📌 همکاری ایران با گروه کاری اقدام مالی ( FATF ) چه مخاطراتی برای منافع ملی به همراه خواهد داشت؟
🔸 هدفمند نمودن تحریمها و هوشمند ساختن تحریمها علیه ایران، اقدامی بود که آمریکاییها در پسا برجام آن را به انتظار نشسته بودند. برای این منظور لازم بود تا کاخ سفید اِشراف اطلاعاتی خود نسبت به اثربخشی تحریمها را ارتقاء داده و از اقتصاد ایران برآورد دقیقی داشته باشند. از این رو همکاری با کار گروه اقدام مالی موسوم به FATF اولا) دقت و هوشمندی آمریکا در اعمال تحریمها علیه ایران را افزایش میدهد. ثانیا) تحریمها علیه افراد و نهادهای ایرانی، شامل ۱۷۸ فرد و نهاد، را به صورت خودکار درونی سازی میکند. به عبارت دیگر ۱۷۸ فرد و نهاد ایرانی که توسط آمریکاییها تحریم شدهاند، باید توسط بانکهای ایرانی در داخل کشور نیز تحریم شوند. ثالثا) پرونده سازی علیه ایران برای بازگشت پذیری تحریمها را آسان، سریع و حقوقی مینماید. رابعا) FATF با #خود_تحریمی و درونی سازی تحریمهای آمریکا و اروپا در نهایت ایران را ملزم به پذیرش برجام منطقهای و برجام موشکی مینماید.
#خسارت_محض
💠 #کانال_فردا
📌 بیایید باهم یک دروغ بگویم؟
🔸 چرا جامعه خبر #دروغ و یا #شایعه را زودتر باور میکند؟
🔹چرا در جامعه ، بعد از شنیدن و یا حتی دیدن اخبار نادرست، بلافاصله علاقه به انتشار آن دارند؟
✍ در این متن ما قصد نداریم به شما چگونه دروغ گفتن را آموزش دهیم!
بلکه هدف این است، چگونه و از چه طریقی میتوان #خبر_دروغ را شناسایی کرد؟
رایج ترین روش رسانه ها، برای اثبات اخبار دروغ این است:
دروغ بزرگ را با جزییات ریز و مو به مو ارائه میکنند تا مخاطب بفکر فرو برود!
مثلا اگر به شما بگویند دیشب در یکی از مقرهای سپاه کودتای داخلی رخ داده، شما از این خبر براحتی عبور میکنید.
اما اگر نویسنده این خبر حرفه ای باشد، این دروغ را بصورت یک داستان با جزییات ساختگی تعریف میکند تا مخاطب بلافاصله از خبر نگذرد.
به این مثال دقت کنید:
تیتر خبر: اعتراضات به درون سپاه رسید!
درگیری داخلی در بین نیروهای صابرین سپاه با فرماندهان بازنشسته در پادگان شهید زین الدین غرب کشور پس از سخنرانی سردار نجابت با کشته شدن دو پاسدار بازنشسته به پایان رسید.
این گروه از پاسداران، در اعتراض به مزایای خود به نزاع سیاسی رسیده و دست به افشاگری علیه مقامات کشور زدند.
تفاوت خبر دوم با اولی در این است که خبر دومی به دلیل وجود عناصر باورپذیر برای مخاطب، باعث تامل خواننده میشود.
به این دلیل که جزییات، مکان، نام سخنران، تعدادکشته ها و علت درگیری را با اطمینان و دقیق مطرح میکند.
👈 در #فضای_مجازی ،ما با بحران خبر نشناسی مواجه هستیم.
💠 #کانال_فردا
✍ عشق به شهدا ، عشق به ولایت ، عشق به وطن اینها چیزهاییه که موجوادت حقیری به اسم برانداز و تخموترکههای اسرائیل ندارند.
وقتی #مهدی_طارمی یک #سلبریتی تراز وطنه معلومه سگهای ضد انقلاب شروع به پارس کردن میکنن...
اون شعار آزادی بیان هم برای ویترینه
کینه از"طارمی" فقط بابت بازنشر پیشبینی قطعی #رهبر_انقلاب درمورد نابودی اسرائیل نیست، طارمی خلاف سبک زندگی سلبریتیها حرکت میکنه
حضور پررنگی درهیئات مذهبی داره،در انتخابات به گزینه اونا رای نمیده ،به اسرائیل میتازه و مهمتر از همه نابودگر چرخه دیکته شده درمورد سلبریتیهاست...
دمت گرم داش مهدی بد سوزوندیشون
#ما_همه_قهرمانیم
#NoBanTaremi
#BanTaremi
💠 #کانال_فردا
✍ فریب بزرگ این است که افزایش قیمت سکه، دلار، خودرو، مسکن و ... به خاطر خروج امریکا از #برجام تفسیر شود، پس چرا ارز در سوریه در این سالها روند افزایش نداشته در حالی که هم سخت ترین تحریم ها را دارد و نیز گرفتار یک جنگ تمام عیار است
هرکس اندکی با اقتصاد آشنا باشد می داند هیولای #نقدینگی که در دولت روحانی از ۴۸۰ هزار میلیارد تومان به رقم بی سابقه بیش از ۱۴۰۰ هزار میلیارد تومان رسید، علت اصلی این نابسامانی هاست.
واقعیت این است که اگر تدبیر به معنای واقعی کلمه وجود داشت، امروز این انفجار قیمت ها رخ نداده بود، چه با برجام و چه بی برجام اما دولتی که از ابتدا هیچ راهبرد درستی برای اصلاح اقتصاد کشور نداشت و همه تخم مرغ هایش را هم در سبد سیاست خارجی گره خورده به امریکا چید، امروز کشور را به این روز انداخته است...
💠 #کانال_فردا
📌 از تویوپت تا لکسوس...
✍ سال ۱۹۳۹ میلادی، ژاپن دو شرکت خودروساز آمریکایی جنرال موتورز و فورد را از خاک خود بیرون کرد تا صنعت خودروی ملی ایجاد کند.
ژاپنیها می دانستند که هیچ کشوری از نظر صنعتی به هیچ جایی نمیرسد مگر اینکه یک صنعت خودروی پیشرفته داشته باشد. و میدانستند که تا خودروساز خارجی در کشورشان حضور دارد، خبری از صنعت خودروی ملی نخواهد بود.
پس از شانزده سال حمایت تمام قد دولتی و صرف هزینههای سنگین، شرکت تویودا (تویوتای فعلی) سال ۱۹۵۵ خودروی تویوپت را تولید کرد. این خودرو اما تبدیل به نماد سرخوردگی صنعتی مردم ژاپن شد. به آمریکا صادر شد اما آمریکایی ها آن را عودت دادند.
بیست پنج سال گذشت و صنعت خودروی ژاپن به جایی نرسید. کار به جایی رسید که منتقدان صنعت خودروی ملی، خواهان بازگشت خودروسازان خارجی شدند. اما این گفتمان نتوانست غالب شود و گفتمان تولید ملی همچنان به مسیر طاقت فرسای خود ادامه داد.
اگر امروز می بینیم که شرکت تویوتا برند برتری در خودروسازی جهان شده، باید بدانیم این موفقیت نه از طریق مشارکت با فورد و جنرال موتورز به دست آمده و نه یک شبه حاصل شده است. تویوتا مسیری طولانی برای رسیدن به این نقطه پیموده است.
خودروسازی در کشور ما به همان مرضی دچار است که زمانی خودروسازی ژاپن گرفتار بود. آنها فورد زده بودند، ما پژو زدهایم! آنها از شر بیگانه خلاص شدند و ۶۰ سال بعد لکسوس را به بازار عرضه کردند. ما اگر شر بیگانگان را کم کنیم، یقین بدانیم در مدتی بسیار کوتاهتر این مسیر را خواهیم پیمود. جایی که ما امروز قرار داریم، به قله بسیار نزدیک تر از جایی است که ژاپن در آن روزها قرار داشت.
پیشرفت، صبر و تلاش و هزینه و مجاهدت میخواهد. با مصرف کردن خودروی خارجی از محل صادرات نفت یا با مونتاژ پژو و رنو ما هرگز طعم شیرین پیشرفت در صنعت خودرو را نخواهیم چشید. لیبرالهای ایرانی که مخالف #تولید_داخلی اند، از پیشرفت فقط خوشگذرانی با پول نفت و تولید بیگانه را میفهمند.
الحمدلله که پژو از ایران میرود. اما کاش صبر و ارادهای که در مسئولان و مردم ژاپن بود، برای پیمودن مسیر پیشرفت در مردم و مسئولان ما هم به وجود بیاید. آیا روزی میرسد که امثال مهندس آرین به مدیریت یکی از خودروسازی ها منصوب شوند و ظرفیتهای مالی، دانش بنیان و دانشگاهی کشور موظف شوند در خدمت این صنعت راهبردی قرار گیرند تا خودروی پیشرفته ایرانی تولید شود؟
💠 #کانال_فردا
#زنگنه چند ماه قبل: با #برجام تحریم نفت دیگر به تاریخ پیوسته است. 😐
زنگنه چند دقیقه قبل: خریداران نفت ایران تابع آمریکا هستند و بعید است از ما نفت بخرند!
ما که بلد نیستم... شما واژه ای سراغ دارید تا این رفتار را توصیف کند؟
خیانت؟ نفاق؟ نفوذ؟ بی عقلی؟ ...
💠 #کانال_فردا
💢 فشارهای سهگانه کلید خورد
✍ پروژه همافزایی فشارهای سهگانه از امروز با فراخوانهای گسترده در شبکههای اجتماعی کلید خورد و تلاش شد تا اعتصاب و تجمعات اعتراضی در تهران و چند استان دیگر شکل بگیرد.
سناریوی هم افزایی فشارهای سهگانهی آمریکا (اقتصادی، روانی و عملی) برای تغییر محاسبات ایران و تحمیل برجامهای جدید را میشود چنین روایت کرد. «مرحله اول» خروج آمریکا از #برجام برای بیتعادل سازی اقتصاد ایران و تحریک فضای کسب و کار جهت انتقال فشارهای روانی به مردم «مرحله دوم» ظهور و بروز نارضایتی و اعتراضات اجتماعی ناشی از بیتعادلی اقتصادی و فشارهای روانی در محیط داخلی ایران «مرحله سوم» میدان داری عناصر ضدانقلاب برای تبدیل نارضایتی و اعتراضات اجتماعی به آشوب و فشارهای عملی «مرحله چهارم» بازگرداندن تحریمها و اعمال تحریمهای جدید علیه ایران در نقطه جوش بیتعادلی اقتصادی و فشارهای روانی و عملی در اواخر تیر تا اواسط مرداد ماه «مرحله پنجم» ایجاد دوگانگی در حاکمیت و گسست ملی در ایران بر سر مذاکره و توافق مجدد و وانهادن مزیتهای موشکی و منطقهای به آمریکا
با این شرایط بیعملی نسبت مشکلات مردم در دولت و مجلس به همراه توچالگردی و رفتن به تعطیلات تابستانی، عملا پُرکردن جدول آمریکاییها است. به نظر میرسد غربگرایان تغییر محاسبات برای مذاکره و توافق مجدد با آمریکا را به انتظار نشستهاند. در این ارتباط تلاش برای بررسی FATF طی دو ماه آینده در مجلس این انگاره را تقویت میکند.
💠 #کانال_فردا
📌 عبور آمریکا از غربگرایان در ایران
✍ خروج آمریکا از برجام، طرح آمریکایی-اروپایی برای مهار و نرمال سازی ایران را منقضی نمود و پلان آمریکایی-اسرائیلی برای تغییر ساختار ایران را عملیاتی کرده است.
🔸 در پلان آمریکایی-اروپایی، جریان نفوذ و غربگرایان داخلی بازیگر اصلی برای نرمال سازی رفتار ایران از طریق برجامهای هفتگانه بودند. اما در پلان آمریکایی-اسرائیلی جریان ضدانقلاب بویژه منافقین و سلطنت طلبان بازیگر اصلی برای تغییر ساختار ایران به حساب میآیند. طرح آمریکایی-اسرائیلی برای براندازی در ایران، شامل فرایند ۱۰ مرحلهای است که طی آن میبایست فشارهای سهگانهی «اقتصادی، روانی و عملی» همافزاء شده و از یک سو فلج اقتصادی در ایران را زمینه سازی نماید و از سوی دیگر رویگردانی اجتماعی در ایران را رقم بزند. این روند در ادامه باید توسط ضدانقلاب به فاز امنیتی تبدیل گردد.
🔹 در چنین شرایطی، شبکه همکار داخلی غرب در اقدامی بیهوده تلاش میکنند؛ واگذاری امتیازات راهبردی به اروپا را زمینهسازی نمایند تا شاید کاخ سفید به پلان آمریکایی-اروپایی بازگردد. غربگرایان در ایران دچار سرگیجه شدهاند و علیرغم خوشخدمتی به آمریکا، بار دیگر مورد بیمهری و بیاعتنایی واشنگتن قرار گرفتند.
💠 #کانال_فردا
💢 چرا اصلاحطلبان از همه طلبکارند
✍ اصلاحطلبان با حمایت از روحانی در انتخابات ۹۲ و ۹۶ تحقق وعدههای او را تضمین کردند و طی این پنج سال نیز صاحب مناصب کلیدی در دولت #روحانی بودهاند.
🔻 برنامه #اصلاح_طلبان برای کارآمدی دولت
🔸 برای رونق اقتصادی حصر را باید رفع کرد
🔹 ورود زنان به ورزشگاهها را باید آزاد کرد
🔸 منطقه را باید به تروریستها واگذار کرد
🔹 برای حل مشکلات، باید کنسرت اجرا کرد
🔸 باید موشکها را مثل هستهای از بین برد
🔹 بجای پاسخگویی، باید از همه طلبکار شد
🔸 بدون اخذ ضمانت از اروپا باید در برجام ماند
🔹 مشکلات را باید به دولت قبلی و موازی ربط داد
🔺 اصلاح طلبان، حامیان و بانیان اصلی دولت روحانی و مسئول وضع موجود هستند و در حالیکه هیچ برنامهای برای کارآمدسازی دولت ندارند، بجای پاسخگویی به مردم، سعی دارند در جایگاه طلبکار و شاکی قرار بگیرند. اصلاحطلبان برای فرار از زیر آوار خود ساخته، راهبرد از همه طلبکار شدن را برگزیدهاند و بر همین منوال از روحانی نیز طلبکار شدهاند.
💠 #کانال_فردا
📌 تنگه هرمز
۱. تنگه هرمز چه ویژگی هایی دارد؟
۲. آیا ایران ابزار لازم برای بستن تنگه ی هرمز را دارد؟
۳. ایران چقدرمی تواند #تنگه_هرمز را بسته نگاه دارد؟
۴. آیا آمریکا توان بازگشایی تنگه هرمز را دارد؟
۵. آیا ترامپ که میخواهد از سوریه خارج شود در۲ سال پایانی دولتش جنگ تمام عیاری باایران را آغازخواهدکرد؟
اینها سوالتیه که این روزها به شدت ذهن مردم رو درگیر خودش کرده بیاین یک بررسی کلی انجام بدیم.
🔸 مسیر قابل عبور برای کشتیها و نفتکشها در باریکترین قسمت تنگه حدود ۹ کیلومتره که روزانه حدود ۱۷ تا ۱۸ میلیون بشکه نفت از این ناحیه عبور میکنه.
🔹 همینجا عرض کنم اون لوله کشی بود که از طریق عربستان برای دور زدن تنگه درست شده بود کلا ظرفیت عبور ۳ میلیون بشکه نفت رو داره که اونم با موشک قابل دسترسیه.
🔸 حالا بماند که حدود ۱۸ درصد از گاز مایع جهان هم از این تنگه عبور میکنه و هیچ مسیر جایگزینی تاکید میکنم هیچ مسیر جایگزینی برای انتقال اون نیست.
ما حدود ۳۰ سال پیش با امکانات کمی که اونزمان داشتیم تونستیم نفتکش بریجتون رو بزنیم اونهم با دستور مستقیم سید علی خامنهای و فرماندهی میدانی شهید نادر مهدوی
🔹 حالا ابزاری که ما در دست داریم اول مین گذاری گسترده تنگه با استفاده از هزاران مین دریایی هست که هر کدومشون برای از کار انداختن یک نفتکش کفایت میکنه. البته مین روبی در شرایط غیر جنگی بیش از یکماه طول میکشه.
🔸 بعد از اون میشه به قایقهای پرنده سپاه اشاره کرد که توانایی حمل موشک و راکتهای سبک رو دارند که البته به صورت انبوه دست بچههای سپاه هست.
🔹 گزینه بعدی قایقهای تندرو سپاه هستند که قادر به حمل موشک با برد ۳۰ کیلومتر هستند و براساس پلن زنبور سرخ که مورد توجه بسیاری از کارشناسای نظامی دنیا هم هست توانایی درگیری با ناوهای بزرگ رو هم دارند.
🔸 فرض کنیم موارد بالا هیچی ، ایران فقط با شلیک موشکهای کروز از خط ساحلی خودش میتونه تنگه رو به جهنمی از آتش تبدیل کنه مثل نور،قادر،قارعه،تندر،خلیج فارس و...
موشک فرا صوت حوت رو یادم رفت با سرعت ۱۰۰ متر بر ثانیه که اگر به سمت هدفی در ۱۰ کیلومتری خودش شلیک بشه ناو فقط ۱۰۰ ثانیه از لحظه شلیک فرصت ری اکشن داره.
🔹 خب بگذریم به نظرتون ما میتونیم مثلا از آذربایجان یا هرنقطه دیگه ایران تنگه رو ببندیم؟ بله با موشک نقطه زنی مثل #خلیج_فارس یا #سجیل از هر نقطه از ایران توان منهدم کردن هر جنبندهای در تنگه رو داریم.
فرض کنیم ایران اعلام کرد از ساعت ۱۲ امشب هیچ کشتی حق عبور نداره کدوم شرکتی جرات میکنه محصول و خدمه خودش رو در خطر قرار بده اونم زیر آتش سنگین ایران؟ پس اونموقع عبور اولین کشتی (فرضا با لابی و اسکورت آمریکا ) خیلی مهمه اگر عبور کنه و نزنیم که مشتمون خالی میشه. پس وقتی تهدید میکنیم پس حتما میزنیم.
قیمت نفت به طور سرسام آوری بالا میره و شاخص بورسهای نزدک و داوجونز و... با سر سقوط میکنه پس آمریکا مجبور به واکنش میشه وگرنه به شدت در افکار عمومی دنیا شکست خورده میشه...
#ادامه_دارد
💠 #کانال_فردا
فردا
📌 تنگه هرمز ۱. تنگه هرمز چه ویژگی هایی دارد؟ ۲. آیا ایران ابزار لازم برای بستن تنگه ی هرمز را دارد؟
📌 تنگه هرمز
✍ بستن #تنگه_هرمز محدود به همون ساحل نیست که آمریکا بخواد یا بتونه با یک عملیات سنگین دریایی و ساحلی یگانهای نیروی دریایی ایران رو شکست بده و با ایجاد پایگاههای بیشتر بتونه امنیت نفت عربها رو تامین کنه در این زمان آمریکا با یک خط آتش غیر ثابت نه از ساحل بلکه از هر نقطه از ایران روبرو میشه.
یعنی ما میتونیم از هرنقطه از کشور خودمون تنگه رو زیر آتیش بگیریم.
حالا در این شرایط آمریکا چند تا راه بیشتر پیش روی خودش نداره.
🔸 یا بیاد و با تهران شروع به مذاکره کنه تا شرایط به حالت قبل برگرده
🔹 یا با شرایط موجود کنار بیاد
🔸 و یا تمام عواملی که تنگه رو تهدید میکنه از بین ببره.
گزینه دوم که کلا منتفیه چون این یعنی شکست تمام قد آمریکا در برابر ایران اونهم به مفتضحانهترین شکل ممکن
گزینه سوم هم یعنی آمریکا باید وارد عمق خاک ایران بشه و تمام سکوهای ثابت و متحرک پرتاب موشکهای ایران رو از بین ببره و این یعنی تجاوز آشکار به تمامیت ارضی ایران و شروع یک جنگ تمام عیار منطقهای که هیچ تضمینی برای پایان اون نیست. به فرض اینکه آمریکا این گزینه رو انتخاب کنه باید:
اولا تمام تجارب تلخ حمله به عراق و افغانستان رو به جون بخره. جاهاییکه هنوز هم داره در اونجا تلفات میده و حتی این اواخر پیشنهاد مذاکره با طالبان رو هم داده ،همون طالبانی که برای از بین بردنش به افغانستان لشکر کشی کرد. آمریکا و عوامل منطقه ایش اگر ذرهای اطمینان داشتند که میتونن با حمله به ایران کار نظام اسلامی رو یکسره کنند ذرهای تردید نمیکردند.
سطح درگیری با ایران بسیار با دیگر کشورهای منطقه فرق داره ،حمله به ایران یعنی سرایت آتش جنگ به کل منطقه ، جنگی که هیچ تحلیلگری نه از وسعت اون خبر داره نه از زمان اتمامش.
پس به احتمال زیاد آمریکا و متحدانش قبل از یکماه از بسته شدن تنگه رو به مذاکره با ایران خواهند آورد و اونوقته که امتیازاتی فراتر از حد تصور به ایران پرداخت خواهند کرد.
علاوه بر تنگه هرمز ایران آلترناتیوهای بسیاری در دست داره که میتونه به موقع خودش از اونها استفاده کنه .
آزاد گذاشتن میلیون مهاجر افغان که دوست دارند به اروپا برن یا کمی عدم درگیری با ترانزیت مواد به اروپا که ایران در خط مقدم مبارزه با اون قرار داره . یادمون نره مرکل پارسال ۶ میلیارد دلار به ترکیه داد تا اردوغان از ورود مهاجرین به اروپا جلوگیری کنه .
پایگاههای رنگارنگ آمریکا و متحدانش سیبل خوبی در منطقه هستند برای حمله موشکی.
تاسیسات نفتی آرامکو و همچنین پالایشگاههای گازی امارات همه در تیررس موشکهای مجاهدین یمنی هستند که حق دفاع مشروع از خودشون رو دارند.
وقتی سردار سلیمانی میگه اگر مصالح کشور ایجاب کنه میتونه تنگه هرمز رو ببنده با علم به توانایی بالای جمهوری اسلامی این حرف رو میزنه نه با توجه به تضمین امضای کری
💠 #کانال_فردا
✍ لازم نیست برای مردم روضه بخوانیم و مدام بگوییم: اسلام، اسلام، اسلام!
بسیاری از مسئولان حکومت جمهوری اسلامی، با آویزون شدن و مطرح کردن حکومت امیرالمؤمنین(ع) و حکومت نبی اکرم(ص) و پنهان شدنِ پشت اینها، ابتداییترین حقوق مردم را زیرپا میگذارند. بیاییم این سلاح و پوشش مکّاری و حقّهبازی را بگیریم.
بگوییم شما وکیل مجلسی؟ شما رانتخواری نکنید، لازم نیست در مورد اسلام سخنرانی بکنی! کمیسیونهای صنعت و کشاورزی و ...، شما به وظایفتان عمل کنید، چرا هیچ نوع بررسی و تحقیق در مورد فلان قرارداد نفتی نمیکنید؟ چرا تحقیق و تفحص نمیکنید؟ شرم بر شما!
بعد همین ها از سیدالشهداء و از جانبازی و ایثار و فداکاری و ... میگویند!
ما باید این بساط را جمع کنیم. مسیر بدی را رفته و داریم میرویم و حالا یک جورایی به انتهای کار رسیدهایم!
اگر مسئولان به حقوق ابتدایی کارگران، کشاورزان، دهقانان، معلمان و ... وفا بکنند. مثل بیمه که یک حق پایه است. در موردش توافق شده و اجرا نمیشود یا ناقص اجرا میشود. کارفرماها و صاحبان سرمایه جاخالی میدهند! آن کشاورزی که در فلان نقطه کشور گندم میکارد، چه احساسی نسبت به انقلاب اسلامی پیدا میکند؟
او اصلا نیازی داره که ما به او بگوییم: اسلام، اسلام، اسلام؟ او مسلمان است و با تمام وجود به امیرالمومنین (ع) و پیامبر اکرم (ص) عشق میورزد، اصلا نیاز ندارد برایش روضه بخوانیم!
💠 #کانال_فردا