🔰 سید حسن نصرالله در سخنرانی شامگاه چهارشنبه، 20 مرداد 1400، در شورای مرکزی عاشورا که توسط حزب الله لبنان برگزار شده بود با اشاره به آشفتگی اوضاع لبنان و تاکید بر جنگ روانی و رسانهای دشمن بر علیه مقاومت نکات قابل تاملی را بیان کردند که در ادامه آورده شده است:
🔹 امروزه صداهای زیادی در ایالات متحده برای کنترل شبکههای اجتماعی وجود دارد زیرا در گسترش نفرت، خشونت و جنایت نقش دارند.
🔸 امروز ما در لبنان یک جنگ حساس و طولانی داریم به همین خاطر جبهه مقاومت و اعضای آن باید تیزبین و با نگرش انقلابی و دارای مسئولیت سطح بالا باشند.
🔹 چون موضوع عامه مردم و مبارزه آنان، فقط دست رهبران مقاومت نیست بلکه مسئله شبکههای جتماعی برای همه است و ما از حکومت درخواست توقف شبکههای اجتماعی را نمی کنیم و به هیچ وجه این مسئولیت را به گردن هیچک از مسئولین سیاسی نمی توانیم بیاندازیم چون عامه از این شبکهها استفاده میکنند.
🔸 این امر از ما جلوتر است پس همه ما مسئولیم و باید توجیه باشیم و در مقابل این مسئله نباید بیتفاوت باشیم زیرا تاثیر آنچه در رسانههای اجتماعی نوشته میشود بر محیط و جامعه واقعی خواهد بود.
🔹 ایشان تاکید کردند که اگر حادثهای پیش آمد، از کلیه مردم انتظار داریم که منتظر نظرات فرماندهی حزب الله و علمای اعلام باشند چون گاهی مصلحت آن است که درباره یک موضوعی سکوت اختیار شود و جوابی داده نشود.
🔸 وقتی پاسخ میدهیم لازم نیست عداوت شخصی داشته باشیم، بلکه روی موضع گیریهای طرف مقابل باید موضع گرفت و در صورتی که بین ما و طرف مقابل مناقشهای باشد از ورود به آن ابایی نداریم فرقی هم نمیکند که طرف مقابل چه کسی باشد چه شیخ، چه مفتی، چه کشیش، چه مرجع فکری که از سیاست حرف می زند. این حق مردم است که از موضع گیریهای سیاسی او انتقاد کنند و موافق و یا مخالف باشند.
🔹 البته هیچکس حق ندارد به دیگری اهانت کند و یا دشمنام دهد و یا شخصیت او را منکوب کند دیگران حق ندارند با ما اینگونه کنند و ما نیز این حق را نداریم و اگر چنین کردند ما نباید مقابله به مثل کنیم زیرا از کوزه همان برون تراود که در اوست.
🔸 دشنام دادن نشانه قدرت نیست بلکه قدرت از آن کسی است که نظرات مختلف را بشنود و روی آن ها بحث کند. چند روز گذشته افرادی نسبت به نظرات اسقف اعظم موضع گرفتند و این به معنای حمله به شخصیت او نیست. ایشان تاکید کردند هر شخصی که دارای موقعیت سیاسی رسمی و یا دینی است، اگر از جایگاه خویش عدول کند مقامش محفوظ است.
🔹 ایشان گوشزد کردند که برخی از موضع گیریها ممکن است ابعاد طایفهای، سیاسی و غیره داشته باشد که موجب ازیاد دشمنی و بدبینی دوستان و همپیمانان ما شود. موضوع رسانه جزیی اساسی از جنگ امروزی بر علیه مقاومت است همچنان که در واقعه کربلا اینگونه بود.
ترجمه شده از سایت المنار
#قسمت_دوم
#نشر_فقط_با_ذکر_منبع
#حق_ترجمه_با_کانال_فجازی_پاک_برای_خانواده
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فجازی پاک برای خانواده
⭕️آقای مخبر، معاون اول محترم آقای رئیسی که میلیونها چشم بدان دوخته شده، صفحه توییتر خود را فعال کرد.
📝 ارتباطی بیواسطه (؟) با مردم
🔸 اینکه یک مقام حکومتی بدون واسطه و طی کردن بوروکراسی اداری در دسترس باشد و پای درد و دل مردم بنشیند بسیار هم عالی است. حال این ارتباطِ مستقیم یا در دنیای واقعی است یا فضای سایبر.
🔹 این ارتباط در ظاهر بیواسطه در فضای سایبر، در حقیقت بیواسطه هم نیست بلکه واسطه یا کانال ارتباطی آن بستری است که فرد در آن حساب کاربری ایجاد کرده. پس این ارتباط سه بخش دارد: مردم، سکو (بعنوان بستر ارتباطی)، مقام حکومتی.
🔸 گاهی مردم و سران در یک کشور هستند اما سکو (یا همان واسطه) برای کشوری دیگر است و تابع قوانین و حافظ منافع و امنیت ملی آن کشور. هر چه بالادستیهایش بگویند او مطیع است. مثلا امروزه که مردم و سران ایران در یک سکوی امریکایی مثل توییتر یا اینستاگرام هستند مانند این است که مقام دولتی ایران برای ارتباط بیواسطه با مردم یک اتاق در امریکا برایش مهیا شده باشد و منطقاً این اتاق براساس قوانین امریکا و به نفع منافع او مدیریت میشود.
⁉️ حال سوال این است که آیا مردم حاضر نیستند برای ارتباط مستقیم با مسئولان به جایی بروند که آنها هستند؟
✅ یکی از این بسترهای داخلی پارلمان مجازی ایران است که برای ارتباط مستقیم مردم با نمایندگان مجلس و مشارکت در فرآیند تصویب قوانین ایجاد شده است. نمونه اینگونه بسترها و البته ارتقای قابلیتهای آنان میتواند ابزار مناسبی برای ارتباط مستقیم مردم و مسئولان قوای سهگانه باشد.
#کُلُّکُم_راع
#حمایت_از_بسترهای_داخلی
#استقلال_در_فضای_مجازی
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فجازی پاک برای خانواده
⁉️در کارگاه نوجوان، کودک نیست چه گذشت؟🤔
#تربیت
#تربیت_نوجوان
⭕️ نوجوانی از چه سنی آغاز میشود؟
شروع نوجوانی سن مشخصی ندارد و به اقلیم، شرایط فیزیکی و خانوادگی بستگی دارد. ولی معمولا آنچه که روانشناسان بر آن توافق دارند، از سن 12تا18سالگی را دوره نوجوانی میگویند
⭕️عواملی که سن نوجوانی را مشخص میکند:
🔸سن
🔸مهارتهای اجتماعی و...
🔸انواع بلوغ جنسی فکری عاطفی و اجتماعی
⭕️ کودکی و نوجوانی به 5دسته تقسیم میشود:
🔸2تا5سال پیش از دبستان
🔸6تا8 سال کودکان خردسال
🔸9تا12سال کودکان بزرگسال
🔸13تا15سال نوجوانان کوچکتر
🔸16تا18سال نوجوانان بزرگتر
⭕️ ویژگی های 2تا5سال:
🔹کمتر میتوانند قصه را درک کنند. انیمیشن ها و بازیهایی را دوست دارند که داستانی ندارد و اتفاق را دوست دارند. مانند پت و مت و تام و جری و.... در حقیقت با اتفاق تحت تاثیر قرار میگیرند.
🔹 به شدت کلیشه ای با رسانه برخورد میکنند. یعنی مثلا یک فرد عینکی👓 ترسناک را در فیلم یا انیمیشنی ببینند تا مدتها از هر فرد عینکی در هر انیمیشنی میترسند
🔹و مهمترین ویژگی اینکه نمیتواند بین واقعیت و بازنمایی تفاوتی قائل شود. یعنی اگر در انیمیشنی آدمی را ببینند که پر در بیاورد و پرواز کند، فکر میکنند در واقعیت هم میشود همچین اتفاقی بیفتد.
🔹 خیلی نمیتواند بین تبلیغات و برنامه های دیگر ، تفاوت قائل شود و تحت تاثیر فضای تبلیغات قرار میگیرد
پینوشت1 📌:در این تقسیم بندی کودک زیر دوسال وجود ندارد، زیرا طبق تعریف جهانی استفاده از رسانه های دیجیتال برای این گروه سنی مطلقا ممنوع است.
پی نوشت2 📌:در این کارگاه کتاب کودکان و نوجوانان نسل هزاره ، به نویسندگی رز ام کندانیز و مترجمی خانم فرزانه نزاکتی معرفی شد
#قسمت_دوم
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ الان شرایط طوری است که انگار آچمز شدیم از یک طرف یک جمعیت کثیری در سکوهای امریکایی زیست میکنند و از اون طرف کاملا مطابق با قوانین امریکا و به نفع امنیت ملی آن، این فضا مدیریت میشود. هر چه را صلاح بدانند سانسور میکنند و دست ما بسته است.
🔹 آیا راه گریزی هست؟
🔸 آیا ارزش کاربران برای این سکوها به اندازهای هست که زیر بار قوانین کشور روند؟
🔹 علت ارائه این خدمات رایگان که هزینههای هنگفتی برای پشتیبانی و توسعه آنها خرج میشود چیست؟!
📌پینوشت: کلیپ ارسالی حاوی نکته مفیدی از دکتر بیژن پیروز است.
#استعمار_دیجیتال
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
🔴 ابلاغ بخشنامه مالیات بر اینفلوئنسرها
🔹رئیس سازمان امور مالیاتی💰 در بخشنامهای، دستورالعمل اخذ مالیات از اینفلوئنسرهای دارای بیش از ۵۰۰ هزار فالوور را ابلاغ کرد.
🔹 مالیات فقط موضوعی اقتصادی نیست ؛ در بسیاری از کشورهای جهان از مالیات و بهکارگیری معافیتهای مالیاتی برای جهتدهی به فعالیتهای اقتصادی و حتی اجتماعی بهرهبرداری میشود.
🔹بررسیهای انجام شده در مراکز متعدد رصد فضای ایرانیها از وجود حدود ۳۰۰ اینفلوئنسر ایرانی با بیش از یک میلیون دنبال کننده حکایت دارد.
🔹بر اساس برخی از تخمینها گردش مالی فعلی این بستر در کشور در حدود ده هزار میلیارد ریال است 💵که با توجه به رشد سالهای اخیر در حال افزایش است.
🔹در سالهای متمادی، وابستگی کشور به درآمدهای نفتی 🛢 و غفلت در شناخت پایههای مالیاتی برای پدیدههای اقتصادی جدید، سبب عقبماندگی کشور در عرصه درآمدهای مالیاتی شده است.
#مالیات
#ایفلوئنسرها
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
📝 مدیریتِ جذابیتِ سرگرمیها 🚲🎡📱🖥
🔸 من نمیخوام مثل برخی اساتید تربیت فرزند اونقدر فضایی صحبت کنم که انگار بچه ندارن یا مثل منِ مادر درگیر بچهها نیستن یا خیلی آرمانگرا هستن! بلکه میخوام از منظر مادری نظر بدم که خونهاش یه آپارتمان کوچیکه، فرزندش یکّه و تنهاست و هر دو دقیقه یکبار هم میاد میگه: «مامان حالا چیکار کنم؟!!» 😩🤦♀
🔹 بهعنوان یک مادر خیلی تلاش میکنم که شرایط سرگرمی طبیعی رو برای فرزندم مهیا کنم اما گاهی واقعا درمانده میشم اینجاست که شبکه پویا، انیمیشن و گوشی به دادم میرسند 😉 طبیعی است که تو شرایط زندگی الان اینها هستند که برای کودک جذابند اما ....
🔸 این جذابیت رو مدیریت کنیم! من قبلتر برای دختر ۳ سالهام کارتون توییرلیووها رو میذاشتم که مناسب همین رده سنی ۳ سال به پایین است اما این دفعه انیمشین جذاب «کارخونه هیولا» رو گذاشتم، که البته مال رده سنی ۷ سال به بالاست، نتیجه چه شد؟! جذابیت بالای اون موجب شد بقیه چیزها در نظرش رنگ ببازند! 😵 چه اون کارتونهای ساده مناسب این رده سنی، چه بازیهایی که با هم میکردیم و من مجبوررر شدم جذابیت بازیهام رو بالاتر ببرم و کارم سختتر شد ... و این خطای راهبردی من بود.
🔹 گاهی ما خودمون ذائقه کودکانمون رو تغییر میدیم. معلوم است بچهای که فلان بازی آنلاین رو انجام میده دیگه سمت یک قل دو قل نمیره! یا وقتی فلان بازی جذاب رو تو گوشی انجام میده دیگه گوشی رو ول نمیکنه... یا وقتی به جای دانلود یک کارتون، مجموعه اونو دانلود میکنیم تا پست سر هم پخش بشه و ساعتها کودک رو سرگرم کنه...
🔸 البته گاهی هم ما مقصر نیستیم و فرزند ما در تعامل با سایر بچهها با این جذابیتها مواجه میشه مثلا بچههای فامیل یا همسایه. خب در این شرایط کار چندانی از ما ساخته نیست مگر اینکه بقیه والدین رو هم توجیه کنیم 😬
⭕️ خلاصه حواسمون به مدیریت جذابیت سرگرمی بچههامون باشه حالا از هر راهی که بلدیم 😉
#جذابیت_سرگرمی_ها_را_کنترل_کنیم
#تربیت_در_عصر_رسانه
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
🔶 پیام تبریک جمعیت توسعه گران فضای مجازی پاک خطاب به جناب آقای دکتر عیسی زارع پور ، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات👇
✅بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکترعیسی زارع پور وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات سلام علیکم؛
⭕️ سنت عمومی بر آن است که در صورت کسب مقام یا جایگاهی توسط یک مسئول، به او تبریک میگویند و برای او آرزوی موفقیت میکنند، ما هم چنین میکنیم و ضمن آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری برای شما کسب چنین جایگاهی را با چنین رای بالایی از مجلس شورای اسلامی که به حق شایسته آن بودید، تبریک عرض میکنیم.
❎اما آنچه تمایز دلدادگان مکتب امام صادق علیه السلام با دیگرِ مردم است آزادی از بند کلیشه های تصنعی و مواجهه بی رودربایستی با حقایق امور است. چنان که آن بزرگوار در پاسخ یکی از یارانش که تصور میکرد اگر حکومت به امام و اطرافیانش رو کند ابتدای آسودگی و نعمت خواهد بود، فرمود «هَیْهَاتَ یَا مُعَلَّى. أَمَا وَ اللَّهِ أَنْ لَوْ کَانَ ذَاکَ مَا کَانَ إِلَّا سِیَاسَهَ اللَّیْلِ وَ سِیَاحَهَ النَّهَارِ وَ لُبْسَ الْخَشِنِ وَ أَکْلَ الْجَشِبِ» چنین نیست ای معلی. به خدا قسم که اگر کار دست ما بود براى ما جز برنامه ریزی شبانه و تلاش روزانه و پوشاک زبر و خوراک سخت، چیزى نبود.
🔶 حقیقت آن است که حوزه وزارت شما و موضوع فضای مجازی کشور با تمام تاثیرات عمیقی که بر دین و فرهنگ و اقتصاد و سیاست هشتاد میلیون ایرانی و حتی با نگاهی عمیق تر تاثیرات تمدنی ای که در وسعت جهان اسلام میتواند داشته باشد، مردی پولادین میخواهد که از امروز برای مدت چهار سال روز و شب از هم نشناسد و با کفشی آهنین به دنبال حل مسائل کشور باشد.
❇️دکتر زارع پور عزیز از باب «نصح لائمه المسلمین» و «تواصی به حق» چند مورد که به احتمال زیاد خود شما نیز متفطن به آنها هستید ذکر میکنیم :
۱- خدا ترسی مهمترین نیاز یک وزیر است و آفت آن تمایل به محبوبیت است. کسی که به دنبال رضایت مردم از راه نارضایتی خدا باشد، خداوند متعال ستایشگران او را تبدیل به مذمت کنندگان او میکند.
۲- رعایت انصاف در موضع گیری حول عملکرد پیشینیان از اهمیت بالایی برخوردار است.
۳- «ارتباط مستمر و بدون واسطه با عموم مردم» و «توجه ویژه به احوالات اقشار محروم جامعه» از وظایف مسئولان علوی است.
۴- توجه به بدنه کارشناسی-انقلابی کشور امری حیاتی است. کثیری از کارشناسان متعهد در این سال ها مورد بی توجهی بوده اند که اکنون و با تغییر دولت امیدوار شده اند
۵- فناوران و فعالان بخش خصوصی حوزه فناوری اطلاعات باید مورد تعظیم و تکریم ویژه دولت باشند.
۶- «تنگ نظری ها» و «ذوق زدگی ها» در مواجهه با فناوری، دو پرتگاه عمیق است. «محروم کردن مردم از پیشرفت به اسم صیانت» و «یلگی به اسم توسعه» هر دو مذموم و انحراف است.
۷- مشاوران ترسو و ملامت ملامتگران پاشنه آشیل بزرگمردان حوزه های اجرایی اند.
۸- شایسته است وزیر محترم بخشی از توان خود را به آگاه سازی مردم و آشنا کردن آنها با لوازم زندگی در عصر فضای مجازی قرار دهد. مردم نمیتوانند با نقشه راهی که توسط دولت جلوی پای آنها گذاشته شده اما نسبت به آن توجیه نیستند همراهی کنند. این در حالیست که همراهی و همدلی کاربران فضای مجازی کشور با اقدامات دولت در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است.
در پایان با عرض تبریک مجدد، موفقیت، سربلندی و عاقبت بخیری شما را از درگاه ایزد منان طلب میکنیم.
🌐famp.ir
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فجازی پاک برای خانواده
⁉️در کارگاه نوجوان، کودک نیست چه گذشت؟ 🤔
#تربیت
#تربیت_نوجوان
⭕️ ویژگی کودکان 6تا8سال (سن حساس در مواجهه با رسانه)
🔹بین بینایی👀 و شنوایی👂 ارتباط برقرار میکنند، یعنی اگر چیزی را برایش توضیح دهید و همزمان ببیند، خیلی بیشتر تحت تاثیر قرار میگیرد. بنابراین چندرسانهای ها📱💻 که هم صوت دارد و هم اکشن (مثل بازیهای کامپیوتری) به شدت برایش اثرگذار است.
🔹 در این سن تلاش میکند طرح داستان📘 را درک کند.
🔹بینامتنی بودن برایش مهم میشود ، یعنی اگر دختر کفشدوزکی ببیند هر ابزاری و لوازمی که طرح دختر کفشدوزکی داشته باشد میخواهد. الگوپذیری او از رسانه بیشتر میشود.
🔹 در این سن اثر پذیریش از تبلیغات کمتر میشود ولی اعتمادش بیشتر میشود. یعنی تفکر انتقادی او شکل نگرفته
⭕️ ویژگی کودکان 9تا12 سال
🔹محتوای اصلی را به خاطر میسپارند.
🔹 داستان را استنتاج میکنند. ذهنشان به آنچه ندیده فکر میکند. بحث زنای ذهنی مطرح میشود. به آنچه ندیده فکر میکند. فکر میکند قهرمان بعد از پایان داستان چه میکند و در ذهنش داستان پردازی میکند. الگو پردازی میکند.
🔹 در رسانه میتوانید با او در مورد محتوای سریال گفتگو کنید و او میتواند فکر کند و ذهنش🧐 درگیر شود. بچه ها در حین فیلم به فرایند حل مسئله توجه میکنند.
🔹 اونها میتونند فرق بین فیلم و تبلیغ را تشخیص دهند.
🔔 توجه
👈آنچه در رسانه دوره کودکی را از نوجوانی متمایز میکند عاملیت و استقلال بچه هاست از سن 12 سالگی به بعد نوجوان ما حتی اگر نذاریم، به لحاظ ذهنی مستقل از ابزارهای رسانه ای اطرافش استفاده میکند. البته الان به واسطه کرونا بچه های زیر 12سال هم ابزار شخصی مثل تبلت و موبایل📱 دارند، اما بالای 12سال هست که بچه ها مستقلانه از ابزار استفاده میکنند. اینجا به همان بحث واسطه که در #قسمت_اول توضیح دادیم، اشاره میکنیم، اون واسطه حتی از نظر ذهنی هم حذف میشود. نوجوان با خود میگوید چرا مادرم میگوید این چیز خوب است و این چیز بد است😒.... خودم میفهمم!! یعنی عاملیت دارد، هم در دسترسی، هم در نقد، هم در فهم و هم در بازدهی، خودش پسند(لایک) میکند و توییت میکند و ....
#قسمت_سوم
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8
فجازی پاک برای خانواده
⁉️در کارگاه نوجوان، کودک نیست چه گذاشت؟ 🤔
#تربیت
#تربیت_نوجوان
⭕️ گروه سنی13تا15سال
🔹نوجوانان کوچکتر، رسانه📱 را به عنوان یک منبع مهم اطلاعات لحاظ میکنند، در این دوره و زمانه، رسانه، والد دیگر است، والد سوم! یعنی پدر، مادر و رسانه.
رسانه حتی سر سفره ما نشسته. مثلا اگر قرار باشد به رستوران برویم اینکه به کدوم رستوران بریم؟ نوجوان میگه الان سرچ میکنم و.... البته لزوما بد نیست. گاهی فرصت است. الان داریم رسانه را تحلیل میکنیم. نگاه او به جهان همان طوری است که رسانه به جهان نگاه میکند. پس اگر منبع او رسانه ای باشد که خشونت به عنوان راه حل مسئله است فکر میکند در جهان واقعی ، راه حل مسائل خشونت است. مثل بازیهای کامپیوتری.🎮
🔹 نکته مهم: در رسانه پیامدهای رفتار نشان داده نمیشود ، مثلا اگر در سریالی همه به هم دروغ بگویند، نوجوان قابلیت این را دارد بدون اینکه به پیامدهای رفتارش توجه داشته باشد رفتار های هیجانی داشته باشد .
👈 دو آسیب در دوره 12-15هست
🔹اگر کودک زیر 12 سال بیش از حد در معرض خشونت و پرخاشگری قرار گرفته باشه، احتمال اینکه در این دوره سنی(13تا15سال) *از او پرخاشگری👿 ببینیم خیلی بیشتر میشود.*
🔹در این سن چون همزمان با بلوغ جنسی اوست به شدت از نظر پیامهای جنسی در معرض آسیب قرار میگیرد. زیر 12سال آسیب پذیری جنسی از رسانه کمتر است. چون خیلی اوقات تیکه های جنسی را در رسانه اصلا متوجه نمیشود ولی بالای 12سال متوجه میشود
🔹 نکته بسیار بسیار مهم ، شاید ما اولین پدر و مادرها👪 در طول تاریخ باشیم که بچه هامون بیشتر از ما در حوزه های مختلف علمی و جنسی و... میدانند. یعنی زیاد میداند ولی پختگی لازم را ندارد. و نوجوان در معرض آسیب است. دوره نوجوانی دوره آسیب پذیری است
#قسمت_چهارم
#فجازی_پاک_برای_خانواده
بله. ble.ir/famp_for_family
ایتا. eitaa.com/famp_for_family
سروش. splus.ir/famp_for_family واتسآپ. https://chat.whatsapp.com/BmbdICjMDBNEYGnaq8Kkz8