شایعه یونانیزه کردن اقتصاد ایران از کجا کلید خورد؟
موج سازی رسانه های معاند و اصلاح طلبان در خصوص اظهارات مدیر کل بیمه های اجتماعی وزرات کار که گفته بود، «ما هم مثل یونان که برای مطالبات بازنشستگان ۱۰۰ جزیره را فروخت، شاید مجبور شویم کیش و قشم و خوزستان را بفروشیم که حقوق بازنشستگان را بدهیم»، همچنان ادامه دارد.
در این زمینه بررسی ها نشان می دهد که این طیف با بررسی چرایی فروش جزایر یونان تاکید دارند که آنچه باعث این اتفاق در این کشور شد، حامی پروری سیاسی در یونان بود بطوری که نهادهای حرفه ای و تخصصی مثل بانک مرکزی به تدریج در خدمت سیاسیون درآمدند و استقلال خود را از دست دادند.
طیف های مزبور با اشاره به اینکه «حامی پروری سیاسی منشا اصلی فساد است و آفتی است که حتی دموکراسی های قدرتمند از آن بیم دارند»، به مقایسه وضعیت بانک مرکزی یونان با صندوق های بازنشتگی ایران پرداخته و تصریح می کنند، هر دوی این نهادها گرفتار اختاپوس حامی پروری شده اند. علت اصلی هم همانا دست اندازی سیاسیون به این نهادها و استفاده از آنها برای شبکه سازی سیاسی است. آنها خرج کارهای سیاسی خود را از این راه تامین می کنند و نتیجه، ورشکستگی این نهادهاست.
از جانب دیگر اصلاح طلبان تاکید دارند، چاپ اسکناس آثار کمتری از فروش جزیرهها ندارد!
ادعای صهیونیستها درباره "گروه تسلیحاتی" ایران
مسئله برنامه هسته ای ایران در روزهای اخیر و با اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه ایران مواد لازم برای ساخت ۵ بمب را بدست آورده است، مجددا در دایره توجه صهیونیست ها قرار گرفته است.
یک منبع صهیونیستی با اشاره به سخنان یوآو گالانت در رابطه با توانایی ایران برای ساخت بمب هسته ای گفت: «این نقشه ای بود که از اسناد «آرشیو هسته ای» به سرقت رفته از تهران فاش شد. سخنان وزیر جنگ مبنی بر اینکه ایران امروز دارای اورانیوم غنی شده برای ۵ بمب است، نشان می دهد که برنامه هسته ای ایران به هدفی که در سال ۲۰۰۰ برای آن تعیین شده بود، رسیده است. قطعه گم شده این پازل، وضعیت "گروه تسلیحاتی" است».
بر اساس گفته صهیونیست ها تیم یا گروهی که در ایران روی ساخت کلاهک هسته ای که باید روی یک موشک سوار شود کار میکند، در اصطلاح حرفه ای"گروه تسلیحاتی" نامیده میشود. به عقیده آنها این گروه در سایت هایی حضور دارد که در آنجا برنامه ساخت کلاهک موشک مناسب برای حمل بمب هسته ای و مکانیسمی که آن را فعال می کند، پیگیری میشود. صهیونیستها، شهید محسن فخری زاده را مسئول پیشین گروه تسلیحاتی معرفی میکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆لطف کنید این صحبتهای علمی دکتر افروز در مورد سنِ دخترهای امروزی رو گوش بدین!
🔴جای جفرسون خالی ! (نکته)
۱- چند سال قبل، روزنامه اعتماد یادداشتهای سایت بیبیسی فارسی را با حذف نام نویسنده آن به عنوان یادداشت روزنامه اعتماد! چاپ میکرد! و سایت بیبیسی که یک دوجین از ایرانیان فراری را برای رصد مطبوعات ایران به استخدام گرفته است نیز هرگز به این اقدام روزنامه زنجیرهای اعتماد اعتراضی نمیکرد. به بیان دیگر روزنامه اعتماد نقش پایگاه داخلی سرویس اطلاعات خارجی دولت انگلیس«MI6» را برعهده گرفته بود. بعدها با افشاگری کیهان و ارائه اسناد این وابستگی شرمآور، روزنامه اعتماد، بیآن که به ماجرای پلشت و وطنفروشانه یادشده کمترین اشارهای بکند
و به ناچار، حرکت مورد اشاره را متوقف کرد. از آن پس، روزنامه اعتماد، مانند بقیه روزنامههای زنجیرهای، انتشار مواضع آمریکا و انگلیس را از جانب خود بر عهده گرفت و کماکان به آن ادامه میدهد.
۲- دیروز، روزنامه زنجیرهای هممیهن، تیتر درشت صفحه اول خود را به انتشار یادداشت مشترک «ولیرضانصر» و «علی واعظ» که روز قبل از آن در مجله آمریکایی
«فارین افرز - Foreign Affairs» منتشر شده بود اختصاص داد. بیآن که کمترین توضیح و اعتراضی به متن ضدایرانی این یادداشت داشته باشد! که البته اگر آورده بودند تا نقد کنند، قابل تقدیر هم بود.
۳- گفتنی است ولیرضا نصر، عضو شورای روابط خارجی آمریکا، از مشاوران سازمان «سیا» و عضو تیم مشاوره آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکاست و در چند مرکز و کانون آمریکایی دیگر که طرح و برنامه علیه ایران را برعهده دارند، فعالیت میکند. علی واعظ، همکار رسمی رابرت مالی است که از سوی جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا به عنوان «نماینده ویژه ایالات متحده آمریکا در امور ایران» انتخاب شده است و یکی از مأموریتهای رسماً اعلام شده او کشف نقاط آسیبپذیر ایران و ارائه آن به سازمان سیا برای تهیه طرح و برنامه علیه کشورمان است. علی واعظ در جریان مذاکرات هستهای نیز یکی از اعضای تیم آمریکا بود و....
۴- حالا باید از مسئولان محترم پرسید که آیا تبلیغ نظرات و دیدگاه سازمان جاسوسی آمریکا (CIA) در کشور آزاد است؟! و آیا آقای رابرت مالی، نماینده ویژه رئیسجمهور آمریکا در امور ایران(!) و عوامل تابلودار سازمان سیا میتوانند پیشنهادات خود برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران را آزادانه در روزنامههایی که به آنها مجوز رسمی دادهاید، منتشر کنند؟!
آقایان مسئول باور بفرمایید اگر توماس جفرسون
(از بنیانگذاران آمریکا و نویسنده اصلی اعلامیه استقلال ایالات متحده آمریکا) اجازه داشته باشد که سر از خاک بردارد، از این دموکراتبازیها انگشت حیرت به دندان میگزد!
✍حسین شریعتمداری
🌹وﻗﺘﯽ تو جبهه ﻫﺪﺍﯾﺎﯼ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺩﺭ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﮐﺮﺩﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﯾﮏ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎﻟﯿﻪ ﮐﻤﭙﻮﺗﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﯾﮏ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﺳﺖ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ:
🌹ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺳﻼﻡ، ﻣﻦ ﯾﮏ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ﺩﺑﺴﺘﺎﻧﯽ ﻫﺴﺘﻢ. ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻌﻠﻢ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ ﺟﺒﻬﻪ ﻫﺎﯼ ﺣﻖ ﻋﻠﯿﻪ ﺑﺎﻃﻞ ﻧﻔﺮﯼ ﯾﮏ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺪﯾﻪ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﻢ. ﺑﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺍﺯ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺑﻘﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺑﺨﺮﻡ. ﻗﯿﻤﺖ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺎ ﺭﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ، ﺍﻣﺎ ﻗﯿﻤﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮔﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩ، ﺣﺘﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﮔﻼﺑﯽ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺘﺶ 25 ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺍﺭﺯﺍﻥ ﺗﺮ ﺑﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﺨﺮﻡ.
🌹ﺁﺧﺮ ﭘﻮﻝ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺳﯿﺮﮐﺮﺩﻥ ﺷﮑﻢ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﻢ ﻧﯿﺴﺖ. ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮐﻨﺎﺭﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﺍﻥ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻢ ﺗﺎ ﺗﻤﯿﺰﺗﻤﯿﺰﺷﺪ. ﺣﺎﻻﯾﮏ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭﻡ، ﻫﺮﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﺸﻨﻪ ﺷﺪﯾﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﺗﺎﻣﻦ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺸﻮﻡ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﻪ ﺟﺒﻬﻪ ﻫﺎ ﮐﻤﮑﯽ ﮐﻨﻢ.
🌹ﺑﭽﻪ ﻫﺎﺗﻮ ﺳﻨﮕﺮﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﺏ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﻧﻮﺑﺖ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﻨﺪ، ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﺶ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﭼﻨﺪ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺷﮏ ﺑﻮﺩ...
"شهيد حسين خرازى"
✴️تسری قدرت میدان به انتفاع اقتصادی
📝 علی محمدی
🔰در دو سال اخیر مقامات عالی رتبه اجرایی در ایران، از جمله رئیس قوه مقننه به سوریه سفر کردهاند. در هفتهای که گذشته نیز شاهد سفر راهبردی رئیسجمهور ایران به سوریه بودیم. رایزنیهای دو کشور در دمشق از حیث همزمانی با برخی تحولات منطقهای و جهانی، دارای جنبههای راهبردی متعدد از جمله اقتصادی میباشد.
1⃣ـ جمهوری اسلامی ایران در یک دهه اخیر قدرت سخت خود را در زمینه سیاسیـ امنیتی در منطقه به میدان آورد و از این طریق مانع از تحقق نقشههای شوم دشمنان در ایجاد ناامنی و تغیییر مرزها گردید. از این جهت همانگونه که سهم مردم ایران در ایجاد ثبات و آرامش کشورهای غرب آسیا در عصر پساتروریسم بسیار زیاد میباشد، به همین ترتیب نیز باید سهم بیشتری را در منافع اقتصادی داشته باشد. اما متأسفانه ایران به دلایل مختلف نتوانسته است قدرت سخت خود در میدان را به قدرت اقتصادی تسری بخشد و از این طریق منافع اقتصادی لازم را کسب نماید. عدم استفاده از ظرفیت دیپلماسی اقتصادی نه تنها در کشور سوریه، بلکه در عراق، قطر و دیگر کشورها که فرصتهای طلایی برای توسعه تجارت خارجی حاصل میگردید، نمایان است و ایران در حال از دست دادن بازارهای منطقه و واگذاری آن به کشورهای رقیب است.
2⃣_ باید به این نکته توجه داشت که ایجاد ثبات پایدار در روابط امنیتی سیاسی در کشور سوریه و تثبیت همیشگی آن در سطح راهبردی به میزان حضور اقتصادی و فرهنگی در این کشور، در دوره بازسازی بستگی دارد. به نظر میرسد اکنون که سوریه کمکم وارد دوران سازندگی میشود، کشورهای منطقه از جمله ترکیه و امارات در حال ربودن گوی سبقت از ایران هستند. و این موضوع علاوه بر اینکه، انتفاع اقتصادی ایران را در آینده کاهش خواهد داد، احتمالا میتواند نفوذ رقبای منطقهای ایران را در کشور سوریه افزایش دهد. از این حیث سفر رئیسجمهور یک سفر راهبردی محسوب میگردد.
🔚بسیاری از کشورهای پیشرفته عمده تجارت خود را با دولتهای منطقهای و همسایگان خود، برنامهریزی و عملیاتی میکنند. در واقع نقش کشورهای همسایه و بازارهای نزدیک در توسعه تراز تجاری بسیار مهم است. ایران با ۱۵ کشور همسایه، ظرفیت بالایی در استفاده از این مهم دارد. ولکن در دهه نود به دلایل متعدد، از جمله عدم اعتقاد به تجارت منطقهای و تمرکز بر تجارت با غرب، ضعف در دیپلماسی اقتصادی، بنگاههای تولیدی محدود و... نتوانسته است از این فرصت به درستی استفاده نماید و به همین دلیل بسیاری از ظرفیتهای منطقهای ما مغفول مانده است. از این منظر لازم است تا کارگروهی ویژه برای پیگیری و عملیاتیسازی تفاهمنامهها تشکیل شود.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 تحریفِ توافقی که نبود!
🍃🌹🍃
🔹در روزهای گذشته برخی مقامات دولت سابق مدعی شده بودند که امکان احیای برجام در اسفند ماه سال ۹۹ وجود داشته و این مصوبه مجلس بوده که مانع این اتفاق شده!
🔹آیا برجام در سال ۹۹ قابل احیا شدن بود؟!
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•