عاقبت بخیری اجباری🍂
⭐️ هر کس هر روز سوره #یس بخواند و ثواب آن را به #حضرت_زهرا(س) هدیه کند .
⭐️ و همچنین #دعای_عهد و ثواب آن را به #مادر_امام_زمان(عج) هدیه کند.
⭐️ سوره #واقعه هم خوانده و ثوابش را به #امام_علی(ع) هدیه کند .
چه بخواهد و چه نخواهد #عاقبت_بخیر می شود نخواهد هم به زور می شود!🌹
حضرت آیت الله #بهجت(ره)💐
اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج 🌻
@samade_1001
#حضور
🔸ای دوست من
اگر میخواهی یارت خریدارت شود
باید که دائما درحال #حضور و مراقبت باشی
و در این یکی دو روز دنیا هرگز آزاری به خلائق نرسانی.
📔شرح دروس معرفت نفس
🔸تخم سعادت انسانی، #حضور است
🔸 #حضور یعنی توحید صمدی قرآنی
🔸یعنی قل هو الله احد ،
🔸یعنی هوالاول و الاخر و الظاهر و الباطن
اینها حل بشود ..
#استاد_صمدی_آملی
@samade_1001
#کلام_بیهوده
🍃آیت الله حسن زاده آملی می فرماید:
یک روز بعد از نماز صبح همانگونه که در سجاده نشسته بودم ومشغول مناجات وذکر پروردگار متعال بودم ،مکاشفه ای برای من اتفاق افتاد،در مکاشفه دیدم لبهای من را با نخ وسوزن می دوزند وبسیار هم درد ورنج دارد،بعد به من گفتند این باطن عمل وسزای کسی است که زبانش را از حرفهای بیهوده نگه نمی دارد .
@samade_1001
بسم الله الرحمن الرحیم:
حضرت آقای حاج شیخ جعفر آقای مجتهدی نقل میکنند: یک روز مشغول تلاوت قرآن بودم که به این آیه برخوردم
《کل نفس بما کسبت رهینه الا اصحاب الیمین》
به فکر افتادم که اصحاب یمین چه کسانی هستند که در روز قیامت همه در گرو اعمالشان هستند الا آنها؟
هرچه جستجو کردم متوجه این مطلب نشدم تا اینکه طی مکاشفه ای خدمت حضرت امیر(علیه السلام) رسیدم و به ایشان عرض کردم: مولای من اصحاب یمین چه کسانی هستند که در گرو عملشان نمی باشند؟
حضرت فرمودند: شیخ جعفر شما که اهل حساب وعدد هستید، چطور کلمه یمین را حساب نکردید.
هنگامی که کلمه یمین را به ابجد حساب کردم متوجه شدم که عدد ۱۱۰حاصل می شود، در آن موقع فهمیدم که "کل نفس بما کسبت رهینه الا شیعیان حضرت علی علیه السلام"، یعنی فردای قیامت همه گرفتار حساب و کتاب اعمالشان هستند مگر پیروان حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) که به عنایت وشفاعت حضرت حساب وکتابی بر آنها نیست.
📗منبع: لاله ای از ملکوت
@samade_1001
یا صاحب الزمان ادرکنی:
💐 راهکاری بسیار عالی برای خودسازی و رسیدن به کمالات عالیه و اصلاح عیوب خود
1️⃣ مشارطه است
یعنى ، صبح انسان با خودش شرط كند كه آن روز، وظایف دینی اش را به خوبى انجام دهد و از گناهان نیز بپرهیزد و سعی کند کار های بیهوده را کنار بگزارد و اگر در مسائلی ضعف یا عیبی دارد آن را برطرف سازد و در نهایت به بهترین شکل ممکن بندگی خدا را انجام دهد و به طوری که همه کارهایش را با اخلاص کامل برای خدا انجام دهد .
2️⃣ مراقبه است
یعنى ، در طول روز مراقب خود و اعمالش باشد تا از آنچه با خود عهد كرده تخطى نكند.
3️⃣ محاسبه است
كه در آخر شب، به حساب كارهاى خود برسد ؛ بررسى كند كه چه مقدار به وظایف خویش عمل كـرده و چه مقدار كوتاهى داشته است.
4️⃣ معاتبه است
یعنى ، اگر انسان در محاسبه متوجه اشتباهاتى در رفتارش شد ، خود را تنبیه كند تا لغزش هایش جبران شود مثلا، خود را ملزم كند كه مبلغى صدقه دهد یا قدرى قرآن تلاوت نماید یا كار خیر دیگرى انجام دهد و... تا جبران شود.
⚡️اما در مساله محاسبه، آنچه بیش از همه اهمیت دارد ، نقش حساب كشیدن از خویش است ؛ اگر كار خوبى انجام داده بودیم ، خدا را شكر كنیم و توفیق ادامه آن را بخواهیم و اگر قصور ورزیده بودیم،استغفار کنیم و به فكر ترک آن بیفتیم.
🔆رسول خدا صلي الله عليه و آله فرمودند: اى ابوذر! پيش از آنكه به حسابت برسند، خودت به حساب خود برس، كه اين كار، حساب فرداى تو را آسان تر مى كند. و پيش از آنكه تو (و عمل تو) را وزن كنند، خودت را وزن كن و آماده عرضه بزرگ باش، آن روز كه تو را عرضه مى كنند و آن روز، هيچ كار پنهانى بر خداوند پوشيده نمى ماند.
وسائل الشیعه جلد۱۱ ص۳۷۹
🌷امام موسى كاظم عليه السلام فرمودند: هر كس كه هر روز از خودش حساب رسى نكند از ما نيست. پس اگر كار نيك انجام داده باشد، از خداوند بخواهد كه افزون تَرش كند، و اگر بد كرده باشد، از خدا آمرزش بطلبد و به سوى او توبه كند.
وسائل الشیعه جلد۱۱ ص۳۷۷
✅ این راهکار را هر روز به کار گیرید و برای جلوگیری از غفلت و فراموشی، آن را درکاغذی یادداشت کرده و در مقابل دید خود قرار دهید تا ان شاء الله پس از مدتی به فراموشی و غفلت سپرده نشود و به لطف خدا بتوانید فضائل اخلاقی را در خود شکوفا و شدت اش را بیشتر کنید و رذائل اخلاقی را در خود ریشه کن و نابود کنید تا بتوانید به نحو احسن به خدا تقرب پیدا کنید و به آن اهداف عالی ای که خدا برای شما در نظر گرفته برسید.
@samade_1001
#بزرگ_ترين_جهل_جهل_انسان_است_به_نفس_خويش
🍃بزرگ ترين حكمت معرفت انسان است به نفس خويش ، و بزرگى انسان به مقدار همان معرفت اوست .
برترين عقل ، معرفت انسان به نفس خويش است ؛ پس كسى كه نفس خويش را شناسد عاقل بود و كسى كه آن را نشناسد، جاهل . برترين معرفت ، معرفت انسان به نفس خويش است . آن كه نفس خويش را بهتر شناسد، خوفش از خدايش بيشتر باشد. عارف آن است كه نفس خويش را رها ساخته و از هر آنچه كه از خدايش دور كند پاك سازد. زيرك آن است كه نفسش را شناسد و اعمال به اخلاص گذارد. معرفت نفس ، نافع ترين دو معرفت است . نفس جوهرى است گران مايه ؛ كسى كه مصونش دارد، مقامش را رفيع گردانيده ، و كسى كه به ابتذالش كشد، آن را به فرو كشانده . در شگفتم ! از آن كس كه گمشده اش را مى جويد، در حالى كه خويشتن را گم كرده است و در جستجويش نيست . در شگفتم ! چگونه كسى كه نفس خويش را نشناخته ، تواند كه خداى خويش را شناسد!
@samade_1001