بعضیها انتظار فرج را به این میدانند که در مسجد، در حسینیه، در منزل بنشینند و دعا کنند و فرج امام زمان سلام الله علیه را از خدا بخواهند. .... دیگر ما تکلیفی نداریم، تکلیف ما همین است که دعا کنیم ایشان بیایند و کاری به کار آنچه در دنیا میگذرد یا در مملکت خودمان میگذرد نداشته باشیم.
امام خمینی ره ۱۴ فرودین ۱۳۶۷
@fahome
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
هدایت شده از ✒یادداشـتهایتـاریخی
⚓️در جریان عملیات مروارید با همکاری نیروی هوایی و دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد ۴ فروند قایق موشکانداز عراقی کلاس «اوزا» و ۷ فروند شناور دیگر عراقی غرق شده و ۶ فروند میگ-۲۳، یک فروند میگ-۲۱ و یک فروند بالگرد سوپر فرلون نیروی هوایی عراق سرنگون شدند.
🛳 ناوچه پیکان نیز در این عملیات توسط نیروی دریایی عراق غرق گردید و خدمه دریادل آن جاودانه شدند. نیروی دریایی عراق در این عملیات آسیب قابل توجهی دید و تا پایان جنگ قادر به ایفاء نقش مؤثری نبود.
یاد ۴۸۰۰۰ شهید دریادل و آسمانی ارتش جمهوری اسلامی گرامی و راهشان پررهرو باد.🇮🇷
@yasmhj
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
🏇برگزاری سومین دوره از مسابقات استقامت استان یزد در شهرستان مهریز
آیا سرنوشت میبد در انتظار مهریز است ؟
کمیته استقامت استان یزد و مسئولان تربیتبدنی و فدراسیون استان از اختلاط زنان و مردان جلوگیری کنند و برای بانوان محیط اختصاصی فراهم نمایند.
#میبد
#مهریز
#یزد
#دارالعباده
#سوارکاری
#اسب
#اختلاط
#بانوان
#کمیته_استقامت
#Meybod
#Yazd
#horse
@knhene
@fahome
هدایت شده از ✒یادداشـتهایتـاریخی
🌷فقیه راستین (۱)
💎آیتالله العظمی سیدحسن مدرس ره، فقیه مجدد، از مؤثرترین شخصیتهای دو قرن اخیر کشورمان و میراننده شعار «جدایی دین از سیاست» مُرجِئه [از گروهگهای مخالف اهلبیت (ع) و طرفدار بنیامیه] است.
🔰مدرس از شاگردان برجسته فقیهان راستین و مجاهدان وارسته میرزای شیرازی ره و سیدمحمدکاظم طباطبایی یزدی ره، فقیه و اصولی بزرگ و دارای تألیفات فاخر است. ایشان پس از بازگشت به ایران، تدریس را در اصفهان و تهران ادامه داد و شاگردان بسیاری چون حکیم الهی قمشهای را تربیت کرد.
🔰آیتالله العظمی مدرس مبارزه بیپروا و جدی با استبداد را از عصر قاجار آغاز کرد.
افشاگری شهید مدرس بر علیه جنایات ظلالسلطان ـ فرزند ناصرالدین شاه و حاکم مستبد اصفهان ـ به ترور ناکام ایشان منجر شد.
🔰باقی ماندن مذهب تشیع در غوغای مشروطیت، مرهون فقیهان راستینی چون سیدمحمدکاظم طباطبایی یزدی، شهید شیخ فضلالله نوری و شهید مدرس است.
🔰پس از استقرار مشروطیت، ایشان به رغم جایگاه برجسته خود در حوزههای علمیه، برای حفظ مذهب و دفاع از حقوق محرومان به کسوت نمایندگی مجلس شورای ملی رضا داد و خدمات شایانی به اسلام و ایران کرد.
ایشان در سنگر مجلس، مانع تصویب قوانین خلاف شرع، توسعه آزادیهای بهاییان، سلطه نفوذ بیگانگان و مهمترین عامل مهار نمایندگان فراماسون چون سیدحسن تقیزاده، وکلای وابسته به بهاییان و طرفداران رضاخان ـ بهویژه در مجلس ششم ـ بود.
🔰مدرس مخالف جدی سلطه و نفوذ ابرقدرتها و حافظ استقلال کشور بود.
ایشان نخستین مخالف اولتیماتوم ذلتبار روسیه و طراح فسخ قرارداد ذلتبار ۱۹۱۹ و به تعبیر سفیر انگلیس بزرگترین مخالف این قرارداد ننگین بود. او از حامیان بزرگ میرزا کوچکخان درمبارزه با سلطه روسیه و انگلیس در شمال کشور بود.
🔰مدرس بزرگترین سد در برابر ارتجاع رضاخانی بود.
شهید به دلیل مخالفت با کودتای انگلیسی اسفند ۱۲۹۹ و قدت یافتن رضاخان به قزوین تبعید شد.
ایشان در دوران نخستوزیری رضاخان استیضاح او را مطرح ساخت و نطق مشهور خود در فساد مالی، نقض قانون اساسی و دور زدن مجلس شورای ملی توسط رضاخان را ایراد کرد.
🔰مدرس از بزرگترین افشاگران جمهوری رضاخانی و اصلاحات ضددینی او بود. سیلی سیدمحمدتدین ـ از حامیان جمهوری انگلیسی ـ به چهره شهید مدرس و افتادن عمامه از سر ایشان، تظاهرات وسیعی را در کشور رقم زد. بازار تهران تعطیل شد و مردم با شعار «ما دین نبی (ص) خواهیم؛ جمهوری نمیخواهیم» پایان جمهوری رضاخانی را فریاد کردند.
🔰شهید مدرس پاسدار شریعت و فرهنگ اسلامی ـ ایرانی بود و به ورود سیلآسای رمانهای مستهجن خارجی، به نمایش درآمدن فیلمهای مبتذل در سینماها و رقص و آواز و مفاسد اخلاقی تمدن غربی اعتراض کرد.
ایشان در سال ۱۳۰۵ در تهران ترور نافرجام و در سال ۱۳۰۷ از تهران به خراسان تبعید شد.
🔰رضاخان در غیبت مدرس فرصت یافت تا به برخی از اهداف پلید خود برسد. مانند امضای پیمان چهارجانبه سعدآباد به نفع انگلیس که قسمتهایی از خاک کشور را به عراق و ترکیه و حقابه رود هیرمند را به افغانستان واگذار کرد.
🔰شهید مدرس مانند آیتالله سیدمحمدرضا واحدی کرمانشاهی ـ پدر شهیدان واحدی ـ جان خود را دفاع از شریعت و ملت و مخالفت با خودکامگی رضاخان فدا کرد و پس از نُه سال تبعید در شامگاه ۱۰ آذر ۱۳۱۶ و هنگام اقامه نماز در غربت به شهادت رسید.
🔰آگاهی شهید مدرس از آینده، از جمله کرامات اوست. مانند خبر دادن از تبدیل شدن مدفن خود به زیارتگاه، محل مرگ و آینده مقبره رضاخان و آینده سیاسی مصدق.
@yasmhj
هدایت شده از ✒یادداشـتهایتـاریخی
فقیه راستین (۲)
🌷فقیه و مجاهد کبیر، شهید آیتالله میرزا یونس استادسرایی مشهوربه «میرزاکوچکخان» از شخصیتهای بزرگ دوران معاصر است.
🔰میرزا علوم دینی را در گیلان، قزوین و تهران فراگرفت. کفایه را نزد آیتالله ضیاءبری ازشاگردان برجسته آخوند خراسانی فراگرفت و به مدت ده سال از درس خارج فقه و اصول بزرگانی چون آیتالله شیخ عبدالنبی نوری از شاگردان برجسته میرزای شیرازی بهره جسته و به مقام اجتهاد نائل شد.
🔰آیتالله استادسرایی مبارزه با استبداد را از جنبش عدالتخانه آغاز کرد. پس از انحراف جنبش، مردانه در کنار آیتالله العظمی شهید شیخ فضلالله نوری و آیتالله العظمی سیدمحمدکاظم طباطبایی یزدی مشروعهخواه و پاسدار بقای رسمیت مذهب تشیع در کشور شد.
🔰مخبرالسلطنه خائن مخالفان قرارداد ننگین 1915 ـ که مفاد آن تقسیم ایران بین روس و انگلیس بود ـ و حافظان استقلال کشور یعنی آیتالله میرزا یونس، آیتالله العظمی لاری و شهید آیتالله شیخ محمد خیابانی خامنهای را خودسر معرفی کرد.
🔰آیتالله میرزا یونس در سن ۳۶ سالگی رهبری نهضت جنگل را با حمایت آیات عظام شهید مدرس، علمالهدی، بحرالعلوم و صالح به عهده گرفت و حکومت اسلامی را در بخشی از گیلان و مازندران برقرار ساخت.
🔰تأسیس پادگان نظامی، مریضخانه، چاپخانه، انتشار روزنامه و زمینهسازی ازدواج جوانان، لایروبی رودخانهها، راهسازی و... ترویج شعائر، رفاه و آسایش را برای مردم به ارمغان آورد و با تدابیر ایشان و ممانعت از فروش آذوقه و دام به انگلیسیها قحطی کشنده و ساختگی بریتانیا کمترین تأثیر را بر این منطقه گذاشت.
🔰بزرگترین خدمت میرزا به ایران، مهار بلشویکها و جلوگیری از گسترش نفوذ آنان در سراسر کشور است. ایشان افزون بر درگیری نظامی با بلشویکها و تقدیم شهیدانی چون علمای انجمن ابوالفضلیها (ع)، اقدامات فرهنگی بسیاری در این زمینه انجام داد که از جمله آن قرار دادن مساجد به عنوان پایگاه، ترویج نماز جماعت، و گسترش بیشتر روضهخوانی برای امام حسین ع و تسهیل ازدواج برای جوانان بود.
🔰در سختترین شرایط و در حالی که تنها از حمایت کسانی چون شهید مدرس برخوردارد بود در چهار جبهه با انگلیس، روس و مزدوران آنان چون وثوق الدوله [امضاکننده قرارداد 1919]، تیمورتاش و رضاخان و ملاکان بزرگ مانند محسن خان ـ داماد مظفرالدین شاه ـ درگیر جنگ بود.
🔰دژ نفوذناپذیر حکومت اسلامی گیلان با بوقهای تبلیغاتی انگلیس و حربه مذاکره فروریخت.
🔰با تبلیغات وسیع و گسترده، میرزا به داشتن تفکرات بلشویکی متهم و حمایت برخی از علمای دینی و جامعه مذهبی را از دست داد.
اماننامه نگاشته شده بر پشت قرآن برخی از اعضای کلیدی حکومت گیلان را فریب داده و به پای میز مذاکره کشاند. اما نخستین قربانیان آن مذاکرهکنندگان بودند که اعدام شده و یا به زندان افتادند. مذاکرات زمینه تجدید قوای دشمن، اختلاف بیشتر و تضعیف مجاهدان را را رقم زد.
🔰با فروپاشی اتحادیه اسلام و از میان رفتن جایگاه مردمی میرزا، این مجتهد نستوه در روز 11 آذرماه 1300 شمسی در محاصره نیروهای رضاخان مظلومانه شربت شهادت نوشید و سر مطهر ولی فقیه خطه گیلان از پیکرش جدا شد.
@yasmhj
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
شهید مدرس از دیدگاه مستشار آمریکایی
🔰میلسپوی، مستشار آمریکایی مالی و رئیس خزانهداری که طی دو دوره در استخدام دولت ایران بود درباره شهید آیت الله مدرس میگوید:
💠«مشخصترین چهره و رهبر روحانیون در مجلس مدرس میباشد که اخیراً به عنوان نائب رئیس اول مجلس انتخاب شده است. شهرت مدرس بیشتر در این است که برای پول اصلاً ارزشی قائل نیست. او در خانه سادهای زندگی میکند که جز یک قالیچه، تعدادی کتاب و یک مسند، چیز دیگری در آن وجود ندارد. لباس روحانیون را میپوشد و مردیست فاضل. در ملاقات با او محال است که کسی تحت تأثیر سادگی و هوش و قدرت رهبری او قرار نگیرد.»
منبع: نهضت روحانیون ایران
@fahome
🇮🇷روایت مرحوم آیت الله سید رضی شیرازی از دیدار با امام خمینی در نجف
💠مرحوم آیت الله سید رضی شیرازی، درباره یکی از دیدارهای خود با رهبر نهضت اسلامی در نجف:
«من قبل از انقلاب هر سال برای زیارت عرفه به نجف میرفتم و همیشه هم خدمت امام میرسیدم و گاهی هم ایشان میآمدند دیدن ما و ما هم برای بازدید ایشان میرفتیم.
در یک نوبت خدمت ایشان عرض کردم: «بعضیها ترس این دارند که اگر شاه برود مملکت کمونیستی بشود» ایشان گفتند: «اتفاقاً بر عکس است اگر شاه نرود مملکت کمونیستی میشود» و یک قدری توضیح دادند راجع به مظالم حکومت شاه. معتقد بودند که این اعمال باعث میشود که در مردم تجرّی به وجود بیاید.»
📚پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی
@fahome
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
آیت الله اعرافی -زیده عزه-: شهری که دارای صنعت و درآمد است نباید فقیر و نیازمند در آن باشد.
باید صاحبان صنعت و ما مسئولان هم بدانیم که نباید کسی به خاطر نداری از ادامه تحصیل و یا در تامین مسکن و شغل و ازدواج و معالجه و درمان عقب بماند.
خطبه های نماز جمعه۱۴۰۰/۰۹/۱۲
آیت الله اعرافی -دامت برکاته-؛ از اینکه در کارزار تبلیغاتی مبارزه با صنایع آلاینده،مانع به حاشیه رفتن مشکلات قشر مستضعف و لزوم پیوست فرهنگی_اجتماعی برای صنعت شدید، ممنونیم.
#آیت_الله_اعرافی
#قشر_مستضعف
#صنعت
#پیوست_فرهنگی_اجتماعی
#میبد
#مطالبه
@knhene