📚 لزوم تربیت سیاسی کودکان
آقایان که تربیت بچه ها را می کنند مسائل سیاسی روز را هم به آنها تعلیم بکنند، نمی گویم همه آن این باشد، همه چیز باید باشد.
یک بچه ای که از یک مدرسه بیرون می آید باید هم مسائل دینی اش را بداند، مسائل نماز و روزه اش را بداند، هم تربیت های علمی بشود مطابق هر جوری که، سیستمی که هست و هم تربیت سیاسی بشود.
🎙امام خمینی- ۵۷/۱۱/۳۰
@fahome
🦂توصیه شیطانی
بعضیها مسجد را از مسائل سیاسی میخواهند بکلّی برکنار بدارند.
[میگویند] آقا شما وارد سیاست نشوید، کار خودتان را بکنید. کار خودتان یعنی چه؟ یعنی بیایید همان نمازتان را بخوانید و بروید؛ فقط پیشنمازی محض. این همان سکولاریسم است.
🎙امام خامنهای
۱۳۹۵/۰۵/۳۱
@fahome
🔎تندروها
برخی دائماً کلمه «تندروها» را تکرار میکنند که منظور آنها جریان مؤمن و حزباللهی است، در حالی که نباید جوانان انقلابی و حزباللهی را متهم به تندروی کرد زیرا این جوانان با اخلاصی تمام و با همه وجود در میدان حاضرند و هرگاه که دفاع از مرزها و دفاع از هویت ملی لازم باشد، وسط میدان هستند.
@fahome
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
🌷مراسم یادبود شهید ابوالفضل قادری
⏳پنجشنبه ۳ مهر۱۳۹۹ بعد از نماز مغرب و عشاء
🕌مسجد میر غفور بشنیغان-میبد خ امام خمینی رحمه الله علیه کوچه شهید مظلومیان نیلوفر۷۹
@knhene
آیت الله العظمی جوادی آملی:
شایسته است هر از چندگاهی طلاب عزیز و همه عالمان دین دار وصیت نامه و منشور روحانیت را بخوانند و به دیگران منتقل کنند ایشان در این وصیت نامه علما را به معرفت از زمان و زمانه فرا می خواند ... .
حوزه و روحانیت، صفحه ۱۷۵.
@fahome
🎙امام خامنهای:
بعضی که منبر میروند، وقتی انسان پای منبرشان مینشیند، گویی در این کشور انقلابی رخ نداده، گویی رهبری مثل امام راحل (رضواناللَّهعلیه) ظهور نکرده، گویی این جنگ اتفاق نیفتاده است! اینطور حرف میزنند و بکلی از اوضاع برکنارند!
@fahome
هدایت شده از تحلیل منشور روحانیت
سلسله جلسات تحلیل منشور روحانیت
پنجشنبه شب ها ساعت 19.30 الی 20.30
مکان: خیابان امام خمینی میدان کتاب کوچه نیلوفر٧٩ مسجد میرغفور
همرا با پخش رایگان کتاب
@mrohaniat
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌼به همه نیروهای مسلح کشور و به شما اطمینان بدهم که تا زنده هستم و تا رمق در جسم و جان دارم، از حمایت و دعای خیر برای شما دریغ نخواهم کرد.
💎 شما آینه مجسم مظلومیت ها و رشادت های این ملت بزرگ در صحنه نبرد و تاریخ مصور انقلابید
🌹 شما فرزندان دفاع مقدس و پرچمداران عزت مسلمین و سپر حوادث این کشورید
🌷شما یادگاران و همسنگران و فرماندهان و مسؤولان بیدار دلانی بوده اید که امروز در قرارگاه محضر حق ماوا گزیدهاند.
🎙امام خمینی: ۲۴ شهریور ۱۳۶۷
@fahome
💎 از آخرین وصایای امام خمینی ره
من باز میگویم اگر طلاب انقلابی و مدرسین طرفدار انقلاب هماهنگ کار نکنند، هر دو شکننده اند.
باید تمام تلاش را نمود که به این نقطه مهم رسید. آقایان به روشنی دیدند که دشمن از نقاط ضعف چه ضربه ای به اسلام و روحانیت زد.
امام خمینی ره - ۷ اردیبهشت ۶۸
@fahome
🔶🔸 لزوم تعظیم شعائر🔸🔶
⏳سالیان درازی این پرسش مطرح بود که هفتم صفر سالروز شهادت جانگداز دومین امام (ع) یا زادروز سرورانگیز هفتمین امام (ع)است؟
📆در شش سال اخیر، در تقویم رسمی کشور هفتم صفر شهادت امام مجتبی (ع) و ۱۴ ذیحجه به عنوان زادروز امام کاظم (ع) ثبت شده است.
❓اما حقیقت آن است که اثبات هیچ کدام از دو مناسبت به طور قطع ممکن نیست.
💠روایات معصومان (ع) درباره زمان میلاد حضرت امام کاظم (ع) که برقی، صفار، کلینی و طبری شیعی آن را نقل کردهاند، تنها به میلاد حضرت پس از بازگشت امام صادق (ع) از مراسم حج اشاره دارد که بر بازه زمانی ذیحجه و نیز ماه صفر قابل تطبیق است.
📌تنها در روایت مرسل طبری شیعی به میلاد حضرت در ماه ذیحجه - بدون اشاره به روز آن - اشاره شده است.
بر فرض پذیرش این روایت - همانگونه که برخی از مورخان معاصر گفتند - ولادت حضرت امام موسی کاظم (ع) به طور تقریبی بر آخر ماه ذیحجه قابل تطبیق است.
#️⃣اما مشهور درباره تاریخ شهادت امام حسن مجتبی (ع) در میان اندیشمندان نخستین شیعه آخرین روزهای ماه صفر است. مرحوم کلینی آن را روز آخر؛ و شیخ مفید، شیخ طوسی، و ابنشهرآشوب آن را 28 ماه صفر دانستهاند.
🗞عمدهترین مستند قول شهادت امام مجتبی (ع) در هفتم صفر گفته قاسم رسی از بزرگان زیدیه است که انتساب کتاب به او مورد تردید است. (این کتاب دربردارنده مطالبی است که پس از مرگ او رخ داده است).
📚 شاید به همین دلیل است که مورخ قرن چهارم حسن قمى و نیز شیخ طوسی در تهذیب، نير تنها به شهادت امام حسن مجتبی (ع) در ماه صفر ـ بدون تعیین هفتم یا آخر ماه ـ اشاره کردهاند.
👈البته قول به شهادت در هفتم صفر مورد توجه متاخران شیعه چون شهید و کفعمی است.
📐معاصرانی که بر شهادت بودن هفتم صفر پافشاری دارند به استحساناتی چون هماهنگتر بودن مناسبت شهادت با ایام اسارت اهلبیت (ع) در شام، هماهنگی با امتداد سیاهپوشی دو ماه محرم و صفر و بهتر بودن عزاداری مستقل برای امام حسن (ع) بهجای عزاداری توأمان با پیامبر (ص) اشاره میکنند.
💎استوارترین اندیشه، گفتار فقیهانی چون مرحوم آیتاللهالعظمی بهجت (ره)، و حضرات آیات سبحانی، مکارم و شبیری است که برگرفته از آموزههای اهل بیت (ع) است.
🌷🌼ایشان معتقدند، بهتر است این روز را روز بزرگداشت مقام هر دو امام قرار داده و فضائل امام کاظم (ع) و مصائب امام مجتبی (ع) بازگو شود.
@fahome