ناپیوست رسانهای
در عصری که آن را «جهانْرسانه» مینامند، تکلیف همهچیز را اول، رسانه مشخص میکند. رسانهدارها از همه قویترند، نفوذشان بیشتر است، ثروتشان هم بیشتر میشود. اربابهای دنیا با رسانه دنیا را اداره میکنند. هر کثافتکاریای را اول با رسانه توجیه میکنند، بعد انجامش میدهند. با رسانه خوبها را بد، بدها را خوب جلوه میدهند. در این عصر، جنگ، جنگ رسانههاست. هرچه جلوتر میرویم اهمیت رسانه روشنتر میشود. در این میان اما برای ایران، به جهتهای مختلف، بیشتر رسانه را خرج میکنند. چون ایران حالا حالا ها با قلدرهای دنیا کار دارد و دست از سرشان برنمیدارد. پس بایستی با رسانه پدرش را درآورند. خب این خصوصیت دشمن است که دائم بزند، حمله کند، دروغ بگوید، تهمت بزند، تحریف کند، ناروا بگوید. از او توقعی جز این، نیست. سؤال من اما این جاست که ما چرا اینقدر به رسانه بیاعتنائیم؟! چرا فهم رسانهایمان ضعیف است؟ چرا نمینشینیم چرتکه بیندازیم و ببینیم تا حالا چقدر بهخاطر رسانهنافهمی چوب خوردهایم؟ تبیین رسانهای و شفافیت، حق مردم است. هیچکس نبایستی به خود اجازۀ اجحاف در این حق مسلم مردم را بدهد. تاکنون رهبری چندبار، خصوصاً به دستگاه قضا لزومِ پیوست رسانهای در صدور احکام و اجرای آنها را گوشزد کرده است. طبیعی است که اگر دستگاهی مثل دستگاه قضا رسانه نداشته باشد، دشمن قدارِ رسانهدار، به راحتی جای شهید و جلاد را عوض میکند. در همین ایام حکم آن استاد کذاییِ دانشگاه که قبلاً با ارتکاب جرایم متعدد صادر شده، اجرا شد. سؤالم این است که آقای دستگاه قضا، کجاست پیوست رسانهایتان؟ نمیتوانستید قبل از اجرای حکم، نیمساعت مسأله را تبیین کنید؟ یا مثلاً حکم آن وزیر و معاون او صادر شده، آیا بایستی رئیس دستگاه در یک جلسۀ دانشجویی آن هم به صورت خیلی مختصر در مورد این حکم توضیح دهد؟ یا هنوز پروندۀ چای دبش در ابهام است. مردم بالاخره نفهمیدند چه شد؟ این شد پیوست رسانهای؟ آقای رئیس، معاون رسانهای شما مگر کاری غیر از اینها دارد؟ پس صدا و سیما برای چیست؟ نه اصلاً یک کلیپ کوتاه چند دقیقهای هم نمیشد بسازید و توضیح دهید که این آقا چه کرده که مجرم شناخته شده و حکمش چیست و کی اجرا میشود؟
دشمنی که از برخورد الاغ با یک عابر پیاده در کنار آبشار نمیگذرد، از این رسانهنافهمیهای ما میگذرد؟ تا کی بناست جمهوری اسلامی چوب رسانۀ نداشتۀ ما را بخورد؟
@fakhrian_ir
اسماعیل فخریان
محلهبان تبیینی کوچهبان تبیینی ▫️دومین نشست اندیشههای راهبردی با موضوع: راهکارهای تحقق شبکۀ خانو
#روایت_ارسالی از دومین جلسۀ اندیشههای راهبردی با موضوع: شبکۀ خانوادگی تبیین
جلسه که تمام شد، دائم فکرم مشغول تکلیفی بود که استاد در آخر جلسه بر دوشمان گذاشته بود: با چه راهکاری به صورت خانوادگی در میدان تبیین حاضر شویم؟!
راستش برای من که هنوز خانوادهام دقیق نمیدانند چه مباحث مهمی را می خوانم و مباحثه میکنم، کمی سخت است آنها را به میدان بکشانم... ولی حتما راهکاری دارد.
با خودم گفتم اگر از جذابیتهای جلسه و مباحثِ مورد علاقۀ همسرم که استاد مطرح کردند صحبت کنم، شاید جذب شود!
اول... گوش میشوم برای حرفهایش؛ حتی مخالف. بعد آهسته آهسته روایت میکنم از زیباییهایی که شنیدم. از این که خانواده کانون قدرت است. اولویتمان باید خانواده باشد و از خانواده شروع کنیم. در دوران غیبت، نیاز به خانوادههای به هم پیوسته، همراه و هم هدف داریم؛ چیزی شبیه به شبکۀ پنهانی امام صادق (علیهالسلام). نه لزوماً هم تاکتیک، بلکه لزوماً هم استراتژیک. باید مثل زنجیر به هم وصل شویم. کم باشیم، ولی محکم باشیم. گرهگشای هم باشیم: یک شبکۀ خانوادگی تبیینی.
پس... روایت میکنم. آری... روایت میکنم. روایت اثر دارد. آخر، من فرزند آخرالزمانم و تمام اعتقادات و جوهرهام از روایت است. اول خدا در قرآن برایم روایت کرد؛ و این من بودم که از کودکی پای روایتهای پدرم از پیامبر و ائمه(علیهمالسلام) نشستم. با روایت روضهها و منبرها بزرگ شدم. و... اکنون باید خودم راوی شوم. در دل روایت، هم میتواند تبیین باشد، هم زمینۀ تبیین فراهم آید.
در آغاز راهیم... شتاب و عجله نداریم. آرام و هوشمندانه قدم برمیداریم. در میدان تبیین، از ما انتظار عصمت نیست، اما انتظار تلاش زیاد هست.
اَللّهمَّ اجعَلنا ممّن یُمَلَّکُ فِی دَوْلَتِه 🤲
نقش تربیت نیروی انسانی در انقلابها.mp3
4.67M
🎙مهمترین نیاز انقلاب اسلامی چیست؟
@fakhrian_ir
تعدادی از تألیفات حجةالاسلاموالمسلمین فخریان در غرفۀ انتشارات شهید کاظمی
فروش ویژه
#سی_و_پنجمین_نمایشگاه_بین_المللی_کتاب_تهران
نحوه ثبت سفارش👇👇
سایت نمایشگاه کتاب:
http://B2n.ir/q99253
سایت من و کتاب:
Manvaketab.ir
خرید حضوری:
مصلی تهران، شبستان ناشران عمومی، راهرو ۲۱، غرفه ۵۰۷
.
📌 #انتشاراتشهیدکاظمی
یک روز برای پول، «سیگار کشیدن» را نماد آزادی زنان جا انداختن و روزی دیگر، «تماشای پرهیجان فوتبال در استادیوم را».
@fakhrian_ir
دو روز فشرده در یک دورۀ آموزشی تشکیلاتی
حالا دیگر تشکّل دختران سلیمانی به نقطۀ حساس و مهم خود رسیده است.
دیماه ۱۴۰۱ بود که تشکلی با نام دختران سلیمانی تأسیس شد. هدفش توجه دخترانِ دهۀ هشتادی به آینده بود. آیندۀ ایران و جهان. توجه به نظمی که در انتظار ماست. بایستی این نسل را با مسائل مهم ایران و فراتر از آن، درگیر کنید. بایستی از نگاه و ظرفیتشان برای آینده بهره بریم. این نسل، میتواند بار تمدن اسلامی را به دوش بکشد.
به لطف خدا تاکنون ده جلسه بصورت عمومی با حضور صدها نوجوانِ دختر برگزار شد و اما اکنون نوبت ساختِ تخصصی است. اکنون نوبت ارتقای سطح آموزشها و ورود به وادی عمق معرفتی و بینشی است. بایستی دهۀ هشتادیها را گروهبندی و بعد ظرفیتسنجی میکردیم.
برای این مهم، نیاز به نیروی انسانی باانگیزه، بانشاط، شجاع، پرشور، معنوی و البته پرسشگر بهعنوان سرگروه داریم.
۳۰ نفر از دختران دهۀ هشتادی دو روز، در جوار امام رئوف، علی بن موسی الرضا علیهالسلام، با برنامههای فشرده، مشغول تمرین و آمادگی به منظور انجام رسالتهای آینده بودند.
مشهد، ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
@fakhrian_ir
در آستانۀ میلاد سراسر نور و برکت علیبن موسیالرضا علیهالسلام همه برای سلامتی رئیسجمهور و همراهانش دعا میکنیم.
هدایت شده از قرارگاهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی
#اطلاعیه
انجام قربانی به نیت سلامتی رییس جمهور محترم، آیت الله رییسی و تیم همراهشان
💳 شماره کارت:
6273817010167124بهنام "گروهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی" ✓ جهت کپی شماره کارت کافیست روی شماره کارت بزنید. 🔻لطفاً پس از واریز وجه، حتماً فیش را به شناسۀ زیر ارسال فرمایید: @mostafavi_h قرارگاهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی وابستهبهمجموعۀتبیینمنظومۀفکریرهبری https://eitaa.com/sh_qasemsoleimani
رئیسیِ شهید هرجا بود، وحدتزا بود. در طول این ۴۰ سال خدمت، به حواشی مشغول نشد. برایش خدا مهم بود. به توهینها، تهمتها، نارواها و بیانصافیها توجه نکرد. هدفش خدمت خالصانه به «مردم» بود. همه را از خودش میدانست و خودش را خادم همه.
این به کنار.
اما حالا به بهانۀ شهادت او، حداقل مردگان سیاسی و از تاریخگذشتگان را احیا نکنید. نگذارید واقعۀ تلخی که در اوایل برنامۀ «به افق فلسطین» اتفاق افتاد، تکرار شود.
تریبون اضافه به کسانی که خادم مردم نبودند، ندهید.
@fakhrian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای رئیسیِ عزیز
هرچه میخواهم نبودنت را باور کنم، نمیشود. میخواهم نگریم، نمیتوانم، اشک در اختیارم نیست که نگذارم بیاید. قدرت ندارم به او بگویم: نیا! جاری نشو! در چشم بمان!
آخر مگر تو توانستی بمانی؟ مگر تو توانستی آرام بگیری؟ مگر شد که چشمت را بر خنده و گریۀ مردم ببندی؟ خدا را شاهد میگیرم بر قلبم که تو را دوست دارد، همچنانکه تو خدا را گواه گرفتی بر نیت پاک و صادقت که برای خدمت آمدهای. گفتی آمدهام تا گرهگشایی کنم. آمدهام به مردم ایران، به همۀ مردم، بدون جدا کردن این و آن، بدون سیاسیکاری و محافظهکاری، خدمت کنم. راست گفتی، از سر صدق و اخلاص، برای خدمت به ایران و ایرانی آمده بودی. طعنهها را ندیدی، خسته نشدی، راحت طلب نشدی، فراموش کار نشدی. پای عهدت با مردم و ولایت ماندی. در اوج محبوبیت، خودت را خادم جمهور و سرباز ولایت خواندی. طراز مسئولِ جمهوری اسلامی را بالا کشیدی و همه را مبهوت عزمت کردی. دشمنت، محرومیت بود و بیکاری. سفرۀ مردم دغدغهات بود و پیشرفت، هدفت.
راستش را بخواهی الآن دیگر حزنم همراه است با خوف! ترسم از عاقبت خودمان است. تو که به آرزویت رسیدی. تو که با شهادت، زنده ماندی. ما بیچارگان باید فکری به حال خود کنیم! میترسم عاقبتم مرگ باشد نه شهادت. شما آنطرف دستتان بازتر است. توجهتان بیشتر است. حواستان به ما باشد. به حاجقاسم بگو ما را فراموش نکند.
@fakhrian_ir
من در مراسم تشییع پیکر مطهر حاجقاسم عزیز و همرزمانش در قم، حضور داشتم، اما قم را به این شلوغی و ازدحام ندیدم.
گویا تمام مردم قم، برای تشییع پیکر سوختۀ رئیسی عزیز قیام کردهاند.
@fakhrian_ir
حیات مدیریتی رئیسیِ عزیز، جمع بین زندگی «بهشتی» و «رجایی» بود.
@fakhrian_ir
کاش ابعاد شخصیتِ آقا سید ابراهیم، پرکاری، دغدغهها و پیگیریها ایشان و همچنین کارکردهای دولت آقا سید، در زمان حیات ایشان از طرف مطلعین بیشتر تبیین میشد.
@fakhrian_ir
از بعد از رهبریِ رهبر انقلاب، هیچ مسئولی نتوانسته بود به اندازۀ آقای رئیسی «مردمسالاریِ دینی» - که حرف نوی جمهوری اسلامی و بزرگترین تفاوت نظام اسلامی ما با سایر نظامهای سیاسی دنیاست - را ظهور و عینیت بخشد. توجه به مردم، توجهِ مردم را بهدنبال دارد. تشییع پیکر مطهر او، خود نصاب جدیدی از حضور مردم در میدانِ انقلاب است. عملکردِ سید شهید نشان داد حضور مردم در گرو توجه ویژه و کار شبانهروزی برای مردم است. نکتۀ دیگر آنکه تشییع پیکر او و دلدادگی مردم به او نشان داد «فهم» مردم از مسائل جاری کشور فوقالعاده دقیق و بالاست. نشان داد که مردم گول نمیخورند. نشان داد مردم فرق خدمتگزار و غیر خدمتگزار، فرق راست و دروغ، فرق اخلاص و ریا را بسیار خوب متوجهاند.
@fakhrian_ir
ضرورت تداوم خط رئیسی(۱)
از روز انتشار خبر سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور و همراهان، رهبر انقلاب بر تداوم فعالیتها و کارهای دولت، خصوصاً خط مدیریتی آقای رئیسی تاکید دارند. خط رئیسی، مورد تأیید و تمجید رهبر انقلاب بوده و هست:
«ما به همۀ دولتها کمک کردیم. لکن در مورد این دولت، علاوۀ بر کمک، بنده با نگاه به این دوساله میخواهم تمجید هم بکنم؛ یعنی آنچه تا امروز در این دو سالی که این دولت بر سر کار بوده از عملکرد دولت مشاهده کردهایم، مستوجب این است که ما تقدیر کنیم و تمجید کنیم از دولت. در بخشهایی، دولت خوب و قوی ظاهر شده که این بخشها هم بخشهای مهمّی است؛ من حالا یک اجمالی عرض میکنم. علّت اینکه من اینها را میگویم این است که زبان دولت در بیان آنچه انجام گرفته متأسّفانه زبان رسایی نیست؛ اتّفاقات خوبی که افتاده، به آن اندازهای که شایسته و حقّش است، در نظر مردم و ذهن مردم منعکس نشده. بنده میخواهم یک مقداری بگویم تا شاید کمک بشود به اینکه حقایق و واقعیّتهایی که در مورد دولت هست، برای آحاد مردم و افرادی که نظر و غرضی ندارند بیشتر آشکار بشود. حالا من در چند بخش اشاره میکنم».
بیانات در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت ۱۴۰۲٫۰۶٫۰۸
خصوصیات مدیریتی او برجسته و قابل توجه بود. نبایستی این خط منحرف شود. باید رئیسجمهور بعدی و هیئت دولت، کارهای ناتمام دولت سیزدهم را تمام کنند. بایستی بر روی همان ریل حرکت کنند. تازه امید و اعتماد مردم زنده شده بود:
«به نظر من مهمترین توفیق این دولت، زنده کردن امید و اعتماد در مردم است؛ این بزرگترین توفیق شما است. مجموع عملکرد دولت ــ چه شخص رئیسجمهور محترم، چه مسئولین در بخشهای مختلف ــ به مردم این احساس را داد که دولت وسط میدان است، مشغول کار است، دارد تلاش میکند و برای آنها خدمت میکند، میخواهد خدمترسانی بکند؛ این [کار]، امید مردم را و اعتماد مردم را تا حدود زیادی احیا کرد. در مواردی، این تلاشها نتایج محسوسی هم داشت که مردم به چشم دیدند، مثل بخش سلامت، بخشهای دیپلماسی، بعضی بخشهای فرهنگی و غیره که نتایج روشن و مشخّصی هم داشته؛ بعضی از آنها هم نتایجی داشته است لکن برای مردم باید این نتایج نشان داده بشود؛ نتایجی وجود داشته، منتها باید به مردم گفته بشود که این نتیجه حاصل شد، این اتّفاق افتاد. در بعضی از کارها هم هنوز تلاشها به نتیجه نرسیده، لکن احساس میشود که کار دارد انجام میگیرد. این به نظر من بزرگترین توفیق شما است».
بیانات در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت۱۴۰۱٫۰۶٫۰۸
نبایستی گذاشت امید مردم که مهمترین عامل حضورشان در میدان است، ناامید شود.
@fakhrian_ir
نوبتِ ماست
شهید حاجقاسم:
میزان فرصتی که در بحرانها هست، در خود فرصتها نیست، به شرط آنکه نترسیم و نترسانیم.
سالها دشمن با غول رسانهای و خرجهای سرسامآور و با استفاده از غفلت و کمکاریهای داخلی، چهره تاریکی از مسئولین و تصویر رکود و عقبماندگی در ذهن و دل مردم جاگیر کرده بود. روایت اول و پرتعداد دشمنان ایران، کار را برای جهاد تبیین سخت کرد. در این سه سال اخیر، علیرغم خدماتِ بینظیرِ دولت، علیرغم جهاد کمسابقه دولت، اما حرکت ما در بستر جهاد تبیین به کُندی انجام میگرفت. نتوانستیم آنجور که باید با بدنه مردم ارتباط تبیینی برقرار کنیم. واقعیت این است که اگر روایتِ پاکدستی و پرکاری مسئولین، روایتِ خدماتِ انجام شده، روایتِ نزدیکی به قله به درستی انجام بگیرد، مهمترین اثرش امید به آینده، اعتماد به مسئولین و آمدن ظرفیتِ بینظیر مردم به میدان پیشرفت کشور خواهد بود. شهادت سیدابراهیم رئیسی و همراهانش، فرصتِ مغتنم و بینظیریست که خدا برای سرعت گرفتن جهاد تبیین - که مهمترین عنصر پیشرفت کشور است - رقم زد. ملت در سوگ حماسی خدمتگزارشان قیام کردند. همینجا خط رسانهای _ تحریفی دشمن، بزرگترین شکست را متحمل شد. ارتباط و دلدادگی مردم به رئیسجمهور شهید، زمینه هرگونه تبیین را فراهم کرده است. الآن نوبت ماست که نگذاریم یاد و خط رئیسجمهور شهید، سرد، خاموش یا تحریف شود.
بایستی از تمام ظرفیت خود برای زنده نگه داشتن یاد رئیسیِ عزیز استفاده کنیم. بایستی از ظرفیت او برای تبیین منظومۀ معرفتی، ارزشی و کنشی انقلاب استفاده کنیم. این کارها بایستی مردمی برگزار شود. حداقل تا چهلم شهدای خدمت، بایستی نام و یادشان پررنگ و در میان مردم زنده باشد. بایستی شاخصهای رئیسجمهور تراز انقلاب را روی دست بگیریم و تکرار کنیم. بایستی به کسی رأی دهیم که بتواند راه سید ابراهیم را ادامه دهد.
این چندکار میتواند به تداوم یاد رئیسی عزیز و همسفرانش کمک دهد:
۱. در صورت امکان حجلۀ شهدا را درب منزل خود یا جلوی مسجد محل ببندیم.
۲. پوسترها و بنرهای عکس رئیسی عزیز را بر در و دیوار و ماشین نصب کنیم.
۳. موکبهای تبیینی شهدای خدمت را برپا کنیم.
۴. جلسات پرتعداد بزرگداشت شهدای خدمت را حتی به صورت خانگی برگزار کنیم.
۵. میتوانیم عکس شهیدِ جمهور را بر شیشۀ مغازهها نصب کنیم.
و کارهای دیگر...
@fakhrian_ir
رئیسی عزیز سال ۹۶ آنوقت که به او تهمت زدند که امام رضا علیهالسلام را خرج انتخابات میکند، گفت: مطمئنم امام رضا در همین دنیا سیلیاش را به آنها میزند.
امروز سیلی علیبن موسیالرضا را ببینید. این عزت و محبوبیت رئیسیِ عزیز یکی از همان سیلیهاست به توهین کنندگان.
طوبی له و حسن مآب.
@fakhrian_ir
«هوشمندی، ابتکار و جهاد» برای استفادۀ حداکثری از حماسهای که مردم آفریدند، لازم است.
https://virasty.com/fakhrian_ir/1716548125387928066
حرف آخر رئیسی
رئیسی شهید شد اما یک صندوق پر از درس برای ملت به یادگار گذاشت. او یادمان داد نباید خسته شویم. یادمان داد از خودمان بگذریم. یادمان داد اصلا نگذاریم کار به تعارض منافع بکشد که حالا بعد ما بمانیم و انتخاب یکی از آن منافع. یادمان داد چگونه سیاسی باشیم. یادمان داد تقوا مهمترین عامل رشد است. یادمان داد مردم اصل هستند. یادمان داد دین فروشی و ولایت فروشی نکنیم. یادمان داد برای قدرت و ثروت یقه پاره نکنیم. یادمان داد صادق باشیم. یادمان داد خالص باشیم. اما از همه مهمتر اینکه یادمان داد «دعوا» نکنیم. حرف آخرش این بود که به خاطر «وفاق»، بهخاطر «وحدت کلمه و یکپارچگی» از حقمان بگذریم. سکوت کنیم که حرم آسیب نبیند. چشممان را ببندیم که مردم به نظام و مسئولینش بدبین نشوند. نشنویم تا نکند دشمنشاد شویم.
اینها را فراموش نکنیم. سرد نشویم...
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
خط شهید رئیسی ادامه خواهد داشت...
مراسم بزرگداشت شهید جمهور و شهدای خدمت
🔸سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
🔹مداح: حاج حمید اکبری
🗓 پنجشنبه ۱۰ خرداد، همزمان با نماز مغرب و عشاء
🕌 مشهد، احمدآباد، مسجد الزهرا علیهاالسلام
✔️ خانوادگی تشریف بیاورید
#رئیسی_عزیز
#خادم_الرضا
#مشهد
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری