فجازی پاک برای خانواده
🔹 سال ۲۰۴۵ ، بعد از یک خشکسالی بزرگ و آشوب جهانی، بشر به جایی میرسد که بدنبال فرار از واقعیات زندگی به ساحت دیگری از زندگی پناه میبرد.
🔸 این ساحت همان فضای مجازی است اما بشکلی که بشر در آن امکان زیست پیدا میکند. زندگی به شکل یک آواتار و در دنیایی شکل گرفته در یک بازی دیجیتال.🎮 زندگی در این دنیا از آن جهت لذت بخش میشود که هم مأمن توست برای فرار از واقعیات زندگی و هم هرطور که بخواهی و به هر شکل که بخواهی میتوانی زندگی کنی.
⭕️ این آنچیزی است که در فیلم « Ready Player One» مشاهده میکنید. اگرچه هماکنون نیز پایه طراحی برخی بازیهای دیجیتال مبتنی بر همین فلسفه است اما در فیلم مذکور این فلسفه به پختگی کامل رسیده است. از این ایده با عنوان metaverse یاد میشود👈 زندگی در جهان مجازی.
⭕️ زمانی که این فیلم را دیدم به یاد این نوشته از شهید آوینی افتادم:
🔹بشر امروز از این غفلتی که نسبت به حقیقت و وجود حقیقی خویش دارد استقبال میکند. وقتی خود آگاهی انسان با درد و رنج همراه است، غفلت ملازم با لذت است و این چنین، غالب انسانها، جز اولیای خدا، خود را به آن میسپارند.
🔹در نهادهای اجتماعی بشر امروز، موارد مختلفی از مصادیق و شواهد این مدعا را پیدا خواهیم کرد: دیسکوها🎸، کاباره ها، میخانه ها، شهرهای بازی🎡، قمارخانه ها، سینماها، کلوب های مختلف بیلیارد، بولینگ🎳 و بسیاری از بازیهایی که تحت عنوان ورزش پنهان شده اند... همه و همه مظاهری هستند از همان معنایی که گفته شد: غفلتکده هایی که بشر امروز برای فرار از عقل و اختیار و خودآگاهی ساخته است.
🔹نقطه گرایش انسان به سوی مستی، ترک عقل و اختیار و آسودگی از رنجهای وجود و حیرت و دهشتی است که با آن همراه است . سینما🎞 نیز آنچنان که امروز به طور عموم وجود دارد، مفرّی است که بشر برای گریز از خود ساخته است... .
🔹آنچه اکنون وجود دارد بشر در هنگام تماشای فیلمی که همه وجود او را به خود جذب کند، به نحوی از بیخودی و غفلت و مستی دست مییابد که بسیار لذتبخش است ؛ این لذت است که انسان را به سوی سینما میکشاند.🎬
#غفلتکده_فضای_مجازی
#تربیت_فجازی
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
🔺 دفعه پیش که سر بمباران بیمارستان #المعمدانی رفته بودیم تجمع میدون انقلاب
متاسفانه به علت عدم مدیریت و برنامه ریزی، نارضایتی وجود داشت و اصلا یه عده خبر نداشتن که چرا تجمع است!
🔻 به نظرم در این شرایط خیلی خوب میشد که از ظرفیت برنامکهای مسیریابی استفاده بشه.
✅ هم برای تبلیغ و اطلاعرسانی یه برنامه
مثلا اگر مسیریاب رو باز کردم این اعلان بیاد که امروز در فلان نقطه فلان تجمع یا برنامه هست.
✅ و هم مدیریت ترافیک
مثلا طبق برنامه قبلی از مسیرهایی که قراره تجمع باشه مسیردهی انجام نشه
#مسیریاب_ایرانی
#مرگ_بر_اسراییل
#ما_میآییم✊
#عیار_انسانیت
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ اینا اونی نیستن که ادعا میکنن!
🎬 اکرانهای مردمی فیلم سینمایی #سرهنگ_ثریا در مناطق فاقد سینما آغاز شد.
💢 سرهنگ ثریا، ماجرای واقعی مادری است که برای نجات فرزندش از چنگال منافقین، راهی پادگان اشرف میشود و حقایق بسیاری را برملا میکند.
💠 حمایت و #اکران_مردمی این فیلم در دانشگاهها، مساجد، مدارس و ...🔻
🌐 B2n.ir/srso
📞 ۰۲۱۴۲۷۹۵۰۵۰
✅ عماریار، مرجع عرضه آثار جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
🆔 @AmmarYar_IR
🌐در زبانهای برنامه نویسی یکسری از واژهها به اصطلاح رزرو شده هستند و نباید در معنا و جایگاه دیگری به کار برده شوند علت هم آن است که این واژهها ساختار و پِی زبان برنامهنویسی هستند.
⬅️اگر همین قاعده را بخواهیم در فرهنگ و تاریخ یک ملت رعایت کنیم آنگاه نباید یکسری از واژهها و عبارات را از معنایی که در ذهن مخاطب ایجاد میکنند تهی کنیم یا آن معنا را تغییر دهیم. برای مثال:
⭕️ جمعه سیاه شما را یاد چه میاندازد؟!
❌اگر شما هم اسیر تبلیغات این چند روزه (و سالهای اخیر) در رسانه و سکوهای داخلی وخارجی شده باشید، احتمالا به یاد حراج کالاها و خرید بیشتر و شاید مازاد مصرف بیافتید. در ذهن یک امریکایی جمعه سیاه مصادف با آغاز خرید کریسمس🎄 در ایالات متحده است.
👈اما در ذهن یک ایرانی جمعه سیاه یادآور چیست؟!
✅برای ملت ایران یادآور اتفاقی تلخ از کشتار هزاران زن، مرد و کودک در میدان ژاله تهران در تاریخ ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ است. یادآور یکی از حوادث مهم منتج به انقلاب ۵۷.
#ما_را_چه_به_جمعه_سیاه_امریکا
#جمعه_سیاه_ما_۱۷_شهریور_۵۷
#تبلیغات
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
📣🌱📣🌱📣🌱📣🌱
✅ «دختر من ۱۵ سالشه و دختر مومن و خوبیه، میخواد اینستا نصب کنه نظر شما چیه»
✅ «فرزند نوجوون من اینستا داره چه برخوردی باید داشته باشم»
✅ «حالا شما بگو اینستا بد! اما چیزای خیلی خوبی هم توش هست ... من از جهت مثبت ازش استفاده میکنم»
✅ «آقا! چرا فیلتر کردید اینستا رو ... زمین بازی رو دو دستی تقدیم دشمن کردیم. کجا بریم روشنگری پس...»
🤔 آیا اینها سوالات و دغدغههای شما هم هست؟
👈 میخوایم تو یه جمع صمیمی سوالاتمونو از چند تا کارشناس بپرسیم😊
❓شما هم اگه در این زمینه سوالی دارید به دست ما برسونید تا بدیم به کارشناسامون و با حضور خودتون به سوالامون جواب داده بشه🙂
‼️همچنین از تجربیات مرتبط خودتون، فرزندانتون و نزدیکان تون در رابطه با حضور در اینستاگرام هم استقبال میشه‼️
⏰ زمان کارگاه و استادهای کاربلدمون به زودی اعلام میشه 😎
✅ لطفا سوالات و تجربیات خودتون رو تا آخر هفته آینده، ۹ آذر، به شناسه @zsfatemi بفرستید.
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
فجازی پاک برای خانواده
📣🌱📣🌱📣🌱📣🌱 ✅ «دختر من ۱۵ سالشه و دختر مومن و خوبیه، میخواد اینستا نصب کنه نظر شما چیه» ✅ «فرزند نوجوو
✅✅✅✅✅
این جلسه انشاءالله به صورت مجازی در فضای اسکای روم برگزار خواهد شد ...☺️
💵 Corporate Silence
«سکوت سازمانی»❗️
سال گذشته وقتی روسیه حمله به اوکراین را آغاز کرد، واکنش شرکتهای بزرگ بلند و رسا بود. وعدههای حمایت مالی و معنویِ غولهای فناوری مانند مایکروسافت و شرکتهای سرگرمی مانند دیزنی تا مؤسسات بانکی مانند بانک آمریکا و برندهای جهانی مانند آدیداس و تویوتا به سمت اوکراین و اوکراینیها سرازیر شد.
مدیران عامل برجسته، از جمله تیم کوک از اَپل و جین فریزر از سیتی گروپ، با افتخار پرچم یقه ای اوکراین را در اعلام همبستگی روی کت خود به نمایش گذاشتند. شرکتهای بزرگ، از جمله اکسان موبیل و یونیلیور، آشکارا اقدامات مسکو را محکوم کردند و بیش از ١٠٠٠ شرکت متعهد شدند روابط تجاری خود را با روسیه متوقف یا کاهش دهند.
در مقابل، واکنش شرکتهای بزرگ به درگیری اسرائیل و حماس بهطور محسوسی خاموش شده است. بسیاری از برندهای معروف که در مورد جنگ اوکراین موضعگیری کردند، از اظهار نظر دربارهٔ درگیریهای جاری در خاورمیانه خودداری کردهاند.
آن دسته از شرکتهایی هم که تصمیم گرفتند دربارهٔ مسئله اسرائیل و فلسطین موضع بگیرند - مانند مایکروسافت، گوگل، هیولت پاکارد (HP)، جیپی مورگان و گلدمن ساکس - بیانیههای آنها عمدتاً حمایت از اسرائیل و محکوم کردن حماس بوده است.
برای بسیاری از شرکتهای غربی، با توجه به اینکه آنها اغلب حماس را به عنوان یک گروه «تروریستی» توصیف میکنند، حمایت از فلسطین ریسک بالایی دارد!
🔗 https://www.moroccoworldnews.com/2023/10/358306/corporate-silence-examining-major-companies-response-to-israels-air-raids-in-gaza
@AskWest
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
فجازی پاک برای خانواده
«تا چند دهه پیش، ما مانند ماهیانی بودیم که در آب آزادانه شنا میکردیم در حالی که فقط چند قلاب وجود د
⁉️ سوال مخاطبین
باسلام و خداقوت.
فرزند پسر ۱۴ ساله دارم کلاس نهم. که خیلی وابستگی به گوشی و گیم داره. ساعتهای طولانی وقتشو اینطوری سر میکنه یا فیلم میبینه یا با گیم بازی میکنه در حد اعتیاد حتی موقع غذا خوردن و گاها سرویس رفتن هم گوشی میبره با خودش.هر چقدر از مضرات میگیم فایده نداره و میگه من اینطوری حالم خوبه.ممنون میشم، راهنمایی کنین چجوری بگیرم ازش
✅ با توجه به شرایط مطرح شده نیاز است که دو کار انجام بشه
۱. تست روانشناسی اعتیاد به اینترنت
۲. مراجعه به مراکز ترک اعتیاد فضای مجازی
✅ گاهی کنترل شرایط از اختیار والدین خارج شده و عملا نیاز به یک شخص ثالث و آگاه برای مواجهه با مشکل رخ داده است، از این رو مراکز ترک اعتیاد اینترنتی در برخی کشورهای دنیا بوجود آمده است. بررسیها نشان داد که متاسفانه فعلا مرکز فعالی در این زمینه در ایران نداریم. 🙁
📌 پینوشت: در پیام ضمیمه شده پیوند مربوط به تست اعتیاد یانگ آورده شده است.
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
فجازی پاک برای خانواده
🔖 مسابقه فضایی میلیاردرها و فضای رو به اتمام
🔹 مروری بر چالشهای افزایش رقابت برای تسخیر مدارهای زمین
#یادداشت
🖌 طیبه بابایی
🔻 شرکت اسپیس ایکس، متعلق به ایلان ماسک، در پنج سال گذشته بیشاز 4500 ماهواره استارلینک را پرتاب کرده است؛ این میزان بیشاز نیمی از کل ماهوارههای فعال در مدار زمین را تشکیل میدهد. به عقیده کارشناسان، این ماهوارهها از آن رو که میتوانند، دسترسی به اینترنت را در هر نقطه از جهان فراهم کنند، توانایی این را نیز دارند که ماسک را بر ارتباطات جهانی مسلط سازند و به او توانایی مداخله در طیف گستردهای از تحولات جهانی، مانند درگیریهای نظامی را بدهند.
🔻 به عقیده کارشناسان، جنگ در اوکراین نمونه خوبی از جنبههای منفی تسلط یک بازیگر خصوصی مانند ایلان ماسک بر فضا است. اکنون این که شخصی قدرت اجازه دادن یا ندادن انجام حملات نظامی به یک کشور مستقل را داشته باشد، به مسئلهای مهم و چالشی پیچیده تبدیل شده است و نفوذ روزافزون ماسک و پرتاب ماهوارههای جدید اسپیس ایکس به فضا بر این نگرانیها افزوده است.
🔻 این شرکت که بیشاز ۱,۵میلیون کاربر در سراسر جهان دارد، خواهان دریافت مجوز برای ارسال مجموعأ ۴۲ هزار ماهواره به مدار زمین است. جف بزوس، مالک شرکت آمازون نیز قصد دارد، تا سال ۲۰۲۹ تعداد ۳۲۳۶ ماهواره را به فضا پرتاب کند و به همین ترتیب، بهزودی مسابقه توسعه منظومههای ماهوارهای آغاز میشود.
🔻 علاوه بر موضوع نفوذ وب و تسلط بر مدار زمین، نگرانی دیگری که درباره مسابقه فضایی مطرح میشود، ظرفیت محدود فضا است. پوستههای مداری (orbital shells) مختلف مانند جادهها ظرفیت محدودی برای تردد دارند. بسیاری از کارشناسان باور دارند که ظرفیت برخی شاهراههای مداری تکمیل شده است. به عبارت دیگر، مسابقهای به راه افتاده است که در آن کشورها هر کاری که میتوانند، برای اشغال فضای مداری زمین انجام میدهند، تا بتوانند بر این فضا ادعای مالکیت کنند.
🔻 متخصصان همچنین این روند را خطری جدی برای امنیت زمین تلقی کرده و توصیه میکنند که اقدامات بیشتری برای ردیابی و دفع زبالههای در حال چرخش به دور زمین، صورت گیرد. آنها مدعی هستند که در بحبوحه تلاش روزافزون ماسک، جف بزوس و سایر رقبای او برای پر کردن ظرفیت فضا، نیازی مبرم به استفاده از الگوی برخی جوامع بومی آمریکای شمالی (تعامل سازنده با محیط و حفظ توازن در بهرهبرداری از منابع) در خصوص نحوه تعامل با محیط به عنوان خط مشی آینده وجود دارد.
👈 مشاهده متن کامل این یادداشت در [زاویه](https://zaviehmag.ir/?p=14523)
🆔 @zaviehmag
🔷
بارها دیده و شنیدهایم: محصولات شرکت متا (فیسبوک و اینستاگرام بهطور خاص) بهراحتی و کاملاً سلیقهای مطالب کاربران را سانسور و حتی صفحات را حذف دائم میکنند.
آیا میدانید مدیر سیاستگذاری عمومی این شرکت و مسئول مستقیم سانسور کیست؟ خانم «پریسا ثابتی زگت» دختر ارشد «پرویز ثابتی».
🔺🔻 برگرفته از کانال @vesalglobal
پینوشت: بعد شبکه منوتو مستند میسازه واسه تطهیر ساواک با حضور پرویز ثابتی رییس ساواک ... بابا اون بندگان خدایی که شکنجه شدن هنوز زندهان، حداقل میذاشتی یه ۱۰ و ۲۰ سال دیگه اینو پخش میکردی😒
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
واحد ۸۲۰۰ 🕸🕷
🔹 در سال های اخیر، با توجه به اهمیت تقابل کشورها در فضای سایبر و عرصه فناوریهای ارتباطی و تکنولوژیکی، ارتش اسرائیل یگان ۸۲۰۰ را به عنوان یکی از پیشرفتهترین یگانهایش ساماندهی کرده است.
🔸 براساس اعلام رسانهها، این یگان متشکل از ۱۰ هزار سرباز است و پس از نیروی هوایی✈️، بزرگترین واحد ارتش اسرائیل است. این واحد مأموریت شنود، رمزگشایی از کدهای رایانهای🖥، جنگ و دفاع سایبری، ساخت انواع بدافزارها، جاسوسی و جمعآوری اطلاعات و ضربهزدن به سایر کشورها را ازین طریق بر عهده دارد برای نمونه میتوان به ایجاد اختلال در برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران🇮🇷 از طریق ویروس استاکسنت در سال ۸۹ اشاره کرد.
🔹 از دیگر اقدامات این ارتش، اقدام به طراحی نرم افزارهای مبتنی بر تلفن همراه📱 است که از جمله شرکتهایی که کمک شایانی به ۸۲۰۰ در اجرای این امر کرده است، شرکت موبایلی ویز (Waze) است. این نرمافزار علاوه بر مسیریابی نشان داد که در اغتشاشات سالهای اخیر مردم را به سمت راهپیمایی و تجمعات نیز هدایت میکرده است.
🔸 اطلاعات حاکی از آن است، کسانی که به یگان ۸۲۰۰ جذب شدهاند، برای رواج اندیشههای صهیونیستی و نفوذ در جهان عرب و مسلمانان و مسموم کردن فرهنگ و تفکرات آنان و نیز ضربه زدن به ارزشهای اخلاقی، انسانی و عقیدتی به کار گرفته شدهاند و در واقع این جمع، یک ارتش سایبری را تشکیل دادهاند تا در فضای مجازی اهداف خاصی را دنبال کنند و اکنون شبکههای اجتماعی، عرصه جدید عملیات تروریستی آن ها است.
🔹 نکته جالب آموزش زبان فارسی به سربازان این یگان به منظور نقشآفرینی در شبکههای اجتماعی بر ضد حکومت ایران است.
#جنگ_سایبری
#ویروس_استاکس_نت
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family