استاد محمدحسین فرجنژاد
🖇دکتر محسن محمدی: یکی از ویژگیهای ممتاز ایشان در موضوعات علمی این بود که به مباحث علمیِ مستند توجه ویژه داشتند، از حرفهای بیدلیل و بیسند و بیپایه خودداری میکرد.
📎صحبتهای ایشان همگی اعتبار علمی داشتند و اگر نکتهای را مطرح میکرد، ما مطمئن بودیم که این نکته قابلاعتماد و قابلاعتنا است، کتابها، آثار و مقالاتی که ایشان نوشتند همه کارهای مستندی هستند و شعاری نیستند و این ویژگی در بین یهودپژوهان بسیار کم است.
🖇استاد حوزه و دانشگاه: ویژگی دیگری که بنده کمتر در بین افراد دیده بودم که شاید حاصل اخلاص و پشتکار علمی ایشان بود، اهتمام جدی و ویژهای بود که ایشان نسبت به موضوع شاگردپروری داشتند.
📎ایشان در اینکه افرادی را تربیت کند خالصانه و متواضعانه عمل میکردند و هیچ کوتاهی نمیکردند و علمی را که داشتند را طبقهبندی نمیکردند، خیلی با سخاوت در اختیار همه قرار میدادند.
#خردورزی
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 instagram.com/dr.farajnezhad
🌟الگویی برای جوانان مؤمن انقلابی
دکتر حسن عباسی:
✨آشنایی بیست ساله من با ایشان از یزد در اردو های دانش آموزی و دانشگاهی شروع شد که ابتدای سال 1380 بود. من جوش و خروش ایشان را آنجا میدیدم و بعد هم در قم و تهران مکرر در محضرشان بودیم.
⚡️از مرحوم فرج نژاد برای جوانان مؤمن انقلابی که چه در حوزه علمیه و چه در دانشگاه ها در عرصه جهاد کبیر هستند، باید الگویی تبیین و ترسیم کنیم که قابل تکثیر کردن باشد.
📻سخنرانی دکتر حسن عباسی در مراسم بزرگداشت استاد فرج نژاد
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 instagram.com/dr.farajnezhad
مصاحبه با آقای وکیل پور.mp3
2.81M
📻 #پادکست| سخنان حجتالاسلام والمسلمین وکیل پور، رئیس مؤسسه امیربیان در مورد مرحوم استاد فرج نژاد
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 instagram.com/dr.farajnezhad
‼️ #فوری| منتظر باشید
🖇همزمان با انتشار دهمین شماره از نشریه خردورزی آخرین یادداشت استاد فرج نژاد که در این شماره از نشریه کار شده، منتشر میشود.
پ.ن: این یادداشت در روز آخر از عمر مبارک ایشان برای نشریه خردورزی به تحریر درآمد.
💠صفحه نشریه خردورزی:
https://instagram.com/kheradvarzi_ir?utm_medium=copy_link
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 instagram.com/dr.farajnezhad
استاد محمدحسین فرجنژاد
‼️ #فوری| منتظر باشید 🖇همزمان با انتشار دهمین شماره از نشریه خردورزی آخرین یادداشت استاد فرج نژاد
🔻مرحوم استاد فرجنژاد در آخرین یادداشت خود نوشتند: به فکرم فرو برد. انتقادی بود و صریح؛ بویی از آزادگی در انتهای بنبست تمدنی غرب را میداد؛ دریچهای به نور گشوده بود انگار. کمکم باید امیدوار بود که انگاره «کاپیتالیسم نجاتبخش» و «لیبرالیسم رفاهمند» دارد سست میشود. فیلم «تجارت جهانی» از سینمای آمریکا را برای بار چندم دیدم.
در یک کلام، میگفت: پولشویی و قاچاق، فروش پنهانی و میلیاردها دلاری اسلحه، راهانداختن درگیری و جنگ بیشتر در جهان، آوارگی و کشتار میلیونها نفر؛ فقط برای کنترل بدهی ملتهای جهان سوم، در مسیر کنترل بیشتر آنها. بانک و بورس و والاستریت هم، ابزارهای طریق سلطهاند و لاغیر.
🔻پژوهشگر اقتصاد و رسانه: در سکانسی از فیلم «تجارت جهانی» رئیس یکی از بانکهای واسط بین مافیای اروپایی ـ آمریکایی فروش اسلحه، چنین اعتراف میکند: «قلب سرمایهداری غربی، بانک است و بورس؛ و شبکه بانکداری یعنی سوار شدن بر بدهیهای مردم.
🔻بدهی مردم، زمانی بیشتر میشود که در درگیریهای محلی مبتلی شوند و در جنگهای محلی، اسلحههای کوچک، کاربردِ همگانی دارد و تجارت اسلحههای کوچک، سود سرشاری دارد. ما هم بهعنوان بانک، واسط بین اسلحهسازان غربی و خریداران قاچاق اسلحههای کوچک از کشورهای جهان سوم هستیم.
https://www.instagram.com/p/CVaN8jAslya/?utm_medium=copy_link
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 instagram.com/dr.farajnezhad