فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیروز مجتهدزاده، استاد جغرافیای سیاسی در گفتگو با بیبیسی:
🔸آنهایی که در ایران منتظر پیروزی "بایدن" هستند تا آنها را نجات بدهد سخت در اشتباهاند و کار بسیار احمقانهای میکنند که همه تخم مرغهایشان را در سبد او میگذارند؛ چون هیچ فرقی بین ترامپ و بایدن در دشمنی با ایران نیست؛ فشار بر این سیاست کلی آمریکاست که با رفتن ترامپ هم تغییر نخواهد کرد.
کانال «دکترسلام»:
@Drsalaam
🔴یادداشت/
✅دریغ از یک جو احساس مسئولیت!
✍ در حالیکه مردم نگران وضعیت اقتصادی و تلاطم بازار ارز و خودرو و مسکن و کم توجهی برخی مسئولان به این مشکلات هستند، و در حالیکه دشمنان هجمه همه جانبه سیاسی، اقتصادی و روانی علیه ملت ایران را دنبال می کنند، مشتی بی خیال از دغدغههای مردم در یک جناح پرمدعای سیاسی که حامی دولت فعلی بودند، در رسانه های خود به مطالبی میپردازند که نشان از بی توجهی آنها به مشکلات اولویت دار مردم است.
🔻 به نگرانی های آنها که در قالب برخی تیترهای رسانه ای آمده توجه کنید:
🔹 نگرانی از توسعه انحصار صدا و سیما در شبکه نمایش خانگی
🔹نگرانی از مشورت نگرفتن از آنها در اصلاح قانون انتخابات
🔹فضای کشور نیاز به گشایش سیاسی دارد
🔹 برجسته کردن عکس و تیتر یکی از وعاظ تهران و مباحث پیرامون خانه مسکونی وی
🔹 جو بایدن، دموکرات و ایران؛ بیمها و امیدها
و ...
🔺 این جماعت هر گاه با بی اقبالی مردم مواجه میشوند، به توهمات و حاشیهسازی های خود پناه می برند و منتظر واکنش طیف مقابل می شوند تا ضمن استمرار حاشیه پردازی ها و چالش های بی حاصل، با سوژه یابی های جدید، از پاسخگویی نسبت به سهم خود در پیدایش مشکلات فعلی طفره روند.
🔸 بهترین واکنش مقابل تحرکات این جماعت، طبق مثل حکمای قدیم که سکوت را مقابل جماعتی توصیه میکردند، ابتدا سکوت است و در مرحله بعد مطالبه پذیرش مسئولیت آنها در ایجاد مشکلات کنونی که اگر غیر از این باشد در دام آنها گرفتار می شویم.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
.
.
سخن حق در این کشور تاوان دارد
.
شک نکنید آن وقت که پناهیان استاندار بی عرضه خوزستان را خطاب کرد و گفت به گاریتان میبندیم
.
میدانست چند روز دیگر بوقچی های اصلاح طلب از داخل و خارج از کشور شروع به تخریبش میکنند
.
.میدانست صدر خبرهای اینتر نشنال عربستانی و بی بی سی و من و تو ملکه ایزی لایفی انگلیس میشود
.
.
میدانست آنها خوب میتوانند مردم نادان را فریب بدهند
.
مانند همان وقتی که با شعار در پیاده روها دیوار میکشند و مردم را فریب دادند
.
.
میدانست خوب میدانست
.
اما سکوت نکرد.....
#ما_همه_پناهیانیم
┄┅─✵💝✵─┅┄
@Qazvintanhamasiri
┄┅─✵💝✵─┅┄
🔴 #نکته_تحلیلی| امکان دارد بایدن بیشتر رای بیاورد، ولی ترامپ رئیس جمهور آمریکا شود‼️
🔻 #زمـانـه| در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مهم نیست که چه فردی در کل کشور بیشتر رای می آورد. به عنوان مثال در انتخابات قبلی هیلاری کلینتون حدود ۳ میلیون رای بیشتر آورد، ولی ترامپ برنده انتخابات شد.
🔹 دلیل این پدیده عجیب این است که ایالت ها به صورت مستقل رای گیری می کنند. به عبارت دیگر در آمریکا همزمان ۵۰ انتخابات به صورت موازی انجام میشود، که برآیند آن ها رییس جمهور را مشخص خواهد کرد.
🔹 پس مهم نیست که شما در کل کشور چه تعداد رای آورده اید، بلکه مهم این است که در کدام ایالت ها برنده شده اید و امتیاز آنها را کسب کرده اید. اینکه شما یک ایالت را با اختلاف ۱% یا ۲۰ % برنده شوید در امتیاز شما فرقی ندارد.
🔹 از طرفی وزن ایالت ها یکسان نیست. ایالت های بزرگ تر به اصطلاح رای الکتورال بیشتری دارند. مثلا کالیفرنیا ۵۵ امتیاز دارد ولی آلاسکا فقط ۳ امتیاز دارد. روی هم رفته ۵۳۸ امتیاز وجود دارد پس هر فردی ۲۷۰ امتیاز کسب کند برنده انتخابات خواهد شد؛ حتی اگر در ایالت های دیگر با اختلاف زیاد ببازد و در کل کشور رای کمتری کسب کند.
🔻 #مثال_ساده:
🔹 فرض کنید در یک مدرسه پنج کلاس داریم که قرار است با رای خود مدیر مدرسه را انتخاب کنند. ولی این طور نیست که همه در حیاط مدرسه جمع شوند و با هم رای بدهند. بلکه هر کلاس جداگانه در داخل خودش رای خواهد داد، و مبصر هر کلاس برآیند کلاس را به صورت یک امتیاز اعلام می کند. حالا ممکن است یک کاندیدا در ۳ کلاس به صورت بسیار ناپلئونی برنده شود و در ۲ کلاس شکست مفتضحانه ای داشته باشد. در چنین حالتی این فرد مدیر مدرسه خواهد شد، در صورتی که اگر همه رای ها را یک جا شمارش می کردیم، بازنده انتخابات می بود
🖌 #بازرگان
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردی میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
ساختِ قایقِ نجات با چوبِ پوسیده!
بعضی وقتها توجیهات، مقدس میشود؛ بطوریکه حتی رنگ و بوی قرآن میگیرد؛ یعنی کارها با آیههای قرآن یا روایات توجیه میشوند.
به شخصی گفتند چرا نماز نمیخونی؟ گفت: تو قرآن نوشته لاتَقرَبوالصَّلاة (به نماز نزدیک نشوید) بهش میگی در ادامهی همون آیه نوشته: لاتَقرُبوالصَّلاة و اَنتُم سُکاری (در حالِ مستی به نماز نزدیک نشوید. نساء/۴۳) میگه ما همین ابتدا رو رعایت کنیم، کلّی کار کردیم! اگرچه این یک طنز بود؛ اما چنین افرادی در واقعیت هم وجود دارند؛ اینان هر قسمت از دین را که با تمایلاتشان سازگار باشد، میپذیرند و بقیه را کنار میگذارند.
همانندِ همان کسانی که دستِ امامشان که میخواست آنها را وارد کشتی نجات کند، رد کردند، چون با امام بودن در آن زمان به نفعشان نبود؛ اما با مالی که به نامِ اسلام به جیب زده بودند قایق پوسیدهشان را سروسامان دادند و سرانجام غرق شدند.
به عنوان مثال میگویند کارهای خوب، گناهان را پاک میکند؛ مثلاً نماز نمیخوانند ولی صدقه میدهند. (غافل از اینکه بعضی گناهها آنقدر بزرگاند که باعث نابودی همه چیز میشوند)
🌹🌹بالاخره باید انتخاب کرد: چون در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند. تاریخ همان است حسینی و یزیدی.
اگر میخواهی در آخرالزمان اهلِ نجات باشی، باید دستَت در دستِ امام زمانت باشد.
#توجیه_المسائل_کربلا ۸
#درمکتبامام
امام خمینی ره: نقشه کشیده شد و دولتهای اسلامی را از هم جدا کردند و مسلمین را با هم مخالف کردند و دولتهای اسلامی با هم دشمن شدند. این مشکلی است که حل باید بشود. این مشکلی است که در روز عید و در روز عرفه در پناه خانه خدا باید حل بشود.
#شهدشهادت
بیستم دی ماه سال 1338 ، در آن روزهای سرد زمستانی و زمینهای پوشیده از برف، بخصوص در مناطق و روستاهای کوهستانی که شدت سرما تا مغز استخوان نفوذ می کند، در کلبه محقر روستای خشک از توابع شهرستان قاین، نوزادی پا به عرصه وجود می گذارد که بعدها، حماسه ساز میادین نبرد با دشمن بعثی کافر می گردد.
شهید مهدی باهوش تا چهارم ابتدائی درس خواند و پس از آن با پدرش در امر کشاورزی کمک می کرد. او فردی خوش اخلاق و نیکوسیرت بود. سال 1361 ازدواج کرد و صاحب یک فرزند پسر شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و با سمت آرپی جی زن در جبهه شرهانی عراق بر ضد دشمن بعثی، مبارزه کرد. سرانجام در تاریخ 24/1/1362 به فیض شهادت نائل شده و تا سال 1371 پیکر مطهرش در منطقه باقی ماند. پس از آن، به زادگاهش برگشت و به خاک سپرده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ افتاد؟!👊👌👏
♦️اونی که رئیسجمهور صربستان جلوش نشسته؛ کماندوهاش جلوی ما زانو زدن🤣😂
شرح:
برای برداشتن گام دوم انقلاب اسلامی، که همان تشکیل دولت و جامعه اسلامی است، لازم است اصل موضوع به شکل مناسبی برای در جامعه مورد توجه قرار گیرد. اینکه گام دوم انقلاب به دنبال چیست و چه دستاوردهایی دارد، مردم چه ظرفیتهایی برای رسیدن به پیشرفت مادی و معنوی مطرح شده در بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب دارند و الان ما در چه مرحلهای از پیشرفت و تمدن اسلامی هستیم، همه از نکاتی است که باید در جامعه مورد گفتگو قرار گیرد تا جایگاه بیانیه گام دوم در سطح جامعه معلوم شود و مردم آن را مطالبه کنند و جنب و جوش لازم حول محور آن در جامعه شکل بگیرد.
در حال حاضر از آنجا که این بیانیه به تازگی مطرح گشته، هنوز بسیاری از مردم در جریان جدی آن قرار نگرفتهاند و حتی بعضی از نیروهای انقلابی آن را بطور کامل نخواندهاند و پیگیری نکردهاند. لذا گفتگو پیرامون بیانیه در خانواده یا گعدههای کوچک دوستانه و به فراخور احوال، در اجتماعات بزرگتر جامعه نیاز اساسی امروز کشور است.
آنچه که رهبری به عنوان اولین تلاش و جهاد در راه برداشتن گام دوم انقلاب بیان فرمودند، امید داشتن و امیدوار کردن مردم نسبت به آینده کشور است. این مهم زمانی عملی میشود که با واقعیتهای انقلاب در زمینههای مختلف روبرو شد. گاهی فرورفتن در مشکلات روزمره اقتصادی که بر خانوادهها فشار وارد میکند، مانع از این میشود که مردم پیشرفتهای انقلاب را به صورت حقیقی بررسی کنند. اما این بررسی همه جانبه در بیانیه گام دوم، از طرف رهبری به خوبی بیان شده است و دیدگاهی کاملا واقعی از مشکلات و موفقیتهای کشور را بدست میدهد. ایشان برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی که سرآمد همه تمدنهای موجود جهان و حتی تمدن غرب است، پنج مرحله بیان کردهاند:
۱. انقلاب
۲. تشکیل نظام اسلامی
۳. تشکیل دولت اسلامی
۴. تشکیل جامعه اسلامی
۵. تشکیل تمدن اسلامی
انقلاب اسلامی ایران در حال حاضر در مرحله سوم و دولت سازی است. یعنی مرحله تربیت و بکارگیری کارگزاران ومسئولینی که هم با اسلام آشنا باشند و هم کاردان باشند تا سرعت پیشرفت کشور از لحاظ مادی و اخلاقی بیشتر گردد. لازم به ذکر است که در حال حاضر هیچ کشور اسلامی غیر از ایران نتوانسته است به مرحله دوم یعنی تشکیل نظام اسلامی برسد و این یک موفقیت است. از طرفی یکی از مهمترین مشکلات بعد از تشکیل نظام اسلامی، تشکیل دولت اسلامی. یعنی پرورش و بکارگیری مسئولینی که آشنا به اسلام باشند و نیاز مردم را بشناسند و برای منفعت مردم تلاش کنند. مطابق فرمایش رهبر معظم انقلاب در حال حاضر نیز اگر چه این افراد در کشور کم نیستند اما یکی از مهمترین دلایل مشکلات کشور نیز عدم بکارگیری این افراد و بکارگیری افرادی است که این خصوصیات را ندارند. به همین علت رهبری با شناختی که از جوانان داشتند بیانیه گام دوم را صادر کردند و از نیروهای مومن و جوان و کارآمد خواستند که وارد عرصه مدیریتی کشور گردند و امور را بدست بگیرند که آینده بسیار خوب کشور به دست آنها رقم خواهد خورد. بنابراین تبیین این دیدگاهها و بیانیه گام دوم و پیشرفتهای شگرف کشور در مدت چهل سال انقلاب و همچنین شناخت نقاط ضعف و راهکار رفع آن باید در جامعه تبدیل به یک گفتمان گردد و هر کسی در حد توان خود در این راه قدم بردارد و دیگران را نیز تشویق به حرکت نماید.
عکس / سخننگاشت | بیانیه «گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=41678
شرح كامل ایده:
یکی از توصیههای مهم رهبری در بیانیه گام دوم، توسعه و پرورش بنیه اقتصادی کشور است. مطابق فرمایش ایشان و به طور حتم، کشوری که دارای اقتصادی قویتر و پویاتر باشد، در زمینه های مختلف دستانی بازتر دارد و موفقتر خواهد بود. بنابراین امور اقتصادی جدای از جنبه شخصی و منفعت خانوادگی، دارای اهمیت ملی و دینی است و فعالیت صحیح در آن در درگاه الهی ماجور خواهد بود. در همین ارتباط برای کمک به انقلاب، برای برداشتن گام دوم آن، لازم است جوانان، به صورت مومنانه و با کاردانی لازم، وارد عرصههای اقتصادی گردند. لذا افرادی که توانایی و امکان آن را دارند، میتوانند با شروع یک فعالیت اقتصادی مولد، با هدف کمک به پویایی اقتصاد کشور در این راه گام بردارند و علاوه بر منفعت شخصی از اجر شرکت در ساخت تمدن اسلامی نیز بهرهمند گردند. در این باره چند نکته زیر بیان میگردد:
1- نیاز است مشارکت در فعالیتهای اقتصادی، با هدف حرکت کشور به سمت تمدن اسلامی باشد. بدیهی است که منفعت شخصی و کسب منافع مادی نیز در آن مستتر خواهد بود.
2- برای این منظور فعالیت اقتصادی میبایست مولد و تولیدی باشد. زیرا سرمایهگذاری در امور غیر مولد مانند دلالی و خرید و دخیره طلا و ارز نهتنها ارزش اقتصادی برای کشور ندارد، بلکه به آن آسیب میزند و عملا کشور را از پیشرفت مادی و تولید ثروت دور خواهد کرد. این درحالی است که اصولا ارزش مجاهدت در کار اقتصادی مولد، زمانی معنا پیدا خواهد کرد که سختی برای آن متصور باشد. بنابراین فعالیت تولیدی، زمانی که سود سرشار مادی داشته باشد، نیاز به توصیه و تاکید ندارد و جامعه به خودی خود به سمت سرمایهگذاری در آن سوق پیدا میکند، لذا جنبه مجاهده ندارد.
3- - این موضوع در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است. یعنی تولید از درون و صادرات اضافه تولید به بیرون. این امر باعث خودکفایی کشور در بیشتر تولیدات مورد نیاز میشود. علاوه بر اینکه با نگاه به صادرات محصولات، توان اقتصادی جامعه و سرجمع ثروت کشور افزایش مییابد. بنابراین در نظر گرفتن فرصتهای صادراتی فراموش شده و یا راکد بسیار موثر خواهد بود. برای مثال کشور ما جایگاه خاص در تولید میوه و خرما و امثال آن دارد و بنا به دلایلی درصد قابل توجهی از آنها در باغات و یا بعد از برداشت، به دلیل نگهداری ناصحیح و یا فراوانی آن محصول خراب شده و دور ریخته میشود. این در صورتی است که میتوان با تبدیل اضافه تولیدات به محصولات قابل نگهداری مانند فراوردههای میوه(میوه خشک، آبمیوه، کمپوت، و ...) و یا با بازتولید محصولاتی که دارای ظاهر مناسب برای ارایه در بازار نیستند ولی دارای ارزش افزوده بالقوه هستند مانند تولید چیپس و شیره خرما و فراوردههای آن، نهتنها از هدر رفت آن جلوگیری کرد، بلکه آن را محل درآمد ارزی کشور ساخت.
4- هدف، حرکت به سمت تولید فقط در مقیاسهای بالا و صنعتی نیست، بلکه تولیدات خانگی و کوچک مانند دامداری و کشاورزی محدود و... نیز به نوبه خود در رشد اقتصادی کشور موثر و مفید خواهد بود.
5- در حال حاضر فرهنگ حرکت به سمت کارهای تولیدی در مقیاسهای بزرگ و کوچک و خانگی و استفاده از ظرفیت تعاونیها در حال فراگیر شدن در جامعه است. در همین راستا تشکلهایی مانند وبگاه «میدون» به ارایه ایدههای اقتصادی کوچک و بزرگ و مشاوره در این زمینه میپردازد و موسساتی مانند «ستاد رفع مشکلات تولید» نیز در صدد رفع موانع تولید، تشکیل شده است که میتوان از این ظرفیت استفاده نمود.