هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سفارش ویژه برای شب اول ماه رمضان(امشب)
👈🏻 برای درک شب قدر این فرصت را از دست ندهیم ...
#رمضان
@Panahian_ir
جدول مراقبه رمضان1441.pdf
155.9K
🌀 جدول مراقبهی رمضانیه
🔹 برخی از اعمال مخصوص و مشترک ماه مبارک رمضان، در جدول مراقبه آورده شده است؛ با انجام عمل هر روز، خانهی مربوط را علامت بزنید.
#نشر_حداکثری
#مراقبه_رمضان
#رمضان
🌐 فانوس قرن :
📍eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
⭕️ در سی سال گذشته خیلی سعی کردید موفقیت ها را به کام مردم تلخ کنید ولی "و مکروا و مکرالله والله خیرالماکرین"...!
🌐 فانوس قرن :
📍eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
💠 سی شب سی آیه (۱)
🔹از امشب بنا داریم که هر شب یک آیه با موضوع سیاسی اجتماعی، ترجیحا از همان جزئی که در روز قرائت کردید به همراه مختصری تبیین و تطبیق با مسائل روز، آن را در فانوس قرن ارائه کنیم به امید اینکه مفید واقع شود!
⏮ سفیه یا عاقل؟! مسأله این است!
🌀 وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِي الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ*أَلَا إِنَّهُمْ هُمُ الْمُفْسِدُونَ وَلَكِنْ لَا يَشْعُرُونَ ﴿بقره/۱۲-۱۱﴾
و هنگامی که به آنان گفته شود در زمين فساد نکنید مى گويند قطعا ما اصلاح کننده ایم*آگاه باشيد كه آنان مفسِدند ليكن نمى فهمند.
🔸در طول تاریخ افرادی بودند که در جبهه مؤمنین قرار داشتند و خود را مؤمن به مسیر امام حق معرفی کردند اما در باطن ایمان نیاورده و بعد از گذشت مدتی زاویه باطنی، ظاهر گشته و روز به روز این زاویه بیشتر و عمیق تر شده تا اینکه با گفتار و رفتار خود، ادعای سابق خود را تکذیب کرده اند!
🔺جریان انقلاب اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نیست، افرادی بودند که در ابتدای راه، انقلابی بودند اما در واقع انقلابی نشدند و در باطن با انقلاب زاویه داشتند و ای چه بسا این اختلاف و زاویه عمدی و مدیریت شده نبوده باشد اما بعد از مدتی و به تدریج این تفاوت خود را نشان داده و آنها را از مسیر اصیل انقلاب دور کرد و از صف اول انقلاب فاصله گرفتند!
▪️کسانی که ذهن و فکر آنها مملو از ایمان و اعتقاد به غرب بود و دانسته یا نادانسته نظام لیبرال دموکراسی را دقیق تر و کاربردی تر از مدیریت انقلابی امامین انقلاب میدانستند، این عده در واقع، در موضوع اقتصاد، معتقد به کاپیتالیسم، در سیاست معتقد به مدل توسعه غربی، در فرهنگ معتقد به ولنگاری غرب گونه، در امور اجتماعی معتقد به تک صدایی و یکجانبه گرایی و در مجموع تظاهر به انقلاب و آرمان های انقلاب میکردند ولی در واقع نماینده فکری لیبرالیسم غربی و مدافع ارزش های منسوخ و قرون وسطایی بودند که امروز غرب وحشی الگوی تام و تمام این نظام فکری است!
🔺وقتی به این افراد اعتراض میشود که این مسیر فسادآلود دوگانه نه به خیر و صلاح شماست و نه به خیر و صلاح جامعه، ادعا میکنند که ما دنبال اصلاح [اصلاح طلب] هستیم ولی [در خوش بینانه ترین حالت] متوجه نیستند که درست در مسیر عکس ادعای خود حرکت میکنند و منشأ فساد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه و مفسِد حقیقی اند!
✅ جالب اینجاست که این عده علی رغم اینکه شکست عملی نظام فکری غرب را می بینند باز سفیهانه از آن دم میزنند، خود را عاقل و تفکر انقلابی را سفیهانه و ارزش گرای بدون توجه به الزامات عاقلانه میدانند، در حالیکه گرفتاری های امروز در جامعه ما همه و همه نشأت گرفته از این نظام فکری است که سالهای سال با رخنه در مراکز قدرت و تصمیم گیر، به جامعه آسیب زده و فساد ایجاد کرده است [که در آینده ان شاءالله بیشتر در مورد آن خواهیم نوشت]!
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐 فانوس قرن :
📍eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
فانوس قرن
💠 سی شب سی آیه (۱) 🔹از امشب بنا داریم که هر شب یک آیه با موضوع سیاسی اجتماعی، ترجیحا از همان جزئی ک
💠 سی شب سی آیه (۲)
⏮ صُمٌ بُکم!
🌀صُمُّ بُكْمٌ عُمْىٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ(بقره/۱۸)
كر و لال و كورند، به اين سبب آنان [از گمراهى و ضلالت به سوى هدايت و حقيقت] بازنمیگردند!
🔸تقریبا دویست سال از میدان داری فرهنگ و نظام فکری غرب در دنیا میگذرد، رهاورد این نظام فکری در دویست سال گذشته چه بوده؟!
🔘 در مناسبات سیاسی منجر به گردن کشی و سلطه گری شده، در تقویت تجهیزات نظامی منجر به قتل عام و خونریزی و نسل کشی شده، در نظام خانواده منجر به فروپاشی نهاد خانواده و تغییر جایگاه ارزشمند زن از تربیت فرزند و خانواده داری به مانکن تبلیغاتی و نیروی کار ارزان برای سرمایه داران شده، در بعد اجتماعی، زندگی شهوانی و حیوانی جایگزین کرامت انسانی شده، از جهت اقتصادی، جامعه تبدیل به دو گروه فرودست و فرادست شده و نظام سرمایه داری حاکم شده و اکثر مردم را زیر سلطه خود قرار داده، و ...!
▪️این پیامدها، نتیجه طبیعی نظام فکری لیبرال دموکراسی است و غرب امروز، بعد از دو قرن تا حدی متوجه این مسیر غلط شده و در فکر چاره برای برون رفت از این بن بست می باشد!
🔹اینکه در نوشته قبل ادعا کردیم غرب زدگان داخلی سفیه واقعی هستند از این جهت است که با وجود پیامدهای آشکار نظام فکری غرب باز از این نظام فکری حمایت کرده و راه نجات کشور را تبعیت از این نظام فکری میدانند!
✅ امیرالمؤمنین علیه السلام میرفرمایند : عَينُ المُحِبّ عَمِيَةٌ عن مَعايِبِ المَحبوبِ و اُذُنُه صَمّاءُ عَن قُبْحِ مَساوِيهِ یعنی چشم عاشق از ديدن عيبهاى معشوق كور است و گوش او از شنيدن زشتي هايش كر است. حکایت غرب زده ها و تقی زاده های امروز جامعه ماست که چنان شیفته ظاهر تکنولوژی غرب شده اند که نمیتوانند نظام فکری فاسد غرب را تحلیل کنند که طبق ادبیات قرآنی "صمٌ بکم" هستند، و به همین دلیل به هیچ وجه حاضر نیستند از مسیر اشتباه خود برگردند بلکه تلاش میکنند جامعه را نیز با خود همراه کرده و در این گمراهی غرق کنند!
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐 فانوس قرن :
📍eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 بیانیه مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی در مورد بازگشایی مساجد و مشاهد مشرفه
🔹 بیش از دو ماه است که به سبب شیوع بیماری #کرونا مراکز معنوی اجتماعی مسلمانان در اکثر کشورهای اسلامی و در کشور عزیزمان ایران به توصیه مسئولان اجرایی و بهداشتی کشور، به روی مؤمنان و مشتاقان بسته شده است. مردم نیز از باب وظیفه قانونی و شرعی، محرومیت از عبادت در مساجد و زیارت مشاهد را تحمل کردند؛ ولی برای بازگشایی این اماکن مقدس لحظهشماری میکنند و با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان انتظار آنان بیشتر شده و مسئولان امر نیز در پی راه حلی برای این مشکل هستند.
🔹 از اینرو مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی حوزه علمیه، بر اساس وظیفه ذاتی خود پس از بررسی ملاکهای شرعی و فتاوای مراجع عظام تقلید، موضوع شناسی مسأله را طی جلساتی با کارشناسان فقهی، پزشکی، تبلیغی و صاحبنظران و همکاری دفتر مقام معظم رهبری، معاونت تبلیغ حوزه علمیه، دفتر مطالعات پژوهشها و ارتباطات حوزویِ مرکز رسیدگی به امور مساجد، دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه علمیه، ستاد ملی مبارزه با کرونا، دانشگاه علوم پزشکی و ستاد ترویج احکام دین، مسائل فقهی مرتبط را با عنایت به فتاوای مراجع معظم تقلید و مراعات احتیاط به شرح ذیل اعلام میدارد:
1⃣ مراعات دستور العملهای ابلاغی از مراجع ذیصلاح برای نحوه بازگشایی مساجد و اماکن مذهبی لازم و ضروری است.
2⃣ نماز خواندن با ماسک و دستکش اشکال ندارد و خللی به نماز وارد نمیکند.
3⃣ برای ورود به مسجد مستحب است انسان با وضو باشد؛ لذا با توجه به توصیههای بهداشتی، مؤمنین در منزل وضو بگیرند و مهر، تسبیح، سجاده و کتاب دعای مورد نیازشان را همراه داشته باشند.
4⃣ سجده بر سنگ اشکال ندارد. لذا چنانچه به جهت مراعات مسائل بهداشتی وسهولت در شستشوی آن، در برخی مساجد به جای تربت، سنگهای مخصوص در اختیار نمازگزاران قرار گیرد، میتوان بر آن نیز سجده کرد.
5⃣ برگزاری نماز جماعت در دو نوبت با فاصله زمانی، در دو صورت اشکال ندارد:
الف) امام جماعت متعدد باشند؛ یعنی امام نماز جماعت اول و دوم دو نفر باشند.
ب) مأمومینی که در نماز جماعت اول شرکت داشتهاند، با مأمومین نماز دوم متفاوت باشند؛ هرچند امام جماعت یک نفر باشد.
6⃣ اعاده نماز برای امام جماعت در صورتی که مأمومین نماز دوم غیر از نماز اول باشند مانعی ندارد و خواندن نماز قضا هم توسط امام جماعت اشکال ندارد ولی نماز قضاء امام جماعت باید قطعی باشد نه احتیاطی.
7⃣ مواد ضد عفونی کننده و الکلهایی که برای ضدعفونی مساجد بهکار میرود طبق نظر کارشناسان، از نوع الکل مُسکر نیست؛ لذا محکوم به طهارت است و در فرض شک هم حکم به طهارت می شود.
8⃣ علاوه بر استحباب مراعات حال أضعف مأمومین در نماز، نسبت به تعقیبات نماز هم با توجه به توصیه¬های بهداشتی، به أقلّ مقدار مستحب اکتفا شود.
9⃣ از آنجا که خواندن نماز مستحب در حال راه رفتن هم جایز و صحیح میباشد، ائمه جماعات مومنان را نسبت به اصل مسئله و کیفیت خواندن آن راهنمایی فرمایند تا توقف در مسجد کوتاهتر باشد و از ابتلای به بیماری کرونا یا انتشار آن جلوگیری شود.
0⃣1⃣ چنانکه افطاری دادن در مسجد از سوی مسئولان در حال حاضر ممنوع باشد و افرادی قصد افطاری دادن داشته باشند مسئله چند صورت دارد:
الف) اگر افطاری دادن در مسجد بر آنها به واسطه نذر و امثال آن واجب نشده باشد، میتوانند در مصارف خیر دیگر یا کمک به مستمندان هزینه کنند.
ب) اگر به واسطه نذر و امثال آن، افطاری دادن در مسجد واجب شده باشد، چنانچه مقیّد به ماه رمضان سال جاری نباشد، یا نذر هرساله نباشد، میتوانند در سالهای آینده اقدام کنند.
ج) اگر نذر مقید به ماه رمضان و درون مسجد و مقید به سال جاری بوده ولی ممکن نشود، عمل به نذر واجب نیست؛ لذا احتیاط آن است که در مصارف خیر دیگری که نزدیک به مورد نذر باشد هزینه کنند؛ مثلاً غذا را بین روزهداران بیرون از مسجد توزیع کنند. (بدون تجمع در یک محل)
1⃣1⃣ مراعات فاصله فیزیکی با افراد دیگر در این شرایط هنگام برپایی نماز جماعت، لازم و مورد تأکید است. بنابراین اساس، فاصله نمازگزار از محل سجده نسبت به فردی که در صف جلو ایستاده، تا یک متر اشکال ندارد. (که درنتیجه از محل ایستادن خود تا محل ایستادن فرد جلو، بیش از دو متر خواهد بود.) فاصله نمازگزار با کسانی که در طرفین وی ایستادهاند نیز تا یک متر اشکال ندارد. (به شکل تصویر پیوست)
〰〰〰〰〰
🗂 #تبلیغ_کرونایی_رمضان
#پروتکلهای_بهداشتی
#بازگشایی_مساجد
@Manahejj
فانوس قرن
💠 سی شب سی آیه (۲) ⏮ صُمٌ بُکم! 🌀صُمُّ بُكْمٌ عُمْىٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ(بقره/۱۸) كر و لال و ك
💠 سی شب سی آیه (۳)
⏮ "لااکراه فی الدین" یعنی چه؟!
🌀 لا إِكْراهَ فِي الدِّينِ قَدْ تَبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ... (بقره/256)
در قبول دين، اكراهى نيست، (زيرا) راه هدایت از راه گمراهی، روشن شده است.
🔸برخی برای اینکه بتوانند ظاهر دین را برای خود حفظ کنند و از طرفی مطابق میل و خواست خود دینداری کنند به یک سری از آیات قرآن استناد میکنند از جمله این آیه شریفه؛ در حالیکه به معنای آن دقت ندارند، این آیه در مقام بیان این نکته نیست که فرد دیندار میتواند مطابق میل خود دینداری کند، برخی حتی در سستی در حجاب و نماز و ضروریات دین به این آیه شریفه استناد میکنند و میگویند "لا اکراه فی الدین"!
▪️پیامدهای چنین دینداری این خواهد بود که :
1⃣ جامعه را به یک جامعه کاملا ولنگار و بی مبالات تبدیل خواهد کرد.
2⃣ دنیا و آخرت خود و دیگران را به تباهی خواهد کشاند!
3⃣ دین را بطور کلی تحریف و از بین خواهد برد!
4⃣ دینداری و اصل دین یک کار لغو و بیهوده ای خواهد شد!
🔰 آنچه که قابل اکراه و اجبار نیست اصل پذیرش دین است، بله کسی را نمیتوان از روی اکراه وادار به پذیرش دین کرد چراکه دین مجموعه ای از اعتقادات و از جنس رشد و پذیرش قلبی است و باید با اختیار دریافت شود اما اگر کسی دینی را یا مسیری را پذیرفت و در جامعه اینچنینی زندگی میکرد به حکم عقل باید خود و زندگی خود را بصورت حداکثری با این مسیر تطبیق دهد و سعی کند همه مسائل مرتبط با این دین را عملی کند خصوصا مسائل اجتماعی که فقط مرتبط با حیطه شخصی نیست بلکه اثرات آن در اجتماع نیز ظاهر می شود.
🔹هم ادامه این آیه شریفه این نکته را تأیید میکند که میفرماید راه درست از راه نادرست [برای کسی که میخواهد یکی از این دو را انتخاب کند] روشن است، و هم تمامی شأن نزول هایی که ذیل این آیه شریفه نقل شده، در مورد اکراه در اصل پذیرش دین بوده است نه پذیرش بخشی از دین برای کسی که اصل دین را انتخاب کرده است، وانگهی نباید برای فهم دین و قواعد دین به یک آیه استناد کرد، آیات و روایات مرتبط با قوانینی چون تعزيرات، حدود، ديات و قصاص و واجباتى همچون نهى از منكر و جهاد، را نیز باید در کنار چنین آیه ای قرار داد، که دین را یک دین کاملا عاقلانه معرفی میکند.
✅ همچنانکه عاقلانه نیست کسی را مجبور به پذیرش دین کرد، عاقلانه نیست که اجازه داد هرکسی به هرنحوی ولو با زیرپا گذاشتن اصول کلی و ضروی دین، دینداری کند و جامعه را به یک جامعه کاملا بی نظم و ولنگار تبدیل کند و هیچ بازدارنده ای برای جلوگیری از هرج و مرج وجود نداشته باشد!
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐 فانوس قرن :
📍eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نبض سلامت مردم دنیا در دستان ارتش جانی و خونریز پنتاگون!!
🌐 فانوس قرن :
📍eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
فانوس قرن
💠 سی شب سی آیه (۳) ⏮ "لااکراه فی الدین" یعنی چه؟! 🌀 لا إِكْراهَ فِي الدِّينِ قَدْ تَبَيَّنَ الرُّش
💠 سی شب سی آیه (۴)
⏮ لباس تمدن بر تن غرب ناکارآمد!
🌀 لا يَغُرَّنَّكَ تَقَلُّبُ الَّذينَ كَفَرُوا فِي الْبِلادِ (آل عمران/196)
مبادا رفت و آمد كافران در شهرها [با وسايل و ابزار فراوان و شوكت ظاهرى] تو را بفريبد.
🔰 مهمترین دلیلی که مستمسک روشنفکران داخلی در پذیرش نظام فکری غرب است، تکنولوژی و جذابیت های ظاهری غرب است، هرچند که غرب در تکنولوژی پیشرفت کرده اما آیا این موجب می شود تا در همه زمینه ها و حتی سبک زندگی هم از او تقلید کنیم و تابع او باشیم؟!
🔸نظام فکری غرب، زن را تبدیل به برده ای کرده که دل میبرد و پول جذب میکند تا کارتل های بزرگ اقتصادی سرپا بمانند، برده ای که باید برای سرگرمی جوان مطالبه گر شهوت تولید کند تا سیاستمداران به اهداف شوم خود برسند، مردم یا باید با فقر و نهایتا مرگ دست و پنجه نرم کنند یا تا آخر عمر کارگر و فرودست بمانند تا لقمه نانی برای زنده ماندن داشته باشند، در این نظام فکری رسانه مأمور فروپاشی خانواده، روابط صحیح اجتماعی، کرامت انسانی و در یک کلمه نابودی انسانیت است، در این نظام فکری، افکار عمومی اجبارا باید جوری فکر کنند که اقلیت سرمایه دار و سیاستمدار می پسندند بعنوان مثال اگر آمریکا به چندهزارکیلومتر آنطرف تر لشکرکشی کند و قتل عام راه بیندازد منادی آزادی است ولی اگر یک ملتی برای استقلال و عزت خود بجنگد تروریست است!
🔺وانگهی همین غرب از اواسط دوران قاجار با تمام توان به فعالیت علیه ایران و استقلال ایران پرداخت و مدام فشار وارد کرد و تا زمان انقلاب اسلامی نیز ادامه داشت و حتی بعد از انقلاب نیز به این سیاست ادامه داده و معارضه خود علیه ملت ایران را در عرصه نظامی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی با شدت و حدت ادامه دادند! بماند که تکنولوژی امروز غرب نیز مدیون علم شرق است که با دانش و فلسفه مسلمین -البته با حذف معنویت- به جذابیت و تکنولوژی ظاهری امروز رسیده است!
✅ مردم بافرهنگ و متمدن ایران باید قضاوت کنند که آیا رفتن ذیل چنین نظام فکری غربی که با علم و دانش ما منهای معنویت و انسانیت به یک جذابیت ظاهری رسیده که در درون وحشی و خونریز و بی رحم است، سفیهانه و بی عقلی محض نیست؟! علاوه بر اینکه سفیهانه است، خلاف توصیه خدای متعال در قرآن است که در آیه فوق می فرماید شوکت و جذابیت ظاهری کفار شما را نفریبد، آنها عاقبتی ندارند، وعده ای که امروز محقق شده و ناکارآمد بودن و وحشی بودن او روز به روز عیان تر می شود و در واقع غرب با لباس تمدن بر ناکارآمدی خود سرپوش گذاشته است!
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐 فانوس قرن :
📍eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بالاخره یکی از خود اصلاح طلبان اعتراف کرد که از چهل سال گذشته 32 سال مملکت دستشون بوده!
🔸اشکالی اگر هست از مسئولین اجرائی است که با انتخاب مردم روی کار آمدند و غالبا روحیه انقلابی و جهادی نداشتند!
✅ پس مشکل از انقلاب نیست از انتخاب است!
▪️البته آقای محسن هاشمی ادعا میکند که اوضاع خوب است!!
🌐 فانوس قرن :
📍eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
فانوس قرن
💠 سی شب سی آیه (۴) ⏮ لباس تمدن بر تن غرب ناکارآمد! 🌀 لا يَغُرَّنَّكَ تَقَلُّبُ الَّذينَ كَفَرُوا ف
💠 سی شب سی آیه (۵)
🌀 بازتاب رسانه ای انفاق، ریاء نیست؟!
⏮ وَ الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ رِئَاءَ النَّاسِ وَ لَا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ لَا بِالْيَوْمِ الاَخِرِ...(نساء/۳۸)
و آنان كه اموالشان را از روى ريا و خودنمايى به مردم انفاق میكنند، و به خدا و روز قيامت ايمان ندارند... .
🔸سؤال مطرح این روزها این است که بازتاب گسترده رسانه ای انفاق و کمک های مردمی و فعالیت های جهادیِ این روزها ریاء نیست؟!
🔹در پاسخ به این سؤال بیان چند نکته ضروری است:
✍ اولا اینکه ریاء یک نیت درونی است و به راحتی قابل تشخیص و قضاوت نیست!
✍ ثانیا ریاء معمولا با یک تبختر و تکبر همراه است چنانکه این آیه شریفه در وصف افراد متکبر بیان شده بنابراین هر فعالیت علنی محکوم به ریاء نیست!
✍ ثالثا باید بین ریاء و ترویج معروف تفاوت قائل شد، خدای متعال هم در وصف مؤمنین میفرماید در پنهان و آشکار انفاق میکنند (بقره، ۲۷۴) و هم حتی مؤمنین را امر به انفاق آشکار میکند.(ابراهیم، ۳۱) چراکه نتیجه انفاقِ علنی، موجب ترویج انفاق و تشویق مردم به انفاق و عمومی شدن آن می شود!
✍ رابعا امروز رسانه در دنیا نقش اول را به خود اختصاص داده و در واقع بخش معظمی از حکمرانی در دست رسانه است که با وارونه نمایی و جهت دهی افکار عمومی به سمتی که نظام های سلطه گر قصد دارند، بر علیه ملت ها و حکومت ها فعالیت میکنند، به عبارت دقیق تر مهم نیست که در واقعیت چه اتفاقی می افتد، مهم این است که روایت رسانه ای یک اتفاق چگونه رقم میخورد، و اگر اتفاقات بصورت واضح و کامل بازتاب رسانه ای داده نشود و روایت صحیح رسانه ای نداشته باشد، روایت های مخدوش، دروغین و وارونه به افکار عمومی منتقل می شود!
✅ در شرایطی که ملت ایران مورد هجمه شدید رسانه های بیگانه قرار دارد و سالهای سال ملت ایران یک ملت تروریست، غیرهمدل و خشن به دنیا معرفی شده ضرورت دارد که این انفاق ها و همدلی ها و ابراز انسانیت ها بازتاب گسترده صحیح داشته باشد تا چهره واقعی ملت عزیز ایران به دنیا معرفی شود، البته مراعات کرامت نیازمندان و دوری از خودنمایی ضروری و بدیهی است!
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐 فانوس قرن :
📍eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
⭕️ زمانیکه #کرونا وارد ایران شد همه رسانه های دنیا اعم از انگلیسی و صهیونیستی و آمریکایی و سعودی بسیج شدند تا ایران را بحران زده و ناکارآمد معرفی کنند اما امروز که ایران در رتبه دوم دنیا در درمان بیماران کرونایی قرار گرفته همه این رسانه ها لال شده اند!
🔹تا کور شود هرآنکه نتواند دید!
🌐 فانوس قرن :
📍eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89