🔖 پدرخوانده هوش مصنوعی پس از ترک گوگل گفت: از خلق این تکنولوژی پشیمان است
🔺 جفری هینتون، دانشمندی که به همراه دو تن از دانش آموزان خود سیستمهای #هوش_مصنوعی امروزی را خلق کردهاست، میگوید شغلش در گوگل را کناره گذاشته است تا بتواند آزادانه درمورد #خطرات هوش مصنوعی صحبت کند و بخشی از وجودش در حال حاضر از ماحصل یک عمر کارش پشیمان است.
🔺 او نگران است که نسخههای بعدی این تکنولوژی حتی به تهدیدی برای بشریت تبدیل شوند زیرا این تکنولوژی معمولا رفتار غیرمنتظرهای را از دادههای آموزشی خود یاد میگیرد.
📝 @FarajNezhad110
استاد محمدحسین فرجنژاد
📋 #بخوانید| لزوم نگاه دقیق در تحلیل فیلم
◽️وقتی ما یک #پدیده_فرهنگی را میبینم، باید آن را فهم کنیم و خط و ربطهای آن را بررسی کنیم. ببینیم که ریشههای پدیده چیست و علتها و پیامدهای آن را استخراج کنیم و از همه مهمتر نظریهای است که پشت پدیدهها پنهان است.
◽️برای مثال وقتی ما میخواهیم #فیلم_آواتار را نقد و تحلیل کنیم باید بدانیم که اتفاقاتی که در این فیلم رخ میدهد، موجوداتی عجیب و جهان خارج از جهان انسان و جنگی که بین این دو شکل میگیرد، از چه نظریههایی استخراج شده و علت ساخت این فیلم چه بوده است.
👤دکتر مهدیان
🖇دوره مبانی نقد و تحلیل فیلم
#نقد_فیلم
#نشانه_شناسی
📝 @FarajNezhad110
📸 #گزارش_تصویری| چهارمین روز از دوره مبانی و روشهای نقد و تحلیل فیلم با حضور دکتر مهدیان ''ویژه بانوان'' در حال برگزاری است.
📝 @FarajNezhad110
🤖رقابت رباتها و انسانها در مشاغل
🔹در آینده رباتها جایگزین مشاغل اداری، دولتی و خدماتی میشوند و به جای آن شغلها، مشاغل جدیدی پیدا خواهد شد که انسانها را وارد عرصههای جدیدی از مشاغل میکند.
🔹پیشبینی کردهاند در سال 2025، 52 درصد از مشاغل در سطح جهان را رباتها اشغال خواهند کرد و تنها 48 درصد مشاغل دنیا به انسانها اختصاص خواهد داشت.
👤دکتر بهروز مینایی
🖇کلاس هوش مصنوعی در عصر رسانه، دوره رسانه و جنگ شناختی
📝 @FarajNezhad110
📌معیارهای طبقهبندی کارکردی فیلمها
🔖گریزخواهی
🔖اقناع و تبلیغ
🔖ایجاد نگرشهای جدید
🔖جامعه پذیری
🔖نشان دادن واقعیت
#نقد_فیلم
📝 @FarajNezhad110
استاد محمدحسین فرجنژاد
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#ببینید| قطع شبکههای اجتماعی و پیامرسانها فقط در ایران اتفاق میافتد؟
📝 @FarajNezhad110
📋 #بخوانید| شیوه تحلیل همنشینی و جانشینی
◽️به عنوان یک #منتقد_فیلم در وهله اول باید به #نشانهها و معنای آنان توجه کنیم. سپس نشانههای یک فیلم را در امتداد یکدیگر و مرتبط با هم تحلیل کنیم.
◽️نشانههایی که از اول تا آخر فیلم وجود دارند، قطعاً با یکدیگر مرتبط هستند یا در یک زنجیره #همنشینی و یا #جانشینی چیده شدهاند. #همنشینی یعنی نشانهها، پلانها، سکانسها، نمادها و همۀ بخشهای فیلم به ترتیبی که کارگردان میخواهد نمایش داده میشود تا به آن هدف اصلی برسند.
◽️منتقد باید بداند که علت این ترتیب و جایگذاریهای فیلم چیست. جانشینی به معنای بازبینی دوباره بر #نمادها و بررسی جایگزینها و علت انتخاب نمادهایی است که برای نمایش انتخاب شده است.
👤دکتر مهدیان
🖇دوره مبانی نقد و تحلیل فیلم
#نقد_فیلم
#نشانه_شناسی
📝 @FarajNezhad110