🔰 جنگ روایت ها ....
⭕️ از چند شب پیش که جملات کلیدی رهبرم را شنیدم در فکر این هستم که از فردا چه کنم....⁉️
⬅️جنگ روایتها گرچه با تولید روایت صحیح از وشرح ماوقع آغاز می شود اما صد درصد به وجود کانالهای توزیع روایت نیز نیاز دارد.
👈در سطح کوچکش نگاه میکنم. اعضای زیادی از خانواده و فامیل که تحت بمباران روایت های دروغ ماهواره ای هستند، از فردا حتی اگر بهترین روایت را از خبرها یا اوضاع کشور داشته باشم چطور می شود به دستشان رساند؟🤔
🔶 بازارسال در گروه های خانوادگی؟
جنگ اعصاب💣 پینگ پنگ های سیاسی در چنین گروههایی که گویا کسی گوش نمیکند و فقط روایتها در مقابل هم بازارسال می شوند و افراد گاها آزرده می شوند رویه ای درست است؟🧐
⬅️ در کلانش نگاه میکنم. اینستا جایی است که دستم برای ارتباط با بسیاری باز است ولی مگر اینستا میگذارد چیزی روایت شود؟ 😑
❌از پاک کردن و سانسور کردن هایی که انجام میدهد بگذریم مگر ذاتا طوری طراحی نشده که تصویری باشد ؟ روایتهای تصویری زیبا معمولا به راحتی تولید نمی شوند....
⁉️ چه کنم؟
✅ باید به این ماموریت بسیار فکر کنم تا شرمنده ولی نشوم.
#اگر_روایت_نکنیم_دشمن_روایت_میکند
#ماموریت_روایت
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فجازی پاک برای خانواده
🎉🎊 *مرورگر بومینو*
✅ در پستهای گذشته در باب *مرورگر کودک* صحبت کردیم و اشاره کردیم که نمونههای خارجی آن موجود است، حتی برای سنین ۴ سال که بصورت تصویری عمل میکنند، اما برای کاربر ایرانی به لحاظ فرهنگ، زبان و محتوا چندان قابل استفاده نبودند.
✅ قبلتر *فراجستجوگر ذرهبین* 🔎را به دوستان معرفی کرده بودیم که به خاطر *قابلیت پالایش قوی و مناسب آن،* برای رده سنی کودک و نوجوان هم مناسب بود *اما بعضا خانوادهها با نکات منفی هم مواجه* میشدند چون بهرحال این موتور جستجو مختص کودکان طراحی نشده بود.
✅ امروز قصد داریم اولین مرورگر *مرورگر کودک* ایرانی را خدمت شما معرفی کنیم. 😀 این مرورگر مناسب رده سنی ۹ سال به بالاست و امکان پالایش محتوا، فیلتر کردن یکسری سایتها و غیره را دارد.
✅ موتور جستجوی پیش فرض *مرورگر بومینو* ذرهبین است. در حالتی که از اینترنت وایفای استفاده میکنید تنها نتایج جستجو توسط ذرهبین پالایش میشوند (انگار که همان ذرهبین است *اما واسط کاربری آن برای کودکان طراحی* شده است).
✅ اما زمانی که از *اینترنت سیم کارت همراه اول* استفاده کنید با فعالسازی رایگان بستههای تعریف شده، مثلا این *امکان را دارید که آپارات و یا اینستاگرام* 😊 را فیلتر کنید.
✅ *با شماره گیری ستاره ۱۰۰ ستاره ۱۴ مربع میتوانید روی اینترنت سیمکارت همراه اول (که میخواهیم دست فرزندمان باشد) اینترنت بومینو را فعال کنیم و در واقع محدودیتهای تعریف شده را ایجاد کنیم.* سطح محدودیت اینترنت بومینو با انتخاب بین طرح یا بسته ها تعیین میشود. برای اطلاعات بیشتر به پیوند زیر مراجعه کنید:
https://www.boomino.ir/
✅ مثلا اگه اینترنت *نوبوم رو برای فرزند خود فعال کنید دیگر به آپارات دسترسی* ندارد و یا طرح هزاربوم اینستاگرام را فیلتر میکند.
📌 *پینوشت:* اگر فرزند شما به جای جستجو در مرورگر، برنامک (app) مربوط به آپارات و یا اینستاگرام را قبلا روی گوشی خود نصب کرده باشد به آنها دسترسی خواهد داشت اما اگر از مرورگر بخواهد به آنان دسترسی یابد براساس بسته انتخابی دسترسی به سایت آنان مسدود خواهد شد.
📌 *پینوشت:* تازه اول راه هستیم. ممکن است مشکلاتی هم وحود داشته باشد اما با مشارکت و توجه شما عزیزان انشاءالله مرتفع خواهند شد. 🤲
#مرورگر_ذره_بین
#مرورگر_بومینو
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
🛑توی این مملکت یه روز یه پسر بچهای بود به نام *غلامعلی پیچک* که بعدها شد *فرمانده عملیات غرب کشور* و طوری شهید شد که برایش دو مزار درست کردند.
🔶 *مادرش* از بقالی سر کوچه واسش *بستنی خرید،* پسربچه بستنی🍦 رو *توی آستینش قایم کرد* تا رسیدند خونه.
🔺مامانش میگفت وقتی رسیدیم خونه رو کرد به من و گفت: مامان *بستنیم آب شد ولی دل بچههای توی کوچه آب نشد*
⭕️ حالا آدمهای همین مملکت، بعضی هامون به جایی رسیدیم که عکس خانه🏡، غذا و نوشیدنیها🥤 و *لحظه به لحظه سفر و مهمانی و سفره شب یلدا رو میفرستیم توی اینستاگرام* و... برامون فرقی نداره مخاطبمون داره یا نه مستاجره یا مرفه گرسنه است یا سیر!!
#یلدای_فاطمی
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
👈 پیامرسان شاد خیلی اصرار دارد که نشان بدهد شبکه آموزشی است و نه اجتماعی🙄 اما ...
⬅️ فرهنگیان از نظارت شدیدی 🕵♂که روی معلم است گله مندند.
⭕️ در *قوانین آموزش و پرورش* آمده است که مدیریت کلاس، با معلم👨🏫 است اما این اصل در *کلاسهای مجازی به بهانه نظارت* زیر پا گذاشته میشود.🤷♀
❌ *با وجود این همه بگیر و ببند* و عدم تعامل با کاربران، *مفهوم این شکلکها که در شاد موجود است* و حذف نمیشوند چیست؟؟🧐
⛔️ *پشتیبانی شاد* هم که به هیچ عنوان پاسخگو نیست.😡
✅پیامرسان های بله و سروش و ایتا این شکلکها را حذف کرده اند 👏👏👏
🚫اما شاد خواسته یا ناخواسته در زمین ۲۰۳۰ بازی میکند.😓
#همجنس_بازی
#سند_2030
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
📣 به *مکالمه زیر توجه* کنید👇👇
- *پلنر* و *بوک مارک مگنتیکی* دارید؟
- نداریم.
- عه. پس یه *ماژیک هایلایت* و یه *ماژیک وایت برد* بدید.
- *اوکی*
✅ از این گفتگو *اگر کلمات پر رنگ را حذف کنیم* هیچ چیزی متوجه نمیشویم.🙄
🔰این وضعیت زبان فارسی خیالی، مثلا در *پنجاه سال آینده نیست. وضع موجود* است.😱
🗡 از ابتدایی ترین مواضعی که *در جنگ مورد حمله قرار میگرید زبان* است.
🗣از آنجا که عالَم زبان و لفظ، *ابزاری تبادل فهم است و فهم و معرفت،* قدم اول برای شروع هر کاری، با پیدایش زبان دوم،
مجبوریم برای راه افتادن کارمان از این الفاظ استفاده کنیم.😔
بعد از آن خودبخود *فرهنگِ زبان دوم* هم همراه با زبان وارد میشود:
🥫سبک زندگی اش.
💃 مُدش.
☯عقایدش.
🐔🐗حلال و حرامش...
❌ مثال ساده اش کتابهای مرجعی است که *در آموزشگاه های زبان تدریس* میشود و حال و روز محتواهایش مشخص است.
🔍✂️حالا باید شروع کنیم به *پالایش کردن الفاظ از فهمی که پشتشان* هست و ما آن را نمیخواهیم.
😞 تازه اگر این مهم، رخ بدهد..... که *تا حالا رخ نداده* است.
🇦🇫 اگر دیر بجنبیم *وضع پنجاه سال ما چیزی شبیه افغانستان میشود* که به کیف میگوید بکس. (تلفیقی از bag و box! 🤦♀️)
🔖 یا به *ثبت نام میگوید راجستَر* . 😐 یا بجای *لیوان گیلاس* 🍒⁉️ به کار می برد! 👨💻 و *مهندس را اینجینَر* صدا میزند...
#فرمودند_نگران_زبان_فارسی_ام
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
📌 "هُنالِکَ" و میزانسن
🖋علیرضا قربانی
1️⃣ دیگر پیرمردی سپیدموی شده بود و همسرش هم ناتوان از فرزندآوری بود، اما هنوز در دلش💡 چراغ امید سوسو میزد. تقدیر این بود که بالاخره خدا یحیی را به زکریا بدهد.
دستهای خدا آماده هدیه دادن بود، اما دستهای زکریا هنوز آماده گرفتن نبود، مشتش بسته بود. دریا 🌊بخیلِ آب نیست، اما کوزه باید دل به دریا بزند، باید راه دلش را به روی دریا باز کند.
کوزه باید کوزه بود خودش را فراموش کند و دل به دریا بودن دریا بسپارد. باید یقین کند که محدودیت او، دریا را محدود نمیکند. دریا باید راهی به درون او پیدا میکرد، به ذهن و دل او. باید راهی پیدا میکرد تا موج محبتش را بکوبد به درب بسته کوزه و خودش این گره را باز کند.
2️⃣خدا مریم را به زکریا سپرد. لااقل ظاهر ماجرا این بود که زکریا شد کفیل مریم. مریم که به محراب بندگی مینشست، از بهشت برایش میوه میآوردند؛ میوه 🍊زمستان را در تابستان و میوه🍉 تابستان را در زمستان.
زکریا بارها این صحنه شگفت را دید. هر دفعه که مریم را در محراب میدید، ماجرا همین بود. بالاخره از مریم ماجرا را پرسید. مریم گفت میوهها را از پیش خدا برایش آوردهاند و بعد آن جمله حیرتانگیز را گفت: خدا به هرکس که بخواهد بدون حساب روزی میدهد!
3️⃣ سناریو را ببین،📝 میزانسن را ببین، هنرمندی دریا را ببین که چه کرد با دل کوزه. انگار همهچیز برای همین یک جمله طراحی شده بود: خدا به هرکس که بخواهد بدون حساب روزی میدهد!
همان خدایی که به پاداش عبادت مریم، میوه تابستان را در دل زمستان به او میدهد، میوه دل تو را هم میتواند در زمستان عمرت به تو بدهد.
انگار میکنی زکریا را سپرده بود به مریم، نه مریم را به زکریا، تا آخرش، همین یک جمله را در زمان درست و مکان درست به زکریا بگوید. میتوانست خشک و خالی همین جمله را به زکریا وحی کند، اما نکرد.
زکریا باید آماده میشد، باید مزه دریا بودن دریا را میچشید تا راه دلش باز میشد و قفل زبانش میشکست به گفتن این جمله: خدایا نسل پاکی به من بده، 🤲تو اهل شنیدن خواستهها هستی!
ببین آن لحظه ناب را در قرآنش چطور روایت میکند: "هنالک دعا زکریا ربه" آنجا بود که زکریا ربّش را خواند. یک عمر انتظار و بزرگ شدن مریم و سپردن او به زکریا و سناریو و میزانسن به آن مفصلی فقط برای آن یک آن، آن آنِ ناب.
به گمانم زندگی ما هم همین است. گاهی صحنهای به وسعت ماهها و سالها برایمان چیده فقط برای شنیدن یک جمله در یک لحظه.
4️⃣ آنشناس که باشی، به گوش و چشم👀 مخاطبت کار نداری، به دلش کار داری. به اینکه کی و کجا آماده شنیدن حرفهای عمیق است. مهم نیست چه مدت و با چه شدتی درگیر حرفهای توست، مهم این است که به کدام لایه وجودش وصل شدهای.
اگر این برایت مهم است، پرگویی نکن، سناریو بنویس،✍ دکوپاژ کن و سرآخر یک جایی در یک لحظهای تیر خلاص را بزن. و اگر نمیتوانی، برو سراغ آنهای آماده مخاطب. برو سراغ خلوت شب جادههای او،
تنهاییهای سحر مترو🚆 و هرجای دیگری که زمین و زمان، راهی به دل او برایت باز کردهاند. البته حسها هم مهماند، هر حسی به یک عمقی از وجود راه دارد؛ سمع به عمقی راه پیدا میکند که بصر به خواب هم نمیبیند.
5️⃣ همه این سناریو را چیدم تا همین یک جمله را بگویم که: رسانه خلوتگزیدگان جادهها باش نه رسانه لمدادگان کاناپهها. در روزگار رونق صحنههای شلوغ و رسانههای پرهیجان، تو مخاطب را در میزانس "هوا آرام، شب خاموش، راه آسمانها باز، خیالم چون کبوترهای وحشی🕊 میکند پرواز" قرار بده یا پیدا کن.
یکخطی سیاستگذارانهاش اینکه: اگر منابع محدودی داری و میخواهی بین مدیومهای مختلف توزیعش کنی، فقط به متغیر مقدار مصرف و درگیر شدن مخاطب توجه نکن، متغیر عمق تاثیر را هم لحاظ کن و برو سراغ رسانهای که به "آن" های خاص مخاطبت دسترسی دارد.
https://ble.ir/dinrasaneh
#جمعه_های_قرآنی
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
🔰 قویترین تسلیحات وزارتخارجه
🔹 ترکیب دیپلماسی عمومی با شبکههای اجتماعی در اولین کنفرانس جهانی دیپلماسی دیجیتال در تل آویو در سال ۲۰۱۶ مطرح شد.
🔸 دیپلماسی دیجیتال بخشی از دیپلماسی عمومی است که وزارت خارجه و مسئولین رسمی یک کشور با استفاده از شبکههای اجتماعی (مانند تویتر و فیسبوک) به دنبال دستیابی به اهداف سیاست خارجی خود هستند.
🔹 دوری گولد، مدیرکل وزارت خارجه اسرائیل در مراسم گشایش، این کنفرانس را «رویدادی انقلابی» نامید. وی گفت: «اگر دویست سال پیش، یک سیاستمدار تازه کار می بایست نوشتن مکاتبات رسمی را یاد بگیرد، امروزه، برای خدمت به کشور خود، می بایست استفاده از شبکههای اجتماعی را بیاموزد. این جهان تازهای است که اکنون در آن زیست میکنیم.»
🔸 وی پلتفرمهای شبکههای اجتماعی را «از قویترین تسلیحات زرادخانه دیپلماسی امروز» توصیف کرد.
🔹 بنا به اظهار «نوآم کاتز»، از دایره امور عمومی و رسانههای وزارت خارجه، این وزارتخانه ۳۵۰ کانال فعال در سکوهای گوناگون از جمله وبسایتهای متعدد، حسابهای توئیتری، صفحات فیس بوکی، پروفایل های اینستاگرام، یوتیوب، واین، پینترست، و دیگر شبکه های اجتماعی دارد که همه به طور دائم به روز میشوند .
🔸 کاتز گفت: « تمام سفارتخانه های اسرائيل، در سراسر جهان، شبکه های اجتماعی خود را دارند که به زبان کشور میزبان عرضه میشود. به زبان دیگر، اسرائيل، دیپلماسی دیجیتال خود را به ۵۰ زبان مختلف به کار گرفته است. سیاست عمومی ما بر آن است تا ارتباط دولت را با مردم، و نیز ارتباط مردم را با مردم وصل کند. این از جمله قدرت های دیپلماسی عمومی به شمار می رود. »
🔹 معرفی دین یهود، نمایش جشنها و شادیهایی که از سوی صهیونیستها انجام میشود، معرفی پیشرفتهای پزشکی رژیم و تصاویر درمان اعراب در بیمارستانهای آن، حامی صلح و ضد تروریسم معرفی کردن تلآویو، معرفی مکانهای گردشگری رژیم صهیونیستی، عادیسازی روابط میان اعراب و رژیم صهیونیستی و حمله به ایران و محور مقاومت را میتوان از اصلیترین موضوعات مطرح شده در دیپلماسی دیجیتال رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا است.
🔸 آنچه به خصوص برای اسرائيل اهمیت دارد، این است که شبکههای اجتماعی به اسرائيل امکان میدهند با مردمی در ارتباط باشد که دولت قادر نیست با آنها از راههای متعارف ارتباط برقرار کند. کاتز اظهار داشت «ما در دنیای عرب بسیار فعال و موفق هستیم.»
🔹 تام کاور پژوهشگر موسسه کارنگی، از اندیشکدههای مطرح آمریکا، در خصوص اهمیت این موضوع معتقد است: «در آینده قدرتمندترین دولتها، آنهایی نیستند که بزرگترین ارتشها را در اختیار دارند، بلکه دولتهایی هستند که از بیشترین ارتباطات برخوردار بوده و در مرکز بیشترین شبکهها قرار دارند.»
🔸 نیویورکتایمز در گزارشی در سال ۸۹ به بررسی دیپلماسی دیجیتال و نقش توییتر در این دیپلماسی پرداخته است. این یادداشت، هیلاری کلینتون را بهعنوان مادرخوانده این سبک سیاست نوین معرفی مینماید! این گزارش به بررسی مفصل نقش دیپلماسی دیجیتال در پیشبرد سیاست آمریکا در فتنه ۸۸ در ایران، زلزله هائیتی و چند اتفاق دیگر پرداخته است.
#دیپلماسی_دیجیتال
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family
واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
🤲خداوندا! تو را سپاس که مرا صلب به صلب، قرن به قرن، از صلبی به صلبی منتقل کردی و در زمانی اجازه ظهور و وجود دادی که امکان درک یکی از برجستهترین اولیائت را که قرین و قریب معصومین است، عبد صالحت خمینی کبیر را درک کنم و سرباز رکاب او شوم.🏴
🔰 اگر توفیق صحابه رسول اعظمت محمد مصطفی را نداشتم و اگر بیبهره بودم از دوره مظلومیت علیبن ابیطالب و فرزندان معصوم و مظلومش، مرا در همان راهی قرار دادی که آنها در همان مسیر، جان خود را که جان جهان و خلقت بود، تقدیم کردند.🖤
🙏خداوندا ! تو را شکرگزارم که پس از عبد صالحت خمینی عزیز، مرا در مسیر عبد صالح دیگری که مظلومیتش اعظم است بر صالحیتش، مردی که حکیم امروز اسلام و تشیّع و ایران و جهان سیاسی اسلام است، خامنهای عزیز ــ که جانم فدای جان او باد❤️ ــ قرار دادی.
#فرازی_از_وصیت_نامه_حاج_قاسم
#دو_سالی_که_به_یاد_تو_گذشت
#ابد_والله_ما_ننسی_حسینا
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
30.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تربیت کودکان در فضای مجازی
🔹 کودکان زیر هفت سال و فضای مجازی
🎙حجت الاسلام دکتر مجید همتی
روانشناس و مشاور کودک و نوجوان
📄 چکیده
یکی از دغدغههای جدی خانوادهها در این ایام که دروس بصورت فضای مجازی برگزار میشود بحث ارتباط فرزندان با فضای مجازی است.
🔺 ارتباط فرزندان با فضای مجازی چگونه باید باشد؟ 🧐
🔺 چرا نباید برای فرزندان زیر هفت سال گوشی و تبلت 📱 تهیه کرد؟!
🔺 اقسام بازی⚽️ که در اسلام برای بچه ها توصیه شده است چیست؟
فایل با کیفیت در آپارات:
https://www.aparat.com/v/7YH91/
#فضای_مجازی
#کودک
#استادهمتی
#رسانه
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8