⭕️ واکنش غافلگیر کننده آقای دژپسند وزیر اقتصاد دولت روحانی به اظهارات اخیر روحانی در مصاحبه با اعتماد :
♦️....همان عصری که آقای روحانی نهاد ریاست جمهوری را تحویل رئیسی میداد خوب، می دانست چه خبره ؟
عکسی که از او با آقای رییسی گرفته شده در چهره اش یک تبسم ساختگی هست .
روزهای قبل در هیئت دولت همه ی وزرا واضح شاهد بودند که در بساط دولت هیچ نیست ، سه ماه فقط حقوق ها را با قرض و کلاه به کلاه کردن داده بودند معوقات و فوق العاده ومثل اینها که بماند ،روی هم انباشته به ماههای بعد حواله شده بود.
♦️سالهای قبل یعنی ۹۷ و۹۸ و۹۹ و۱۴۰۰را همه در جریان هستند آقای همتی در آن جلسه با اساتید بازش کردند ، ۲۰۰ هزار میلیارد تولید پول بی پشتوانه [ (قلابی)] برای دادن حقوق کارمندان دولت.
♦️وقتی سال ۱۴۰۰حقوقها را دولت تدبیر وامید اضاف کرد در آن جلسه هیئت دولت با خواندن درصد اضاف شدنها برای تصویب همه می خندیدند یعنی مسخره بود، آخه با کدام پول ؟!
♦️این اضافه حقوق بی رویه با پول بی پشتوانه، کندن یک خندق جلو دولت بعد و پیشرفت کشور بود ارزش پول را نابود کرد .
روحانی روز تحویل دولت یقین داشت این سید ساده دل(رئیسی) نه بزودی؛ بلکه، بلافاصله که دولت را تحویل گرفت از همان ساعت به بن بست می خورد .
♦️از طرفی هم چون چیزی باقی نگذاشته بود برای فرار از ساختمان ریاست جمهوری عجله داشت ، از صحنه جرم بگریزد و رفت در خانه قایم شد . ترس داشت فردا بیایند با دستبند وپابند اورا برای محاکمه ببرند.
♦️... وقتی رئیسی اولین جلسه خودرا با همان وزرای کابینه دوازدهم بدون روحانی برگزار کرد آقای جهانگیری بی خجالت و با خاطر جمعی از اینکه رئیسی قاطع و جواب حاضر نیست هم با این جسارت که او پشتوانه رای بالایی ندارد وزمینه ی بلوا و فتنه وجود دارد در آن جلسه چشم در چشم باخیال راحت صراحتاً گفت ما حتی پول نداریم حقوق این برج کارمندان را بدهیم .
♦️آقای رئیسی فقط یه جمله تعرضی با مزاح گفت : پس اون تدبیر وامید کجاست ؟
بعدش گفت : ملتی که خدا را دارد به چه کنم ؟چه کنم ؟مبتلا نمیشه. بن بست نداریم.
دژپسند ادامه داد:
...من نمی دانم اسم جنگ اکراین وروسیه را چه بگذارم به قول امام الطاف اللهی بود ؟ همینکه رئیسی جای روحانی انتخاب شد [عدو شود سبب خیر ]، رسانه های غربی خودشان شوک وارد کردند ، نوشتند یک تندرو بنیاد گرا به نام رئیسی جایگزین مذاکره و تعامل با غرب سرکار آمد ،پس از انتخاب رئیسی، چند روزه قیمت نفت ۲۰ دلار افزایش یافت و توی شهریورماه سیل پول وارد خزانه شد بعدش هم در وین دیگه برجام احیا شدنی نبود، دوباره نفت بالا رفت و شعله جنگ اکراین قیمت نفت را کَند و به ۱۰۰ دلار وبیشتر رساند.
👿 دژپسند در پایان گفت :
...بی تعارف بگویم .. همه چیز برای سقوط کشور فراهم بود فقط خدا نخواست.
🌴اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌴
🇮🇷 #یا_لثارات_الحسین 🇵🇸
@yalesaraat
#فوری_اضطراری
#انتشار_حداکثری_با_شما
کمترین سهل انگاری ما مردم در بحث امنیت کشور ، تاوان بسیار سنگینی برای همه خواهد داشت .
هر خانه ای چه فقیر و چه غنی مشکلاتی دارند ولی بدون امنیت هیچکدام زندگی نخواهند داشت .
انتخاب فرد وفادار به وطن باعث کمک به همه خواهد شد ، چه در اقتصاد و چه در سیاست و فرهنگ
تمام کارمندان و کارگران تا بازنشستگان ، تمام اقشار ضعیف و آسیب پذیر جامعه ، تمام جامعه فرهنگیان و دانشگاهیان ، تمام کسبه و تجار سرنوشت شان به انتخاب فرد مطلوب و مفید به حال جامعه گره خورده است . باید بتوانند بهترین ، پاکترین ، متعهدترین و وفادارترین افراد را انتخاب کنند تا در مجلس آینده بهترین تصمیمات بنفع شان گرفته شود .
افراد خنثی متاسفانه هم به خودشان ضرر می زنند و هم به تمام مردم . چون هر چقدر آرا انتخاباتی بالاتر رود باعث تضمین امنیت و بعد تضمین اقتصاد و ثبات آن خواهند شد . هر کسی را دیدید که مردد است بهش بگوئید آینده یعنی شرکت در انتخابات و انتخاب فرد وفادار و صادق تا بتواند در مجلس از حقمان بدرستی دفاع نماید .
نشستن در خانه و پیش کشیدن مشکلات هیچ دردی را دوا نمی نماید و باعث بدتر شدن اوضاع امنیتی و اقتصادی خواهد گردید .
این ما مردم هستیم که انتخاب باید کنیم که چه کسی وکیل مان در مجلس در دفاع از حقمان گردد .
سهل انگاری نکنیم و محکم و بدور از سیاهنمایی های فراری های خارج نشین ، دموکراسی را در بهترین حالت و بنفع خود و کشورمان رقم بزنیم .
...روزمانده تا انتخاب سرنوشت کشورم.
📝فهرست کارهای من برای حضور پرشور در انتخابات
#ایران اسلامی_سربلند
#انتخابات
🔻اگر رای ندادن بی فایده بود اینقدر رای ندادن را تبلیغ نمیکردند.
#من_رای_میدهم
🌷 دهه فجر، عید انقلاب کبیر اسلامی
🔹️امام خامنه ای: دهه مبارکه فجر، عید انقلاب، عید تاریخ ایران اسلامی و عید امام بزرگوار است. ۱۳۷۳/۱۱/۱۴
خادمیاران رضوی قم👇
🌐@Aqr_qom🇮🇷🇵🇸
﷽
📝امام خامنهای مدظلهالعالی طی اقدامی بیسابقه، یک فرمان مهم و عمومی را در چند دیدار پشت سر هم مطرح کردند
🍃🌹🍃
🗳اول ۱۴۰۲/۱۰/۲: «همه کسانی که مخاطبانی دارند، وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند.»
🗳 دوم ۱۴۰۲/۱۰/۶: «درقضیهی انتخابات، مادرها نقش ایفا کنند، هم در داخل خانه، هم درخارج خانه.»
🗳 سوم ۱۴۰۲/۱۰/۱۳: «احساس وظیفه نسبت به انتخابات یکی از کارهای نقدِ جامعهی مجاهد در جهاد تبیین است.»
🗳 چهارم ۱۴۰۲/۱۰/۱۹: «مسئلهی حضور مردم در صحنه باید ترویج بشود؛ هر کسی صدایی دارد، باید روی این زمینه کار کند: وَ تَواصَوا بِالحَقّ؛ تواصی به حق
#مشارکت_حداکثری | #انتخابات
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 مستند منقضی | علی رزمآرا که بود و در تاریخ معاصر ایران چه کرد
🍃🌹🍃
🔹شاید اولینبار که اسم «لولهنگ» از زبان یک مقام رسمی به گوش مردم خورد، در بهبوبه ملیشدن صنعت نفت بود. ماجرا به سال ۱۳۲۹ برمیگردد؛ روزی که سپهبد رزمآرا، نخست وزیر وقت، در مجلس گفته بود: «ملتی كه لیاقت لولهنگسازی ندارد چگونه میتواند صنعت نفت را اداره كند».
#ایران_قوی | #روشنگری
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
💢اپوزیسیون به کجا میرود؟
✍🏻«محمدعلی وکیلی» چهره اصلاحطلب در یادداشتی با عنوان «خیانت و خباثت تا کجا؟» به جریان اپوزیسیون تاخت و نوشت:
🔸برای اثبات بیشخصیتی کافی است به تعظیم و کرنش جناب رضا پهلوی در مقابل بنیامین نتانیاهوی کودککش یا کمپین حمله علیه ایران و کمپین تحریم ایران بنگریم؛ تجربه وطنفروشی و پیوستن به صدام، مشروعیت دار و دسته مسعود را برای همیشه از بین برد. تلاش این خودفروختگان برای تفکیک بین مردم و حکومت یک طنز است؛ چراکه دود تحریم همواره در چشم مردم است و تاوانش را مردم میپردازند.
🔹درصورت جنگ نیز بمبهای رهاشده و موشکهای پرتاب شده، قدرت تشخیص چنین تفکیکی را نمیدهد. خواست قلبی این جماعت تبدیل ایران به سرزمین سوخته است. اینان تحمل روز خوش ملت را ندارند، اگر مردم در نتیجه برد تیم ملی خوشحال میشوند، اینان عذا میگیرند؛ دستاورد چنین اپوزیسیونی، مشروعیتسازی برای جمهوری اسلامی و مشروعیت ستیزی برای خودش و ناامیدی کارفرمایان غربی آنان است.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢رئیسی: حرکت جهادی برنامه اصلی دولت است
🗣رئیسجمهور:
🔹تداوم حرکت جهادی و احیای جهادسازندگی از برنامههای اصلی دولت مردمی است.
🔸جوانان جهادگر با راهاندازی اردوهای جهادی در دور افتادهترین شهرها و روستاهای کشور حضور یافتند تا غبار محرومیت را از چهره این مناطق پاک کنند.
🔹جهاد تبیین از عرصههای مهم کار جهادی است. دشمنی که روزگاری دنبال غارت ثروتهای زمینی و زیرزمینی ملتها بود، امروز به دنبال غارت مغزها و نخبگان است.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢تایید صلاحیت ۵۰۰ داوطلب دیگر نمایندگی مجلس
🗣سخنگوی شورای نگهبان:
🔸بیش از ۵۰۰ نفر دیگر از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی تایید صلاحیت شدند.
🔹تاکنون بیش از ۱۴ هزار و ۲۰۰ داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی تأیید صلاحیت شدهاند.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
20.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یک فنجان تحلیل (قسمت ششم)
👇👇
🔹 نسبت میان انتخابات پر شور و داشتن آزادی چیست؟
کارشناس برنامه: دکتر علی کارگر
#تاانتخابات
#یک_فنجان_تحلیل
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰تاریخ را از زبان رهبر انقلاب بشنویم.
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهم
❌️۲۴ساعته که یه ویدیو (ویدیوی بالایی) تو مجازی با بازدید میلیونی در حال انتشاره با این عنوان: «تو فرودگاه به مناسبت دهه فجر به مردم شاخه گل دادن اما هیچکس گل رو ازشون نمیگیره»
✍️🏻اول به این ویدیو (ویدیوی بالایی) شک کردم چون هیچکدوم از استقبال کنندهها شاخهگل رو سمت مردم نمیگیرن و بهشون هدیه نمیدن!(شاخهگلها رو پایین گرفتن)
🔻بعد از سرچ متوجه شدم:
اولاً این ویدیو (ویدیوی بالایی) یک ویدیوی قدیمیه و اون روحانی هم امامجمعه سابق شهر کنارکه!
🔻ثانیاً این افراد تو ویدیوی بالا به استقبال خدمه پرواز اومدن، اما برای اینکه مسافرا معطل نشن ، اول صبر میکنن مسافرا پیاده بشن و بعدش که خدمه پیاده میشن گلها به خدمه داده میشه. (که این قسمت از ویدیو رو براندازا کات کردن!)
🔻ثالثاً ویدیوهای استقبال از مردم تو فرودگاههای مختلف موجوده (ویدیوی پایینی) که نشون میده همه مردم شاخهگل رو میگیرن!
🔻شما ببینید یک جریان به نام برانداز و اصلاحطلب که این ویدیوی بالایی رو با این عنوان منتشر کردن چقدر مریض و بیشرفن که اینجوری با یک خبر فیک ...
@emswar
انتخابات فراتر از گزینش افراد
سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی
معنای انتخابات در فرهنگ سیاسی ایرانیان به انتخاب زید و عمرو یا اصلاحطلب- اصولگرا یا عضو فلان قوم و طایفه تقلیل یافته است. این فهم تقلیلگرایانه از رأی را زمانی بهتر متوجه میشویم که در جمع رأیدهندگان حاضر شویم یا با آنان پرسش و پاسخی داشته باشیم. عمده سؤالات این است که «فکر میکنید کی رأی بیاورد»، «اصلاحطلبان در مجلس آینده حاکماند یا اصولگرایان»، «به فلانی رأی دادیم کاری نکرد»، «باید کاری کنیم فلانی رأی بیاورد»، «من فقط به این دلیل شرکت میکنم که فلانی رأی نیاورد و برای این کار تلاش میکنم» و... این گزارهها نشان میدهد نازلترین معنای انتخابات در صدر معنادهی به انتخابات نشسته است. نه اینکه انتخاب نوع آدمها مهم نباشد، اما معنای رأی- خصوصاً در جمهوری اسلامی ایران- بسیار موسعتر از انتخاب افراد است و اگر مردم در این تراز به انتخابات معنادهی کنند قطعاً انگیزههای مشارکت متنوع خواهد شد. دقیقاً به همین دلیل است که رهبر معظم انقلاب میفرمایند: کسانی که بنده را قبول ندارید یا جمهوری اسلامی را قبول ندارید شما هم مشارکت کنید. آیا منظور رهبری حضور مردم برای رأی آوردن فلان کس است؟ حتماً خیر! رهبری امنیت ایران را گوشزد میکند، پس انتخابات معنایی والا دارد که در ایران والاتر هم جلوه میکند. اولین معنای آن امنیتآوری است. ما دشمنان قسم خورده و قدرتمندی داریم که میزان مشارکت مردم محل دوری و نزدیکی یا محل استقرار آنان را تنظیم میکند. قطعاً مشارکت کم دشمن را به جلو خواهد آورد و مشارکت بالا او را به عقب برمیگرداند. دشمنان جایگاه مردمی نظام را از راهپیمایی روز قدس یا ۲۲ بهمن استنتاج نمیکنند، بلکه سه عنصر میزان، کیفیت و جهتگیری رأی ملت ایران دریچههای منازعه را بسته و باز میکند. رهبر معظم انقلاب بعد از مشارکت ۲۹ میلیونی مردم در خرداد ۱۳۷۶ با صراحت اعلام کردند این رأی یک تهدید بزرگ را از کشور دور کرد و آن تهدید حد فاصل ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ اتفاق افتاده بود که مشارکت مردم حدود ۱۵ میلیون و رئیسجمهور منتخب (هاشمی) ده و نیم میلیون رأی آورد. دومین معنای رأی اصرار بر استمرار نظام جمهوری اسلامی است. اینجا غرب نیست که مشارکت مردم صرفاً رأی به برنامههایی نظیر بیمه بیکاری، سن بازنشستگی، نحوه مواجهه با مهاجرین خارجی، قانون کار، تعرفه واردات و صادرات و درمان باشد. اینجا رأیدهندگان به کسانی رأی میدهند که مورد تأیید نظام سیاسی هم هستند و اینچنین معنای رأی و رفراندوم به نظام سیاسی هم هست. اگرچه عدم مشارکت بخشی از مردم (عدم استفاده از حق خویش) مانعی بر سر مشروعیت و قانونی بودن انتخابات نیست، اما معنایی که مشارکت بالا میدهد اصلاً در قانون انتخابات نیامده است و آن تولید سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی است. سومین معنای انتخابات ایستادگی ملت ایران در مقابل ۱۸۰۰ تحریم دشمن است و نشان میدهند که بهرغم اینکه چکمه دشمن روی گلوی ملت ایران است، اما همچنان نفس میکشیم و شما قدرت خفه کردن این ملت را ندارید. رأی نشاندهنده شکست پروژه شکاف ملت-حاکمیت است. رأی نشان میدهد هدف تحریم محقق نشده است و دشمن باید راههای دیگری را بپیماید. چهارمین معنای آن وحدت ملی است. انتخابات نوعی سازمانیافتگی اکثریت ملت در یک سو است. با هم بودن، همجهت بودن و مثل هم اندیشیدن از معانی اصولی مشارکت ملی است. شعار «ما همه با هم هستیم» هیچ جا به اندازه انتخابات معنا نمیشود و کثرتی از ملت ایران را نشان میدهد که در عین وحدت است. معنای پنجم انتخابات ما «میثاقگرایی» است. آنان که امام میفرمود تا پایان راه با ما هستند مردان و زنان مشارکتجو هستند. انتخابات تجدید عهد با امام، حاج قاسم و همه شهدای گمنام و برجسته انقلاب اسلامی است که خون خود را به صندوق ریختند تا ما بر روی آن رأی بریزیم. عدول از مسیر پربهجت آنان یادآور تجربه تلخ اسلام و تشیع در قرن اول اسلام و همه تاریخ است. اصرار بر «راه ما راه امام است» در زیر فشار حداکثری دشمن، معنایی مقدس دارد که نباید با نظامهای عرفی که از رأی صرفاً فایدهگرایی و سودگرایی ماتریالیستی را مطالبه میکنند مقایسه شود. حاکمیت باید برای رفاه مردم هر آنچه میتواند بکند، اما عزت در فرهنگ سیاسی ایران در رتبهای بالاتر از امور دنیوی است که البته خود انقلاب اسلامی مؤید این مدعاست. ناامید کردن دشمن خود یکی از پلههای رفاه و توسعه کشور است. او باید بفهمد تحریم اهدافش را محقق نمیکند و این فهم با رأی مردم محقق و منتقل میشود.
دکتر عبدالله گنجی