💠امام باقر(علیه السلام)الگوی انقلابیون عصر حاضر!
🔸امروز دشمن از مدلی برای پیشبرد اهداف خود در میان امت اسلامی استفاده می کند که قریب به ۱۴۰۰ سال قبل، پیشوای ما امام باقر علیه السلام در مبارزه با حکومت اموی از این روش استفاده می کرده است.
🔹در مقابل مبارزه دستگاه اموی با تفکر علوی، امام باقر علیه السلام اقدام به سازماندهی یک تشکیلات منسجم شبکه ای جهت حفظ و گسترش تفکر ناب شیعی کرد. امام خامنه ای در این زمینه می فرمایند:
«یکی از کارهای امام باقر همین بود، که کسانی از شاگردان خود و از دوستان خود تربیت کند، بالا بیاورد، به صورت اختصاصی آنها را مورد توجه قرار بدهد، بعد آنها را به همدیگر وصل کند... که آنها کار آن حضرت را دنبال کنند، این سازماندهی پنهانی امام باقر بود»!
🔹اتصال آحاد مردم با نقطه کانونی هدایت و امامت از طریق تشکیلات شبکه ای یکی از بهترین روش های مبارزه در مقابل دشمن است، روشی که امروزه در دنیا یکی از راهبردی ترین مدل های نفوذ در جوامع اسلامی و آزاده است، اگر جبهه انقلاب، در چهاردهه گذشته یک انسجام و اتحاد تشکیلاتی داشت، اگر انقلابیون تحت یک شبکه گسترده، امت انقلابی نابِ اول انقلاب را حفظ میکردند امروز نه تنها یک شبکه مجازی، بلکه تمامی استکبار با همه توان خود، قدرت ذره ای نفوذ فکری و فرهنگی در بین امت اسلامی را نداشت!
🔺اکثر انحرافات فکری و فرهنگی نظیر خودکم بینی، فریفتگی نسبت به فرهنگ منحط و آلوده غرب و... نتیجه نفوذ فکری و فرهنگی دشمن در بین آحاد ملت با فعالیت های گسترده شبکه ای است که به سهولت قابل مدیریت و خنثی سازی است و راه آن تقویت تشکیلات و شبکه منسجم است!
✅ نخبگان انقلابی باید به این نتیجه برسند که لازمه حفظ و تقویت جریان انقلاب به استفاده از پتانسیل های فراوان و قدرتمند نیروهای انقلابی در سراسر کشور بصورت یک شبکه به هم پیوسته و بهره بردن از الگوی مترقی امام باقر علیه السلام در کار تشکیلاتی و شبکه ای وابسته است، باید از منیت ها، تک روی ها، خودمحوری ها عبور کرد، باید از کارهای پراکنده و غیر راهبردی عبور کرد تا بتوان به آرمانها نزدیک شد، امروز نخبگان جبهه انقلاب به این ضرورت پی برده اند اما باید با کمک همه دلسوزان انقلابی هرچه سریعتر این شبکه گسترده راه اندازی و تقویت شود!
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐فانوس قرن:
📌 eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
⭕️ اعتماد بیجا؛ درس کودتای 28 مرداد!
🔸حادثهای در کشور ما در سال ۱۳۳۲ اتّفاق افتاد -حادثهی بیستوهشتم مرداد- که یکی از حوادثی است که ملّت ایران را با تجربهها آمیخته میکند، مانع از خطا و اشتباه دیدِ او میشود؛ در این حادثه یک تجربهی بزرگ برای ملّت ایران به وجود آمد، این تجربه را هرگز نباید فراموش کرد؛ بله، از سال ۳۲ تا حالا شصت سال میگذرد. اوّلاً در خلال این شصت سال این قبیل حوادث تکرار شده است، ثانیاً حادثهی تاریخی وقتی حامل درس است، گذشت زمان تأثیری ندارد و باید از آن درس گرفت.
🔺حادثه از این قرار بود که دولت مصدّق که نفت را، منبع ثروت ملّی کشور را از چنگ انگلیسیها و از دست انگلیسیها با کمک افرادی که بودند -مرحوم آیتالله کاشانی و دیگران- توانست خارج کند، یک اشتباه تاریخی انجام داد و آن تکیهی به آمریکا بود. در مقابلِ دشمنی انگلیسها، فکر کرد باید یک پشتیبانی در عرصهی بینالمللی داشته باشد، این پشتیبان آن روز از نظر او آمریکا بود؛ به آمریکاییها اعتماد کرد؛ امید او به آمریکاییها بود. از این خوشبینی و سادهاندیشی، آمریکاییها استفاده کردند، [کودتای] بیستوهشتم مرداد را به راه انداختند. یک مأمور آمریکایی با نام و نشان مشخّص که کاملاً مضبوط [است] و ما میشناسیم، میدانیم -اسمش هم در تاریخ هست- بلند شد آمد اینجا؛ آمریکایی بود، رفت در سفارت انگلیس یا در سفارت یک کشور غربی یا شاید هم کانادا مستقر شد و پولی را که آورده بود تقسیم کرد، افرادی را با خودش همراه کرد؛ عناصر و عوامل داخلی خائن هم وجود داشتند؛ کودتای بیستوهشتم مرداد را راه انداخت و همهی زحماتی را که ملّت ایران در ظرف دو سه سال -دوران ملّی شدن صنعت نفت- کشیده بودند، بر باد داد.
🔸مصدّق را هم گرفتند، بردند زندانی کردند و محمّدرضای پهلوی را که از ایران فرار کرده بود، برگرداندند، به سلطنت نشاندند؛ و ۲۵ سال از سال ۳۲ تا سال ۵۷ این ملّت، زیر یوغ حکومت تحمیلی و وابستهی پهلوی به انواع خفّتها، انواع فشارها، انواع سختیها مبتلا شد؛ آمریکاییها [این کار را] کردند. مستشاران نظامیشان ارتش ما را تصرّف کردند، عوامل اقتصادیشان سیاستهای اقتصادی خود را پیش بردند؛ علاوه بر اینها -اینها کارهای ظاهری و مشهود بود- کارهای غیر مشهودی کردند که هنوز تحلیلگران ما متأسّفانه نرسیدهاند که به حرکات غیر مشهودِ در جهت نابودی ثروتهای معنوی و انسانی ملّت ایران که از طرف آمریکاییها در ایران در این ۲۵ سال انجام گرفت، رسیدگی کنند؛ هنوز نتوانستهاند.
⏮ اینها مسائلی است که جای تحقیق دارد و جای دنبالگیری دارد. ۲۵ سال اختناق، فشار بر ملّت ایران، ضایع کردن منابع انسانی این کشور، غارت منابع طبیعیِ این کشور، بدنام کردن ملّت ایران در میان ملّتهای مسلمان در منطقه، کارهایی بود که آمریکاییها در این مدّت کردند. چقدر انسانها کشته شدند، چقدر انسانها زندان رفتند، چقدر انسانها شکنجه شدند، در داخل کشور چه سیاستهای خائنانهای علیه ملّت ایران انجام گرفت که همه در سایهی حضور آمریکاییها و حضور دولت دستنشاندهی آمریکاییها در ایران [بود] و بهخاطر اعتمادی که آن روز، آن آقا از روی سادهاندیشی به آمریکا کرد.
مقام معظم رهبری.۱۳۹۴/۰۸/۱۲
🌐فانوس قرن:
📌 eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
⭕️وقت اِعمال دیکتاتوری فرارسیده است !
🔹این روزها تجمع طلاب انقلابی در فیضیه که هفته گذشته برگزار شد در مجامع سیاسی و رسانه ای خبرساز شده است، تجمعی که در راستای مطالبه گری و درخواست حل مشکلات مردم از مسئولین بود، تجمعی که نشان دهنده بیدار بودن حوزه و روحانیت است، تجمعی که گویای این است که روحانیت درد مردم را درک میکند و نسبت به آن بی تفاوت نیست!
🔸اما افسوس و صدافسوس که به راحتی در دام دشمن قرار میگیریم و همان نقشی را بازی می کنیم که دشمن مترصد آن است! این اتفاق دچار حواشی دست چندمی شد که نباید می شد و به نظر میرسد دست های پنهان در حاشیه سازی ها دخیل بوده و قصدشان این بود که این تجمع کاملا به انحراف کشیده شده تا مثل همیشه صدای درد مردم در نطفه خفه شود!
🔺در اینکه یک پلاکارد انحرافی در این تجمع بود و نادرست هم بود اختلافی نیست، اما درد این است که چرا اقدام بعدی رسانه ای نمی شود؟ چرا برخورد سخنران و دست اندرکاران نسبت به این اشتباه و نهایتا جمع آوری این نوع پلاکارد رسانه ای نمی شود؟! چرا دست اندرکاران تجمع که با برخورد به موقع و هوشمندانه خود موجب جمع آوری این پلاکارد می شوند محکوم می شوند ؟! آیا این ابهامات نشان دهنده دست پنهان نفوذی در این اتفاق نیست؟!
🔹آقای رحیم پور در این تجمع برخی مشکلات حوزه را یادآور شده و منشأ رشد سکولاریسم را وجود برخی اشکلات و نقص ها در حوزه بیان کرده و کوتاهی حوزه را عامل نشر تفکر سکولار در بین نخبگان سیاسی و جامعه معرفی میکند که البته این نظریه موجب مخالفت برخی مراجع معظم تقلید می شود، و آنها این نوع برخورد با حوزه را نادرست بیان می کنند، اما در این بین کسانی که مترصد بودند تا این اتفاق منحرف شده و به حاشیه برود از مخالفت مراجع تقلید کاسبی سیاسی کرده و انتقاد مراجع را در حد یک تابلونوشته تنزل داده و آن را فاجعه حوزه علمیه معرفی می کنند!
🔸هرچند اگر مخالفت مراجع بزرگوار تقلید در این فضای مسموم رسانه ای ابراز نمی شد یا اینکه در یک فضای درون حوزه ای با برگزاری یک نشست آزاداندیشی اتفاق می افتاد حق مطلب به نحو مطلوب اداء می شد اما گلایه از رسانه های زردی است که در درون نظام ولایت فقیه با آزادی بیان، هر غلطی را که اراده می کنند مرتکب می شوند و باز نظام اسلامی و حکومت ولایت فقیه را متهم به دیکتاتوری می کنند!
✅ اگر برخورد با گرگ صفتان عرصه سیاست و رسانه، و ناامن کردن محیط سیاست و رسانه برای آنها-که مترصد خفه کردن صدای مردمند و عملا در مسیر براندازی تلاش میکنند- دیکتاتوریست ما از قوه قضائیه و نهادهای امنیتی و اطلاعاتی درخواست داریم تا هرچه زودتر این دیکتاتوری را تحقق بخشیده تا نظام اسلامی از لوث وجود چنین زالوصفتانی پاک شود، وقت آن است که چنین دیکتاتوری در کشور حاکم شود!
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐فانوس قرن:
📌 eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
چند کلامی با شرکت کنندگان در تجمع فیضیه!
🔸هرچند محتوای تابلویی که خیلی برجسته شد تا این اندازه حائز اهمیت نبود و تنها اراده اتاق جنگ رسانه ای مخالفین، این بازی کثیف را رقم زد، اما بیان نکته ای بعنوان درد دل با دوستان و برادران عزیز طلبه ام خالی از لطف نیست!
🔺ممکن است برخی قائل باشند که برای یک شخصی که سیاست های او باعث شده که هم چرخ سانتریفیوژها بلنگد و هم چرخ اقتصاد و معیشت، شخصی که سیاست های او و دولتش طی ۵ سال گذشته تنش، بحران، بیکاری، رکود، اختلافات سیاسی و اجتماعی، توهین به انقلابیون و مخالفین، هجمه به نهادهای انقلابی، و ده ها مشکل دیگر ایجاد کرده یک شعار اینچنینی، چیزی نیست اما نکته ای باریکتر از مو اینجاست!
🔹در دورانی که برای ایجاد فضای روانی و رسانه ایِ جنجالی برای لاپوشانی بحران های معیشتی و اقتصادی، برخی از داخلی ها اتاق جنگ تشکیل داده اند و از کاه کوهی می سازند و با آن صدای «ننه من غریبم» خود را تا آنسوی دنیا حتی می رسانند، دوستان انقلابی باید در گفته ها، نوشته ها و تجمعات خود ظرافت خاصی به خرج داده تا مسیر مظلوم نمایی را برای آنها هموار نکنند!
🔹دوستان عزیز و انقلابی، خصوصا طلاب و روحانیون انقلابی که بنده اطلاع دارم غم و غصه مشکلات مردم از غصه مشکلات شخصی خود شما بر روی دوشتان بیشتر سنگینی می کند و زندگی خود را وقف حل مشکلات مردم کرده اید مراقب باشید که امروز بیش از آنکه دشمن بیرونی بتواند به ما ضربه بزند دشمن درونی که در اندرونی جامعه انقلابی هم نفوذ کرده به ما ضربه خواهد زد و حتی اگر برای آنها مقدور باشد تحرکاتی انقلابی نما طراحی میکنند یا در تحرکات و اقدامات انقلابیون موریانه وار نفوذ میکنند و این اقدامات را منحرف کرده و جنگ رسانه ای علیه آنها راه می اندازند شبیه اتفاقی که در #تجمع_طلاب در #فیضیه اتفاق افتاد!
✅ بنابراین اقدامات و تحرکات انقلابی امروز، دقت نظر و ریزبینی و بصیرت خاصی می طلبد، چراکه هرچه فتنه ها دقیق تر شود، بصیرت بیشتر و دقیقتری میطلبد، لذا خواسته ما از همه دوستان انقلابی خصوصا طلاب و روحانیون عزیز این است که نسبت به تحرکات، اقدامات و حتی کلمات و شعارها دقت نظر کافی داشته باشند تا بهانه ای برای فریبکاران عرصه رسانه و سیاست فراهم نشود.
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐فانوس قرن:
📌 eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
⭕️ مهمتر از استیضاح وزیر، استیضاح تفکر است!
🔹استیضاح وزیر اقتصاد جنبه اعتراضی نسبت به مشکلات اقتصادی و معیشتی دارد، اما مهمتر از اعتراض، اصلاح تفکر و مسیری است که وضع کنونی حاصل و نتیجه این تفکر است!
تفکری که امروز برای انحراف اذهان عمومی از طراح و مبدِع آن، نمایشگاه کاملا مردمی و بر اساس ساده زیستی طراحی میکنند اما ملت فراموش نمیکند که در دوران سازندگی، اشرافیت و ویژه خواری و رانت و زدوبندهای فردی و جناحی نهادینه شد!
🔸امروز نیز تا زمانیکه این تفکر حاکم باشد مردم روز به روز به مشکلاتشان افزوده خواهد شد، دولت تدبیر و امید دنباله رو همین تفکر است و آقای جهانگیری با تمجید از تفکر مرحوم مغروق رسما تایید کردند که شاگرد این مکتبند!
🔺مکتبی که عبد بی چون و چرای لیبرالیسم و مادیگرایی است، مکتبی که قائل به اشرافیت مسئولین و ویژه خواری است، مکتبی که میگوید فقراء و مستمندان ناچارا باید فدای نظام سرمایه داری و کاپیتالیسم شده و زیر چرخ توسعه از بین بروند، تفکری که صاحبان این تفکر چنان در اشرافیت غرق میشوند که اساسا مفهوم فقر را درک نمیکنند تا بخواهند برای حل آن چاره ای بیاندیشند!
⏮ در جلسه استیضاح رئیس جمهور باید به دور از همه منافع جناحی و تعارفات سیاسی این تفکر استیضاح شود!
✅ امروز پست های حساس و کلیدی کشور گرفتار این تفکر است و راه حل مشکلات، کنار زدن این تفکر از این مناصب توسط مردم در انتخاباتهای آینده است، مردم باید در ایام انتخابات فارغ از هیجان های سیاسی و فضای ملتهب روانی حاکم که عمدتا توسط همین تفکر حاکم میشود؛ انتخاب کنند تا نتیجه انتخاب آنها اصلاح امور و رفع مشکلات باشد نه میدان دادن به سرمایه داران فرصت طلب!
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐فانوس قرن:
📌 eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
⭕️ سؤالاتی که نمایندگان در جلسه استیضاح باید بپرسند؟!
🔹فردا جلسه استیضاح رئیس جمهور در مجلس است و طبیعتا نمایندگان سؤالاتی را برای این جلسه آماده کرده اند، هرچند از طرف دولت تلاش های زیادی صورت گرفت تا این اتفاق نیفتد ولی بالاخره بعد از چندسال تأخیر، این اتفاق در شرف انجام است.
⏮ این جلسه دو نکته بسیار مهم دارد:
1⃣ سؤالاتی است که نمایندگان باید بپرسند.
2⃣ پاسخ هایی که روحانی باید در پیشگاه ملت ارائه کند.
🔸در مورد سؤالات نکاتی قابل ذکر است:
۱. اینکه نباید فضای جلسه به سمت حاشیه سازی برود به این معنا که در بیان سؤالات و تعامل با آقای روحانی نباید جدل و دعوا کرد چراکه بهترین حالت برای فرار از پاسخگویی منطقی و مستدل به سؤالات، زمانی است که حواشی از متن پررنگ تر باشد، لذا باید با بیانی متین، منطقی، مؤدبانه و در کمال آرامش سؤالات پرسیده شود خصوصا وقتی طرف مقابل دارای سابقه ایجاد فضای روانی منفی و مخرب است این رعایت ها ضروری تر می شود.
۲. سؤالات کلیدی و حیاتی پرسیده شود نه حاشیه ای، بعنوان مثال باید از مسائل مهم معیشتی و اقتصادی مانند التهاب فوق العاده بازار سکه و ارز و بی در و پیکر بودن این مسئله و تورم ناگهانی ماههای اخیر و فساد انگیز بودن تصمیمات اتخاذ شده و بسته های اصلاحی اقتصادی، علت اعتماد بیش از اندازه به غرب و آمریکا، علت اصرار بر پایبندی به تعهدات یکطرفه غرب و آمریکا، علت خودکامگی و استفاده نکردن از کارشناسان در بخش های مختلف دولتی خصوصا موضوع نفت و صنعت و اقتصاد، تعهد نداشتن به وعده هایی که در ایام انتخابات و مناسبت های گوناگون داده شده و از این دست موضوعات سؤال شود.
🔺در مورد پاسخ های آقای روحانی، یک نکته حائز اهمیت است و آن اینکه طبق تجربه پنج سال گذشته ایشان فقط بصورت فرمایشی، مشخص شده و حساب شده به سؤالات پاسخ می دهند و در پاسخ به سؤالات، مسئولیت هیچ مشکلی را به عهده نمی گیرند، خود و دولت خود را عامل مشکلات نمی دانند و در پاسخ به سؤالات چالشی با ایجاد یک جو روانی، موضوع جلسه را تغییر داده و مسئولیت مشکلات را متوجه نظام می کنند لذا از ایشان درخواست داریم بصورت کاملا واضح و شفاف [نه کلی و مبهم] به سؤالات پاسخ داده و از حاشیه ها و تشنج هایی که اطرافیان ایشان از قبل اطلاع داده اند پرهیز کنند و اگر در جایی پاسخ قانع کننده ای ندارند کاملا صادقانه و با شجاعت این نکته را بیان کرده و جلسه را به حاشیه نبرند.
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐فانوس قرن:
📌 eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
⭕️ آیا رهبری به روحانی خط می دهد؟!
🔸امروز آقای روحانی در ابتدای صحبت های خود به توصیه های مقام معظم رهبری اشاره کرده و آرزو کرد که بتواند توصیه های رهبری در مورد جلسه امروز را مراعات کند، با توجه به خبری که هفته قبل منتشر شد که رئیس جمهور بعد از جلسه با رهبری به مجلس خواهد آمد و نکته ای که آقای روحانی امروز ابتدای سخنان خود بیان کرد این نکته به مخاطب القاء شد که سیر بحثی که در جلسه سؤال از رئیس جمهور پیش رفت و سخنان و نکاتی که روحانی بیان کرده توصیه و خط دهی رهبر انقلاب بوده و اگر کسی به آن خدشه ای داشته باشد انگار به ایشان خدشه وارد کرده است!
🔹آقای روحانی باید بداند که هم مردم و هم نخبگان سیاسی به بازی جنگ روانی چندساله او پی برده اند که هرجایی به بن بست خورده با هزینه کردن از رهبری قصد خروج از بن بست را داشته در حالیکه مواضع ایشان بسیار شفاف و روشن و کاملا به نفع ملت و مستضعفین است نه به نفع جریانی خاص و اگر هم از دولت حمایت می کنند از کلیت دولت و فعالیت های مفید دولت نه از اشخاص و منافع شخصی افراد دولت!
🔺قطعا رهبر انقلاب در موضوع سؤال از رئیس جمهور توصیه ای جناحی یا به منفعت دولت یا مجلس نداشته اند بلکه لابد توصیه های ایشان بر حفظ وحدت ملی و پرهیز از تنش آفرینی و این دست موضوعات بوده و لذا آقای روحانی یا نباید این خبر را ذکر میکرد یا باید موضوع توصیه های رهبری را نیز بیان میکرد که همه بصورت شفاف مطلع شوند که #امام_خامنه ای نقشی در محتوا و جزئیات جلسه سؤال از رئیس جمهور نداشته و ندارند و به رئیس جمهور در این زمینه ها خط دهی نمی کنند و تنها به توصیه های کلان و ملی بسنده می کنند!
✅ آقای روحانی اگر شما واقعا تا این حد تابع رهبری و مقید به مراعات توصیه های ایشان هستید بفرمائید کدام یک از توصیه های مهم ایشان در باب مبارزه با فساد و تبعیض، مسدود کردن راههای نفوذ دشمن، تقویت تولید داخل، عدم اعتماد به آمریکا و غرب، قدر دانستن و استفاده کردن از نیروی عظیم جوان و انقلابی کشور، رفتن در بین مردم، رسیدگی به مستمندان و فقراء، عدم تحریف تاریخ اسلام و ده ها توصیه دیگر عمل کرده اید؟! ما منتظر پاسخ شما هستیم!
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐فانوس قرن:
📌 eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
⭕️ آیا مشکلات اقتصادی کشور حل شدنیست؟!
🔺با مشکلاتی که امروز گریبانگیر مردم و کشور شده و فضای روانی منفی و ناامیدکننده ای که ایجاد شده است برخی تصور می کنند که مشکلات کشور قابل حل نیست و کشور به بن بست رسیده است اما واقعیت این است که مشکلات کشور هرچه هم زیاد باشد حل شدنی است!
🔹رهبر معظم انقلاب در دیدار با هیأت دولت در روز هفتم شهریور در بخش های مختلفی بصورت مستقیم و غیرمستقیم به این نکته اشاره کردند.
1⃣ در بخش ثبات اقتصادی ایشان فرمودند:
🔹 "سیاستهای #اقتصاد_مقاومتی، هم سنگرسازی دفاعی و توانمندسازی در مقابل دشمن است و هم، توانمندسازی برای حرکت رو به جلو.بنابراین اقتصاد مقاومتی با محوریت تولید داخلی دارای جنبه های پدافندی و آفندی است."
2⃣ در زمینه تولید و برطرف کردن معضل بیکاری که کاملا با یکدیگر مرتبطند فرمودند :
🔺 "باز کردن میدان برای فعالان سالمِ اقتصادی و #جوانان_مبتکر و پرتلاش و برطرف کردن موانع و بهبود فضای کسب و کار» و همچنین «بستن منافذ فساد و #برخورد_با_مفسد» دو رکن مهم مدیریت اقتصادی کشور است."
3⃣ در موضوع ارز که یکی از مشکلات مهم روز کشور است فرمودند:
🔹 "امروز روشهای پیشرفتهای برای نظارت بر نحوه تخصیص ارز وجود دارد. وقتی قرار است ارز تخصیص داده و یا وارد بازار شود، این کار باید با چشم باز انجام شود و اینگونه نباشد که در این شرایط سخت کشور، چند میلیارد دلار به دست عدهای بیفتد که آن را یا #قاچاق کنند و یا به اسم #واردات کالا به مصارف دیگر برسانند یا اینکه برای #مسافرتهای_تفریحی_خارجی اختصاص یابد."
4⃣ در باب برجام ایشان قطع امید از غرب را متذکر شده و غیرمستقیم برجام را تمام شده دانستند و فرمودند:
🔹 "ارتباط و ادامه مذاکره با #اروپا ایراد ندارد اما باید ضمن ادامه این کار از آنها درباره مسائلی نظیر #برجام و یا اقتصاد #قطع_امید کنید."
6⃣ در باب موضوع مذاکره نیز مجددا فرمودند که :
🔹 "هر گونه مذاکره با آمریکاییها منتفی است. نتیجه مذاکره با مسئولان قبلی آمریکا که حداقل ظاهرساز بودند اینگونه شد، حالا با مسئولان وقیح و هتاک فعلی که شمشیر را برای ایرانیها از رو بستهاند چه مذاکرهای داریم؟ بنابراین مذاکرهای در هیچ سطحی با آمریکاییها صورت نخواهد گرفت."
✅ جمع بندی همه فرمایشات فوق، جمله زیر زیر است که فرمودند:
"در زمینه اقتصاد باید #قوی، #پرحجم و #باکیفیت کارکرد و #مسئولان_اقتصادی در حل مشکلات باید شب و روز نشناسند."
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐فانوس قرن:
📌 eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89