💢 از معلمهای مجازی تا کتابهای درسی در دسترس؛ ۵ روش مبتنی بر هوش مصنوعی که آموزش را متحول میکند
🔸 "لورا فریجنتی"، مدیر عامل مشارکت جهانی برای آموزش در مجمع جهانی اقتصاد گفت: در حال حاضر حدود ۲۲۰ میلیون کودک از مدرسه بازماندهاند. حدود هفت کودک از هر ده کودک در کشورهای کمتر توسعه یافته، در پایان کلاس چهارم، نمیتوانند یک جمله ساده بخوانند یا یک پاراگراف ساده بنویسند.
🔸 وی ادامه داد: ما نه تنها تعداد زیادی از کودکانی که مدرسه نمیروند داریم که باید به سیستم آموزش بازگردانده شوند، بلکه کودکانی که در مدرسه هستند نیز مهارتهایی را یاد نمیگیرند که بتوانند با موفقیت آن را انتقال دهند و وارد بازار کار شوند. فریجنتی این وضعیت را "دستورالعملی که به فاجعه منجر میگردد" توصیف کرد.
🔸 هوش مصنوعی همچنین میتواند نحوه ارزیابی و هدایت دانشآموزان را بهبود بخشد و در عین حال به ایجاد سواد دیجیتال، تفکر انتقادی، خلاقیت و مهارتهای حل مسئله کمک کند.
🔸مهمتر از همه، هوش مصنوعی یک رویکرد شخصیتر برای آموزش و یادگیری را نوید میدهد که متناسب با نیازها و ترجیحات هر دانشآموز طراحی شده است.
🔸 رشد سریع هوش مصنوعی باعث شده است که مربیان از این فناوری برای آماده کردن زبان آموزان برای آینده استفاده کنند.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 توسعه همکاریهای علمی و فناورانه ایران و نامیبیا
🔸مشاور اقتصادی رئیسجمهور نامیبیا در صدر هیئتی به همراه سفیر ایران در نامیبیا از نمایشگاه دائمی خانه فناوری و نوآوری ایران بازدید کرد.
🔸میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی ضمن معرفی توانمندی شرکتهای دانشبنیان ایرانی در حوزههای کشاورزی، معدن، صنایع نفت و گاز و تجهیزات پزشکی برای طرف نامیبیایی، برای توسعه همکاریهای دو جانبه اعلام آمادگی کرد.
🔸مشاور اقتصادی رئیسجمهور نامیبیا بر آمادگی نامیبیا برای توسعه همکاریهای علمی، فناورانه و دانشبنیان تاکید کرد.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
#سلام_امام_زمانم ❤️
سـلام پـدر مهربونم 💐
سلام غـریب عالم
صبح ات بخیر دلیل زنـدگیم❤️
🌺 جان دلمـــ
چــه شًــود که نازنیـــنا
رُخ خود به من نمائی
بـــه تـبسّمی، نگـــاهی
گــِـرهی ز دل گـشائی🍃
السلام علیک یااباصالحالمهدی (عج) 🌹
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج♥️
تعجیل در فرج سلامتی و رفع موانع ظهور مولامون 🌸🌱
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🌸🌱
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 حمایت صادراتی از محصولات دانشبنیان فناور
راضیه کهنسال، مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوریهای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری:
🔸حمایتهای موجود برای صادرات دانشبنیان را به طور کلی میتوان در سه بخش حمایتهای ارزی، حمایتهای گمرکی و آییننامه تسهیل دریافت استانداردهای بینالمللی طبقه بندی کرد.
🔸حمایتهای ارزی شامل تسریع تخصیص ارز و تسهیل رفع تعهدات ارزی، تسهیلات تعرفه واردات و تخصیص خط اعتباری برای خریداران محصولات دانشبنیان در کشورهای هدف است.
🔸حمایتهای گمرکی نیز موارد متعددی نظیر معافیت از پرداخت حقوق گمرکی، معافیت از سود بازرگانی، معافیت از عوارض صادراتی، واردات مقطعی بدون انتقال ارز و ... را شامل میشود.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢پرتاب ۲ ماهواره در تابستان امسال
🔸وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به پرتاب ۱۲ ماهواره در ۲.۵ سال گذشته، گفت: ۲ پرتاب دیگر در تابستان امسال برنامهریزی شده تا دولت سیزدهم رکورد پرتاب در تاریخ فضایی شدن ایران را بشکند و تلاش ما این است تا فناوری تزریق ماهواره به لایه لئو را تثبیت کنیم.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
85.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢از تشخیصی تا درمان با توسعه رادیوداروها
🔸استفاده از رادیوداروهای آلفادهنده مستلزم برگزاری گردهماییهای علمی است که میتواند افزایش آگاهی متخصصان مراکز درمانیِ پزشکی هسته ای را درپی داشته باشد.
🔸 رادیوداروی درمان سرطان روده تا رادیوداروهای جدید آلفادهنده برای درمان انواع سرطان، بخشی از دستاوردهای متخصصان صنعت هستهای کشور است که در نخستین گردهمایی علمی متخصصان مراکز پزشکی هستهای برای توسعه صنعت رادیوداروها ارائه شد.
🔸طبق آمار سازمان انرژی اتمی سالانه یک میلیون نفر در کشور از محصولات رادیودارو استفاده میکنند.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢تصویر روز ناسا؛ اژدهای آتشدان
🔸این تصویر زیبا شاید بتواند نبرد چندین اژدها را تدتاعی کند، اما همگی آنها توهمی بصری است که از پیچوتاب ابرهای نازک گاز و غبار نازک شکل گرفته است.
🔸سحابی نشری NGC ۶۱۸۸ خانه ابرهای درخشانی است که با فاصله حدود ۴ هزار سالنوری از ما در نیمکره جنوبی آسمان واقع شده است.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢میلیون خانوار و کسب و کار تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفت
🔸وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:نزدیک به ۸ میلیون خانوار و کسب و کار تحت پوشش قرار گرفتهاند و سرعت اینترنت ثابت افزایش یافت.
🔸 عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ویراستی در اولین گزارش از دستاوردهای وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم گفت: طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها در ۶۰۰ شهر آغاز و در ۱۵۰ شهر به اتمام رسید؛ قریب به ۸ میلیون خانوار و کسب و کار تحت پوشش قرار گرفتهاند.
🔸وی افزود: سرعت اینترنت ثابت قابل ارائه به کاربران در این شهرها دهها برابر شده است. شمار مشترکان فیبرنوری دو برابر شد.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢ایجاد ۱۰۰ پایگاه رشد و اعتبار بخشی به بیش از دو هزار شرکت خلاق
حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم:
🔸با دو دستاورد درخشان در معاونت مواجه هستیم؛ نخست، گفتمان سازی و ایجاد ادبیات در معاونت علمی و دوم ایجاد زیرساخت که طی آن در فاصله کمی موفق به ایجاد ۱۰۰ پایگاه رشد شدهایم.
🔸الان ما به بیش از دو هزار شرکت خلاق اعتباربخشی کردهایم موضوعی که دیگر متولیان فرهنگ در کشور نتوانستهاند به این سرعت به آن جامه عمل بپوشانند.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
38.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢افتتاح اَبَر پروژۀ دریا به دریا
🔸راهآهن رشت – کاسپین که به عنوان حلقه تکمیلی کریدور شمال – جنوب شناخته میشود، امروز با حضور سرپرست ریاست جمهوری، وزیر راه و شهرسازی و جمعی از مقامات استانی به بهرهبرداری رسید.
🔸عملیات اجرایی پروژه راه آهن رشت کاسپین در سال ۱۳۸۵ کلید خورد اما از سال ۸۵ تا ۹۸ فقط سه درصد پیشرفت داشت و عمده کار آن از سال ۹۸ آغاز شده است.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
سلام مولای من 🌹
صبحت بخیر یابن الزهرا 🌷
🌺 دیده در حسرت دیدار شما مانده هنوز
🌸 و به امید نگاهت دل ما مانده هنوز...
🌺 فقرا پیش کریمان که معطل نشوند
🌸 منتظر بر سر راه تو جدا مانده هنوز
🌺 میشود دیدن روی تو نصیبم یا نه؟
🌸 دل من بین همین خوف و رجا مانده هنوز
#العجلمولایغریبم
💐 همه هست آرزويم كه ببينم از تو رويي
چه زيان تو را كه من هم برسم به آرزويي 💐
🌺🌷🌹
🌷 اَللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 بومیسازی ابرترانسفورماتور یکپارچه سه فاز ۵۰۰ مگاولت آمپری
🔸بزرگترین ترانسفورماتور سه فاز شبکه برق کشور در حالی در گروه صنعتی دانشبنیان ایران ترانسفو و با تکیه بر دانش و توان مهندسی بومی طراحی و ساخته شده که فناوری ساخت ابرترانسفورماتور تا پیش از این تنها در اختیار تعداد معدودی از سازندگان خارجی قرار داشت.
🔸برای نخستین بار در کشور، به همت و تلاش دانشمندان و متخصصان داخلی یک شرکت دانشبنیان، ابرترانسفورماتور سه فاز ۵۰۰ مگاولتآمپر تولید شد و به زودی وارد مدار بهرهبرداری خواهد شد.
🔸صادقی، مدیرعامل گروه صنعتی دانشبنیان ایران ترانسفو: با این اقدام حدود ۶۰ درصد در فضای مورد نیاز برای قرارگیری ترانسفورماتورها در پست برق صرفهجویی شده و از ۷۰ درصد تلفات بیباری شبکه جلوگیری میشود.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢دانشمندان برای اولین بار فعالشدن یک سیاهچاله را مشاهده کردند
🔸دانشمندان برای اولین بار بیدار شدن یک سیاهچاله کلانجرم را در کهکشانی واقع در صورت فلکی سنبله، ۳۶۰ میلیون سال نوری از زمین، مشاهده کردند.
🔸این سیاهچاله که ۱.۵ میلیون برابر سنگینتر از خورشید است، به طور غیرمعمولی درخشیده است.
🔸اگرچه این سیاهچاله در مقایسه با دیگر همتایان خود سبکتر است، اما محیط اطراف آن همچنان میتواند ترسناک باشد، زیرا ستارهها و مواد اطراف خود را میبلعد. دانشمندان هنوز دلیل قطعی فعال شدن این سیاهچاله را نمیدانند و معتقدند که این پدیده میتواند بخشی از فرایند طبیعی تحول کهکشان باشد.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 آماده سازی حرم مطهر امیرالمومنین امام علی علیه السلام در آستانه فرا رسیدن عید سعید غدیرخم- نجف اشرف
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢افزایش ظرفیت شبکه مادر ارتباطی کشور به اندازه ۳۰ سال در ۳ سال
🔸«عیسی زارعپور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار بخشی از گزارش عملکرد این وزارتخانه در شبکه اجتماعی ایرانی خود اظهارداشت: علاوه بر افزایش سرعت اینترنت بر اساس داشبوردهای داخلی و جهانی، شاخصهای کیفی مثل نرخ اتلاف بسته (PLR)، تاخیر(RTT) و نوسان تاخیر(Jitter) بین ۱۵ تا ۴۰ درصد در ارتباطات داخل و بینالملل بهبود داشتهاند.
🔸زارعپور خاطرنشان کرد: در کمتر از ۳ سال به اندازه ۳۰ سال قبل از این دولت به ظرفیت شبکه مادر ارتباطی کشور افزوده شد.
🔸ظرفیت شبکه انتقال از ۳۱.۹ به ۶۴، شبکه IP از ۲۸.۳ به ۵۶.۵ و ظرفیت IXP ها (نقطه تبادل اینترنت) از ۶ به ۳۰ ترابیت برثانیه ارتقا یافت. نتیجه اینکه شبکه کشور قادر به مدیریت ترافیکهای بیسابقه شد.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 مایکروسافت جایگاه باارزشترین شرکت دنیا را از انویدیا پس گرفت
🔸 #انویدیا پس از سقوط ۳٫۵ درصدی سهامش در ۲۴ ساعت اخیر، جایگاه نخست باارزشترین شرکتهای دنیا را به مایکروسافت پس داد. تیم سبز سهشنبهی این هفته به ارزش بازار ۳٫۳۴ تریلیون دلار دست یافت و بهطور موقت بالاتر از تمامی شرکتهای دیگر قرار گرفت.
🔸 بر اساس دادههای مؤسسهی مارکتواچ، ارزش هر سهم انویدیا به ۱۳۰٫۷۸ دلار رسیده است تا ارزش بازار این شرکت به ۳٫۲۲ تریلیون دلار کاهش یابد. مایکروسافت با ارزش بازار ۳٫۳ میلیارد دلار هماکنون در رتبهی اول قرار دارد.
🔸انویدیا در یک سال اخیر رشد انفجاری تجربه کرده و توانسته است ارزش بازارش را چندین برابر کند. این شرکت رهبر صنعت تراشههای هوش مصنوعی است. تحلیلگران میگویند بازار تراشههای هوش مصنوعی حکم طلا یا نفت را در صنعت فناوری دارد.
🔸 انویدیا، #مایکروسافت و اپل هر سه ارزش بازار بیش از سه تریلیون دلار دارند و برای رسیدن به جایگاه اول در رقابت شدیدی هستند.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢تصویر سازی جالب هوش مصنوعی از جشن ده کیلومتری غدیر
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢به مناسبت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران در ۳۱ خرداد ؛ مصاحبه ایشان حدود یک ماه قبل از شهادت، در سال ١٣۶٠.
🔸چمران دوره کارشناسی را در دانشگاه تهران گذراند و سپس عازم امریکا شد و در تگزاس و کالیفرنیا مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را سپری کرد. او مدتی در شرکت Bell و NASA نیز فعالیت داشت اما با شدت گرفتن منازعات در غرب آسیا، عازم کوبا شد و دوره چریکی دید و سپس به مقاومت لبنان پیوست. بعد از انقلاب نیز سمت وزارت دفاع و فرماندهی ستاد جنگهای نامنظم را برعهده داشت.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
73.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢دستیابی متخصصان کشور به دانش فنی استخراج رنگدانه زعفران
🔸متخصصان جوان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند به دانش فنی استخراج کروسین از زعفران دست یابند.
🔸 فناوران یک شرکت دانش بنیانی موفق به دستیابی دانش فنی استخراج کروسین از زعفران دست یابند.
🔸 کروسین رنگدانه اصلی موجود در طلای سرخ است که کاربردهای فراوانی در صنایع غذایی، داروسازی و بهداشتی کاربرد دارد.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تصاویری زیبا از تنظیف و شست و شوی گنبد مطهر امامرضا علیه السلام در آستانه عید سعید غدیر خم
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢کشف قدیمیترین خانه جهان به قدمت ۳۴ هزار سال!
🔸دانشمندان قدیمیترین تپه موریانه جهان را در امتداد رودخانه بافلز در Namaqualand کشف کردند؛ قدمت این تپهها به ۳۴هزار سال میرسد. آنها درک ما را از زندگی ماقبل تاریخ، آبوهوا و ذخیرهسازی کربن تغییر میدهند.
🔸«میشل فرانسیس»، استاد علوم خاک در دانشکده علوم کشاورزی در دانشگاه استلنبوش (SU)، میگوید:« این تپهها، در زبان آفریکانسی «heuweltjies» به معنای «تپههای کوچک» نامیده میشوند؛ این تپهها توسط موریانه برداشتکننده جنوبی، Microhodotermes viator، ساخته شدهاند.»
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢هوش مصنوعی سیر تحول پول از اول پیدایش تا به امروز که به رمز ارز ها رسیده رو نشون میده...
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir