فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقلاب اسلامی، یعنی ارجاع انسانها به خویشتنِ خود. به خودِ توحیدی.
دستِ فریبِ غرب هیچگاه به «انسانِ انقلاب اسلامی» نخواهد رسید.
انسانِ انقلاب اسلامی آنقدر محبوب و خواستنی است که مردم عالَم برای دستیابی به آن، بصورت طبیعی و البته با سرعت، از همۀ غرب خواهند گذشت و آن روز غرب میماند و هیچکس و این یعنی فروپاشی غرب از درون، بدون هیچ جنگ و خونریزی.
@fakhrian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: در مجلس خبرگان، مردمسالاری به معنای حقیقی کلمه و با سلامت کامل تحقق پیدا کرده است. ۱۴۰۱٫۱۲٫۰۴
حرف نوی نظام جمهوری اسلامی، «جمهوری اسلامی» است. یعنی امتزاج مردم و ارزشهای الهی. یعنی حاکمیت دین توسط مردم در جامعه.
پس شاکلۀ نظام ما، دین+مردم است.
این ایده و تحقق آن و عینتبخشی به آن در جامعه، کار نو و بزرگ انقلاب اسلامی است.
کار بینظیر انقلاب اسلامی این است که آن ایدۀ نو را عینیت داد و ۴۴ سال هم آن را تداوم بخشید.
@fakhrian_ir
رهبر انقلاب اسلامی:
یکی از چیزها مسئلۀ امیدآفرینی است، سیاستهای دشمن یأسآفرینی است. هر وقت یک بار به یک مناسبتی، مال امروز هم نیست، در سال ۶۹ ــ در اردیبهشت ۶۹ هنوز یک سال از رحلت امام نگذشته بود ــ یک گروهی حالا اسم نمیآورم یک نامۀ درواقع سرگشادهای نوشتند به یکی از مسئولین و همهاش همینطور یأسآفرینی از جملهی تعبیراتی که در آن نامه بود که من اینجا یادداشت کردم این است میگویند «مُلک و ملت به لبهی وحشتناک ویرانی و نابودی رسیده است»! سال ۶۹ این آقایان به این نتیجه رسیده بودند که کشور به لبۀ ویرانی و نابودی رسیده حالا دائماً از این حرفها هست. حالا آن کسانی که خودشان، شخصیتشان، هویتشان در معرض نابودی و ویرانی است آنها به هرکس نگاه میکنند اینجوری میبینند. به عکس کسانی که ذهنشان، دلشان پر از امید است همهچیز را امیدبخش میبینند. ۱۴۰۱٫۱۲٫۰۴
عدهای ناامید و واداده در سال ۶۹ رسماً از افول و اضمحلال انقلاب اسلامی دم میزدند. بهجهت ناامید بودن و احساس خستگی، همهچیز را تار و تیره میدیدند.
نامۀ این ۹۰ نفر را به آقای هاشمی رفسنجانی - رئیس جمهور وقت - را در زیر بخوانید.
@fakhrian_ir
متن نامهی معروف به نامه ۹۰ امضایی در ارديبهشت ماه سال ۱۳۶۹ خطاب به مرحوم هاشمی رفسنجانی(رییس جمهور وقت)
به نام خدا
جناب آقای رئیس جمهور
به طوری که همه میدانند انقلابی که در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ در ایران روی داد، دنباله حوادث و مبارزاتی بود که زنجیروار از یکصد سال پیش با قیام تنباکو آغاز گردید. هدف این مبارزات بریدن دست استعمار جهانخوار و رهایی ملت به خواب رفته ایران از بندهای کهنسال استبداد و نادانی و ناتوانی بود و برای رسیدن به آزادی و استقلال و عدالتخواهی. در این رهگذر دو سلسله قاجاریه و پهلوی از قدرت برکنار شدند. امید و انتظار ملت چنین بود که با انقلاب اسلامی ایران سرانجام نور آزادی و عزت استقلال و عدالت الهی بر ظلمت جهل، اسارت استبداد، ذلت فقر و سلطه بیگانگان غلبه خواهد کرد. اما صد افسوس که در دوازدهمین بهار انقلاب جای آزادی و رضایت و رهایی خالی است و از نظر اقتصادی و سیاسی بیش از هر زمان دست بسته و دست به سینه شدهایم.
متأسفانه تذکرات و هشدارهای ناصحان و خیرخواهان نادیده گرفته شده است و اکنون کشور عزیز ما در بنبست و بحرانی از سختی و ناخشنودی و نابسامانی دست و پا میزند. علیرغم وعدههای به مستضعفین و شعارهای پر طنین، طبقات محروم جامعه محرومتر و زیادتر شدهاند. در چنگال گرانی و گرههای زندگی گرفتارتر و از آینده خود مأیوستر، ملک و ملت به لبه پرتگاه وحشتناک ویرانی و نابودی رسیده است.
به طور کلی و مختصر، پس از ده سال حکومت مطلقه انحصار و اختناق و انحراف، امروز در شرایطی زندگی میکنیم که:
۱) از نظر اقتصادی و اجتماعی و زندگی
بر شما و احدی پوشیده نیست که کشور ایران در اثر سالها جنگ خارجی، خروج از آرمانها و اهداف انقلاب و سوء مدیریت مسوولین و متصدیان، دست به گریبان بیسابقهترین بحران اقتصادی شده است که توام با تورم، بیکاری، کاهش تولید و تاراج سرمایههای خدادادی است. درآمد سرانه کشور به نرخ ثابت به کمتر از نصف سال ۵۶ تنزل یافته است. گرانی تصاعدی معیشت و غارت سرسامآور یک اقلیت وابسته به حاکمیت از یکطرف و محرومیتها و تنگناهای کمرشکن اکثریت از طرف دیگر، اختلافات طبقاتی و جدایی و کینهورزی را به حد اعلی رسانده است.
همگی نگران از سرنوشت خویش و مملکتاند و جوانان و کارکنان به دامن اعتیاد و ارتشاء یا فساد و فحشاء افتادهاند!
مردم ایران میخواهند بدانند چه جریانها و چه کسانی سرمایههای عظیم ملی را که یک رقم آن ۱۷۰ میلیارد دلار درآمد نفت است به باد دادهاند؟ تا آنجا که وزیر دارایی در مجلس میگوید کسری بودجه سال ۶۷ معادل کل درآمدهای ایران به اضافه ۷۶ میلیارد تومان بوده است! مردم ایران میخواهند بدانند چه اشتباهات و سوء سیاستها باعث شده است که حاکمیت جمهوری اسلامی ایران پس از آن همه طعنه و تندیها به ابرقدرتهای غرب و بتری جستن از سازمانهای سیاسی و اقتصادی جهان سرمایهداری، هم دست تمنا به صورت وام و مشارکت و به بهای از دست دادن استقلال و حیثیت کشور، به سوی صنایع و سرمایهها و سردمداران فاسد آنها دراز کرده است و هم برای اجرای آتشبس و خروج از حالت نه جنگ و نه صلح، امید و آبروی خود را به زیر سایه رأفت و لطف شورای امنیت و قدرتهای بزرگ برده است!
۲) از نظر آزادی و امنیت و از نظر معنوی و مدیریت
از آزادیهای عمومی و امنیتهای سیاسی و قضایی و اقتصادی و از حاکمیت قانون و ملت، آن طور که قانون اساسی مصوب آراء عمومی سال ۵۸ تعیین و تضمین شده است، چیزی جز خاطرات و آرزو باقی نمانده است. بندهای اختناق و انحصار سال به سال تنگتر و تیزتر شده است. نظام جمهوری با گامهای بلند، بهویژه بعد از بازنگری خود خواسته در قانون اساسی و اختیارات مافوق قانونی که رهبری و حاکمیت به خود دادهاند، سیر قهقرایی به ضد انقلاب مطلقه و به سلطنت موروثی روحانیت نموده است.
در زمانی چنین سیر قهقرایی به خود کامگی و اختناق در کشور ما روی میدهد که رهبران ستمگری و اسارت کمونیسم و فاشیسم با واقعنگری و جوانمردی از انحصارطلبی استعفا داده و به آزادی ملتها و کثرتگرایی بازگشت نمودهاند و در اروپای شرقی و در قارههای عقب افتاده، امانت آزادی و حقوق انسانی را به صاحبانشان برمیگردانند. از شیلی تا رومانی همه جا پرچم آزادی و حاکمیت مردمی به اهتزاز درآمده است و در حالی که در کوهستانهای دورافتاده هیمالایا مردم نپال تدارک جشن پیروزی بر استبداد را میبینند حاکمیت ما با خونسردی و تظاهر به استواری نظارهگری مینماید و به شعاردادن و ترویج شخصپرستی ادامه میدهد.
پا به پای زوال آزادی و امنیت، دو مصیبت دلخراشتر نیز دامنگیر ملت شده است. یکی انحطاط معنویت در زمینههای دینداری و اخلاق و وطنپرستی و دیگر آشفتگی و از هم گسیختگی مدیریت یا حکومت کشور.
به گونه آشکار و علیرغم وظایف و برنامهها و فشارهایی که از ناحیه رهبری و متولیان در راستای اجرا و اشاعه اسلام در ایران و در اقطار جهان پیش گرفته شده است.
علاقه و اعتقاد به آئین و احکام اسلامی در اکثریت وسیعی از مردم ایران بهویژه در جوانان، تنزل فاحش یافته است. دوستی و درستی و راستی که از لوازم عشق به زندگی و بقا و ترقی است به حد تردید و تزلزل گردیده است. احساس تعهد و خدمت و فداکاری در قبال میهن و هممیهنان که قبل از انقلاب رشد مطلوب پیدا کرده بود، جای خود را به سرخوردگی و بیتفاوتی و احیاناً به بدبینی و بدخواهی داده است.
اما از حاکمیت قانون و حکومت مردم بر مردم و از تخصص و مدیریت، چه بهتر که سخن نگوئیم. چیزی که مقامات و مسوولان نامش را همیشه به زبان آوردهاند ولی تیشه به ریشهاش زدهاند و از اعتبار و اثر انداختهاند قانون است و حاکمیت قانون و ملت در جمهوری اسلامی ایران. ضمن آنکه برای تخصص و صلاحیت مدیران و سازمان صحیح دستگاهها، در زبان و عمل، ضرورت و ارجی قایل نبودهاند. تعدد مراکز تصمیمگیری و تضاد نهادها، ملوک الطوایفی و هرج و مرج اداری و به طور کلی بیاعتنائی به مسوولیت و مدیریت و نظارت، با پیامدهای ویرانگر آنها، از ویژگیهای بارز نظام حاکم است.
۳) از نظر استقلال و بقا و بازنگری کشور
علیرغم کوس پیروزی نهایی جنگ و دفن ابدی استکبار و فتنه در جهان، هنوز بیش از ۲۵۰۰ کیلومتر مربع از خاک وطن ما در چنگ صدام جنایتکار بوده و معلوم نیست که تا کی حالت خفقانآور «نه جنگ نه صلح»، سرگردانی اسیران دو طرف، نگرانی از یورش نابهنگام مدعیان خارجی و داخلی و گردشهای نابهنجار روزگار، باید ادامه داشته باشد؟ بدون آنکه آبادی و رفاه و بازسازی موعود و بازگشت ایران به حرکت و حیات صورت جدی و امیدبخش به خود گرفته باشد.
۴) از نظر روابط جهانی و سیاست خارجی
اتخاذ هدفهای احساساتی افراطی، خارج از خواستههای نخستین انقلاب و اسلام، سیاستهای نابخردانه و بالاخره ناتوانی مسوولین و نادرستی روشهای پیروی شده در سیاست خارجی، کشور پرافتخار ایران را به بدترین انزوای سیاسی انداخته است، بدنامی و بیاعتباری بینالمللی را نصیبمان کرده است و ما را در معرض دائمی توطئههای تلافیگرانه قرار داده است. علاوه بر اینها از ارتباط و احترام و استفاده از جریانهای بینالمللی محروم گشتهایم. آن هم در دنیای بهم پیوسته وحشتناکی که ملتهای غالب و مغلوب جهان و پیشرفته و عقبمانده، در عین رقابت و ترس از یکدیگر، چاره و راهی برای کامیابی بر مسایل پیچیده و مصائب به هم آمیخته و برای بهبود و بقاء منافع ملی خود، جز تقاهم و تبادل افکار و همگامی و همکاری نیافتهاند.
جناب آقای رئیس جمهور
با توجه به مراتب فوق از جنابعالی که مسوولیت اجرایی و اداره مملکت را به عهده دارید میخواهیم که با صداقت و سرعت اقدامات ذیل را سرلوحه اندیشه و اعمال خود و حاکمیت قرار دهید:
۱ـ جلوگیری از خلافها و خرابیها و از انعقاد قراردادهای اسارتآور با بیگانگان، بدون نظارت ملی.
۲ـ بازگرداندن حقوق قانونی مردم که در فصول سوم و پنجم قانون اساسی تصریح گردیده است به مردم و جلوگیری از سیاستهای سرکوبگرانه بعضی از نهادها.
۳ـ آزادگذاردن و تأمین فعالیت احزاب و جمعیتهای سیاسی و مطبوعات که فعالیت قانونی و علنی دارند، فرصت دادن خالی از دغدغه و آزار برای بحث و گفتگو و برخورد آراء و عقاید به منظور حل مشکلات و معضلات مملکتی و همکاری صمیمانه مردم و بالاخره امکان و استقرار حاکمیت قانونی ملت.
امضا کنندگان این بیانیه که در گذشته همواره با حکومتهای خودکامه و انحصارطلب در ستیز بودهاند و بسیاری از آنها به زندان و تبعید محکوم گشتهاند، با اینکه به تجربه میدانند که ممکن است پس از انتشار آن از گزند بدخواهان در امان نباشند، معالوصف برپایه رضای حق و احساس وظیفه و به خاطر سعادت ملت ایران، این نامه را به مقام ریاست جمهوری ارسال داشته، از ایشان میخواهند که با دستور نشر آن در مطبوعات و رسانههای گروهی قدم اول را در اجرای خواستههای مردم و لغو سانسور بردارند و با عنایت و اجرای بندهای سهگانه بالا پاسخ سریع به انتظارات به حق ملت ایران بدهند.
تهران - اردیبهشت ماه ۶۹
حاج سید ابوالفضل موسوی زنجانی ـ دکتر مصطفی اخلاقی ـ علی اردکانی ـ امیر توکل ـ امیرابراهیمی ـ حاج محمد تقی انوری ـ دکتر غلامعلی اخروی ـ مهندس مهدی بازرگان ـ مهندس مرتضی بدیعی ـ عبدالله برهانمهر ـ محمد بستهنگار ـ مهندس عبدالعلی بازرگان ـ مهندس سید صالح بنافتی ـ دکتر محمد حسین بنی اسدی ـ محمد علی بهنیا ـ دکتر فرهاد بهبهانی ـ دکتر منوچهر بیات ـ مهندس رضا پویان ـ دکتر نورعلی تابنده ـ مهندس عباس تاج ـ مهندس محمد توسلی حجتی ـ دکتر غلامعباس توسلی ـ محمد توسلی ـ مهدی چهل تنی ـ مهندس حسین حریری ـ ابوالفضل حکیمی ـ عزتالله خلیلی ـ حاج محمد خلیل نیا ـ دکتر علی خواجوی ـ مهندس هوشنگ خیراندیش ـ دکتر حبیب داوران ـ جمال درودی ـ عبدالله رادنیا ـ مهندس محمد رسولیان ـ بهمن رضاخانی ـ دکتر شهریار روحانی ـ یدالله روشن اردلان ـ زینالعابدین زاخری ـ اکبر زرینه باف ـ مهندس کورش زعیم ـ دکتر یدالله سحابی ـ صادق سرفراز ـ عباس سمیعی ـ مهندس عزتالله سحابی ـ حسین شاه حسینی ـ ابوالفضل میرشمس شهشهانی ـ مهندس هاشم صباغیان ـ احمد صدر حاج سید جوادی ـ دکتر رضا صدر ـ حسن طالبی ـ مهندس اکبر طاهری ـ دکتر رحیم عابدی ـ محمود عمرانی ـ ابراهیم عینکچی ـ دکتر اصغر غروی ـ حاج سعید غفارزاده ـ جلال غنی زاده ـ مهندس مرتضی فاضلی ـ سرلشگر ناصر فربد ـ دکتر غفار فرزدی ـ دکتر حسن فرید اعلم ـ سرلشگر مرتضی فکور ـ مهندس عباس قائم الصباحی ـ مهندس مصطفی کتیرایی ـ محمد علی گرجستانی ـ حاج محمود مانیان ـ دکتر اسدالله مبشری ـ سید جواد مادرشاهی ـ علی مومنی ـ سرتیپ ناصر مجللی ـ دکتر علیقلی محمودی بختیاری ـ حاج محمد محمدی ارهالی ـ دکتر سید رحمت الله میرحقانی ـ سید مصطفی مصطفوی ـ مهندس علی اکبر معینفر ـ مهندس تقی مکی نژاد ـ هرمز ممیزی ـ خسرو منصوریان ـ مهندس نظامالدین موحد ـ مهندس رضا مسموعی ـ سید نورالله میراحمدی ـ مصطفی مسکین ـ حسن نامی ـ سرهنگ غلامرضا نجاتی ـ صادق نوبری ـ حسین نایب حسینی ـ علی وکیل ـ دکتر محمد هادی هادی زاده ـ مهندس علیرضا هندی ـ دکتر ابراهیم یزدی ـ مهندس حبیب یکتا.
چقدر متن این نامه👆 شبیه بعضی از حرفهایی است که این روزها در گوشه و کنار میشنویم.
به گفته این چند نفر و با تحلیل اینها سال ۶۹ انقلاب در سرازیری سقوط بوده، از اون تاریخ حدود ۳۳ سال است که کشور روز به روز در همۀ عرصههای قویتر شده.
متن این نامه را و پیشرفتهای ایران را به ناامیدها نشان دهید.
برای مردم، خصوصا جوانان و بالاخص نوجوانان، تاریخ صدسال قبل از انقلاب و ۴۴ سالِ بعد از انقلاب را بگویید. بگویید اوضاع دستگاه سلطنتی در ایرانِ قبل از انقلاب چگونه بود. روایت کنید حکمرانی شاهان بیعرضۀ ایران را. روایت کنید حقارت پهلویها در مقابل انگلیس و آمریکا را.
روایت کنید تحقیر ایرانِ قبل از انقلاب را و روایت کنید تاریخِ ایران بعد از انقلاب را.
بگویید که چه بودیم و چه شدیم را.
بگویید کجا بودیم و کجا هستیم را.
این تاریخ برای مردم، بسیار جذاب، عبرتانگیز و درسآموز است.
جوانان و خصوصا نوجوانان از اینها بیخبرند.
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
337.1K
پیام یک تازه داماد و روایتِ یک مهریۀ جالب و شوقانگیز.
این تازه داماد عزیز از میزان تأثیر بانوان در خانواده میگوید...
آقا داماد عزیز و عروسخانم، پیوندتان مبارک و ماندنی❤️
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
سلام به همگی
اعیاد شعبانیه رو تبریک عرض میکنم.
امروز، روز پاسدار است و ما همگی پاسدار انقلاب اسلامی
پاسدار نباید بهوقت مسئولیت و مأموریت خوابش ببره
مأموریت ما عینیتبخشی به تمدن نوین اسلامی است.
و این مهم از گذرگاه ایرانِ اسلامیِ قوی میسور است.
فقط حرکت پرشتاب در مسیر تمدنسازی ما را قدری آرام میکند.
Sokhanrani - HojjatolEslam EsmaeilFakhriyan - MiladEmamAli - Sarallahzanjan.mp3
26.71M
#سخنرانی
هیئت ثاراللّٰه زنجان
سخنران: حجتالاسلام و المسلمین فخریان
پنجشنبه ۱۳ بهمنماه ۱۴۰۱
@fakhrian_ir
مردم در حکمرانی علوی(استاد فخریان).mp3
36.05M
🔰ویژه برنامه میلاد امیرالمومنین(علیهالسلام) و دهه فجر
◀️با موضوع: مردم در حکمرانی علوی
👤سخنران:حجت الاسلام والمسلمین فخریان
📆 جمعه ۱۴ بهمنماه
🕌زنجان، حسینیه معارف انقلاب اسلامی
@fakhrian_ir
هدایت شده از تشکّل دخترانِ سلیمانی
27.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید
رسالت «هیئت دخترانِ سلیمانی»
از زبان حجةالاسلام و المسلمین فخریان
#پیش_به_سوی_آینده
#آینده_را_ما_میسازیم
کانال رسمی دخترانِ سلیمانی
https://eitaa.com/dokhtarane_soleimani
بابل،نخبگان و فرهیختگان.mp3
8.51M
﷽
#صوت_کامل
♦️موضوع: چرا تبیین فریضۀ قطعی و فوری است؟
چگونگی ایجاد انگیزۀ جدی برای جهاد تبیین!
👤در جمع نخبگان و فرهیختگان بابل
۱۴۰۱٫۱۱٫۳۰
🏡سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران
🎙سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
@fakhrian_ir
هدایت شده از هیئت دختران سلیمانی - همدان
همدان - هیئت دختران سلیمانی (1).mp3
25.6M
﷽
#صوت_کامل
🔹موضوع: تاریخ گذشتۀ ایران و برنامۀ آینده ایران
🎙سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
🕌 همدان، حسینیۀ امام علی علیهالسلام
📆 پنجشنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۱
@dokhtarane_soleimani_hamedan
هیئت دختران سلیمانی - همدان
بابلسر،فعالین فرهنگی.mp3
8.69M
﷽
#صوت_کامل
🔹موضوع: بهترین و دقیقترین معنای گام دوم انقلاب چیست؟
با چه عینکی به گام دوم نگاه کنیم؟
📅 بابلسر ۱۴۰۱٫۱۱٫۳۰
در جمع فعالان فرهنگی
🎙سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
@fakhrian_ir
دلیجان، جلسۀ شورای اداری شهرستان_1(1).mp3
22.83M
﷽
#صوت_کامل
#بشنوید
🔸موضوع: حکمرانی اسلامی یعنی چه؟
ملاک مشروعیت مسئولان جمهوری اسلامی به چیست؟
مسئولان چگونه میتوانند نقشآفرینی مردم را در حکمرانی پُررنگتر کنند؟
📅 سهشنبه دوم اسفندماه
🏠 دلیجان، سالن اجتماعات فرمانداری
👥 در جمع مسئولان شهرستان دلیجان
🎙سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
@fakhrian_ir
چرا انگلیسی ها رضاخان را بعنوان شاه ایران انتخاب کردند؟.mp3
2.3M
چرا انگلیسیها «رضاخان» و نه دیگری را بعنوان شاه ایران انتخاب کردند؟
همدان - هیئت دختران سلیمانی ۱۴۰۱٫۱۲٫۰۴
@fakhrian_ir
فاخر(2).m4a
2.39M
#بشنوید
در مورد «زیست انقلابی» تأمل کن!
@fakhrian_ir
اگر خواستید آدمهای بیشعور را ببینید، لازم نیست جای خاصی دنبالشان بگردید، کافیست یک نگاه به اطرافتان بیندازید! دقیقاً همانها که حاضرند به خاطر تلف شدن یک بچه یوز، به روان مردم حمله کنند و کثافتپراکنی کنند، همان بیشعورها هستند.
@fakhrian_ir
«کار خودشونه» در مسأله مسمومیت دانشآموزان، از دهان همانهایی در میآید که کشتهسازیهای ضد انقلاب و بیشرف را کار جمهوری اسلامی میدانستند.
@fakhrian_ir
مسئولان مرتبط با حوزۀ بهداشت و سلامت و همچنین مسئولان مرتبط با حوزه اطلاعات و امنیت، بایستی در اسرع وقت مسمومیتها را شناسایی و کامل و شفاف برای مردم توضیح دهند.
بدانید دوباره دشمن با یک برنامهریزی بینقص و البته با محاسبات اشتباه در فکر ایجاد تشنج در کشور است.
کفتارهای داخلی هم به کمکشان آمدهاند.
جالب است سکولارهای حوزوی اینبار پیشقدم شدهاند برای هشتگ «کار خودشونه».
@fakhrian_ir
بعضی از آقایان از بنده گلایهمند هستند!
چرا؟
میگویند چرا فلانی اینقدر به مردم «امید» میدهد؟
مگر مشکلات را نمیبیند؟ وعدههای مسئولین را فراموش کرده؟
اولاً: امید، دادنی نیست، آفریدنی است. بنده امید را میآفرینم.
ثانیاً: چون مشکلات را میبینم، امید میآفرینم که: یک حرکت جمعی و اراده کلی برای حل مشکلات صورت بگیرد.
آنی که بنا نیست کاری انجام دهد، نیاز به امید هم ندارد.
یعنی بصورت مشخص، نقزنها، تنبلها، بیعرضهها و ناتوانها نه امید دارند و نه امیدآفرین هستند.
وقتی سکاندار انقلاب فرمود: «نخستین جهاد شما در گام دوم امیدآفرینی است»، این روزهای سخت را میدید. او از سر خوشخیالی چنین نسخهای را برای ما جوانان نپیچید! اتفاقاً از سر آگاهی و دوراندیشی آن را گفت.
میگویند چرا فلانی مطالبهگر نیست؟
منظورشان از مطالبهگری، دعوا و درگیری است.
چون خودشان همینطور هستند.
بعضی از اینها حتی اتهامزنی به مسئولین را هم مطالبهگری میدانند.
چشم ندارند ببینند میشود مسئول را نهیب زد، اما برای حرکت بیشتر و نه برای درگیری. اصلا مجالی برای کمک به آنانکه کار بردوششان هست، برای خودشان و دیگران نمیبینند. بنای اینها بر تقابل با مسئولین است و نه تعامل.
بعضی از اینها تمام توان خود و مسئولان را سر حواشی از بین میبرند، بعد با افتخار میگویند ما برای آرمانمان هزینه هم میدهیم!
قشنگی کار اینجاست که عالم و آدم را نقد میکنند، اما در ۱۵سال فعالیتشان یک تجربۀ موفق اجرایی ندارند. توان مدیریت یک ادارۀ ۲۰ نفره را ندارند. از اول تنها بودهاند، هنوز هم هستند!
اساسا اینها دوست دارند مثل خدا واحد باشند.
از مردم دم میزنند اما مردم را ندارند. گروه هم ندارند چه برسد به مردم.
نسخههایی که برای ملت میپیچند از عطاریهای سرشلوغ هم بیشتر است، اما دریغ از یک جو عینیت و تحقق!
میزان هزینهای که برای نظام درست کردهاند ده برابر خدمتی است که کردهاند.
@fakhrian_ir
بعضی از دوستان دغدغهمند و پرشور به جهت ضعف معرفتی و دانش نقطهای، بیراههای را میروند که انتهایش بنبست است. امیدوارم از سوپر انقلابیهای گذشته که امروز غیرانقلابی هستند، عبرت بگیرند.
در این جملات رهبر انقلاب تأمل کنید:
الان کاملاً جلوی چشم بنده هست که کسانی بودند که مثلاً سال ۵۸ - که بنده عضو شورای انقلاب بودم و آن وقتها هنوز رئیسجمهور هم نبودم - میآمدند پیش ما که حالا خودمان جزو بچّههای انقلاب بودیم و مثلاً با سوابق مبارزاتی فلان، مینشستند حرفهایی میزدند تند، داغ، آتشین که ما چشممان خیره میماند که اینها چه کسانی هستند دیگر! یعنی به تعبیر فرنگیمآبها سوپر انقلابی؛ بعد برگشتند و انقلابی نماندند. همان افراد با آن شیوهی برخورد، با آن شیوۀ نگاه، نتوانستند خط را ادامه بدهند، طاقت نیاوردند. ببینید حقیقت قضیّه این است که طاقت نیاوردند! اینکه کسی بخواهد وانمود کند که ما نگاه کردیم، دیدیم این انتخاب بهتر از آن انتخاب است؛ نخیر، این حرفها نیست. رفتن در این راه، ماندن در این راه طاقت میخواست، طاقت نیاوردند. ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
بیانات در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی
@fakhrian_ir
از کنار دستاورد مهم ساخت آبشیرینکنهای بزرگِ تمام بومی، ساده عبور نکنیم.
@fakhrian_ir