📌نتایج جالب #نظرسنجیهای_انتخاباتی
▪️لاریجانی و ظریف دارای بیشترین ظرفیت منفی | رئیسی واجد بالاترین ظرفیت مثبت
🔹برمبنای نظرسنجی کشوری یکی از مراکز معتبر نظرسنجی که اخیراً و در بهمن ماه انجام شده، بیش از ۴۸ درصد مردم از هماکنون گفتهاند که قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت خواهند کرد.
🔹همچنین بیش از ۳۰ درصد مردم هم گفتهاند که یا تصمیمی نگرفتهاند (نزدیک ۲۰ درصد) و یا به احتمال زیاد یا کم در انتخابات ریاستجمهوری شرکت خواهند کرد.
🔹بدین ترتیب احتمال حضور مردم در انتخابات نسبت به ماههای پیش، یعنی آذر و پیش از آن به نحو مناسبی رشد داشته است.
🔹درباره اقبال به کاندیداهای احتمالی نیز یک مرکز معتبر نظرسنجی، نظرات مردم را اخذ کرده است.
🔹در این نظرسنجی از کسانی که گفته بودند قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند پرسیده شده است که احتمالاً به چه کسانی رأی میدهید و یا به چه کسانی اصلاً رأی نخواهید داد؟
🔹طبق نظرسنجی این ارگان، آقایان محمدجواد ظریف و علی لاریجانی دارای بالاتری ظرفیت منفی در بین ۱۳ نام درج شده در این فهرست هستند.
🔹۳۰.۷ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی گفتهاند که اصلاً به آقای ظریف رأی نمیدهند و این عدد برای آقای علی لاریجانی ۳۰.۵ است.
🔹بعد از آقایان ظریف و علی لاریجانی، نام آقای محسن رضایی قرار دارد که ۲۶.۳ درصد از پرسششوندگان گفتهاند که «اصلاً» به او رأی نخواهند داد و بعد از او آقای محسن هاشمی با ۲۳.۳ درصد رأی منفی در رتبه چهارم قرار دارد.
🔹۸.۳ درصد مصاحبهشوندگان گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۳.۶ درصد گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به آقای لاریجانی رأی بدهند.
🔹اما در مقابل ۱۴.۲ درصد نیز گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۴ درصد نیز گفتهاند تا حدّی احتمال دارد که به آقای ظریف رأی بدهند.
🔹آقای رئیسی در این نظرسنجی غیر از آنکه کمترین ظرفیت منفی (۸.۱ درصد) را دارد، بیشترین ظرفیت مثبت را هم به خود اختصاص داده است.
🔹به نوعی که ۴۳.۴ درصد گفتهاند که حتماً به او رای میدهند و ۱۶.۱ درصد نیز گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به او رای بدهند؛ همچنین ۶.۷ درصد نیز گفتهاند که به احتمال کم به او رای خواهند داد.
🔹از این منظر آقای سیدحسن خمینی با ۲۹.۵ درصد افرادی که گفتهاند به احتمال زیاد به او رای خواهند داد در رتبه دوم است و پس از او آقای قالیباف با ۲۱.۵ درصد در رتبه سوم قرار دارد.
🔹با این حال اگر دو گزینهی «زیاد» و «تاحدی» را جمع کنیم، آقای قالیباف با مجموع ۴۳.۱ درصد (۲۱.۵ زیاد و ۲۱.۶ تا حدی) از آقای سیدحسن خمینی با مجموع ۴۵.۱ درصد (۲۹.۵ درصد زیاد و ۱۵.۶ درصد تا حدی) فاصله کمی دارد.
🔹اگرچه نه آقای سیدحسن خمینی و نه آقای قالیباف هیچکدام فعلاً ادعایی درباره نامزدی انتخابات ندارند.
🔹در این نظرسنجی سعید محمد و علی نیکزاد با ۶۹.۳ درصد رتبه اول را در ناشناختهبودن نزد سوالشوندگان دارند. به این معنا که ۶۹.۳ درصد افراد گفتهاند که آنها را نمیشناسند.
🔹آقای قالیباف از این منظر شناختهشدهترین فرد از این لیست است (فقط ۷.۳ درصد گفتهاند که او را نمیشناسند) و پس از او آقای رئیسی با ۱۳.۸ درصد قرار دارد.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
♻️ #شاخصهایکاندیداصلح
👈 رئیس جمهور،
🔹هم باید #کاری باشد،
🔸هم باید #مردمی باشد،
🔹هم باید #مقاوم باشد،
🔸هم باید #ارزشی باشد،
🔹هم باید #باتدبیر باشد،
🔸هم باید #پابند به قوانین و مقررات باشد - مجری قانون است -
🔹هم باید #دردمردم را احساس کند،
🔸هم باید #طبقات_مختلف مردم را ببیند💯
🌐 اینها خصوصیاتی است که در انتخاب آن کسی که ما میخواهیم #کلیداجرائی کشور را به او بسپریم، نقش دارد.
📝بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار دست اندرکاران برگزاری انتخابات ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
#انتخابآگاهانه
#دولتانقلابی
🗳 برای #انتخاب_درست با ما همراه شوید👇
🇮🇷 @entekhab_t_masiri
چرا موشک و پهپاد میسازید؟ در سوریه ، لبنان و عراق چرا حضور دارید؟ چرا برای جبهه مقاومت هزینه میکنید؟
جوابش همین کلیپه!
توسعه پایگاه های نظامی ایالات متحده پس از پایان جنگ بین الملل دوم از سال ۱۹۴۵ تا ۲۰۲۰
@Bisimchimedia
به مناسبت بازپخش سریال "گاندو" و پخش سری دوم این مجموعه در ایام نوروز، جا داری یادی کنیم از سکانسهایی که با فشار دولت حذف شد؛ از خواهرزاده رئیس جمهور تا مقامات ارشد دولتی!
تو عید هم منتظر بلند شدن جیغهای بنفش و آشنا باشید...
@Bisimchimedia
🔺 چه میکنه این اردوغان منافق!
از یه طرف کشتار فجیع خاشقچی را فاش میکنه از یه طرف تروریستاشو به کمک عربستان میفرسته تا یمن را بکوبن!!
از یه طرف علیه اسرائیل و بنفع فلسطین، حرفای خوشمزه و پوپولیستی میزنه، از یه طرف روابط تجاری محکم با اسرائیل داره!
#اردوغان #ترکیه #یمن #عربستان #وهابی #تروریست #سوریه #المیادین #الجزیرة #یمن_المظلوم #السعودیة #turkey #yemen #SaudiArabia
👉 @roshangarii 🚩
✋
متلک احمدی نژاد به برجام
🔻محمود احمدی نژاد که این روزها سخت مشغول فعالیت های انتخاباتی است، در اظهار نظری حمله شدیدی به برجام کرده است :
🔹اگر برجام موفق بوده پس چرا اوضاع كشور اينگونه است؟ مگر مي شود يك قراردادي يكطرفه فسخ شود؟ اين چطور قراردادي است كه طرف مقابل زير پا مي گذارد و ما نمي توانيم به هيچ مرجعي شكايت كنيم؟ تازه بقيه هم به ما مي گويند شما رعايت كنيد و اگر رعايت نكنيد پدرت را درمي آوريم!؟
🔹اين چه قراردادي است؟ دو نفر مي خواهند خانه اي را اجاره كنند، همه جزئيات را شفاف مي نويسند، همه چيز برابر است. ولي اينجا يك طرف آمده و آن را زير پا گذاشته، اين طرف به هيچ كجا نمي تواند شكايت كند! من فكر مي كنم برجام، توهين به حقوق و حقوق بين الملل بود و حالا چون من خوشبينانه نگاه مي كنم، مي گويم طرف ايراني خيلي از جاهاي برجام را نخوانده امضا كرده است.
🔹والّا نمي توانم باور كنم كه يك انسان توافق نامه اي را با 6 نفر مدعي كه در طرف مقابل هستند، امضا كند و بعد بگويند اگر اختلافي شد، 7 نفر تصميم مي گيريم و هر كس يك راي دارد! اگر ما اين را به يك بچه دبيرستاني ايراني بدهيم، آيا امضاء مي كند؟ حقوقدان بماند! چطور مي شود امضا كرد؟ حقوق بين الملل را نگاه كنيد؛ همه چيز بايد برابر باشد، اصل بر برابري حقوق است. 6 نفر يك طرف هستند و ما يك طرف! معلوم است در اين شرايط ما هميشه تسليم هستيم، هميشه بايد تحويل بدهيم و هميشه محكوم هستيم. كه شديم!
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
🇮🇷🍁
🍁
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: مطالبه گری از دولت یا مردم؟
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
🔸🌺🔹
🔻به طور طبیعی پیکان مطالبهگری همواره به سوی دولت بوده و هست چرا که او شعارهایی داده و مسئولیت هایی پذیرفته و باید پاسخگوی عملکرد خود باشد، اما زمان این مطالبه گری از شروع به کار دولت تا پایان کار آن است، هر چند در ماه های پایانی دولتی که دور دومش را سپری می کند، چندان اثربخش نیست.
🔹اما زمان #انتخابات، مطالبهگری و روشنگری باید از مردم و برای مردم باشد، به سخن دیگر آنها باید انتخاب آگاهانه و صحیحی داشته باشند و مسئولیتها را به افرادی بدهند که از تخصص و کارآمدی لازم و روحیه خدمتگذاری برخوردار باشند، تا بتوان از آنها مطالبه خدمت نمود.
🔻افراد خسته و پا به سن گذاشته که روحیه جوانی خود را از دست داده و در مقاطعی مانند ۶۸ تا ۷۶ و دوره کنونی تورم افسار گسیخته را بر جامعه تحمیل کردند، نمیتوان انتظار تامین معیشت افراد کم درآمد را داشت. لذا اکنون زمان مطالبه از انتخاب کنندگان است، یعنی حضور گسترده و آگاهانه.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
🔸یادداشت حضرت آیتالله خامنهای درباره #مناجات_شعبانیه
🔻بسمالله الرحمنالرحیم
#دعا، وسیلهی مؤمن و ملجأ مضطر و رابطهی انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطهی روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصهی زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم».
🔹بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او - که اوعیهی علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - میتوان جست. ما بحمداللَّه ذخیرهیی بیپایان از ادعیهی مأثورهی از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد.
🔹مناجات مأثورهی ماه شعبان - که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالییی همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.
🔹این مناجات، نمونهی کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
🔹مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین حضرت علیبنالحسین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف #مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است.
🔺خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین. ۶۹/۱۰/۱
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🇮🇷🍁
🍁
✅#عکس_نوشت(۳)
💢موضوع: شرط لازم برای جهاد امیدآفرینی
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
فائزه هاشمی: اصلاحطلبان فرافکنی نکنند روحانی گزینه آنها بود
🔹سال ۹۲ برای اجماع روی آقای روحانی بحث بد و بدتر نبود، بحث تحمیل كاندیدا هم نبود، بلکه به پیشنهاد آقای خاتمی نمایندگان شخصیتهای مطرح مثل بابا، آقای خاتمی، حسنآقا و آقایان روحانی و دکتر عارف کمیتهای تشکیل دادند و پس از بحثهای زیاد آقای روحانی را بهعنوان کاندیدای اصلاحطلبان برگزیدند، دور اول هم عملکرد آقای روحانی تا حدودی مقبول بود.
🔹اگر در سال ۹۲ به زعم اینها بد و بدتر مطرح بود، پس سال ۱۳۹۶ چرا اصلاحطلبان آقای روحانی را دوباره کاندیدا کردند؟ در این سال که دیگر شرایط خاص نبود، دستشان برای هر انتخابی باز بود، برای این انتخاب چه توضیحی دارند؟
🔹خود اصلاحطلبان در مجلس و در شورای شهر و در سمتهای مختلف در دولت در این سالها چه عملکرد قابلدفاعی دارند؟
🔹این صحبتها فرافکنی است؛ بهتر از هرکسی میدانند که اعمالشان در این سالها مردم را از صندوقهای رأی دور کرد.
🔹عمده اصلاحطلبان و آقای روحانی هر دو سهم اصلی در عدم مشارکت مردم غیراصولگرا در انتخابات ۹۸ دارند.
@TasnimNews
محمد نمازی: نامزد نهایی ما محسن هاشمی است
عضو حزب کارگزاران:
🔹تا آنجا که بنده اطلاع دارم کاندیدای نهایی حزب کارگزاران آقای محسن هاشمی است.
🔹جایگاه آقای حسن خمینی که یادگار حضرت امام است باید حفظ شود و توصیه بنده به ایشان این است که کاندیدای ریاست جمهوری نشود.
🔹اگر آقای سیدحسن خمینی به این عرصه وارد نشود، برای خود ایشان بهتر است.
tn.ai/2470467
@TasnimNews