنهادی را داده بود، اما سرانجام مجبور به پادوئی برای انگلیس شد و به بیبیسی پناه برد!. این جریان بدون اینکه از امتیازات فراوانی که در برجام به آمریکا داده شد، سخن بگویند، با آروغ روشنفکری القاء بنبست در کشور و ادعا میکنند «گفتوگو با آمریکا برای حل مشکلات موجود به معنی امتیاز دادن به آمریکا نیست، برای جلوگیری از بنبست در روابط خارجی و شکستن بنبستهای بینالمللی است!». اولا چرا اعتراف نمیکنید که خود شما در بنبست قرار گرفتید نه ملت ایران!. ثانیا چرا بهجای متهم کردن لیدرهای خود که چنین فاجعه خسارت باری را با برجام و خروج از برجام رقم زدند، ملت ایران را متهم میکنید؟! مگر ملت ایران بنبست ایجاد کرده که مجبور باشد برای بنبستشکنی دوباره پای میز مذاکرهای جدید بنشیند و دوباره هزینه بدهد؟! ثالثا نفس مذاکره با ایران خود بزرگترین امتیازی است که آمریکاییها بهدنبال آن هستند، چراکه برای آمریکا مذاکره فقط در جهت القاء به زانو درآوردن ملت ایران در افکارعمومی جهان و منطقه مهم است نه نتیجه و محتوای مذاکره. چنانکه در برجام این موضوع بهخوبی روشن شد. رابعا هرچند آقای روحانی تیم مذاکرهکننده دولت دهم را که حاضر به امتیاز دادن به آمریکا و اروپا بدون نتیجه ملموس و مشخصی نبود، متهم به «مذاکره برای مذاکره» و «مذاکره برد–باخت» میکرد و خود ادعای «مذاکره برد–برد» را داشت، اما تیم مذاکرهکننده دولت دهم بهخوبی درک کرده بود که اصولا هیچ مذاکره برد– بردی بین آمریکا و جمهوری اسلامی ماهیتاً نمیتواند شکل بگیرد و سیاست آمریکا سیاست «برد- باخت» برای گرفتن امتیاز بیشتر و ندادن هیچ امتیازی است!. خامسا آمریکا با این همه امتیازات مُفتی که در برجام بهدست آورد و به هیچ تعهدی هم عمل نکرد، با ادعای مذاکره جدید اگر بهدنبال گرفتن امتیاز بیشتر از ایران در جهت خلع سلاح جمهوری اسلامی نبود، مذاکره جدید را برای چه میخواهد؟! سادسا مشکل اساسی آمریکا در منطقه همین اقتدار ملت ایران است که میخواهد
داعش چگونه عرض اندام کرد!
همه چیز از یک کنگره شروع شد ؛ حدوداً دوازده سال پیش بود که در تل آویو کنگره ای تحت عنوان «روش مهار مسلمانان» برگزار شد. در آنجا خاخام یهودیان فرشی پهن کرد و قرآنی را در وسط فرش گذاشت ؛ سپس رو به جمعیت گفت: چه کسی می تواند بدون اینکه پا روی فرش بگذارد ، این قرآن را بردارد؟ هیچکس نتوانست. سپس این خاخام یهودی گفت: من می توانم این کار را انجام دهم. آمد و شروع کرد به لوله کردن فرش تا اینکه رسید به قرآن ؛ با ضربه ای قرآن را نیز به گوشه ای پرت کرد و فرش را تا آخر جمع کرد. سپس رو به جمعیت گفت: ما هرگز نمی توانیم به صورت مستقیم اسلام را نابود کنیم. بلکه باید خودشان باعث نابودی خودشان بشوند.
این خاخام یهودی بر همین مبنا یک ایده را مطرح کرد به نام : جنگ های نیابتی.
در جنگ های نیابتی گفتند سلاح از ما ، نفرات و زمین و فتوحات و… از شما.
ما یعنی اسرائیل و شما یعنی مسلمانانی که ساز حکومت داری می نوازند.
به این مدل می گویند جنگ پست مدرن و این نوع جنگ مخصوص جنگ هایی است که سود اصلی را از این جنگ کسی می برد که مستقیماً در این جنگ شرکت ندارد.
زمانی که عراق را فتح کردند و صدام حسین را کنار زدند ، عراق به بمب هسته ای فکر میکرد و قبل از آنکه به کشورش حمله شود اجازه ی تحقیقات از مراکز نظامی اش را به آمریکایی ها داده بود. لذا ظرف کمتر از 32 روز عراق فتح شد. (اندکی به این موضوع فکر کنید)
اولین اقدام پس از فتح عراق ، دستگیری 12 نفر از سران القاعده و طالبان بود. این 12 نفر در زندان ابوغریب نگهداری می شدند.
چند نفر از مبلّغان و خاخام های یهودی در لباس ارتش آمریکا وارد این زندان شدند که وظیفه ی آنها تأثیرگذاری بر روی سران دستگیر شده ی طالبان و القاعد بود.
پس از تست های فراوان متوجه شدند که یک نفر از این 12 نفر که مدرک دکترای فقه و علوم اسلامی دارد و آن یک نفر کسی نبود جز شخصی که امروزه به نام ابوبکر البغدادی شناخته میشود.
کار بعدی پس از آموزش این افراد ، جمع کردن نیروهای بعث دور هم بود. این اقدام با حمایت مالی بی حد حصر رژیم سعودی از تروریست های وهابی سازمان یافته و انجام گرفت سپس مقدار قابل توجهی از اراضی شمال عراق را هم خریداری کردند. اما هنوز حرکت جدّی از سوی اینها صورت نگرفته بود.
تا اینکه حدوداً 5 سال قبل یک موج عظیمی در برخی کشورهای اسلامی شکل گرفت که بعدها «بیداری اسلامی» نام گرفت. حکومت مصر ، لیبی ، یمن و… یکی پس از دیگری سقوط کرد.
اینجا دیگر زمان ظهور فرزند نامشروعی بود که سالها آن را تربیت کرده و آموزش داده بودند.
در زمانی که بیداری اسلامی در ممالک اسلامی به اوج خود رسیده بود ، گروهی به نام «الدولة الاسلامیة فی العراق و الشام» با حمایت اسراییل ، قطر و سعودی ابراز وجود کرد که بعدها به صورت مخفف «داعش» نامیده شد.
عمده ترین وظیفه ی این گروه چند چیز بود:
انحراف بیداری اسلامی
ترویج چهره ای خشن و خونخوار از اسلام
نفاق و جنگ بین مسلمانان با یکدیگر و کشتار مسلمین به دست خودشان
اسلام هراسی و بدنام کردن چهره اسلام نزد جهانیان
گروه موسوم به داعش هرگز با اسرائیل سرِ جنگ نداشته و نخواهند داشت. هیچ یک از صفحات آنها در شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک ، یوتیوب و… فیلتر نشد و اینها به راحتی مفاسد خود را از طریق شبکه های اجتماعی در سراسر دنیا منتشر می کنند.
این گروه ها تا حدودی توانستند در کشورهای غربی بیداری اسلامی را بدنام کنند و از اسلام یک چهره ی خشن و بی منطق به نمایش بگذارند.
یکی از کشیشان فرانسوی که برای تحقیق پیرامون مسئله ی مهدویت به قم سفر کرده بود میگفت در کشورهای غربی یک نوع ترس عمومی از مسلمانان شکل گرفته است ، خصوصاً اگر مسلمانان چهره های خود را بپوشانند و یا دست به اسلحه بشوند.
نامه ی آیت الله خامنه ای رهبر ایران به جوانان اروپایی و آمریکایی دقیقاً در مقابل این حمله ی داعش به چهره ی اسلام صورت گرفت.
گروه تروریستی داعش بعد از شکست های سنگین که در عراق و سوریه متحمل شد روزهای اخر عمر سیاه خود را سپری می کند، این گروه تروریستی در مجموع باعث تفرقه در جهان اسلام ، جنگ در سرزمین های اسلامی و از بین رفتن توان نظامی دول عربی مخالف اسراییل و اسلام هراسی شد.
زخم پنج ساله
✍تنها چند دقیقه از تماسش گذشته بود که صدایش بغض آلود شد و به گریه افتاد!
به سختی خودم را نگه داشتم،موتور را گوشه ای متوقف کردم و صبر کردم سیر درد دل کند. جز چشم گفتن و قول پیگیری صدباره و ابراز شرمندگی ،حرف دیگری برای گفتن نداشتم.
زنگ صدایش هنوز در گوشم هست که می گفت:
🔴« واقعا هیچ راهی نیست که نرفته باشم،برای گرفتن یک اخطار ،یک ماه رفت و آمد می کنم،اما همان اخطار هم هیچ اثری نمی کند،من دارم می بُرّم! دارم به همه چیز شک می کنم...»!
شاید باور نکنید،اما هزار بار این حرف ها و آن پیام ها را مرور کردم.
🔴غروب فردا دانشجویان، افطار مهمان رهبر عزیزانقلاب هستند.
او تنها کسی است که در همه سالهای دولت علم ستیز روحانی، تمام قد از دانشجویان بورسیه دفاع کرد و حداقل سه بار در سخنرانی عمومی، آشکارا ابراز نارضایتی کرد(آخرین بار، تیر ماه سال قبل در دیدار رئیس و مدیران دستگاه قضا)
کاری به آمار سازی های تخصصی دولت ندارم، گزارش های قوه و وعده های دفتر هم به کنار، کاش کسی بود به مردم آماری واقعی از وضع امروز بورسیه ها می داد.
کاش قوه قضائیه اعلام می کرد از ده تیر پارسال تا الان ،برای بورسیه ها چه کرده است(البته مراد کار عملی است نه کار روی کاغذ!)
فردا وزیر علوم و رئیس دانشگاه فلان
به دیدار آقا می روند،می روند آن جلوی جلو،نزدیک نزدیک آقا!
رئیس قوه قضائیه ، رئیس دیوان عدالت ،رئیس دادگاه ،مسئولان دفتر و... هم که چند شب پیش محضر ایشان بودند
چند شب دیگر هم همگی قرآن به سر می گیرند و...
🔴ولی نمی دانم چرا این تقرب ها و اعمال عبادی«تنهی عن الفحشا و المنکر» نیست!؟
جواب این رنج ها و عمرهای هدر رفته را چه می دهند!؟
نمی دانم برای عدول از دستور صریح رهبری چه جوابی پیش خدا می دهند!؟
🔴نمی دانم چرا این شیعیان اثنی عشری نمی توانند حق بهترین بچه های با سواد ایران را بدهند ولی آن سر دنیا ان مسیحی و یهودی حق الناس را رعایت می کنند!!؟
اینکه دیگر به آمریکا و ترامپ و تضمین از اروپا و... ربطی ندارد، شما فکرش را بکنید وقتی با یک موضوع صد در صد داخلی اینطور معامله می شود،چه امیدی برای حل مناقشات بین المللی بر اساس توصیه های ایشان وجود دارد!؟
کاش مسئولان دستگاه ها،اندکی خودشان را جای مردم می گذاشتند و یا بی عملی و تبانی و محافظه کاری و... بذر ناامیدی در دل ها نمی کاشتند.
بگذریم!
قطعا الان عده ای خواهد گفت علیه همه جای نظام سیاه نمایی کردم!
شکایت همه این جماعت را بخدا می کنیم
اللهم انا نشکوا الیک...
#حسین_شمسیان
جالبه بدونید صادق زیباکلام جزوه "انقلاب فرهنگی" رو در سال ۵۹ نوشت که بر مبنای اون دکتر سروش تعداد زیادی از اساتید دانشگاه رو اخراج کرد.
همین زیباکلام چندسال بعد خودش با فشار و رانت استاد دانشگاه تهران شد و الان بعد از ۳۰ سال اسم بازنشستگی هم بهش میارن جیغ میکشه و نفرین میکنه!
🔴سبک سازماندهی جدید آشوبها
کامیون دارا جمع شدن افزایش کرایه خواستن از دولت . اسنپیا جمع شدن افزایش قیمت سرویس خواستن . امروز مرغ دارا جمع شدن افزایش قیمت خواستن . بعد قیمتارو که بردن بالا، باز همه مردم جمع میشن به گرونی اعتراض میکنن...
بعد ۶ تا وزیر در نامه ای فوری به رئیسجمهور خواستار رفع فیلتر از توییتر میشن....
توییتر همون شبکه سازماندهی آشوب در فتنه ۸۸ بود...
دستگاههای امنیتی دولت هم در خواب.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #منوچهر_وثوق، #بازیگر قدیمی سینمای ایران: #خاتمی گفته بود #هنرپیشه قبل از انقلاب نماز هم بخواند، نمازش قبول نیست!!!
#فردین #ملک_مطیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍آقای روحانی!
وعده صد روزه ت، هیچ
دلار، هیچ
کنترل تورم، هیچ
اشتغال، هیچ
عزت پاسپورت، هیچ
برداشتن تحریمها، هیچ
برجام، هیچ
حداقل یه ربنای شجریانو آزاد میکردی دل این جماعت روزه خور خوش بشه😉
❌البته دیگه حالم بد میشه انقدر اسم شجریان شنیدم برای انحراف افکار عمومی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم/ به اسم مردم به جیب سلبریتیها
🔹پولهایی که برخی سلبریتیها برای کمک به مردم کرمانشاه گرفتند هنوز به دستشان نرسیده است.
🔴واردی: عدهای با ناامیدی از کاخ سفید به کاخ الیزه و باکینگهام دخیل بستهاند
♦️نماینده بسیج دانشجویی در محضر رهبر معظم انقلاب:وجه تمایز میان حضرت امام با آنانی که پس از حاجت نگرفتن از آستان کاخ سفید، حال به پنجرههای کاخ الیزه و باکینگهام دخیل بستهاند و توسل به «اروپای آزمونپسداده» را تجویز میکنند، تفاوت در دستگاه محاسباتی است.
🔹روی کار آمدن مجلسی که بیشتر شبیه باشگاه احزاب است تا خانه ملت و شاید بیراه نباشد اگر بیاهمیتی مسئولین دو قوه دیگر به امر مهم پاسخگویی و اقناع مردم را نتیجه چنین عملکردهایی در نماد مردمسالاری کشور بدانیم.
🔹اگر در عرصه جنگ نرم کوتاهی کنیم در حق مادران، همسران و فرزندان شهدای مدافع حرم خیانت کردهایم.
🔹چرا صدا و سیما جایی را ندارد تا دانشجویان به دور از هیاهوی جناح بازی ها در میان مردم روشنگری کنند؟!
🔹نمازجمعه ای که چندسال گذشته خود حضرتعالی دستور حضور دانشجویان برای روشنگری را داده اید با فشارهای مکرر دولتی و غیردولتی در معرض خطر و حذف قرار دارد.
🔹آقاجان برایمان سوال است که این نظام دقیقا شامل چه کسانی می شود که تصمیمات آن هم مخالف صریح بیانات حضرتعالی ست و هم مخالف نظر آحاد مردم بخصوص قشر انقلابی جامعه است!
🔴این جلسه یک بشارت بزرگ داشت/ فردای کشور دست شماست که امروز انتقاد میکنید
رهبر معظم انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی جمعی از دانشجویان:
🔹مجموع بحثهای این جلسه نشان میدهد که علیرغم گلهگذاریها، محیط دانشجویی یک محیط بانشاط و زنده است.
🔹میدانم که همهی چهار میلیون دانشجوی کشور اینگونه نیستند، اما یک جریان زنده، باانگیزه و پُراحساس و اثرگذار با گرایشهای مختلف وجود دارد.
🔹بسیاری از اعتراضهایی که شما میکنید وارد است، اما فرق است بین شمای جوان پُرشور با ما که روزگاران را گذراندهایم.
🔹تفاوت این است که شما آرزوها را خیلی راحت بیان میکنید اما بنده فاصلهی آرزو را بهتجربه میبینم و لمس میکنم.
🔹برای رسیدن به این آرزوها خیلی چیزها لازم است که یکیاش همین گفتنهای شماست.
🔹فردای کشور به دست شمایی که امروز انتقاد میکنید، فردای روشنی خواهد بود.
🔹این جلسه حاوی یک بشارت بزرگ است که جوانان، دارای انگیزه و ایمان و غیرت و عازم به اقدام هستند. کسانی که نسبت به آینده ناامیدند ببینند و نگاهشان را تصحیح کنند.۹۷/۰۳/۰۷
🔴تکمیلی(۲)/
انقلابیگری فقط در بستر نظام قابل انجام است
رهبر معظم انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی جمعی از دانشجویان:
🔹نظام در یک کارزار عظیمی قرار دارد؛ اصل مسئله این است.
🔹نظام بدون مشی انقلابی ارزشی ندارد و به آرمانها نمیرسد.
🔹انقلابیگری هم فقط در بستر نظام قابل انجام است؛ اینجور نباشد که [کسی] نظام را نفی کند که ما انقلابی هستیم. انقلابیگری به معنای ویرانگری و تخریب نظام نیست.
🔹انقلابیگری فقط در بستر موجود نظام امکانپذیر است.
🔹باید با حوصله و صبر و تدبیر عمل کرد؛ حوصله و صبر انقلابی مثل خشم انقلابی است.۹۷/۳/۷
🔴تکمیلی(۳)/
لشکر جوانان مؤمن و انقلابی وارد میدان مطالبه آرمانهای انقلاب شوند
رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان:
🔹نیاز مبرم داریم که روی آرمانها کار کنیم و مطالبه کنیم.
🔹اگر این تهاجم وسیع و پُرحجم ضد انقلاب به افکار عمومی، با روشنگری و مطالبهگری آرمانها روبهرو نشود، قطعاً ویرانگر خواهد بود.
🔹لشکر جوانان مؤمن و انقلابی باید وارد میدان مطالبهی دائم و هوشیارانهی آرمانها و کمک به تحقق اهداف انقلاب شود و در مقابل تخریب افکار عمومی و فضاهای نخبگانی و مدیریتی، سد ایجاد کند.
🔹احتیاج است به یادآوری آرمانها، با همان زبان جوان مؤمن انقلابی که خصوصیتش صراحت و شجاعت در گفتار است.
🔹بایستی ارزشها بهصورت صحیح مطالبه شود. باید در افکار عمومی، اشرافیگری و وابستگی فکری، نفی و طرد شود. ۹۷/۳/۷