🔴 فرشاد مومنی با انتقاد از سخنان حسن روحانی مبنی بر واگذاریها داراییهای سازمان تامین اجتماعی گفت:
♦️متاسفم که بگویم آقای رئیس جمهور هنوز نمیدانند که حق تعرض به داراییهای سازمان تامین اجتماعی را ندارد، حتی اجازه صدور فرمان در این زمینه را نیز ندارد
♦️این عجیب است که هنوز ایشان نمیدانند که بخش بزرگی از داراییهای تامین اجتماعی حق الناس است و متعلق به کارگران و کارفرمایان است بطوریکه اصلا دولت اجازه صدور فرمان در این مورد را ندارد
🔰وحید یامین پور:
🔸بعد از اردشیر زاهدی، مهاجرانی و عبدالکریم سروش، حالا نوبت بنیصدر است. به نظر میرسد بریدهها زودتر پیام "گام دوم" را دریافت کردهاند. اپوزوسیون میبیند اگر بناست آلترناتیو جمهوری اسلامی، تهیمغزهای بیگانهپرستی مثل پهلوی یا رجوی باشند، بهتر است طرف کشور خود بایستند تا انگ خیانت نخورند.
بخشی از سخنرانی اخیر ابوالحسن بنیصدر در پاریس را بخوانید: 🔻
آقای رضا پهلوی! پدر و پدر بزرگت چه سودی دیدند که چسبیدی به خارجیها؟
جامعه ایرانی باید خود را مسئول سرنوشت خویش بشناسد، باید پایان داد به این تبلیغ دروغ که شما مردم، هیچ نقشی ندارید و آلت فعل این نخبهها هستید.
الان چهل سال گذشت، ببینید در این چهل سال چند گروه از گروههای سیاسی هستند که مخاطبشان مردمند؟
همه، مخاطبهشان یا با ایالات متحده است یا با رژیم، اصلا مثل اینکه این ملت وجود خارجی نداره.
آقا رفته در کنگره آمریکا و با نمایندگان دموکرات و جمهوریخواه درباره تدابیری که برای حمایت از مردم ایران [است] گفتوگو کرده، شما با مردم ایران گفتوگو نمیکنید بعد رفتید با سناتور و نماینده جمهوریخواه درباره ایران که آنها چه باید بکنند، که ایران چه بشود، گفتوگو کردید!
به من میگویند که بیگانههراس هستی. من از بیگانه، هراسی ندارم اما اینکه بیگانه را سر سوزنی در امور کشور دخالت بدهم، سخت هراسانم. ما وسط دنیاییم، ایران کشوری است که بیشتر از هر کشور جهان همسایه دارد، همه هم مزاحم و متجاوز، باید چه کار کنیم؟ ما این اصل موازنه عدمی را مبنا میشناسیم به این معنا که به قدرت خارجی در امور داخلی دخالت نباید داد.
اگر ملتی لایق نیست که خویشتن را اداره کند، من چرا بشوم وسیله سلطه بیگانه بر او؟ من باید بروم دنبال این ملت که لیاقت پیدا کند، اما به باور من این مردم عادی ایران نیستند که لایق استقلال و آزادی نیستند، این بخشی از این نخبه سرسپرده ایران است که باید الاوبالله خود را به بیگانه آویزان کند.
خوب به این آقا [رجوی] گفتم نرو بغداد، میروی و میشوی وجهالمصالحه. حالا رفت و آن صدام ورشکست، حالا به هر بیگانهای سر سپردند.
ما باید حساسیت به "استقلال" را صد در صد بکنیم. والله به ضرس قاطع میگویم: حیات ملی ایران در خطر است.
من برای قدرت خارجی سر سوزنی حقی در تحول ایران قائل نیستم؛ پس با وابسته به قدرت خارجی همکاری نمیکنم.
✔️سید ابوالحسن بنیصدر، پاریس، شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۷
الله اکبر . الله اکبر . الله اکبر .
آب گوشت را چند حساب کردید؟!
✍ قیمت طلا دیروز در در ساعت های مختلف تفاوت داشت و بعد از ظهر، هفت هزار تومان گران تر از صبح معامله شد. یاد حرف های اردیبهشت پارسال آقای روحانی افتادم که در سفرهای تبلیغاتی و انتخاباتی می گفت "صبح نمی دانستیم ساعت ۱۱ یا ۱۲ ظهر قیمت دلار چقدر می شود (کف و سوت حضار: روحانی دوست داریم). نمی دانستیم قیمت سکه چند می شود".
🔹آقای روحانی پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال 92، علت را توضیح داده بود. او در حالی که برای انتخابات آماده می شد، در برنامه «با دوربین» شبکه یک تلویزیون درباره افزایش قیمت ارز گفته بود: "مشکل کجاست؟ مشکل عدم مشورت، مشکل خودشیفتگی، مشکل عدم استفاده از ابزار علمی برای اداره کشور، مشکل بیثباتی است. این ثباتی چگونه به مردم اطمینان و آرامش خواهد داد؟ مردم مدیریت کارآمد، ثبات، آرامش، و آینده نگری میخواهند".
♦️البته آن روز، در حالی که برنامه هسته ای سر جایش بود، قیمت پراید 7 میلیون تومان بود اما ظرف پنج سال، 8 برابر (800 درصد افزایش) شد. قیمت گوشت در دولت روحانی 4 برابر گران تر شد، 400 درصد افزایش. و قیمت مسکن هم دست کم، 350 درصد افزایش داشته است.
🔹آن زمان کسی نمی گفت دچار قاچاق گوشت و مشکل بانکی در واردات گوشت هستیم. چون ارزش پول ملی بالا بود، قاچاق نمی صرفید، گوشت هم به اندازه کافی در بازار بود تا نیاز به واردات آن نباشد . اغلب مردم نیز در تامین گوشت مورد نیاز مشکل نداشتند.
♦️تا برجام را نپذیرفته بودیم، حرفی از تعهدات FATF و CFT و پالرمو هم نبود. و کسی هم تامین آب خوردن مردم را به واگذاری برنامه هسته ای در قالب برجام و تامین گوشت مردم را به قبول دیکته های FATF مشروط نمی کرد. (باید توافق حاصل شود، تا مشکل آب خوردن مردم برطرف شود). اما از وقتی قرار شد به قول دوستان، نرمال شویم و تحریم ها را دور نزنیم و گردن کج کنیم تا مثلا غرب هم نرمش به خرج دهد، نابسامانی های بی سابقه ای در مدیریت اقتصاد کشور شکل بست.
🔹علت اصلی را باید در عدم حمایت از تولید و اقتصاد ملی مقابل رقبای خارجی، واردات زدگی، لو دادن کانال های مقابله با تحریم و انسداد آن، خود تحریمی و فرصت سوزی به امید تغییر دشمنی دشمن جست و جو کرد. اما متاسفانه برخی دولتمردان به جای تدبیر و تغییر رویه، همچنان عدم تصویب مطالبات FATF را علت نابسامانی اقتصادی می دانند.
♦️سطح همکاری ما با FATF در دو سال گذشته همان است که بوده و لااقل تا چهار ماه دیگر نیز همان است. اما چرا پراید 20 میلیونی در 10 ماه به پنجاه میلیون می رسد و قیمت سکه و گوشت، دو تا سه برابر گران تر می شود؛ جزبه خاطر لجبازی و بی کفایتی و سوء مدیریت؟! مرد طلا فروش می گفت "گفته اند چون پالرمو تصویب نشده و قالیباف هم علیه آن حرف زده، طلا همین دیروز هفت هزار تومان گران شده"؛ اما هم او می گفت: دروغ گفتند و فریب مان دادند.
#محمد_ایمانی
نسبت گرانی با FATF؛
فریب دهندگان و ضریب دهندگان
✍ چالش اقتصادی موجود در شکلی که مردم آن را لمس می کنند، یعنی "گرانی بی قاعده"، ربط تعیین کننده ای با فشار سیاسی خارجی ندارد. منظور از فشار سیاسی خارجی، همین فشار برای تصویب انتظارات FATF در قالب الحاق به کنوانسیون های CFT و پالرمو است.
🔹در چند هفته اخیر، برخی مدیران دولتی به ویژه شخص آقای روحانی به همراه طیفی از نشریات و سایت ها و کانال ها، تلاش پر حجمی را سامان داده اند تا به هم ریختگی قیمت ها را به عدم تصویب لوایح الحاق به پالرمو و CFT نسبت دهند و مجمع تشخیص مصلحت نظام را تحت فشار شدید بگذارند.
♦️آنها می بینند که اغلب اعضای "مجمع" حساس شده اند و نمی خواهند کلاهی که در ماجرای برجام سر نمایندگان مجلس نهم رفت و همچنان بر سر مجلس دهمی ها سنگینی می کند، دوباره با ابعاد وسیع تر بر سر ملت و کشور برود. بنابراین با ایجاد فضای سنگین و عوام فریبی، سعی می کنند افکار عمومی را از علل واقعی نابسامانی اقتصادی موجود منحرف کنند.
🔹سوء مدیریت، تعلل و برجام زدگی، رها کردن نظارت و عدم تنظیم بازار، عدم اهتمام به مبارزه با تروریسم اقتصادی و جولان سودجویان دانه درشت، و اصرار بر نپذیرفتن اشتباه در مسیر تنظیم و اجرای برجام، از علل مهم آشفتگی اقتصادی است.
♦️اما در این میان اگر باید برای فشار اقتصادی و سیاسی خارجی هم سهمی قائل شد، این سهم نه از آنِ خود فشار خارجی، بلکه متعلق به جریان #ضریب_دهنده و موثر کننده آن در داخل است. اکنون با وجود اینکه دو سال است نسبت مشخصی با FATF داریم و حداقل تا چهار ماه دیگر نیز این وضعیت برقرار است، هفته هاست به مردم چنین القا می شود که گرانی ها زیر سر عدم تصویب دو لایحه در "مجمع" است.
🔹در واقع، خود برخی دولتمردان و سیاست بازان و رسانه های ماموریت دار زنجیره ای هستند که برای فرار از پاسخگویی درباره چک بی محل برجام (و وعده های فریبنده پیرامونی آن)، به FATF و CFT و پالرمو اعتبار می دهند و مجالی فراهم می کنند تا سودجویان اقتصادی و بزک کاران سیاسی بتوانند با #بهانه_جویی بازار را مختلف ملتهب کنند. فقط برای اینکه برخی مدیران، نپذیرند در برجام (معامله نقد-نسیه) سرشان کلاه رفته و باید تغییر مسیر دهند.
♦️به عبارت دیگر، اکنون با جریان سازمان یافته ای در داخل رو به رو هستیم که برای فرار از مسئولیت و نپذیرفتن اشتباه خود حاضرند به بلوف توخالی و کم رمق دشمن، ده ها برابر ضریب دهند، صحنه آرایی کنند، موج روانی مصنوعی بسازند و دنیا را به کام غارتگران اقتصادی کنند. این مصداق ضرب المثل "در آتش نشاندن بازار به خاطر یک دستمال" است.
🔹لابد باید به هر قیمت این انگاره را به مردم حقنه کنند که اعتماد به دشمن، نه تنها خسارتی بزرگ نبوده، بلکه خدمتی حیاتی به کشور بوده و همین روند امنیت فروشی، آینده فروشی و خلع قدرت ازملت و کشور را باید ادامه داد! اگر برجام حاصل خطا بود، این بار با تعمد رو به رو هستیم.
🔻رنج اصلاحطلبان از بیسوادی
🔹روزنامههای زنجیرهای امروز در اقدامی هماهنگ باهدف تاثیرگذاری بر تصمیم مجمع درباره پالرمو، درخواست کردند که این لوایح به همهپرسی گذاشته شود.
🔹حامیان دولت هرگاه به بنبست میخورند، ساز دور زدن نهادهای قانونی را کوک میکنند؛ چه لشکرکشی خیابانی پس از انتخابات باشد چه فشار به مجمع با طرح همهپرسی.
🔹اما طبق اصول ۹۴ و ۹۹ قانون اساسی کشور، محتوا و نتایج هرگونه همهپرسی باید به تایید شورای نگهبان برسد و همین شورای نگهبان نظر منفی خود درباره لوایح FATF را بارها اعلام کرده است.
🔹مشخص نیست که این نوع تیترها از ضعف سواد حقوقی صاحبان این رسانهها نشات میگیرد یا هدف دیگری دارد، اما هر کدام که باشد حکایت از موضع ضعیف حامیان FATF در توجیه افکار عمومی و نخبگان دارد.
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا ایران و کره شمالی در لیست سیاه هستن؟!
سعید جلیلی: این همه کشور فساد میکنن آمریکا هم جزء یکی از کشور هایی هست که فساد گسترده داره اما در لیست سیاه FATF نیست!!اما ایران هست!
17.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریدون در کشور چیکار میکنه؟
گوشه ای دیگر از فساد های گسترده حسین فریدون برادر رئیس جمهور ؛ از وام های 0% درصد کلانی که به واسطه فریدن داده میشد به بدهکار های کلان !تا گرفتن نمایندگی شرکت های خارجی و...
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آیا برجام باعث تعطیلی کلی برنامه هسته ای ایران است؟
♦️دکتر فریدون عباسی:در دو ماه چطور میشود ده تن اورانیوم غنی شده ۳.۵ درصد تولید کرد؟
♦️ نباید بگوییم صادر کننده شدیم بلکه برجام مارا مجبور به خروج از کشور کرد.
♦️چرا رژیم صهیونیستی برای ما رجز میخواند؟چرا عربستان رجز میخواند؟
زیرا به اندازه کافی نه آب سنگین و نه اورانیوم غنی شده داریم چون اینها عامل بازدارنده ما بودند.
🔴 غیبت #روحانی، #لاریجانی و ۹ عضو مجمع در جلسه بررسی #پالرمو
♦️ در جلسه امروز مجمع، حسن روحانی، رئیسجمهور و علی لاریجانی، رئیس مجلس حضور نداشتند. همچنین محمود احمدی نژاد، آیتالله ابراهیم امینی، علیاکبر ناطقنوری، شیخ حسن صانعی، علی آقامحمدی و محمد فروزنده از غایبان این جلسه بودند.
♦️از میان فقهای #شورای_نگهبان، آیات مدرسی یزدی، محمد یزدی، شب زندهدار ، در این جلسه غائب بودند.
به به عجب مجمعی داریم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راجر فدرل اسطوره تنیس جهان هم جهت عبور کارت شناسائیشو نشان میده اونوقت تو ایران ما ی سری زندگیشونا مدیون بیت المال مسلمین هستند تازه طلبکارم هستند امثال فرهاد مجیدی.
🔴تشریح چگونگی اعمال 10 درصد علاوه بر افزایش 400 هزار تومانی حقوق کارمندان و کارکنان
♦️حاجیبابایی:این افزایش حقوق شامل همه کارکنان قراردادی و غیر قراردادی و رسمی میشود
♦️این 10 درصد برای همه یکسان خواهد بود
♦️افزایش 400 هزار تومانی تغییرناپذیر است، اما ممکن است میزان 10 درصد متغیر باشد و آن بستگی به پول دولت دارد.
♦️ به عنوان مثال، فردی که یک میلیون و 250 هزار تومان حقوق میگیرد که این حداقل حقوق در حال حاضر برای فرد است و 400 هزار تومان به این حقوق اضافه میشود، یعنی حدود 33.4 درصد و همچنین 10 درصد به این حقوق اضافه میشود، ممکن است پول دولت نرسد و 9 درصد اختصاص یابد، اما اگر این 10 درصد اعمال شود؛ بنابراین برای این شخص 43.4 درصد افزایش حقوق اعمال خواهد شد
♦️ تا 2 میلیون و 700 هزار تومان مالیات تعلق نمیگیرد و 2 میلیون و 700 تا 4 میلیون 10 درصد تعلق میگیرد، از 4 میلیون تا 8 میلیون نیز 15 درصد مالیات تعلق میگیرد و تا 10 میلیون تومان حدود 20 درصد و از 10 میلیون تومان به بالا 25 درصد مالیات تعلق خواهد گرفت