#روایت
امام سجاد عليه السلام فرمودند: از دوستى با پنج كس بپرهيز:
دروغگو: زيرا او به منزله سراب است ، دور را نزديك و نزديك را دور جلوه مى دهد.
فاسق: زيرا او تو را به يك لقمه يا كمتر از آن مى فروشد.
بخيل: زيرا او در هنگام حاجت به مال ، تو را خوار و ذليل مى گرداند.
احمق : زيرا او به جاى نفع ، به تو ضرر مى رساند.
قاطع رحم: كسى كه با خويشان و دوستان قطع رابطه كرده باشد. زيرا در سه آيه مورد لعن واقع شده است .
مجموعه ورام، ج ۲، ص ۱۵
💕💕💕
💢چرا نماز از بهترین راههای ترک گناهه؟
✍نماز دارویی برای ترک گناه است اما روشن است که دارو وقتی اثر میگذارد که طبق دستورش مصرف شود!!
♥️ #امام_صادق علیهالسلام فرمودند:
🍃 هرکس دوسـت دارد بداند آیا نمازش قبول شده یا نه بنگرد که آیا نمازش او را از گناهان و زشتیها بازداشته یا نه؟!
✅ به هر قـدر که نمـازش او را از
بدیها باز داشــته به هـمان قدر
نمازش پذیرفته شده است.
📖 وسائل الشيعة، ج 5، ص 476
💕💕💕
#اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج💔
••⚜••
📜ڪلامعلما:
بزرگتريــن #جهل،
جهل انسان است به نَفْس خويش..
بزرگتريــن #حكمت ،
معرفت انسان است به نفس خويش...
و بزرگۍ انسان به مقدار همان معرفت اوست...!!!
#علامهحسنزادهآملۍ
💕💕💕
آدمی تا زمانی که سختیهایش را
میفهمد، زنده است...
ولی وقتی سختیهای دیگران را درک
میکند، آن وقت یک انسان است...
👤لئو تولستوی
💕💕💕
#پای_منبر🎤
"گفتم که به پیری رِسَم وتوبه کنم، آنقدر جوان مرد ویکی پیر نشد"
آخه شیطون مارو گول میرنه:)
میگه تو حالا حالاهازنده ای حالا بعد توبه بکن...
توازاین آدما نباش که با آرزوی دراز توبتو عقب بندازی توباید هر روز توبه کنیツ💔
#همینالانتوبهکنیم:)
#آیتاللهمجتهدی☘
💕💕💕
💕روزگاری خانه هامان سرد بود
بردن نفت زمستان درد بود
يک چراغ والور و يک گرد سوز
زيرکرسی با لحافی دست دوز
خانواده دور هم بودن همه
در کنار هم می آسودن همه
روی سفره لقمه نانی تازه بود
روی خوش درخانه بی اندازه بود
آن قديما عاشقی يادش بخير
عطر و بوی رازقی يادش بخير
عصر پست و تلگراف و نامه بود
روزگار خواندن شه نامه بود
💕💕💕
🔴امام خامنه ای:
♦️ همه باید #انقلابی باشند؛ این خطاست که گمان کنیم انقلابی فقط آن کسی است که در کنار امام بوده؛ اگر معنای انقلاب را این بگیریم، انقلابی، همین ما پیر و پاتالها خواهیم بود. انقلاب برای همه است
♦️ جوانها انقلابیاند و میتوانند انقلابی باشند با شاخصهای انقلابیگری، یک #جوان امروز میتواند از من سابقهدار در انقلاب انقلابیتر باشد. ۹۵/۳/۱۴
🔴 تحریفگران مشغول کارند...
هرچند درصورت پیروزی #بایدن باید منتظر بود که او یا با ایجاد کمی گشایش صوری و موقتی، ضمن ممانعت از شکست کامل تحریمها، زمینه را برای شرطی نگه داشتن جامعه تا ۱۴۰۰ فراهم آورد و یا با استفاده از فرصتی که #ترامپ برایش مهیا کرده، خواهان اصلاح برجام و امتیازطلبی بیشتر شود اما باید به نکات ذیل توجه ویژه داشت:
1️⃣ همسو با تلاشهای جناب بایدن، احتمالا برخی نیز در داخل سعی خواهند کرد با معرفی ترامپ بعنوان تنها مسبب مشکلات موجود و قاتل حاج قاسم، هم چهرهی آمریکا را تطهیر کنند و هم با #منجی_سازی از بایدن، زمینه را برای یک مذاکرهی دیگر و یا "تَکرار" دوگانهی مقاومت_مذاکره در انتخابات آینده فراهم آورند!
2️⃣ هرچند احتمالا باید شاهد ترامپی خطاب کردنِ مخالفینِ بایدن از سوی #جریان_تحریف بود اما مخالفت با بایدن، لزوما به معنای موافقت با ترامپ نیست (همانطور که هر منتقد دولت جناب روحاتی، لزوما احمدی نژادی نیست و هر منتقد برجام لزوما همراستا با نتانیاهو و بن سلمان نیست)؛ مخالفت با بایدن بمعنای مخالفت با "تَکرار" هفت سال معطل نگه داشتنِ کشور و به بار آوردنِ یک خسارت دیگر است!
➕ البته این جماعت بهتر از هرکسی میدانند که جنس مخالفت نتانیاهو و بنسلمان با برجام بخاطر کم امتیاز گرفتن از ایران بوده و دلیل مخالفت منتقدین داخلی با برجام بخاطر مابه اِزای #تقریبا_هیچ آن بوده است اما هدف این جماعت زیاد کردنِ هزینهی انتقاد و خفه کردنِ منتقدین از روش برچسب زنی میباشد!
3️⃣ کسی مخالف پایین آمدن قیمت #ارز و سکه نمیباشد اما پایین آمدنِ قیمت ارز و سکه (آنهم در دو روز تعطیل) یعنی تاکنون مشکلات بخاطر تحریمها و... نبوده بلکه جریانی تا به امروز در حال گروگان گرفتنِ معیشت مردم بوده است!
➕ البته مهمتر از پایین آمدنِ قیمت ارز و سکه، معاملهی آن و همچنین پایین آمدنِ قیمت کالاهایی است که پیش از این و به بهانهی قیمت ارز بالا رفته و سر به فلک کشیدهاند!
4️⃣ هرچند پیش از این سابقهی ردصلاحیت جناب متکی (باوجود دیپلمات بودن) نیز وجود داشته اما بنظر میرسد جماعتی بدشان نمیآید تا با سوق دادنِ جناب #ظریف به عرصه انتخابات و مطرح کردنِ نام او، هم انتقادات از برجام و عملکرد دولت را شخصی و سیاسی جلوه دهند و هم درصورت ردصلاحیت احتمالی او از موج ایجاد شده برای چپاندن یک گزینهی دیگر به ملت نهایت استفاده را ببرند!
➕البته بعید نیست که این جماعت از روش معرفی جناب ظریف به عنوان معاون اولیِ گزینهی مدنظرشان استفاده ببرند تا هم او را نسوزانند و هم از ظرفیتش استفاده ببرند!
✍️ مهدی قاسم زاده
🌺۲۳ ربيع الاول؛ سالروز ورود حضرت معصومه سلام الله علیها به شهر قم
♦️بدون تردید نقش #حضرت_معصومه (سلام اللَّه علیها) در قم شدن قم و عظمت یافتن این شهر عریقِ مذهبىِ تاریخی، یک نقش ما لا کلام فیه است. این بانوی بزرگوار، این دختر جوانِ تربیتشدهی دامان اهلبیت پیغمبر، با حرکت خود در جمع یاران و اصحاب و دوستان ائمه (علیهمالسّلام) و عبور از شهرهای مختلف و پاشیدن بذر معرفت و ولایت در طول مسیر در میان مردم و بعد رسیدن به این منطقه و فرود آمدن در قم، موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهلبیت (علیهمالسّلام) در آن دورهی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهلبیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند.
❤️رهبر معظم انقلاب؛ ۸۹/۷/۲۹
🌹علت ورود حضرت معصومه (س) به ایران چه بوده است؟
♦️حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ به شوق دیدار برادر و امام زمان خود در سال ۲۰۱ هـ با گروهی از اطرافیان خود از مدینه حرکت کرد و وقتی به ساوه رسید مریض شد. سؤال فرمود: تا قم چقدر راه است؟ گفتند: ده فرسخ، فرمود مرا به قم برسانید. او را به قم رسانیدند.
🌺 بیست و سوم ربیع الاول، سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به قم است که در این مطلب به سؤالی پیرامون علت ورود حضرت به ایران پاسخ خواهیم داد:
♦️علت ورود حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ، به مسئله مهاجرت برادر بزرگوارش حضرت امام رضا ـ علیه السّلام ـ به ایران مربوط است. یعنی در راستای سفر آنحضرت انجام گرفته.
♦️مأمون در سال ۲۰۰ هـ. ق امام رضا ـ علیه السّلام ـ را به مرو فرا خواند و بنا به نقلی بعد از استقرار آن حضرت در ایران نامهای خطاب به خواهر گرامیاش حضرت فاطمه معصومه ـ سلام الله علیها ـ مرقوم فرمودند و آن را توسط یکی از غلامانش به مدینه منوره ارسال فرموده است. امام ـ علیه السّلام ـ به غلامش دستور داد که در هیچ منزلی توقف نکند تا در اندک زمان ممکن آن نوشته را به مدینه برساند. غلام خود را به مدینه منوره رسانید و نامه امام هشتم را به خدمت حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ تسلیم نمود. و آن حضرت به مجرد رسیدن نامه برادرش خود را آماده سفر نمود. این روایت در کتابهای دست اول و قدیمی ذکر نشده است. [۱]
♦️بنا به نقل دیگر حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ بعد از یک سال از ورود حضرت رضا ـ علیه السّلام ـ به سرزمین خراسان به قصد زیارت و دیدار با برادر خود از مدینه به قصد خراسان حرکت کرد. این روایت معتبر تر است. [۲]
♦️طبق این دو نقل حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ به شوق دیدار برادر و امام زمان خود در سال ۲۰۱ هـ با گروهی از اطرافیان خود از مدینه حرکت کرد و وقتی به ساوه رسید مریض شد. سؤال فرمود: تا قم چقدر راه است؟ گفتند: ده فرسخ، فرمود مرا به قم برسانید. او را به قم رسانیدند. [۳] بنا به نقل دیگر وقتی آن حضرت به ساوه رسیدند عدهای از دشمنان اهل بیت ـ علیهم السلام ـ با اشاره مأمون عباسی راه را بر آنان بستند و در یک درگیری نابرابر، همه برادران و اکثر همراهان مرد آن حضرت را به شهادت رساندند و حضرت معصومه از شدت تأثر و تألمات به سختی بیمار گشتند به نحوی که ادامه سفر برایشان ناممکن گردید. [۴]
♦️اگرچه برخی نقلهای ضعیف این جریان را نقل میکنند ولی این مطالب در منابع معتبری به چشم نمیخورد و هیچ یک از منابع معتبر تاریخی چنین درگیری را گزارش نکردند و همچنین این مطالب با توجه به موقعیت امام رضا ـ علیه السّلام ـ در آن موقع بعید به نظر میرسد.
♦️حال این سؤال مطرح میشود که آیا مردم قم از آمدن حضرت معصومه به ساوه اطلاع یافته و به استقبال آن حضرت رفتهاند و با تجلیل و احترام به قم آوردند، یا خود او به طرف قم حرکت کرده است؟ طبق نقل کتاب معتبر تاریخ قم، روایت صحیح این است که چون خبر به آل سعد رسید با هم اتفاق کردند که از آن حضرت درخواست کنند به قم بیاید و موسی بن خزرج بن سعد اشعری بیرون آمد و چون به شرف ملازمت حضرت فاطمه رسید زمام ناقه او بگرفت و به جانب شهر بکشید و به در سرای خود فرود آورد. محل و سرای موسی بن خزرج و حجرهای که حضرت معصومه در آن به عبادت پرداخته، اکنون مشخص و زیارتگاه است. [۵]
♦️بنابراین آنچه از منابع معتبر بر می آید اینست که حضرت معصومه برای دیدن برادر خود به طرف ایران حرکت کرده است. شاید وضع نامطلوب مدینه برای زندگی (از جهت آزار و اذیت علویان توسط حکومت) و محدودیتهای آن در مصمم شدن حضرت معصومه تاثیر داشته باشد. همچنین در طول مسیر ایشان به تبلیغ امامت و تشیع نیز پر داخته باشد. ولی عمده دلیل مسافرت حضرت معصومه، زیارت برادر بوده است.
📚۱. حضرت معصومه فاطمه دوم، نویسنده: محمد محمدی اشتهاری.
۲. تاریخ قم، نویسنده حسن بن محمد قمی.
۳. فروغی از کوثر، نویسنده الیاس محمد بیگی.
۴. کریمه اهل بیت، نویسنده علی اکبر مهدی پور.