🔴 امروز برخی رسانهها پیرامون سفر رئیسی به روسیه و مراسم استقبالی که توسط وزیر انرژی این کشور صورت گرفت و عدم حضور پوتین در مراسم استقبال از رئیسی، بهدنبال به حاشیه بردن سفر رئیسجمهور ایران به روسیه بودند.
♦️اما تصاویر و ویدئوها نشان میدهد در جریان سفر پوتین به ایران در آذرماه ۹۴، محمود واعظی، وزیر وقت ارتباطات به استقبال او در فرودگاه مهرآباد رفت و مقامات عالی کشور مانند رئیسجمهور وقت (روحانی) در آن حضور ندارند.
♦️در عرف دیپلماتیک دو کشور، استقبال از سفر ریاست جمهوری توسط یکی از وزرای دولت میزبان صورت میگیرد.
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۵۳)
🌀خبر: حمله دو روز پیش پهپادی و موشکی انصارالله یمن به امارات، یکی از «نقاط عطف» مهم جنگ هفتساله یمن محسوب میشود.
❌ گزارههای خبری: روز دوشنبه ۲۶ دیماه، انصارالله طی یک عملیات راهبردی که «گردباد یمن» نام داشت، عمق خاک امارات را مورد هدف قرار داد. طی این عملیات موفق، انصارالله با موشکهای بالدار قدس ۲ و بالستیک ذوالفقار و ۲۰ پهپاد صماد ۳، دو فرودگاه دبی و ابوظبی و نیز پالایشگاه نفت در منطقه صنعتی «المصفح» در ابوظبی و تعدادی از تأسیسات مهم و حساس امارات را هدف قرار دادند. امارات برخلاف ادعاهای قبلی مبنی بر پایان حضور نظامی در ائتلاف سعودی، در حال حاضر به سه شکل در جنگ یمن حضور دارد: نخست، از طریق اشغال مناطق جنوب غربی یمن و تأسیس «شورای انتقالی جنوب» توسط مزدوران خود؛ دوم، حمایت مالی، لجستیکی و ... از ۹۰ هزار جنگجو در سرتاسر یمن؛ سوم، اشغال چندین جزیره کلیدی و مهم ازجمله جزیره سقطری و جزیره میون واقع در تنگه بابالمندب.
🌐 گزاره تحلیلی: چهار دهه از پیدایش امارات میگذرد و در این مدت، سابقه نداشته که امارات با چنین سطح و دامنهای از حملات موشکی و پهپادی به عمق خاک خود مواجه شود. حمله دقیق و هوشمندانه انصارالله به اهداف مهم اقتصادی در امارات یک «واکنش طبیعی» و «قانونی» به روند رو به رشد مداخلات نظامی امارات در جنگ یمن است که در ماههای اخیر افزایش پیدا کرده است. این در حالی است که در فوریه سال ۲۰۲۰، یعنی پس از پنج سال از شروع همکاری امارات با ائتلاف تحت رهبری عربستان در تجاوز به یمن، محمد بن زاید رهبر امارات در مراسمی در شهر نظامی زاید، پایان حضور نظامی امارات در ائتلاف سعودی و خروج کامل نظامی از یمن را اعلام کرده بود، امارات چارهای جز خروج کامل از جنگ یمن ندارد، در غیر این صورت با چالش بزرگی در بقای اقتصادی و سیاسی خود مواجه خواهد شد؛ آنهم در شرایطی که در سالهای اخیر سرمایهگذاری کلانی برای تبدیلشدن به قطب مهم اقتصادی و تجاری در جهان عرب و حاشیه خلیجفارس نموده است.
✍حمید خوشآیند
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن
💢 گذار ایالات متحده به سوی افراطگرایی سیاسی، شکاف اجتماعی و خشونت / آمریکا وارد فاز خودتخریبی داخلی شده است
✍ گزارش ویژه گلوبال ریسرچ از وضعیت بحرانی آمریکا
🔻 پایگاه تحلیلی گلوبال ریسرچ در مقالهای به قلم دکتر رودریگ ترمبلی عضو مرکز پژوهشهای جهانیشدن (CRG)، اقتصاددان بینالمللی، نویسنده کتاب «رمز اخلاق جهانی، ۱۰ اصل اومانیستی»، کتاب ژئوپلیتیکی «امپراتوری جدید آمریکا» و دارای مدرک دکتری در رشته مالی بینالمللی از دانشگاه استنفورد نوشت: نظرسنجیهای پیاپی، حاکی از پدید آمدن اختلافات سیاسی بسیار عمیق در میان آمریکاییها است و نشانههایی از عمیقتر شدن و حتی گسترش این شکافها در نتیجه همهگیری کرونا وجود دارد.
🔻 در واقع، بر اساس آخرین نظرسنجیهای ملی، از هر ۱۰ آمریکایی ۷ نفر معتقدند که کشور در بحران قرار داشته و در خطر سقوط قرار دارد. اما چرا این همه بدبینی و این همه ازهمگسیختگی به چشم میخورد؟
🔻 در چهار دهه گذشته، دو تغییر ساختاری مهم در ایالات متحده رخ داده است که عملکرد نظامهای سیاسی و اجتماعی این کشور را عمیقاً به صورت منفی تغییر داده است.
🔻 این مقاله میافزاید: نابرابریهای درآمدی و ثروت در ایالات متحده در حال حاضر شدیدتر از ۵۰ سال گذشته به نفع آمریکاییهای با درآمد بالا منحرف شده است.
🔻 تغییرات در ثروت کل ایالات متحده در میان خانوادههای با درآمد بالا و خانوادههای با درآمد متوسط و پایینتر از نابرابری درآمد آشکارتر بوده و از اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی در حال افزایش است.
╭─┅••─•🍃🌸🍃•─┅••─╮
⭕️ از بغداد خبر میرسد که سفر فرمانده سپاه قدس سبب تعامل مقتدی صدر با دیگر گروههای سیاسی شیعه برای تشکیل دولت جدید عراق شده است.
👈به شباهتهای مدیریتی #سردار_قاآنی با #حاج_قاسم، دیپلمات بودن را هم اضافه کنیم...