🖇 تأسیس دولت یهود برای راهاندازی جنگ آرماگدون و ظهور منجی
🔹 بنابراین جریان صهیونیست فعلی اصلا ربطی به یهودیت ندارد، این در شاخهای از مسیحیت به نام «پیوریتن» شکل گرفت. آن زمان اعتقادی شکل گرفت که طبق آن مسیح سال ۲۰۰۰ ظهور میکند؛ بنابر اعتقادی که خودشان دارند، مسیح بعد از جنگ آرماگدون می آید، این جنگ چه زمانی شکل میگیرد؟ زمانی که دولت یهود در تپه صهیون در فلسطین مستقر است.
🔹 دولت یهود چه زمانی شکل
میگیرد؟ قبلش باید یهودیها در عالم پراکنده شوند. بنابراین معتقدند دولت که تأسیس شد، مسجد را خراب میکنیم و معبد سلیمان را به جایش میسازیم، بعد سر این معبد دعوا میشود و جنگ آرماگدون به راه میافتد و دو سوم جهان از بین میرود، بعد مسیح میآید.
🔹 کتاب اسکوفیلد را ببینید؛ سه جلد است. در کتابش اینها را پیشگویی کرده؛ چه زمانی؟ در قرن نوزدهم. آن موقع نه
اسرائیلی بوده نه چیزی!
این چنین زمانبندی کردند: پراکندگی یهود تا سال ۱۹۰۰، تأسیس دولت یهودی تا سال ۱۹۵۰، تأسیس معبد تا سال
۲۰۰۰، سال ۲۰۰۷ جنگ میشود و مسیح میآید.
📝 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر محمد حسین طاهری آکردی
#شماره۴۶
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ هوش مصنوعی در خدمت ترور...
📌در این ویدئوها، با هوش مصنوعی نوعی ریزپرنده ساخته شده است که با تشخیص چهره سوژه و به کمک مواد منفجرهای که در آن به کار رفته است میتواند مغز را هدف قرار دهد یا اقدام به شلیک کند!
#هوش_مصنوعی
#کنترل_جهانی
🆔 @farhang_puya
🛑 امیرالمومنین امام علی علیه السلام: هر کس در مقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع کند دو سوم دینش از بین برود
📚 نهج البلاغه حکمت ۲۲۸
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🏴 در پی حادثه تأسف برانگیز در معدن معدنجو طبس و جان باختن و مجروح شدن جمعی از کارگران شریف آن خطّه، کانال نشریه فرهنگ پویا این ضایعه جانگداز را به مردم گرانقدر استان خراسان جنوبی و شهرستان طبس به ویژه خانوادههای داغدار تسلیت عرض کرده و غفران و رحمت الهی برای آن عزیزان از دست رفته و سلامتی و طول عمر با عزت برای مجروحان این حادثه را از پروردگار متعال خواهانیم.
🆔 @farhang_puya
🖇 شروط پایداری دهکده جهانی به کدخدایی آمریکا
🔹 شرط تداوم و استحکام نظم جدید بر پایه دو اصل اساسی باید استوار باشد: اول؛ دولت آمریکا همچنان و به تنهایی توانایی و اقتدار رهبری نظام سلطه را از نظر نظامی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی داشته باشد. دوم؛ بقیه ی اعضای جامعه جهانی تبعیت از چنین نظامی را پذیرا بوده و در مقابل خواسته های آمریکا تمکین نمایند و در صورت بروز تمرد و نافرمانی، آمریکا بتواند دولت متمرد و نافرمان را تنبیه نموده و او را به جای خود بنشاند.
🔸 در اوایل دهه نود جهان شاهد نوعی تلاش آمریکا برای تثبیت این نظام و تمرد سایر کشورها مبنی بر عدم قبول آن بوده است که نهایتا منجر به ناکامی آمریکا در تحقق نظام تکقطبی تحت عنوان «نظم نوین جهانی» گردید.
🔹 در این جا بود که از طرف دولتهای دیگر از جمله جمهوری خلق چین نظریه «نظام چند قطبی» مطرح شد که تاکنون مطلوب دولت آمریکا نبوده و از پذیرش آن خودداری کرده است. در نظام چند قطبی «روابط اقتصادی» عامل تعیینکننده در روابط بینالملل است و این عامل جایگزین قدرت نظامی میگردد.
🖊 دکتر منوچهر محمدی
#شماره۴۶
#سیاست
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🖇 شروط پایداری دهکده جهانی به کدخدایی آمریکا 🔹 شرط تداوم و استحکام نظم جدید بر پایه دو اصل اساسی با
💠 نظریه جنجالبرانگیز «برخورد تمدنها»
🔹 نظریهپردازان و سیاستگذاران آمریکایی به دنبال این بودند که با ارائه نظریات جدید هم سلطه آمریکا را تداوم بخشند و هم رهنمودی برای سیاستگذاران آمریکایی و غرب عرضه نمایند. در این راستا نظریهپرداز معروف آمریکایی به نام «ساموئل هانتینگتون» نظریه جنجالبرانگیز خود را با نام «برخورد تمدنها» مطرح نمود.
📝 دکتر منوچهر محمدی
#شماره۴۶
#سیاست
🆔 @farhang_puya
🖇 اقتدار در عین رحمت
🔹 نکته دیگری که در اینجا به عنوان یکی از مؤلفههای بسیار مهم و در حد خود شاید بی نظیر وجود دارد، مؤلفه اقتدار در عین رحمت است؛ یعنی نظام سیاسی در عین اینکه دارای اقتدار است و در اوج قدرت مشروع خود قرار دارد؛ در کنار آن؛ نگاه محبت آمیز همراه با لطافت و رحمت و عطوفت نیز به جامعه و همچنین به محرومین جهان دارد.
🔹 این امر نیز باعث میشود که در نظام معادلات بینالملل، نظام سیاسی شیوه جدیدی از کنشهای بینالمللی را بر پایه
عدالتخواهی و مبارزه با ظلم و مبارزه با استکبار و مبارزه با
استعمار مورد اهتمام قرار دهد.
🔹 این [نظام سیاسی] باعث شده که انقلاب اسلامی معادلات موجود قدرت را به هم میزند. در عین حال که از قدرت و اقتدار برخوردار است به نحو دیگر و در نقطه مقابل؛ رحمت را توسعه میدهد، عدالت را میخواهد، توسعه بدهد و این یکی از ویژگیهای منحصر به فردی است که انقلاب اسلامی با خودش به همراه دارد و نظامی را شکل داده که این نظام هم توأم با این ویژگیهاست.
📝 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر مهدی امیدی
#شماره۴۶
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #بشنوید | توصیه اخلاقی حضرت آقا به سید حسن نصرالله برای تحمل سختیها
#اخلاق
#امامین_انقلاب
🆔 @farhang_puya
🛑 پیامبر خدا صلی الله علیه و آله وسلم می فرمایند: انسان به همان کسی واگذار میشود که به او امید بسته است و اگر انسان جز به خدا امید نبندد به غیر خدا واگذار نمیشود.
📚 کنزالعمال حدیث ۵۹۰۹
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🖇 نقش انگلیس در شکلگیری اسرائیل
🔹 چه کسی به صهیونیست مسیحی کمک کرد؟ شخصی به نام هرتزل که یک یهودی لیبرال است اما یک ملیگراست؛ یعنی از اینکه یهودیها آوارهاند ناراحت بود؛
لذا کتابی به نام دولت یهود نوشت.
پیشنهاد اولیه خود هرتزل برای اسکان یهودیها
آفریقای جنوبی و آرژانتین و جاهای دیگری بود.
🔹 چند کنفرانس در بازل سوئیس گذاشتند. کتاب پروتکلهای صهیونیسم را بخوانید، خیلی با عقاید یهودیت نمیسازد و بیشتر به عقاید همین صهیونیستها و به قول ما استکبار میسازد چون ریشه در آنجا دارد.
🔸 حالا با حمایت چه کسی اینها به فلسطین منتقل شدند؟ انگلستان! از ۱۹۰۱ تا ۱۹۱۰ و بعد از آن خیلی از خاخامهای یهودی کشته، تطمیع و تهدید شدند؛ چرا؟ چون با این دیدگاه مخالف بودند. اینها می گفتند ما حق نداریم به اسرائیل برویم؛ اما وقتی انگلستان پشت این ماجرا آمد، همه چیز
درست شد!
📝 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر محمد حسین طاهری آکردی
#شماره۴۶
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🖇 نقش انگلیس در شکلگیری اسرائیل 🔹 چه کسی به صهیونیست مسیحی کمک کرد؟ شخصی به نام هرتزل که یک یهودی
⭕️ اهداف جهانی در جنگ جهانی | دولت یهود بهانه جنگ جهانی دوم
🔹 در سال ۱۹۱۷ بالفور، وزیر خارجه وقت انگلیس بیانیه داد و از تأسیس دولت یهودی در فلسطین حمایت کرد. در آن زمانی که بالفور دارد این بیانیه را میدهد، هنوز فلسطين جزو امپراطوری عثمانی است. این خیلی جرأت
میخواهد که یک کشوری؛ مانند انگلیس بگوید من یک کشور یهودی را در دل یک کشور اسلامی بنا میکنم. اصلا یهودیها آن قدر قدرت نداشتند و اگر انگلیس حمایت نمیکرد این اتفاق نمیافتاد.
🔹 جنگ جهانی اول به همین منظور راه افتاد، در واقع جنگ عثمانی با چند کشور اروپایی بود. آسیا، اقیانوسیه آفریقا و آمریکای شمالی و جنوبی که درگیر جنگ نبودند. خود اروپای غربی هم درگیر جنگ نبود؛ پس چرا اسمش را جنگ جهانی گذاشتند؟ چون ایدهشان ایدهای جهانی بود! به واسطه این جنگ، عثمانی را تجزیه کردند، نوبت به فلسطین که رسید انگلیس گفت: دست نزنید این تحت قیمومیت من!
📝 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر محمد حسین آکردی
#شماره۴۶
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
🛑 امام صادق عليه السلام: با نادان و دانا، بگو مگو نكن؛ چرا كه هرگاه با نادان بگو مگو كنى، آزارت مىدهد و هرگاه با دانا بگو مگو كنى، دانشش را از تو دريغ مىدارد.
📚 بحارالأنوار ج ۲، ص۱۳
#حدیث
🆔 @farhang_puya
57.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#برش_مستند| از مدافعان جنگ سخت تا سربازان جنگ نرم
👆بخشی از مستند دلیل؛ تاریخچه شکل گیری طرح ولایت
#علامه_مصباح
🆔 @farhang_puya
🖇 حزب الله فراتر از فهم صهیونیستها
🔹 «شما با فرزندان محمد و علی و حسن و حسین و اهل بیت رسول الله و اصحاب رسول الله روبه رو هستید!». این کلمات خروشان و سراسر شجاعانه در توفانیترین روزهای جنگ میان اسرائیل و لبنان از سوی سیدحسن نصر الله، دبیر کل حزب الله لبنان، به صورت مستقیم و خطاب به صهیونیستها هشدار داده شده است.
🔹 اگرچه دنیای امروز و به ویژه اسرائیل و آمریکا در فهم واژگان و جملات این چنینی عاجزند، اما پرسشی سالهای سال است که ذهن بسیاری از تحلیلگران، کارشناسان و طراحان عرصه سیاست را به خود مشغول ساخته است. همان پرسشی که سالها پیش پس از عملیات غرورآفرین و فتح الفتوح کربلای ۵ در سرزمین شلمچه در ذهن سیاه همه سران عالم چون شهابی درخشید.
🔹 به راستی در برابر قدرت آهنین و لشکر تا بن دندان مسلح عالم، شیعیان چگونه مقاومت و استقامت میکنند؟ ریشه این نستوهی و سترگی در کجاست؟ پاسخ این پرسش برای آنان که در وادی خون و جهاد زیستهاند آشکار است؛ اما فهم آن سخت و شاید ناممکن.
🖊 مقداد علوی
#شماره۱۳
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
💠 دفاع مقدس نقطه ضعف شیطان
🔹 بیم و هراس سران دهکده به درازای عمر آفرینش نیکی و شرّ و به بلندای قصه شیطان و عشق ریشه دارد اما آنچه در زمانه ما بر سران دنیا آشکار شد در گرای پر آتش و خون جنگ ۸ سالهای بود که چون ستاره دنبالهدار درخشانی همه توفانها و حادثهها را به دنبال خود بر گوی گردان رنگارنگ زمین در پی داشت.
🔹 این گرای سرخ و داغ از سه دهه پیش از زاویههای تعریف شده و دنیا فاصله گرفت و اکنون در شکاف و چالشی عظیم با تمامی زمینهها و زاویههای پذیرفته شده دنیا قرار گرفته است.
🔸 نقطه درخشش و انفجار رعدآسای این حادثه هنگامی بود که رزمندگان و بسیجیان دست خالی انقلاب در نخستین عملیاتهای نبرد با عراق، ماشین جنگی شرق و غرب را در هم کوبیدند و ۱۳ سالههای کوچک اندام همه قدرت و شکستناپذیری غولهای آهنی را در کوچههای خرمشهر به مبارزه طلبیدند.
📝 حسن طاهری
#شماره۱۳
#مناسبتی
#دفاع_مقدس
🆔 @farhang_puya
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
🔰
🎬پخش زنده ایتا
⭕️رژیم صهیونیستی در سراشیبی سقوط
🎙حجت الاسلام علیرضا ایمانی
🎯کارشناس و فعال جبهه مقاومت
⏰امشب(چهارشنبه) ساعت۲۰
🔸
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
🛑 امام حسن عسكرى عليه السلام:
هر كس فردى را كه استحقاق ستايش ندارد بستايد، خود را در جایگاه اتهام و بدگمانى قرار داده است
📚 أعلام الدين صفحه۳۱۳
#حدیث
🆔 @farhang_puya
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
🛑 امام علی علیه السلام: هر گاه خواسته تو تحقّق نیافت، از وضعیتی که داری، ناخشنود نباش
📚حکمت ۶۹ نهج البلاغه
#حدیث
🆔 @farhang_puya
💠 نظریه برخورد تمدنها (بخش اول)
🔹 هانتینگتون بیآنکه همچون برخی از تحلیلگران، پایان جنگ سرد را ختم مناقشات ایدئولوژیک تلقی کند، آن را سرآغاز دوران جدید برخورد تمدنها میانگارد. هانتینگتون بسیاری از حوادث و رخدادهای جاری جهان را به گونهای تعبیر و تفسیر میکند که در جهت تحکیم انگارهها و فرضیات نظریه جدیدش باشد.
🔹 وی تمدنهای زنده جهان را به هفت و یا هشت تمدن بزرگ تقسیم میکند (این تمدنها عبارتند از: تمدنهای غربی، کنفوسیوسی، اسلامی، هند، اسلاو، ارتدکس، آمریکا لاتین و در حاشیه تمدن آفریقائی) و خطوط گسل میان تمدنهای مزبور را منشاء درگیری های آتی و جایگزین واحد کهن دولت - ملت میبیند. به اعتقاد هانتینگتون، تقابل تمدنها، سیاست غالب جهانی و آخرین مرحله تکامل درگیریهای عصر خود را شکل میدهد.
📝 دکتر منوچهر محمدی
#شماره۴۶
#سیاست
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💠 نظریه برخورد تمدنها (بخش اول) 🔹 هانتینگتون بیآنکه همچون برخی از تحلیلگران، پایان جنگ سرد را خت
🖇 نظریه برخورد تمدنها (بخش دوم)
🔹 بدین ترتیب و بر اساس نظریه برخورد تمدنها دیگر مسایل جهانی را تحت الشعاع قرار میدهد و در عصر نو صفآراییهای تازهای بر محور تمدنها شکل میگیرد و سرانجام نیز تمدنهای اسلامی و کنفوسیوسی در کنار هم در مقابل تمدن غرب قرار میگیرند.
🔹 خلاصه اینکه کانون اصلی درگیریها در آینده، بین تمدن غرب و اتحاد جوامع کنفوسیوسی شرق آسیا و جهان اسلام(!) خواهد بود و در واقع درگیریهای تمدنی آخرین مرحله تکامل درگیری در جهان نو است. (Samuel, P. Huntington,۱۳۹۳)
🖊 دکتر منوچهر محمدی
#شماره۴۶
#سیاست
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 عشقهای اشتباهی
✏️ دلى كه از عشقهاى ديگر پُر است و هزار رنج دارد، از عشق خدا سرشار نمىشود.
📄 برشی از کتاب
📚وقتی که از خودت میسوزی
#اخلاق
🆔 @farhang_puya
🛑 امام علی علیه السلام: بسا کلمهای که نعمتی را برباید و عذابی را نزد تو آورد
📚 قسمتی از حکمت ۳۸۱ نهج البلاغه
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🖇 داستان اسب تراوا
🔹 آیا داستان اسب تراوا را شنیدهاید؟ یونانیان باستان پس از آن که نتوانستند شهر تراوا را بعد از ده سال محاصره، تسخیر کنند، به یک کار شگفتانگیز دست زدند.
🔸 اسب چوبی بسیار بزرگی ساختند و تعدادی از جنگآوران خود را درون آن نهاده سپس بقیه لشکریان را به عقب کشیدند. اهالی تراوا پنداشتند یونانیان شکست خورده و عقبنشینی کردهاند. با این توهم اسب را با شادی و نشاط به عنوان غنیمت به شهر خود (تراوا) آوردند.
🔹 افرادی که درون آن اسب با شمشیر برهنه کمین کرده بودند شب هنگام بیرون جهیدند و دروازههای شهر را به روی لشکریان خود گشودند؛ با این نیرنگ، شهر سقوط کرد و بر آن مسلط شدند.
📝 مهدی میرزایی
#شماره۲۹
#تاریخ
🆔 @farhang_puya