🔴5 عضو شورای شهر بابل دستگیر شدند
♦️از 9 عضو شورای شهر بابل، 5 عضو به علت تخلفات اقتصادی دستگیر شدند که نخستین جلسه رسیدگی به موارد مطروحه اعضای شورا در یکی از شعبات دادگاه کیفری استان امروز برگزار و در این جلسه پنج عضو شورای شهر حضور داشتند.
♦️افراد دستگیر شده در مرحله تحقیق و بازجویی قرار دارند،
🔴کدام استان ها بیشترین احتکار را داشتند؟
♦️سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی :
براساس ارزش ریالی، مهمترین پرونده های ما در رده اول مربوط به آهن و میلگرد بود که استان های آذربایجان شرقی، اصفهان و کرمانشاه بیشترین تخلفات را در این حوزه دارا بودند.
♦️ لوازم خانگی، برنج و اقلام خوراکی و لوازم یدکی خودرو در رده های بعدی قرار دارند که استان های تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان، کرمانشاه و فارس در این حوزه بیشترین تخلفات را دارا هستند.
#خاطرات_شهدا 🌷
🔹✨شب بود. #ابراهیم در جمع بچه های یکی از گردان ها شروع به مداحی کرد.صدای ابراهیم به خاطر خستگی و طولانی شدن مجالس #گرفته بود!
🔸✨بعد از تمام شدن مراسم، یکی دو نفر از رفقا با ابراهیم #شوخی کردند و صدایش را تقلید کردند. بعد هم چیزهایی گفتند که او خیلی ناراحت شد.
🔹✨آن شب #قبل از خواب ابراهیم خیلی عصبانی بود و گفت: من مهم نیستم، این ها مجلس #حضرت را شوخی گرفتند. برای همین دیگر مداحی نمی کنم!
🔸✨هر چه می گفتم: حرف بچه ها را به دل نگیر، #آقا_ابراهیم تو کار خودت را بکن، امافایده ای نداشت.آخر شب برگشتیم مقر، دوباره #قسم خورد که: دیگر مداحی نمی کنم!ساعت یک نیمه شب بود.خسته و کوفته خوابیدم.
🔹✨قبل از #اذان صبح احساس کردم کسی دستم را تکان می دهد. چشمانم را به سختی باز کردم. چهره ی #نورانی_ابراهیم بالای سرم بود. من را صدا زد و گفت: پاشو الان موقع اذانه.
🔸✨من بلند شدم. با خودم گفتم: این بابا انگار نمی دونه #خستگی یعنی چی؟! البته می دانستم که او هر ساعتی بخوابد، #قبل از اذان بیدار می شود و مشغول نماز📿.
🔹✨ابراهیم دیگر بچه ها را هم صدا زد. بعد هم اذان گفت و #نمازجماعت صبح را برپا کرد.
بعد از نماز و تسبیحات، ابراهیم شروع به خواندن #دعا کرد. بعد هم مداحی #حضرت_زهرا (علیها سلام)!
🔸✨اشعار زیبای ابراهیم اشک چشمان همه ی بچه ها را جاری کرد. من هم که دیشب #قسم خوردن ابراهیم را دیده بودم از همه بیش تر تعجب کردم! ولی چیزی نگفتم.
🔹✨بعد از خوردن #صبحانه به همراه بچه ها به سمت #سومار برگشتیم. بین راه دائم در فکر کار های عجیب او بودم.ابراهیم نگاه معنی داری به من کرد و گفت: می خواهی بپرسی با اینکه قسم خوردم، چرا #روضه خواندم
🔸✨گفتم: خب آره، شما #دیشب قسم خوردی که... پرید تو حرفم و گفت: چیزی که می گویم تا زنده ام جایی نقل نکن.بعد کمی مکث کرد و ادامه داد: دیشب #خواب به چشمم نمی آمد، نیمه های شب کمی خوابم برد.
🔹✨یکدفعه دیدم وجود مقدس #حضرت_صدیقه_طاهره (علیها سلام) تشریف آوردند و گفتند:
نگو نمی خوانم، #ماتورادوست_داریم.
هرکه گفت بخوان تو هم بخوان
دیگر گریه امان صحبت کردن به او نمی داد. ابراهیم بعد از آن به #مداحی کردن ادامه داد.
#شهید_ابراهیم_هادی
📚منبع/کتاب سلام بر ابراهیم/ص 190
🔻كسی كه با ولیِّ خدا عَداوت دارد، عباداتش هم گناه و معصیت است؛ چون عباداتش خرجِ توسعهٔ ولايتِ اولياءِ طاغوت میشود.
🔻عبادتی که در جبههٔ معاويه واقع میشود، آبرویِ دروغین درست میکند و مردم را فریب میدهد و در مقابلِ ولیّالله قرار میدهد.
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«كسی كه عداوت با ولیّالله دارد، عباداتش هم معصيت است؛ عباداتش خرج توسعه ولايت اولياء طاغوت میشود، خرج طريق ضلال میشود.
👈 عبادتی که در جبهه معاويه واقع میشود، از گناه اهل معصیتی كه در جبهه معاويه نيستند، بدتر است. چرا؟ چون اين عبادت، جبهه معاویه را آبرومند میكند؛ وجهه برايش درست میكند تا مردم را فريب دهد.
مثل ابوموسی اشعری كه قاری و حافظ قرآن است و دائم ختم قرآن میكند؛ این آبرويی که به دروغ كسب كرده ـ چون همه عباداتش برای حب نفس است؛ مثل ابليس كه برای حب نفس عبادت میكرد ـ او را در مقابل ولیّالله، يك «قطب» میكند؛ بعد هم با وجود اینکه امیرالمؤمنین(ع) حاضر نيستند او را حَكَم قرار دهند، او حَكَم میشود؛ نمیگويد حضرت (ع) راضي نيستند. پیش از حکمیت هم، با انزوا و کنارهگیری میخواهد بگوید راه درست همين است كه گوشهای بنشينيم و قرآن بخوانيم و وارد جنگ اميرالمؤمنین(ع) و معاويه نشويم!»
🔻۲۲ شهید و ۷۰ زخمی در دو حمله انتحاری به یک باشگاه ورزشی در منطقه شیعه نشین کابل
🔹این حمله انتحاری در محله «قلعه ناظر» در دشت برچی ـ یکی از محله های شیعه نشین کابل ـ در حوزه ششم امنیتی پلیس رخ داد.
🔹شاهدان عینی می گویند که تروریست انتحاری ابتدا محافظان این ورزشگاه را هدف قرار داد و پس از آن خود را در دروازه ورودی باشگاه منفجر کرد.
yon.ir/MW4gZ
🔹یک ساعت پس از انفجار اول، صدای انفجار دوم در محل شنیده شده است. پس از وقوع اولین انفجار در غرب کابل، انفجار دیگری نیز در بین مردمی که برای کمک تجمع کرده بودند به وقوع پیوست.برخی منابع انفجار دوم را ناشی از یک خودرو بمبگذاری شده گزارش کرده اند.
🔹 خبرگزاری رویترز به نقل از مقامهای افغان گزارش داد که در این دو حمله تروریستی ۲۰ نفر شهید و ۷۰ تن دیگر زخمی شده اند. خبرگزاری آوای افغان تعداد شهدا را ۲۲ نفر اعلام کرده است.
🔹گفتنی است غرب کابل محله شیعهنشین است و در سالهای اخیر، داعش مسئولیت حملات خونبار به محلات شیعهنشین را بر عهده گرفتهاند.
🔻مهّّم. استاد پناهیان:
"در بعضی از کشورها چندین هزار نفر (در قالب ارتشهای سایبری) حقوق میگیرند و موبایل در دستشان هست و مأموریت دارند که مثلاً یکدفعهای فلان هشتگ یا موضوع را داغ کنند؛
دنیای عجیبی است؛ هرچه امکان گناه بیشتر میشود امکان ثواب هم بیشتر میشود. هیچوقت امکان خدمت به دین و امام زمان (عج) اینقدر برای همه ارزان و مؤثر نبود!
الان تکتکِ ما میتوانیم با استفاده از فضای مجازی مؤثر واقع شویم و بر دیگران تأثیر مثبت بگذاریم. هیچکسی در هیچ دین و مذهبی به اندازۀ ما انگیزه و علاقه به آرمان خودش ندارد ولی مشکل اینجاست که ما پژواک نداریم، دیگران صدایشان بیشتر است، هشتگ درست میکنند و داغ میکنند و یک موضوع ساختگی را کاملاً مردمی نشان میدهند! نمایشی در فضای مجازی راه میاندازند که فکر کنی اینها واقعاً مردم هستند! حالا اگر شما احساس وظیفه کنید و روزی چند محتوای مفید تولید کنید و بفرستید، آنها را سیل میبرد، آنها هرگز نمیتوانند به تعداد شما سازماندهی کنند. سازمانها و شورای عالی فضای مجازی و... هم نمیتوانند.
دربارۀ یاران امام زمان(ع) فرمودهاند که فرمان مولای خود را در کف دستشان میبینند و اجرا میکنند. برخی از علماء فرمودهاند که شاید مصداقش همین دستگاهها و سیستمهای ارتباطی مثل موبایل باشد! امام زمان(ع) میتواند ارتباطش را با تکتک مردم برقرار کند و مردم هم از همین طریق، تنهایی خودشان را به پیوند با امام زمان(ع) تبدیل کنند."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران جنگ زده نیست، طاعون زده نیست، سیل زده نیست، ورشکسته نیست، اختلاف زده نیست… بلکه خیانت زده است!
🔸نطق میان دستور خانم هاجر چنارانی نماینده نیشابور و فیروزه
درد و بلات بخوره تو سر پروانه سلحشوری
🔴 این خط و این هم نشان!
♦️کیهان در سرمقاله خود نوشت:سخنرانیها، یادداشتها و موضعگیریهای برخی جریانهای سیاسی نزدیک به دولت نشان میدهد، آنها به هیچ وجه قصد ندارند مسئولیت وضعی که دولت را گرفتار آن کردهاند بر عهده بگیرند، بنابراین تلاش زیادی را آغاز کردهاند که القاء نمایند «همه» مقصرند.
♦️اما در پایان مواضع و یادداشتهایشان این «همه» را رفتهرفته از خود دور و به سپاه، بسیج، مداح، مساجد، مردم، هیئتهای مذهبی، شورای نگهبان، نظارت استصوابی و به هر آنچه غیر از خود! نزدیک میکنند.
♦️ممکن است برخی اطرافیان دولت با خود اینطور محاسبه کرده باشند که اگر دلار به 20 هزار تومان برسد و تورم و گرانی و فساد کمر مردم را بشکند، نظام مجبور خواهد شد تن به مذاکره بدهد!
🌙🔴🌎 اخلاقی ترین وارزشمندترین شعار تجمع فیضیه شعار «ای آنکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت» بود
♦️حجه الاسلام سیدحمید روحانی، با اشاره به شعار تجمع طلاب در قم: اخلاقی ترین وارزشمندترین شعار این تجمع ،شعار «ای آنکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت» بود که به کسانی که در قدرت هستند و در برج عاج نشسته اند و قدرت مستشان کرده است، نهیب زد و هشداری بسیار اخلاقی و عظیم داد که حواستان باشد که شما نیز روزی از دنیا می روید. شما از مرحوم هاشمی رفسنجانی بالاتر نیستید که با آن دبدبه و کبکبه، جناب عزرائیل جانش را در استخر گرفت؛ پس به خود آیید و حواستان باشد که همیشه در این جایگاه قرار ندارید
جوابیه دفتر رئیس مجلس خبرگان به اظهارنظر رئیس دفتر رئیس جمهور
در جوابیه دفتر رئیس مجلس خبرگان به اظهارات محمود واعظی آمده است:
🔹اظهارات شتابزده رئیس دفتر رئیس جمهور در انعکاس خلاف واقع بیانات رئیس محترم مجلس خبرگان رهبری موجب تعجب و حیرت شد.
🔹آیت الله جنتی در افتتاحیه اجلاس مجلس خبرگان رهبری فرمودند: ترامپ هم به دنبال شیطنت هایی است که در حاشیه اجلاس سازمان ملل با آقای روحانی دیدار کند، در حالی که رهبری هم مکررا گفته اند که هیچ مقامی حق ندارد با دولت آمریکا مذاکره کند و اعضای دولت که به سازمان ملل می روند به این رهنمودهای رهبری توجه کنند.
🔹اگرچه بلافاصله پس از این اظهارنظر، رسانهها مجدداً به انعکاس صحیح بیانات آیت الله جنتی پرداختند و شواهد موضع هوشمندانه ایشان نیز روز گذشته در دیدار رئیس جمهور آمریکا و امیر کویت نمایان شد اما از رئیس دفتر رئیس جمهور انتظار میرود ضمن عذرخواهی و تصحیح مصاحبه خویش، ادب و متانت را در موضعگیری های سیاسی رعایت کرده و حرمت اشخاص و نهادهای قانونی کشور را رعایت نماید.
📌 #نجات_یافتگان_آخر_الزمان
🔆امام على عليه السلام درباره نجات یافتگان این دوران می فرماید:
«و آن زمانی است که از #فتنه ها نجات نمی یابد؛ مگر مؤمنانی که بی نام و نشانند. اگر در حضور باشند، شناخته نشوند و اگر غایب گردند، کسی سراغ آنان را نمی گیرد. آنها برای سیر کنندگان در شب ظلمانی جامعه ها، چراغ های هدایت و نشانه های روشنند. نه مفسده جو هستند و نه فتنه انگیز. نه در پی اشاعه فحشایند و نه مردمی سفیه و لغو گو. اینانند که خداوند درهای رحمتش را به سوی شان باز می کند و سختی ها و مشکلات را از آنان برطرف می سازد.»
📚 (نهج البلاغه، خطبه ۱۰۳)
🔴امام خامنه ای با تأکید بر اینکه ویروس بدبینی نسبت به دولت، مجلس، قوه قضاییه و نهادهای انقلابی، بد است، در عین حال، انتقاد خیرخواهانه را برای اصلاح امور لازم دانستند و گفتند: گاهی اوقات انتقاد باید عمومی باشد و نباید همیشه در گوشی باشد اما اینکه بگونه ای صحبت کنیم که بندِ دلِ شنونده پاره شود و همه چیز را از دست رفته تلقی کند، کار صحیحی نیست.
♦️رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ما برخی اوقات در نحوه انتقاد اشتباه می کنیم زیرا دستگاههایی که مورد انتقاد قرار می گیرند، کارهای خوب هم دارند که باید آنها هم دیده و گفته شوند.
♦️حضرت آیتالله خامنهای با تأکید مجدد بر لزوم دیده شدن نکات مثبت و منفی دولت و دیگر دستگاهها در کنار یکدیگر، گفتند: بیان عمل سیئه در کنار عمل صالح موجب می شود که مردم بدانند کارها و اقدامات خوب هم وجود دارد و ناامید نشوند.
♦️ایشان با تأکید بر اینکه با وجود همه فضاسازی های تبلیغاتی بدخواهان و همه مشکلات، انقلاب و کشور در حال پیشرفت است، افزودند: بیان این موضوع به عنوان رجزخوانی نیست بلکه با اطلاع دقیق می گوییم که کشور در حال حرکت به سمت مفاهیم و آرمانها و حقایق انقلابی است، اگرچه ممکن است سرعت حرکت، آنگونه که انتظار می رود نباشد اما نظام در زمینه های گوناگون علمی، صنعتی، عزت سیاسی، رشد فکری و معنوی، حرکت رو به جلو دارد و پیشرفتهای خوبی روی داده است.
♦️رهبر انقلاب اسلامی، گرایش روز افزون به معنویت در میان جوانان با وجود مطالب و تبلیغات پرحجم و گمراه کننده در فضای مجازی را یکی از نمونه های بارز برشمردند و گفتند: حضور گسترده جوانان در راهپیمایی اربعین، اعتکاف، نماز جماعات دانشگاهها و جلسات ماه رمضان، نشان دهنده پیشرفت در زمینه های معنوی است. چرا این نکات مثبت و پیشرفتها را نبینیم؟ این حقایق باید دیده، تحلیل و گفته شوند بویژه از جانب کسانی که مخاطبان زیادی دارند.
♦️امام خامنهای سپس به یک نکته مهم در شرایط فعلی کشور یعنی «انسجام مردم و دستگاههای مدیریتی کشور» پرداختند و گفتند: بخش مهمی از اعتمادسازی و جلب اعتماد در گرو اقدامات دستگاههای مختلف است البته تریبونداران نیز باید به این کار کمک کنند.
♦️رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه هیچ دولتی بدون کمک و پشتیبانی مردم قادر به فعالیت نیست و نباید اعتماد مردم از دستگاههای دولتی، قضایی و نیروهای مسلح سلب شود، افزودند: راه علاج مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت و ابراز برائت از فعالیت دستگاههای مسئول نیست، بلکه راه علاج، ایجاد رابطه سالم بین افکار عمومی و دستگاههای مسئول، سخن گفتن و انتقاد کردن، و در عین حال کمک فکری و عملی کردن است.
♦️ایشان مسئولان دولتی را به استفاده از نظرات مردم و راه حلهای متخصصان اقتصادی از جمله در مسئله ارزش پول ملی و هدایت نقدینگی توصیه کردند و گفتند: وظیفه دولتی ها، استفاده از نظرات کارشناسان و تحرک برای حل مشکلات است.
♦️رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نگرانی بجای برخیها در قبال گره های فکری افکار عمومی نسبت به کارآمدی و خوشبین بودن به حل مشکلات افزودند: وظیفه ما، هدایت دولتی ها به سمت استفاده از دیدگاههای کارشناسان و حل مشکلات و خوشبین کردن مردم نسبت به تلاشهای آنها است که در چنین صورتی، گره های افکار عمومی باز می شوند.
♦️ایشان در پاسخ به برخی اظهارنظرها گفتند: جلسات خصوصی بنده با مسئولان دولتی، قضایی و نظامی ده برابر جلسات عمومی و رسانهای است و در این جلسات مسائل مختلفی بحث میشود که عموم از آن جلسات مطلع نیستند.
♦️رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات و کار موازی با دولت نیز به صلاح و موفق نخواهد بود و تجربه ثابت کرده است کار باید به وسیله مسئولان آن، در مجاری قانونی انجام بگیرد.
♦️ایشان افزودند: مسئولان باید کار را جهادی انجام دهند، البته در موارد خاص همچون نامه اخیر رئیس قوه قضائیه که ممکن است قانون جوابگو نباشد و احتیاج به اجازه رهبری باشد، یقیناً همراهی و کمک خواهیم کرد.
♦️حضرت آیتالله خامنهای در پایان به نمونهای از پیشرفت نظام اسلامی در عرصه معنویت و شرح حال یکی از شهیدان مدافع حرم اشاره و با استناد به آیاتی از قرآن کریم تأکید کردند: اگر در مقابل دشمنان بایستیم، مجبور به عقبنشینی خواهند بود و به توفیق الهی استکبار را به زانو در خواهیم آورد و این الگو را به همه دنیا نشان خواهیم داد که اگر طرفداران اسلام آماده دفاع و مجاهدت باشند، قطعاً پیروز خواهند شد.
🔴امام خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنجشنبه) در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس خبرگان، مهمترین وظیفهی مردم و نخبگان را در شرایط خطیر کنونی، حرکت در جهت حفظ و تعمیق انسجام مردم با دستگاههای دولتی و پرهیز از ایجاد فضای یأس و ناامیدی و احساس بنبست دانستند و گفتند: بدخواهان ملت ایران به موازات جنگ اقتصادی، جنگ رسانهای و تبلیغاتی را نیز در دستور کار خود قرار دادهاند، بنابراین انتقادها باید با هدف اصلاح و خیرخواهانه باشند.
♦️رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنانشان با اشاره به ایام پر برکت و مهم نیمه دوم ماه ذیحجه و مناسبت های تاریخی روز مباهله و روز نزول سوره دهر خاطرنشان کردند: مباهله در واقع مظهر اقتدار ایمانی و تکیه بر حقانیت است و ما همواره نیازمند اقتدار ایمانی و تکیه بر حقانیت نظام اسلامی در مقابل استکبار هستیم و در شرایط کنونی نیز برآیند گرایش های افکار عمومی، اطمینان نسبت به بر حق بودن حرکت و مسیر نظام اسلامی است.
♦️حضرت آیتالله خامنهای سپس با تشکر از گزارشهای بیان شده در جلسه، به اهمیت و ضرورت وحدت و انسجام ملی و شکل دهی افکار عمومی در این جهت اشاره کردند و افزودند: شرایط امروز ما، شرایط حساسی است اما این حساسیت به دلیل تعداد زیاد دشمنان و یا قدرت بالای آنها نیست زیرا این دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره بوده اند و حتی در آن زمان قدرت بیشتری نیز داشته اند اما با وجود همه اقدامات خصمانه از جمله حمله نظامی طبس، تحمیل جنگ هشت ساله، سرنگونی هواپیمای مسافری و محاصره اقتصادی، هیچ کاری از پیش نبرده اند و اکنون نظام اسلامی همچون شجره طیبه ای است که با پایه های مستحکم، در حال گسترش و ثمردهی است.
♦️ایشان تأکید کردند: حساسیت شرایط از این جهت است که نظام اسلامی با قدم گذاشتن در یک راه نو و طرح دیدگاهها و نظریات متفاوت، در چهل سال گذشته، برخلاف جریان کلی استکبار و نظام سلطه حرکت کرده است و در چنین شرایطی، در جنگل پر از تعارض سیاست بین المللی، شرایط و اقتضائات گوناگونی به وجود می آید که باید در هر شرایطی به تناسب آن و با دقت کامل عمل کرد.
♦️رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر در هر اوضاع و اقتضایی، آحاد مردم بویژه نخبگان، نسبت به شرایط و جایگاه نظام غفلت کنند، قطعاً ضربه خواهیم خورد.
♦️حضرت آیتالله خامنهای در ادامه به تبیین شرایط فعلی و اقتضائات آن پرداختند و گفتند: امروز نظام اسلامی با یک جنگ همه جانبه اقتصادی مواجه است که از یک اتاق جنگ و با دقت و اهتمام کامل هدایت می شود اما در کنار این جنگ، یک جنگ مهم رسانه ای و تبلیغاتی نیز در جریان است که بیشتر اوقات از آن غفلت می شود.
♦️ایشان با تأکید بر اینکه این جنگ رسانه ای، از قبل هم وجود داشته ولی اکنون شدت آن بیشتر شده است، افزودند: براساس اطلاعاتی که در اختیار داریم، دستگاههای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت مالی قارون های منطقه اطراف کشور ما، تشکیلاتی را برای این جنگ رسانه ای راه اندازی کرده اند و به طور جدی در حال برنامه ریزی و تلاش برای آلوده کردن فضای تبلیغاتی و فکری جامعه هستند.
♦️رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: اهداف این جنگ رسانه ای، ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن مشکلات اقتصادی در ذهن جامعه است.
♦️حضرت آیتالله خامنهای به یک نمونه اشاره کردند و گفتند: در همین مسائل مربوط به سکه و ارز و کاهش ارزش پول ملی، جنگ رسانه ای و فضاسازی های تبلیغاتیِ بدخواهان، تأثیرگذار بوده است که البته از دشمن توقعی جز رذالت نیست اما باید مراقب باشیم، ما به این فضاسازیها برای آلوده کردن ذهن مردم، کمک نکنیم.
♦️ایشان با تأکید بر اینکه گاهی اوقات در بیان مشکلات و یا انتقادها مبالغه می شود، خاطرنشان کردند: این مبالغه موجب تشدید اضطراب افکار عمومی و همچنین موجب گسترش «ویروس بدبینی» در جامعه خواهد شد.
♦️رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه همواره از ابتدای مسئولیت رهبری، به دولتها در زمینه های گوناگون انتقاد و یا اعتراض داشته اند که در برخی موارد هم تند بوده است، گفتند: بنده خودم اهل انتقادم و اهل مسامحه در برخورد با مشکلات و دستگاههای مسئول نیستم اما تأکید دارم که نحوه گفتن و نحوه اقدام کردن نباید به گونه ای باشد که مردم دچار بیماری بدبینی شوند.
♦️حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: نباید فضای عمومی کشور بگونه ای شود که اقدامات و تبلیغات مثبت قابل باور نباشند اما سخن دروغ دشمن قابل باور شود زیرا این وضعیت بسیار خطرناک است.
🚩 انتقاد تند یک اقتصاددان اصلاحطلب از سیاستهای اقتصادی دولت روحانی
فرشاد مؤمنی فعال سیاسی و اقتصاددان اصلاحطلب در هفدهمین کنگره حزب مردمسالاری:
🔹متأسفانه نمیدانم چه ارادهای بر کار است که هم در دولت و هم در مجلس اصرار بر حل و فصل جزیرهای امور دارند.
🔹من به صراحت به آقای رئیسجمهور گفتم شما اول باید از این توهم که برنامهای برای مدیریت شرایط کنونی دارید، خارج شوید، آیا دولت و مجلس به وضعیت کنونی میگویند برنامه داشتن؟ برنامه دولت بیکیفیتترین برنامهای است که در تاریخ برنامه ایران تدوین شده است.
🔹متأسفیم که نامههای مشفقانه و مبتنی بر دلسوزی اقتصاددانان اینگونه کام آنهایی که از مناسبات رانتی سود میبرند را تلخ کرده و حالا میخواهند با ما برخورد سیاستزده کنند.
http://tn.ai/1821824
دولت جلوی ترخیص رنگ و نخ از گمرک را گرفته است، به همین دلیل کمیابی عجیبی در بازار وجود دارد. همین اتفاق باعث شده نخ در بازار 100 درصد گران شود
ما نمیفهمیم که چرا دولت ( گمرک) اجازه ترخیص کالا را نمیدهد!؟ دنبال چیست؟ دنبال اغتشاش؟! اعتراض؟!
+نود اقتصادی+
🔻پشت پرده تحریم ها و فتنه انگیزی های اخیر بین مردم ایران و عراق از زبان سیدحسن نصرالله
🔹دبیر کل حزب الله لبنان گفت: آل سعود تهدید می کردند جبهه مؤمنین را، که اگر جنگ شود، جنگ شیعه سنی خواهد بود و روی میلیاردها دلاری که هزینه کردند، حساب باز کرده بودند
🔹آنها وقتی جنگ یمن را شروع کردند، در کنار حرم مکه گفتند این جنگ سنی شیعی است. این جنگ شکست خورد اما خب تبعات خطرناکی دارد. خب حالا همین جا متوقف می شوند؟ چکار می خواهند بکنند؟
🔹در مرحله اول گفتند، باید بازوهای ایران را بزنیم. حزب الله و جنگ 2006 . شکست خوردند و رفتند. مرحله دوم زدن پل هایی بود که میان ایران و بازوها بود. جنگ سوریه. شکست خوردند.
🔹حالا آمریکا و اسرائیل و دنباله روهایش و در رأس همه شان، عربستان به این نقطه رسیده اند که باید بر اصل مرکز تمرکز و جنگ را به داخل ایران منتقل کنند.
🔹برای همین تحریم ها را افزایش دادند و تلاش کردند که ایران را منزوی کنند و مردم را از حکومت زده کنند و آنان را وسوسه کنند و به تظاهرات بکشانند و فتنه بین ایران و عراق و بین مردم ایران و لبنان درست کنند.
🔹دولت نباید تجزیه شود
رهبر انقلاب امروز به همه حرف و حدیثهایی که درباره گرفتن اختیار مدیریت اقتصاد از دولت وجود داشت پایان دادند. کسانی معتقد بودند نظام و مشخصا رهبری برای جبران ضعف قوه مجریه وارد عمل شده و از جایگاه رهبری به رتق و فتق امور اقتصادی بپردازد.
چنین رویکردی شاید برای حل مشکلات اقتصادی در مقطع کنونی مناسب به نظر آید، اما ساختارهای قوام یافته نظام نظیر دولت را دچار تزلزل خواهد کرد و قطعا خسارت آن بیشتر است. اگر یک بار نهاد دولت در جمهوری اسلامی اینگونه متزلزل شد، ممکن است این مسئله این تبدیل به یک رویه شود و در آینده نیز در نتیجه کوچکترین کمکاری و ضعفی، این بحث مطرح شود که فلان اختیار به شکل حکومتی از دولت گرفته شود.
این است که ایشان تکلیف کردند خود نهاد دولت باید به مسئولیت خود در زمینه اقتصاد عمل کند. بر این اساس، باید هم به دولت کمک کرد، هم از آن مطالبه کرد و هم مقابل رویکردها و عملکردهای غلط آن ایستاد.
رویکرد حضرت آقا از ابتدای پیروزی انقلاب قوام بخشیدن به نهادهای نظام بوده است. شاهد مثال در این زمینه فراوان است. برای نمونه، در جریان انتخابات مجلس هفتم که روسای دو قوه مجریه و مقننه(آقایان خاتمی و کروبی) به دنبال تعویق برگزاری انتخابات بودند، رهبر انقلاب تکلیف کردند که انتخابات باید در روز مقرر برگزار شود و چنین نیز شد، تا مبادا نهاد انتخابات در نظام ما دچار تزلزل شود. یا در موردی دیگر، هنگامی که سال شصت و چهار بحث انتخاب آیت الله منتظری به رهبری آینده مطرح بود، کسانی میگفتند نیازی به تصمیمگیری خبرگان نیست و آقای منتظری خودبه خود رهبر خواهند شد. جریاناتی نیز قصد داشتند با شلوغ کاریهای خیابانی، تکلیف رهبری را روشن کنند. آیت الله خامنهای اما تاکید داشتند که خبرگان باید در تعیین رهبری نقش ساختاری خود را ایفا کند که اگر نکرد، امکان اسقاط این نهاد در آینده وجود دارد.
نتیجه اینکه نهاد دولت در نظام جمهوری اسلامی نباید به سبب اینکه یک دولتی به هر دلیلی ضعف از خود نشان میدهد، تجزیه شود. اگر این اتفاق افتاد و با سپردن بخشی از وظایف دولت به یک نهاد موجود یا جدید، آن را تجزیه کردیم، در واقع ساختار قانونی جمهوری اسلامی را دچار تزلزل کردهایم. دولت آقای روحانی باید آستین بالا بزند و آنچه باید را انجام داده و از آنچه نباید، اجتناب کند. ظرفیتهایی در ساختار نظام پیشبینی شده است که در صورت لزوم، حرکت دولت در ریل صحیح را تنظیم نماید.