💢 تست مخازن تحت فشار با ابزارهای تست هیدرواستاتیک ایران ساخت
🔸شرکت اکسین فیدار جم موفق به تولید انواع ابزارهای تست هیدرواستاتیک مورد استفاده برای تست مخازن تحت فشار و لوله های مورد استفاده در صنایع نفت و گاز و نیروگاهی تا فشار ۵۰۰ بار شد.
🔸محمود کاوسی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان:
این ابزار در مقایسه با روشهای سنتی که راندمان پایینی داشتند، کارایی را تا ۱۵ برابر از نظر زمانی و اقتصادی ارتقا میدهد.
🔸استفاده از این ابزار علاوه بر صرفهجویی در زمان، هزینهها را به طور قابلتوجهی کاهش میدهد و راندمان اقتصادی را به طور چشمگیری ارتقا میدهد.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 بومیسازی دستگاه سی تی اسکن صنعتی با هزینهای نصف نمونه وارداتی
🔸یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به بومی سازی کامل دستگاه های سی تی اسکن صنعتی شده که بسته به کلاس دستگاه، ۲٠ تا ۵٠ درصد از هزینه های ارزی واردات محصولات مشابه خارجی می کاهد.
🔸عباس محمد کاظمی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان:
در این دستگاه، ماده به صورت لایه لایه اسکن میشود و بدین ترتیب بخش های درونی آن نیز برای محققان قابل رویت می شود.
🔸از این دستگاه می توان برای مهندسی معکوس و باز طراحی قطعات مختلف، تست غیرمخرب قطعات و تجهیزات صنعتی استفاده کرد.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢نمازجمعه این هفته تهران به امامترهبرمعظم وحکیم حضرت امام خامنه ای
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
❣#سلام_امام_زمانم ❣
اللَّهُمَّ انْفَعْنَا بِحُبِّهِ وَ احْشُرْنَا فِي زُمْرَتِهِ وَ تَحْتَ لِوَائِهِ إِلَهَ الْحَقِّ آمِينَ رَبَّ الْعَالَمِينَ
🤲 پروردگارا ما را به دوستى آن بزرگوار منتفع گردان و در زمره اصحاب او زير لواى او ما را محشور ساز اى خداى به حق اى پروردگار عالميان اين دعا را مستجاب گردان.
📚زیارت امام زمان(عج)به نقل
ازسیدبن طاووس
اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
#امام_زمان(عج)
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢وزیر فناوری تایوان: TSMC در ساخت تراشه حداقل ١٠ سال از چین جلوتر است
🔸در جلسه مجلس قانونگذاران تایوان، از وزیر فناوری تایوان سؤال شد که آیا چین توانسته در زمینه تولید #تراشه بومی به تکنولوژیهای پیشرفته دست یابد یا خیر. در پاسخ، «چنگ ون وو» گفت ازآنجاییکه فناوری نیمهرسانای ٢ نانومتری شرکت #TSMC قرار است در سال ٢٠٢۵ به تولید انبوه برسد، طبق برآوردهای او، فاصله بین فناوری تایوان و چین باید بیش از ١٠ سال باشد.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢چین یک فضاپیما با محموله زیستی به فضا فرستاد
🔸جمعه ۲۷ سپتامبر، چین اولین فضاپیما با قابلیت استفاده مجدد کشور را توسط راکت فضایی لانگمارچ-۲دی و از پایگاه فضایی جیوچوئَن به فضا پرتاب کرد.
🔸ماهواره شیجییِن-۱۹ جهت انجام آزمایشات تکثیر به روش جهش سلولی در فضا (پرورش فضایی) و نیز تحقیق در مورد وضعیت مواد و قطعات الکترونیکیِ توسعهیافته بومی، در شرایط فضا استفاده خواهد شد.
🔸این خدمات، مطالعه در زمینه فیزیک ریزگرانش، علوم زیستی، بهبود بذر گیاهان، تسریع نوآوری در منابع ژرمپلاسم و غیره را تسهیل خواهد کرد.
🔸شیجییِن-۱۹ محمولههای علمی از پنج کشور از جمله تایلند و پاکستان را حمل میکند.
🔸 گفتنیست چین اولین ماهواره قابل بازیابی خود را در سال ۱۹۷۵ پرتاب کرد و پس از ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی سابق، سومین کشور دنیا در این زمینه شد.
🔸از آن زمان تاکنون، چین نزدیک به ۳۰ فضاپیما از این دست را پرتاب کرده است، با این حال، هیچ یک از آنها قابل استفاده مجدد نبودند، به این معنی که به محض برداشتن محموله بازنشسته میشدند.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢تشخیص پهپادهای رادارگریز به کمک تابش مغناطیسی ماهوارههای استارلینک
🔸یک آزمایش راداری بیسابقه که توسط دانشمندان چینی در دریای جنوبی چین انجام شد، میتواند آینده جنگهای هوایی را تحت تاثیر قرار دهد.
🔸تیم تحقیقاتی یک پهپاد که اندازهای مشابه یک پرنده دارد و سطح مقطع راداری آن با یک جنگنده پنهانکار قابل مقایسه است را از سواحل گوانگدونگ به پرواز درآوردند.
🔸رادار زمینی هیچ موج رادیویی برای تولید پژواک ارسال نکرد، اما هدف روی صفحه ظاهر شد. این به این دلیل بود که پهپاد توسط تابشهای الکترومغناطیسی منتشر شده توسط یک ماهواره استارلینک که بر فراز فیلیپین پرواز میکرد، روشن شده بود!
🔸هیچ کشور دیگری تاکنون این قابلیت را نشان نداده است. هواپیماهای پنهانکار، مانند F-۲۲ آمریکا، با استفاده از اشکال هندسی و پوششهای جاذب، بازتاب امواج الکترومغناطیسی را کاهش میدهند تا رادارها را فریب دهند.
🔸 با این حال، اگر یک ایستگاه راداری بتواند از سیگنالهای ماهواره استارلینک (Starlink) – که قوی و تقریبا همهجا هستند – استفاده کند، قابلیتهای تشخیص آن میتواند «تحت تأثیر شکل سهبعدی و مواد سطحی هدف قرار نگیرد». این دستاورد حاصل پژوهش یک تیم تحقیقاتی به رهبری پروفسور یی جیانشین (Yi Jianxin) از دانشگاه ووهان (Wuhan University) میباشد.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
#سلام_امام_زمانم
مهدی جان ... صدا ڪردنت سخت نیست من سختش ڪردہام
اَدْعوُكَ يا سَيدي بِلِسان قَدْ اَخْرَسَه ذَنْبُه میخوانمت ای آقای من به زبانی كه گناه لالش كرده
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢جنگ رسانه ای، تکمیل کننده جنگ نظامی
🔸تصاویری که توسط ما گرفته میشه، به راحتی میتونه محل مخفی کردن تسلیحات ما رو نشون بده...
🔸اسرائیل ویدئویی از یک سایت بزرگ تونل موشکی سپاه پاسداران با نام امام علی در اطراف شهر خرمآباد را براساس تصاویر ماهوارهای منتشر کرد.
🔸این از قدرت اسرائیل نیست، بلکه از ضعف رسانه ای ما مردم هست.
🔸ما باید خودمون رو برای یک جنگ تمام عیار آماده کنیم.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
.
💢 سیستم امنیتی شاباک هک شد
🔸گروه هکری حنظله اعلام کرد که سیستم جامع امنیتی سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی را هک کرده است.
🔸شاباک از این سیستم برای حفظ امنیت دیجیتال مأمورانش استفاده میکند و بهشدت استفاده از گوشیهای همراه بدون نصب این سامانه را ممنوع کرده است.
🔸این گروه هکری میگوید اکنون تمام اطلاعات محرمانۀ ۳۰ هزار افسر شاباک را در اختیار دارد!
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir