📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه چهل قرآن کریم
سوره مبارکه البقرة
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
Quran-page-040.mp3
2.32M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه چهل قرآن کریم، سوره مبارکه البقرة
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
💻 Farsi.Khamenei.ir
📝 اگر کتاب #خون_دلی_که_لعل_شد را خواندهاید
کتاب #آقای_ایرانشهر را هم بخوانید.
📚 کتاب آقای ایرانشهر
روایتی از خاطرات حضور حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) در دوران تبعید به ایرانشهر
📚 کتاب خون دلی که لعل شد
خاطرات حضرت آیتاللهالعظمی سیّدعلی خامنهای(مدّظلّهالعالی) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی
📌 تهیّه از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
- حضوری:
شبستان اصلی ورودی ۱۸ راهروی ۶
- مجازی:
- B2n.ir/p57250
- B2n.ir/n77925
@KhameneiBook
🎉 کتاب «گنجینهی بیپایان»
بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) در مورد نهجالبلاغه
📝 حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای از دوران جوانی با کتاب شریف نهجالبلاغه انس داشته و از گذشته به شرح خطبهها، نامهها و حکمتهای آن در محافل مختلف خصوصاً در حضور جوانان طلبه و دانشجو پرداختهاند.
ایشان همواره بر اهمّیّت انس با این کتاب شریف و تعمیق و گسترش معارف آن در جامعه تأکید نمودهاند؛ تا آنجا که در خلال یکی از جلسات شرح نهجالبلاغه این گوهر ارزنده را به عنوان آییننامهی انقلاب اسلامی معرّفی نمودهاند.
کتاب «گنجینهی بیپایان» دربرگیرندهی ۶ گفتار از بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای میباشد، که به طور مشخّص به مسئلهی شناخت و بررسی جایگاه، اهمّیّت و ویژگیهای نهجالبلاغه پرداخته است.
📌 نشانی غرفهی #انتشارات_انقلاب_اسلامی در نمایشگاه کتاب تهران
شبستان اصلی ورودی ۱۸ راهروی ۶
@KhameneiBook
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یحیی سنوار در مورد شهید سلیمانی صحبت میکند.
این ویدئو مربوط به سال ۹۶ است، بعد از اینکه ترامپ اعلام کرد اورشلیم را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت می شناسد.
فلسطین برای همیشه
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد دیدن این کلیپ میفهمید چرا بی سروصدا میخوان خلیج فارس و به خلیج عربی تبدیل کنن
البته دیگه دوران پدر اون چاهزاده نیست که جزایرمون و کادو پیچ تقدیم اربابش میکرد
واکنش وزیر کشور به انتشار فیلم استفاده گشت ارشاد از پتو: فراجا به خانمی تذکر حجاب داد، اما او خود را برهنه کرد
وحیدی در حاشیه جلسه هیات دولت:
🔸طبیعی است در هر کاری هر مأموری اگر تخلف کند با او برخورد میشود.
🔸فراجا به خانمی تذکر حجاب داده، اما در برابر اجرای قانون و رعایت حجاب، مقاومت و در واقع خود را برهنه کرده است.
🔸نیروی انتظامی با پتویی ایشان را پوشانده و طبق ضوابط عمل کرده است، اما در فضای مجازی آنچه منعکس شده، ظاهراً جور دیگری بوده است.
🔸باید از تقطیع و انحراف موضوعات جلوگیری کرد.
هشدار رئیس کمیسیون اصل ۹۰ به مجمع تشخیص : با دارایی و زندگی مردم شوخی نکنید!
🔸نصراله پژمانفر با بیان اینکه مگر میشود با دارایی و زندگی مردم شوخی کرد؟ گفت: تصمیم گرفتهایم بعد از یکسال اسناد شما را باطل کنیم و هیچ پاسخگویی قضایی هم نخواهیم داشت؟
🔸 متاسفانه عدهای در خصوص طرح الزام به ثبت معاملات قولنامهای معتقدند که اعلام کنیم پس از یکسال، هیچ سند عادی اعتبار ندارد. من بعنوان یک هشدار عرض میکنم که این موضوع مشکلات بسیار زیادی برای مردم و دستگاههای کشور ایجاد میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️بازهم فیلم تقطیعی از درگیری ماموران با یک قانونشکن، به سرعت نور ضریب رسانهای گرفت؛ درحالیکه واقعیت چیز دیگری است!
✍اما یک سوال از سران نظام:
📌با اینکه مدتی است در آمریکا، اعتراضات مردمی و دانشجویی شعلهور شده و حدود ۴۰۰میلیون قبضه سلاح در اختیار شهروندان آمریکایی است، چرا در آنجا جرئت کوچکترین تعرضی به پلیس وجود ندارد؟
📌کجای راه را اشتباه رفتهایم که اوباش جرئت کردهاند اینطور پلیس ما را مورد ضربوشتم قرار دهند؟
#فراجا_شرمندهایم
🖋 محمد جوانی
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر کار: برای اولینبار نرخ بیکاری بعد از ۴ دهه به ۷ درصد رسید و برای ۸ استان کشور زیر ۷ درصد شد؛ این یعنی یک رکورد تاریخی.
.
انصاف و استحقاق
یا تبعیض و اجحاف ؟!
🔹ویدئویی ده ثانیه ای از سخنان آقای فرید الدین حداد عادل منتشر شده که طی آن می گوید: "مدرسه غیردولتی اصلا مخالف عدالت آموزشی نیست، چون عدالت آموزشی به معنی تساوی آموزشی نیست".
♦️منطقا تا متن سخنان منتشر نشود، نمی توان درباره آن، قضاوت کاملی کرد. اما فارغ از این مصداق و مقدمه و موخره اظهارات ایشان، جا دارد چند نکته کلی درباره "دوگانه مدارس دولتی- غیر دولتی" عنوان شود.
🔹طبیعتا در وضعیت مضایق مالی آموزش و پرورش در طول چند دهه گذشته، مدارس غیر دولتی به کمک نظام آموزشی آمده اند. شاید اگر فضای رقابت سالم و قانونمندی هم بر این وضعیت حاکم باشد، می شود به ارتقای فضای آموزشی و تربیتی در متن این رقابت امید داشت.
♦️اما هنگامی که پول، شاخص تعیین کننده در برپایی مدارس غیر دولتی می شود و ۸۰- ۹۰ درصد مردم، از ثبت نام فرزندان در این مدارس باز می مانند، بی تردید، با تبعیض و مستثنا سازی نا حق دست به گریبان می شویم و این، نقض غرض مبانی تعلیم و تربیت حکیمانه است.
🔹فاصله مدارس دولتی و غیر دولتی، هم از نظر آموزشی (تا کنکور) و هم از نظر تربیتی، شکافی عمیق را شامل می شود که بسیاری از دانش آموزان را با درد و درکی عمیق از تبعیض، و شماری اندک را متمایز و متوقع بار می آورد.
♦️طبعا والدین دارای دو یا سه فرزند، باید برخورداری بالای متوسط داشته باشند که بتوانند سالانه دست کم بالای ۸۰- ۹۰ میلیون تومان (بعضا برای هر دانش آموز ۶۰ میلیون تومان!) فقط برای ثبت نام در این مدارس بپردازند.
🔹نکته تلخ دیگر، جارو برقی انداختن مدارس غیر دولتی در مدارس دولتی، و جذب کادر آموزشی به درد بخور، به قیمت تهی کردن مدارس دولتی است.
♦️ما چه از نگاه آموزشی و چه از منظر تربیتی، حق نداریم یک محیط علمی گلخانه ای متمایز، یا واتیکان تربیتی برای عده ای معدود دست و پا کنیم و بخش مهمی از دانش آموزان را با چالش های مدارس دولتی تنها بگذاریم.
🔹دولت آقای رئیسی، باید برای تبعیض زدایی از این میراث مدیریتی آزار دهنده، تدابیر جدی بیاندیشد. شبیه همان کاری که امیر مومنان (ع) با بار خرما های از هم سوا کرد و از میثم تمار خواست در هم بفروشد.
♦️این که پول والدین - و نه توانمندی های شخصی دانش آموزان- معیار عمده جدا سازی آنها در آموزش و پرورش شود، عدالت نیست، تبعیض بدون استحقاق است.
#محمد_ایمانی