eitaa logo
فانوس
21 دنبال‌کننده
8 عکس
1 ویدیو
9 فایل
محسن عسکرزاده، دانشجوی دکتری دانشگاه شهید باهنر کرمان _ نویسنده کتاب ارمغان بی ثباتی در افغانستان و نظام مسائل و چالش های استان کرمان _ رتبه اول مناظرات سیاسی دانشجویی ایران در سال ۹۵
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ وحشت غرب از پیروزی جریان انقلابی در ایران 🔶جرارد آرور سفیر فرانسه در آمریکا خطاب به هم پیمانان اروپایی و غربی خود اعلام کرد ما نباید اجازه دهیم در ایران نیروهای انقلابی به قدرت برسند ، نه بخاطر بالا رفتن توان نظامی ایران ، چرا که ایران همین حالا هم از نظر نظامی یک امپراتوری است . 🔸مشکل ما وقتی آغاز می شود که این گروه قدرتمند پس از رفتن به پاستور فورا اقتصاد را سر و سامان می دهد و رفاه بی سابقه ای را برای مردم به ارمغان می آورد، اشتغال را رونق می دهد و همه جا برای مردم قدرتمند وارد شده و مشکلاتشان را حل می کند، صنعت را شکوفا می کند و رقیب جدی ما در عرصه های مختلف می شود. حتی ممکن است با رشد صنعت خودرو و اتحاد با چینی ها بازار خودرو در خیلی جاها از تصاحب و انحصار شرکت های ما خارج شود. آن وقت شما فکر می کنید اگر اینطور شود مردم دیگر به دوستان ما در جناح فعلی توجهی خواهند کرد؟؟ اگر از امروز به دوستانمان کمک نکنیم فردا خیلی دیر است. 🔸اتحادیه اروپا باید با تبلیغات سنگین ماهواره ای و مجازی مغز ایرانیان را بمباران رسانه ای کند و نگذارد این امر محقق شود.
✅ اعلام دلایل رد صلاحیت ها چه کمکی به شورای نگهبان می کند؟ 🔶از آنجا که شورای محترم نگهبان از بدو تشکیل تاکنون، طبق قانون از بیان علت ردصلاحیت داوطلبین انتخابات مختلف احتراز نموده است، لذا مغرضان داخلی و خارجی همواره از این اقدام به عنوان ابزاری برای زیر سوال بردن عملکرد شورا سوءاستفاده نموده و زمینه های تشکیک افکار عمومی را فراهم نموده اند. 🔸با آن که شورا فقط مسئولیت احراز صلاحیت نامزدها طبق شرایط مندرج در قانون را برعهده دارد، اما فتنه گران و مغرضان و بعضأ افراد ناآگاه با تاکید بر این موضوع که افراد هنگامی ریسک ثبت نام در انتخابات را می پذیرند که در مورد عملکرد و سوابق خود اطمینان داشته باشند، زمینه های ابهام سازی و شبهه آفرینی را فراهم می نمایند. 🔸این در حالی است که معمولأ در همه انتخابات های کشور، دستهای پنهان و بیگانه ای وجود دارند که با هدف تخریب عملکرد شورا، به ترغیب و هدایت برخی از افراد فاقد شرایط و یا حتی دارای سابقه منفی برای ثبت نام در انتخابات مبادرت می کنند. 🔸گفته شده که همان دستهای پشت پرده گاهی نیز ترتیبی می دهند تا افراد موردنظر با ثبت نام و ارائه مدارک ناقص و جعلی، رد صلاحیت شوند، تا با دامن زدن به ابهامات، چهره و عملکرد شورا را مخدوش نمایند. 🔸به همین دلیل شایسته است بیان علت رد صلاحیت و برخورد قانونی با خاطیان در مورد همه داوطلبین، به خصوص در مواردی که علت مربوط به عدم اعتبار و نقص مدارک ارائه شده از سوی افراد می شود و یا زمانی که رد صلاحیت مورد اعتراض (به اصطلاح داوطلبین و در واقع داوطلبان کاذب) قرار می گیرد، به عنوان یک پیش شرط در مقررات و شرایط ویژه ثبت نام انتخابات مختلف درج گردد تا از اقدام داوطلبین غیرواقعی برای ثبت نام صوری و در نتیجه بروز شبهات و ابهامات جلوگیری شود.
حذف مسببان وضعيت موجود و حرکت شتابان به سمت وضعيت مطلوب با اعلام نهایی اسامی کاندیداهای ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان و عدم احراز صلاحیت چهره های مطرحی مثل احمدی نژاد، لاریجانی و جهانگیری کارزار انتخابات وصف بندی ها شفاف تر شده است و این روزها بگو مگوهای مردمی در فضای حقیقی و مجازی بر داغی تنور انتخابات در حال دمیدن است، واقعیت تأييديه ها نشان می دهد که شورای نگهبان در یک اقدام شجاعانه از ورود کسانی که در ایجاد شرایط فعلی کشور مؤثر و در این باره تصمیم ساز و تصمیم گیر بوده اند جلوگیری نموده است، قطعاً این افراد نمی توانند دردهای کشور را در حوزه های اقتصاد، معیشت، فرهنگ و سیاست و... درمان کنند، چرا که خودشان مسبب وضع موجود در کشور هستند و قطعاً در صورت ورود به عرصه، همین راه را ادامه می دادند و ادامه این راه چیزی جز از بین رفتن فرصت های باقیمانده کشور و افزایش مشکلات موجود نیست. برای شکل گیری دولت جوان حزب اللهی، مسببان وضعيت موجود نه تنها نباید به عنوان کاندیدای نهایی در عرصه انتخابات حضور داشته باشند، بلکه باید پاسخگوی تصمیمات غلط و فرصت سوزی های گذشته خود باشند که کشور و مردم را این چنین گرفتار کرده اند. مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی، دولت جوان حزب‌اللّهی‌ را علاج مشکلات کشور دانستند اما در عین حال صراحتا در توضیح این موضوع تاکید کردند: البتّه معنی‌اش این نیست که مثلاً رئیس این دولت یک جوان 32 ساله باشد؛ بلکه یعنی دولت سرِپا، بانشاط، آماده و در سنین کار و تلاش باشد. منظور از جوان، جوان تقویمی و شناسنامه‌ای نیست و مراد این است که آن کسی که می‌خواهد بیاید، باید مرد میدان عمل باشد و مسئولیت سنگین دولت را با این اختیارات و امکانات در اختیار بگیرد و وسط میدان پویا و بانشاط باشد و لحظه لحظه‌ها را برای کار کردن مغتنم بشمارد. درصورتی‌که متأسفانه گفتمان‌های غالب در بیشترین دولت‌های بعد از انقلاب اسلامی از چنین الگو و چارچوبی فاصله داشته اند. علاوه براین به جهت کارآمدی بیشتر و امیدواری مردم به تغییر از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب باید ساختار مدیریت های میانی کشور نیز تغییر کند و چهره هایی جدید و جوان سکان مدیریت های میانی کشور را در دولت آینده به دست بگیرند. تا احساس تعلق و دست به دست شدن مدیریت ها در اداره کشور توسط افرادی خاص در اذهان مردم از بین برود و مردم خود را در اداره کشور بیشتر سهیم بدانند. اعلام استقلال برخی از کاندیدهای رياست جمهوری هم حاکی از آن است که دولت آینده با رویکردی جدید و نگاهی فارغ از جناح بندی ها و سهم خواهی های سیاسی به دنبال ایجاد تحولی بزرگ در قوه مجریه و رفع مشکلات کشور در چهله دوم انقلاب اسلامی است. در حال حاضر به‌جرئت می‌توان گفت یکی از مشکلات اساسی کشور در این حوزه است که آن‌چنان‌که باید و شاید مدیران و مقامات دارای چنین روحیه‌ای نیستند و همین مسئله مصائب و مشکلات عدیده‌ای را به وجود آورده است. در واقع بیشتر مسئولان نه ‌تنها بی‌انگیزه، فاقد روحیه نوآوری هستند بلکه دچار نوعی روزمرگی و عافیت‌طلبی نیز شده‌اند. انتخاب درست در فصل جابجایی مدیران، در واقع وارد کردن نیرو‌های تازه‌نفس به میدان و عرصه اجرایی کشور است، بدون شک شکل گیری دولتی جوان و حزب اللهی با اتکا به مدیرانی جهادی و پای‌کار و نیروی جوان و پرانرژی کشور و با وجود منابع عظیم خدادادی از بار مشکلاتی که بر اکثریت مردم بخصوص اقشار ضعیف وجود دارد، خواهد کاست و حرکت شتابان انقلاب اسلامی را به سمت آینده ای روشن رقم خواهد زد. ✍ محسن عسکرزاده
🔺️برنامه‌ریزی عجیب و غیرحرفه‌ای رسانه ملی برای تبلیغات انتخاباتی 🔹️طبق جدول اعلام شده ۱۷، ۲۱ و ۲۵ خردادماه ۳ مناظره کاندیداها برگزار خواهد شد. این در حالی است که طبق برنامه AFC تیم ملی فوتبال ایران در مقدماتی جام جهانی در این روز به ترتیب با تیم ملی بحرین، کامبوج و عراق بازی دارد، امری که میتواند باعث شود ‌ه مناظره‌های انتخاباتی تحت‌الشعاع اخبار و حواشی مسابقات تیم ملی قرار بگیرد. 🔹️همچنین در حالی پیش‌بینی شده که مستندهای انتخاباتی نامزدها در ساعت ۲۰ پخش شود که این زمان جزو زمان‌های اوج تماشای تلویزیون توسط مخاطبان نمی‌باشد! 🔹️گفتنی است این بخشِ پربیننده تبلیغات انتخاباتی عمدتا در دوره‌های پیش در اوج "مخاطب‌پذیری رسانه ملی" یعنی در ساعت ۲۲ یا ۲۲:۳۰ پخش میشد و مورد استقبال مخاطبان نیز قرار میگرفت.
✅ جمع بندی مناظره دوم انتخاباتی 🔶تبدیل گفتمان معیشت و اقتصاد به گفتمان سیاسی راهکار اصلاحات برای تصاحب کرسی ریاست جمهوری است. 🔸اصلاحات کارنامه درخشانی در زمینه معیشت و اقتصاد مردم نداشته و مردم هم این را خوب فهمیده اند. در ۸ سال گذشته اوج بی تدبیری دولت هم به خوبی این مسئله را نشان می دهد. 🔸آنها از نظر سنجی ها و اقبال مردم هم آگاهند، لذا در جمع بنظر می رسد در مناظره دوم بدلیل نداشتن کارنامه کاری برای دفاع از عملکردشان، باز به سراغ گفتمان رپ، موسیقی ، شجریان و خواننده ها و آزادی بانوان رفتند تا بتوانند ذهن مردم را با استفاده از هیاهو و هوچیگری ضمن اینکه خود را از جایگاه پاسخگو به جایگاه مطالبه گر تبدیل کنند، بتوانند گفتمان و مطالبات معیشتی و اقتصادی مردم را از اولویت انداخته و با بازی کردن با احساسات جوانان و جمعیت محترم بانوان گفتمان سیاسی را در اولویت مردم قرار دهند. 🔸اما آنچه که عیان است فعلا مردم دنبال رئیس جمهوری هستند که مشکلات اقتصادی و معیشتی آنان راحل کند.چرا که عاقل از یک سوراخ چندبار گزیده نمی شود.
هدایت شده از اندیشه جوان
42.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸جمع بندی برنامه تریبون آزاد 🔸مکان:مرکز شهر زرند_مقابل بازار وکیل *دفتربسیج دانشجویی شهرستان زرند* *🎓 به بپیوندید:* https://chat.whatsapp.com/Ef49QUILJIM7B9jLOmuVk5
صدا۰۳۲۸.aac
5.44M
🔰حماسه و بصیرت 🔻سخنران : دکتر محسن عسکرزاده با ما همراه باشید🔻 💢 http://Eitaa.com/rosz_ir
صدا۰۰۱۷.aac
4.5M
فرهنگ سازی، مدیریت ومصرف بهینه انرژی سخنران دکتر محسن عسکرزاده 🇮🇷🌸 با ما همراه باشید🔻 💢 http://Eitaa.com/rosz_ir
وقتی آمریکا با شماست، اسرائیل با شماست، اروپا با شماست، امپراطوری رسانه‌ای غرب‌ با شماست، فضای مجازی با شماست، سلبریتی‌ با شماست اما باز هم نمی‌تونید جمهوری اسلامی رو شکست بدید پس یقین بدونید که خدا با شما نیست.