37.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ایران در جمع هفت کشور دارای دانش فنی تولید جوهر خودکار
🔸جوهر خودکار ایرانی خاصیت ضد باکتریایی دارد و میتواند نیاز صنایع را بر طرف کند.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢رنو ۵ جدید با ظاهری زیبا به بازار عرضه شده
🔸اونایی که رنو ۵ داشتن، اینو ببینن غش میکنن
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢در یک فرودگاه چین بارگیری چمدانها به صورت زنده پخش میشود، اکنون مسافران میتوانند مطمئن باشند که هیچ اتفاقی برای چمدان آنها نخواهد افتاد
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢کنترل قند خون بیماران دیابتی با داروی ترکیبی خوراکی ایرانی
🔸متخصصان یک شرکت داروسازی موفق به تولید یک داروی خوراکی ترکیبی شدند که در آن از فن آوری آزادسازی آهسته رهش و سریع برای مواد مؤثره دارو برای کنترل بهینه و طولانی قند خون در بیماران دیابتی استفاده شده است.
🔸دیابت نوع ۲ که در گذشته به عنوان دیابت بزرگسالان شناخته میشد، حدود ۹۰ درصد موارد دیابت را تشکیل میدهد. این نوع دیابت که با قند خون بالا، مقاومت به انسولین و کمبود نسبی انسولین مشخص میشود در درجه اول در نتیجه چاقی و عدم ورزش رخ میدهد. برخی از افراد از نظر ژنتیکی بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به آن هستند.
🔸به گفته رضا کریمی مستوفی، مدیرعامل این شرکت، این دارو که ترکیبی از متفورمین، امپاگلیفلوزین و لیناگلیپتین است با سه ساختار اثر متفاوت، قند خون را در بیماران دیابتی کاهش میدهد. در تولید این دارو ترکیبی از فن آوری آزادسازی آهسته رهش و آزادسازی سریع برای مواد مؤثره دارو برای کنترل بهینه و طولانی قند خون در بیماران دیابتی استفاده شده است.
🔸مستوفی خاطرنشان کرد: امپاگلیفلوزین موجود در این قرص با کاهش مرگ و میر ناشی از عوارض بیماریهای قلبی-عروقی، نارسایی قلبی یا بیماریهای کلیوی دیابتی همراه است.
🔸مصرف این دارو در افراد دیابتی میتواند ریسک مشکلات مربوط به نارسایی قلب و عروق و کلیه را کاهش دهد.
🔸مستوفی تصریح کرد: این دارو با فناوری روز در این شرکت داروسازی تولید شده و اردیبهشت سال جاری در دسترس بیماران دیابتی قرار گرفته است.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 هوش مصنوعی ChatGPT وارد خودرو جدید کیا میشود
🔸 کیا با معرفی خودروی برقی کامپکت EV3، تمایل روزافزون خودروسازان جهانی را برای بهکارگیری هوش مصنوعی در محصولاتشان به تصویر کشید.
🔸کیا میگوید EV3 به دستیار صوتی جدیدی مجهز خواهد شد که بر پایهی ChatGPT توسعه یافته است. عرضهی اولیهی کیا EV3 و دستیار هوش مصنوعی آن ابتدا در کرهیجنوبی در جولای ۲۰۲۴ (تیر و مرداد ۱۴۰۳) انجام میشود و سپس در نیمهی دوم سال به اروپا میرسد.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢۱۲ توصیه به نمایندگان دوره دوازدهم
🔸پیام رهبر انقلاب به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢تولید خودرو افزایش مییابد
سرپرست معاونت حملونقل وزارت صمت:
🔸با برنامهریزیهای صورت گرفته، افزایش قابل توجه خودرو در سال جاری در کنار افزایش واردات خودروهای برقی، بنزینی و هیبریدی را شاهد هستیم.
🔸تمرکز وزارت صمت بر این است که ۸۰ درصد تولید خودروی کشور خودروهای اقتصادی باشد.
🔸صف ثبتنام خودرو جمع میشود.
🔸حداقل ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو را در سال جاری وارد میکنیم.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
🌼 وقتی به تو سلام میکنم
وجودم سرشار از امید میشود.
و زندگی،شروع به لبخند زدن می کند 🍃
🌼 وقتی به تو سلام میکنم
روزم پر از برکت میشود،
پر از روزی 🍃
🌼 وقتی به تو سلام میکنم
جانم لبریز از بوی نسیم و بهار
و شادمانی میشود 🍃
🌼🕊 #اللهـم_عجـل_لولیـک_الفـرج 🕊🌼
🥀 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🥀
◾▪◾▪
🍃 اَللّهُــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَــرَج 🍃
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢تولید نشانگرهای تشخیصی سلولی و مولکولی تحقیقاتی ایرانی
🔸متخصصان یک شرکت فناور که در زمینه مهندسی ژنتیک و سلولی فعالیت میکند موفق شدهاند طیف وسیعی از نشانگرهای (کیتها) تشخیص و استخراج، محیطهای کشت و فرآوردههای تحقیقاتی در حوزه سلولی و مولکولی را تولید کنند.
🔸فاضل گرجی پور، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، گفت: با توجه به ماهیت بین رشتهای فناوریهای زیستی، فعالیتهای ما با حوزههای مختلفی همچون زیست مواد و نانومواد، درمانهای سلولی، دارورسانی هوشمند و سنسورهای زیستی گره خورده است.
🔸این فعال فناور با اشاره به تولید انواع نشانگر های تشخیصی و استخراج سلولی و مولکولی عنوان کرد: متخصصان این شرکت از ابتدا فعالیتهای تولیدی خود را بر تولید کیتهای سنجش سایتوکاینها و بیومارکرها بر اساس الایزا بنا نهادند و در ادامه محصولاتی مانند کیت سنجش مرگ سلولی به روش فلوسیتومتری را به بازار عرضه کردند.
🔸وی گفت: در دوران پاندمی کرونا این شرکت جزو اولین مجموعههایی بود که آنتیژنهای اسپایک ویروس کرونا را به صورت نوترکیب در میزبانهای سلولی پستانداران تولید کردیم.
🔸این آنتی ژنها ماده موثره واکسنهای نوترکیب و همچنین قسمت RBD آن به عنوان آنتی ژن کیتهای سنجش آنتی بادی برای بررسی ایمنی زایی واکسن کاربرد دارد.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢در صد سال آینده میتوان بیماری را پیش از ظهور علائم درمان کرد
پیشبینی #هوش_مصنوعی Copilot درباره مدل درمان بیماریها در یک قرن آینده:
🔸 در صد سال آینده با دستیابی به علم ژنومیک بیماریهای ژنتیکی قبل از بروز علائم تشخیص داده خواهد شد و با استفاده از درمانهای هدفمند، شانس بهبودی افزایش خواهد یافت.
🔸این دانش همچنین به ما امکان میدهد تا داروهای جدیدی توسعه دهیم که با ساختار ژنتیکی هر فرد سازگار باشند، که این امر میتواند به کاهش عوارض جانبی و افزایش اثربخشی درمان کمک کند.
🔸در نهایت، ژنومیک میتواند به پیشگیری از بیماریها و ارتقاء سطح سلامت جامعه کمک کند و به ما اجازه دهد تا زندگی طولانیتر و سالمتری داشته باشیم.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢بومی سازی ماده ضدقفل
🔸متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند محصول راهبردی، ماده ضد قفل یا به عبارتی «آنتی سیز» را داخلی سازی کنند.
🔸 از این محصول برای جلوگیری از خوردگی یا از کار افتادگی قطعات در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد استفاده میشود.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir