فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ما برای خدا قیام کردیم
🔹 درِ همه ممالک هم به روی ما بسته شود، درِ رحمت خدا به روی ما باز است...
#مکتب_روحالله
#امامین_انقلاب
🆔 @farhang_puya
🛑 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
خود را ملزم به سکوت طولانی کن چرا که این کار موجب طرد شیطان بوده و در کار دین یاور توست
📚خصال، ۵۲۶
🆔 @farhang_puya
🖇 برخی بر این باورند که رئیس جمهور واقعی ظریف است و تیم او که جریان فتنه است نقش اصلی در دولت دارند و برای غفلت مردم به پروتکلشکنیهای دکتر پزشکیان نیز نیاز دارند!
🔚 هرچه زمان میگذرد این فرضیه بیشتر تایید میشود! ممکن است جریان غربگرا در این شرایط حساس منطقه به دنبال آشوب در کشور باشد...
🖊 قاسم روانبخش؛ نماینده مردم قم در مجلس شورا اسلامی
#جریان_نفوذ
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🖇 اصول تفسیر بیانات امام خامنهای 🔹 در زمینه اصول حاکم بر تبیین دیدگاه تمدنی مقام معظم رهبری باید ب
💠 عملیات «خنثیسازی الگوها» در جنگ فرهنگی
🔹 سوم: «اصل مصونیت بخشی» است، برخی جریانهای اندیشهای، فکری و سیاسی در جامعه ما، نظرگاه مقام معظم رهبری را مبتنی بر پیش انگارهها و فرضیههای خودشان تفسیر و تحلیل میکنند که بعضا دچار تحلیلهای ناروا میشوند. مقام معظم رهبری سالها بعد از رحلت امام خمینی(ره) مقوله بسیار مهم تحریف امام خمینی(ره) را مطرح کردند.
🔹 باید توجه
داشته باشیم که تفسیر اندیشهای ایشان نیز هم ممکن است به تفسیرها، تحلیلهای ناروا مبتلا شود و اندیشه ایشان را تحریف کنند. یکی از مهمترین کارکردهای تحریف، «خنثیسازی الگوها» است.
🔹 هنگامی که اندیشه مقام معظم رهبری درست معنا نشود و یا حتی برعکس معنا شود دغدغهمندان جهان اسلام دیگر نمیتوانند ایشان را الگوی تام و تمام خود قرار دهند. عظمت برخی شخصیتها باعث میشود تا فرصت تخریب از دشمن گرفته شود؛ لذا دشمنان آگاهانه به تحریف آن
شخصیت روی میآورند که البته تأثیرش از تخریب نیز بیشتر است.
📝 دکتر امیرمحسن عرفان
#امامین_انقلاب
#شماره۴۶
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🖇 اصول تفسیر بیانات امام خامنهای 🔹 در زمینه اصول حاکم بر تبیین دیدگاه تمدنی مقام معظم رهبری باید ب
🖇 رویکرد سیستماتیک به مکتب فکری رهبری
🔹 در نهایت اصل «مجموعهنگری» و رویکرد «سیستماتیک» به مکتب فکری مقام معظم رهبری است. یکسونگری در تحلیل شخصیت، رفتار، گفتار و سیره مقام معظم رهبری یک آسیب بسیار مهم است و در این زمینه بایستی نگاهمان به سیره، سلوک، رفتار، اندیشه و گفتار [رهبری و] شهید سلیمانی برآمده از نگاه «جامع»، «مجموعهنگر» و «سیستماتیک» باشد که تناقضات دیدگاهی بر رویکرد به مکتب فکری ایشان تأثیر نگذارد.
🖊 دکتر امیرمحسن عرفان
#امامین_انقلاب
#شماره۴۶
🆔 @farhang_puya
🛑 پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله: چهار چیز در گناه وجود دارد که از خود گناه بدتر است :
۱. کوچک شمردن گناه
۲. افتخار کردن به گناه
۳. شادمانی کردن به گناه
۴. اصرار برگناه
📚مستدرک الوسائل، ج۱۱
#حدیث
🆔 @farhang_puya
♨️دانشمندان: روزی همه ما تراشهای برای تقویت حافظه در مغزمان خواهیم داشت!
✍ از جمله اصول مسلم علوم شناختی، رابطه مستقیم ذهن و مغز است. تصورات و علوم در مغز جای نمیگیرند اما آلت ذهن، مغز است. پس با تاثیرگذاری بر روی مغز، ذهن نیز درگیر خواهد شد. عملاً تکنولوژی تراشه در مغز، با این مبنا است. اما باید توجه کرد که یکی از استراتژیهای جنگ شناختی برای تأثیرگذاری بر اذهان و فتح آنها، ورود از طریق مغز است.
🔚 با توجه به آنچه در لبنان اتفاق افتاد، میتوان گفت که تراشههایی که دانشمندان قصد دارند در مغز انسانها جای گذارند، میتواند ابزاری برای استراتژی ترور قرار گیرند.
🖇 به عنوان نتیجهگیری باید گفت که تکنولوژی تراشه در مغز، ابزاری در دست کدخدای دهکده جهانی برای مدیریت مردم آن دهکده است.
#جنگ_شناختی
#نظم_نوین_جهانی
🆔 @farhang_puya
🖇 نگاه سیاستمدار الهی فراتر از آنچه دیگران میبینند...
🔹 پیامبران الهی در سطحی از فهم و درک سیاسی هستند که فراتر از آن چیزی است که سیاستورزان و سیاستمداران دنیایی دارند؛ حضرت موسی درک و تحلیلی از واقعیتهای فراروی خودش دارد که اساسا فرعون نمیتواند آن را درک کند.
🔹 حضرت ابراهیم نیز درکی از واقعیتهای اطرافش دارد و باوری از واقعیت دارد و در اثر تقوا و توحید به نگاه نافذی رسیده که این نگاه نافذ را اندیشهورزان سیاسی غیر موحد ندارند. چنانکه شما در تاریخ انبیاء الهی همواره این تعجب و بهت را در جبهه کفر میبینید؛ یعنی فرعون باورش نمیشود که غرق شود، نمرود باورش نمیشود که شکست بخورد و قدرتش افول کند...
🔹 ملکه سبا باورش نمیشود که در کنار حضرت سلیمان کسانی باشند که بتوانند تخت او را به این سرعت جابجا کنند؛ این قدرتهای ماورایی که در دنیا وجود دارد در اختیار رهبران الهی قرار دارد. نتیجه رفتار یک رهبر و سیاستمدار دینی، رفتار تقوامدارانه، رفتار مؤمنانه و رفتار مخلصانه است. این رفتار مخلصانه چشم بصیرتی به او میدهد که فقط با چشم سر نمیبیند و تحلیل نمیکند.
🖊 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر باقرزاده
#شماره۴۶
#سیاست
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | انتشار سخنان امام خامنهای در قلب تلآویو توسط نیروهای عملیاتی حزبالله لبنان
#طریق_القدس
#حزب_الله
🆔 @farhang_puya
🛑 امام صادق عليه السلام:
هيچ مردى تكبّر يا گردنفرازى نكرد، مگر به سبب احساس خوارى و حقارتى كه در خود يافت
📚 الکافی، ج۲
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🖇 دولت اسرائیل بر خلاف فضای سنتی یهود
🔹 اصلا چیزی به نام اسرائیل در مخیله یهود هم نبود. شما وقتی منابعشان را میبینید هیچ جا تشکیل دولت یهودی در فلسطین قبل از ظهور منجی مطرح نیست؛ یعنی صرفا باید برای آمدن منجی انتظار بکشند و بعد از آمدن منجی دولت تشکیل دهند.
🔹 مگر حضرت موسی اولین موعودشان آنها را از مصر بیرون نیاورد و به سمت کنعان نبرد؟ دومین موعودشان هم که میگویند کورش است! الان هم میگویند باید صبر کنیم تا موعود سوم و
منجی بیاید و ما را از سراسر عالم جمع کند و به فلسطین ببرد و آنجا تشکیل دولت دهد.
برای همین است که هنوز خیلی از یهودیان ارتدوکس و سنتیهای یهود که ریشهای بلندی هم دارند، مخالف اسرائیل هستند.
🗣 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر محمد حسین طاهری آکردی
#شماره۴۶
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
🖇 تأسیس دولت یهود برای راهاندازی جنگ آرماگدون و ظهور منجی
🔹 بنابراین جریان صهیونیست فعلی اصلا ربطی به یهودیت ندارد، این در شاخهای از مسیحیت به نام «پیوریتن» شکل گرفت. آن زمان اعتقادی شکل گرفت که طبق آن مسیح سال ۲۰۰۰ ظهور میکند؛ بنابر اعتقادی که خودشان دارند، مسیح بعد از جنگ آرماگدون می آید، این جنگ چه زمانی شکل میگیرد؟ زمانی که دولت یهود در تپه صهیون در فلسطین مستقر است.
🔹 دولت یهود چه زمانی شکل
میگیرد؟ قبلش باید یهودیها در عالم پراکنده شوند. بنابراین معتقدند دولت که تأسیس شد، مسجد را خراب میکنیم و معبد سلیمان را به جایش میسازیم، بعد سر این معبد دعوا میشود و جنگ آرماگدون به راه میافتد و دو سوم جهان از بین میرود، بعد مسیح میآید.
🔹 کتاب اسکوفیلد را ببینید؛ سه جلد است. در کتابش اینها را پیشگویی کرده؛ چه زمانی؟ در قرن نوزدهم. آن موقع نه
اسرائیلی بوده نه چیزی!
این چنین زمانبندی کردند: پراکندگی یهود تا سال ۱۹۰۰، تأسیس دولت یهودی تا سال ۱۹۵۰، تأسیس معبد تا سال
۲۰۰۰، سال ۲۰۰۷ جنگ میشود و مسیح میآید.
📝 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر محمد حسین طاهری آکردی
#شماره۴۶
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ هوش مصنوعی در خدمت ترور...
📌در این ویدئوها، با هوش مصنوعی نوعی ریزپرنده ساخته شده است که با تشخیص چهره سوژه و به کمک مواد منفجرهای که در آن به کار رفته است میتواند مغز را هدف قرار دهد یا اقدام به شلیک کند!
#هوش_مصنوعی
#کنترل_جهانی
🆔 @farhang_puya
🛑 امیرالمومنین امام علی علیه السلام: هر کس در مقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع کند دو سوم دینش از بین برود
📚 نهج البلاغه حکمت ۲۲۸
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🏴 در پی حادثه تأسف برانگیز در معدن معدنجو طبس و جان باختن و مجروح شدن جمعی از کارگران شریف آن خطّه، کانال نشریه فرهنگ پویا این ضایعه جانگداز را به مردم گرانقدر استان خراسان جنوبی و شهرستان طبس به ویژه خانوادههای داغدار تسلیت عرض کرده و غفران و رحمت الهی برای آن عزیزان از دست رفته و سلامتی و طول عمر با عزت برای مجروحان این حادثه را از پروردگار متعال خواهانیم.
🆔 @farhang_puya
🖇 شروط پایداری دهکده جهانی به کدخدایی آمریکا
🔹 شرط تداوم و استحکام نظم جدید بر پایه دو اصل اساسی باید استوار باشد: اول؛ دولت آمریکا همچنان و به تنهایی توانایی و اقتدار رهبری نظام سلطه را از نظر نظامی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی داشته باشد. دوم؛ بقیه ی اعضای جامعه جهانی تبعیت از چنین نظامی را پذیرا بوده و در مقابل خواسته های آمریکا تمکین نمایند و در صورت بروز تمرد و نافرمانی، آمریکا بتواند دولت متمرد و نافرمان را تنبیه نموده و او را به جای خود بنشاند.
🔸 در اوایل دهه نود جهان شاهد نوعی تلاش آمریکا برای تثبیت این نظام و تمرد سایر کشورها مبنی بر عدم قبول آن بوده است که نهایتا منجر به ناکامی آمریکا در تحقق نظام تکقطبی تحت عنوان «نظم نوین جهانی» گردید.
🔹 در این جا بود که از طرف دولتهای دیگر از جمله جمهوری خلق چین نظریه «نظام چند قطبی» مطرح شد که تاکنون مطلوب دولت آمریکا نبوده و از پذیرش آن خودداری کرده است. در نظام چند قطبی «روابط اقتصادی» عامل تعیینکننده در روابط بینالملل است و این عامل جایگزین قدرت نظامی میگردد.
🖊 دکتر منوچهر محمدی
#شماره۴۶
#سیاست
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🖇 شروط پایداری دهکده جهانی به کدخدایی آمریکا 🔹 شرط تداوم و استحکام نظم جدید بر پایه دو اصل اساسی با
💠 نظریه جنجالبرانگیز «برخورد تمدنها»
🔹 نظریهپردازان و سیاستگذاران آمریکایی به دنبال این بودند که با ارائه نظریات جدید هم سلطه آمریکا را تداوم بخشند و هم رهنمودی برای سیاستگذاران آمریکایی و غرب عرضه نمایند. در این راستا نظریهپرداز معروف آمریکایی به نام «ساموئل هانتینگتون» نظریه جنجالبرانگیز خود را با نام «برخورد تمدنها» مطرح نمود.
📝 دکتر منوچهر محمدی
#شماره۴۶
#سیاست
🆔 @farhang_puya
🖇 اقتدار در عین رحمت
🔹 نکته دیگری که در اینجا به عنوان یکی از مؤلفههای بسیار مهم و در حد خود شاید بی نظیر وجود دارد، مؤلفه اقتدار در عین رحمت است؛ یعنی نظام سیاسی در عین اینکه دارای اقتدار است و در اوج قدرت مشروع خود قرار دارد؛ در کنار آن؛ نگاه محبت آمیز همراه با لطافت و رحمت و عطوفت نیز به جامعه و همچنین به محرومین جهان دارد.
🔹 این امر نیز باعث میشود که در نظام معادلات بینالملل، نظام سیاسی شیوه جدیدی از کنشهای بینالمللی را بر پایه
عدالتخواهی و مبارزه با ظلم و مبارزه با استکبار و مبارزه با
استعمار مورد اهتمام قرار دهد.
🔹 این [نظام سیاسی] باعث شده که انقلاب اسلامی معادلات موجود قدرت را به هم میزند. در عین حال که از قدرت و اقتدار برخوردار است به نحو دیگر و در نقطه مقابل؛ رحمت را توسعه میدهد، عدالت را میخواهد، توسعه بدهد و این یکی از ویژگیهای منحصر به فردی است که انقلاب اسلامی با خودش به همراه دارد و نظامی را شکل داده که این نظام هم توأم با این ویژگیهاست.
📝 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر مهدی امیدی
#شماره۴۶
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #بشنوید | توصیه اخلاقی حضرت آقا به سید حسن نصرالله برای تحمل سختیها
#اخلاق
#امامین_انقلاب
🆔 @farhang_puya
🛑 پیامبر خدا صلی الله علیه و آله وسلم می فرمایند: انسان به همان کسی واگذار میشود که به او امید بسته است و اگر انسان جز به خدا امید نبندد به غیر خدا واگذار نمیشود.
📚 کنزالعمال حدیث ۵۹۰۹
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🖇 نقش انگلیس در شکلگیری اسرائیل
🔹 چه کسی به صهیونیست مسیحی کمک کرد؟ شخصی به نام هرتزل که یک یهودی لیبرال است اما یک ملیگراست؛ یعنی از اینکه یهودیها آوارهاند ناراحت بود؛
لذا کتابی به نام دولت یهود نوشت.
پیشنهاد اولیه خود هرتزل برای اسکان یهودیها
آفریقای جنوبی و آرژانتین و جاهای دیگری بود.
🔹 چند کنفرانس در بازل سوئیس گذاشتند. کتاب پروتکلهای صهیونیسم را بخوانید، خیلی با عقاید یهودیت نمیسازد و بیشتر به عقاید همین صهیونیستها و به قول ما استکبار میسازد چون ریشه در آنجا دارد.
🔸 حالا با حمایت چه کسی اینها به فلسطین منتقل شدند؟ انگلستان! از ۱۹۰۱ تا ۱۹۱۰ و بعد از آن خیلی از خاخامهای یهودی کشته، تطمیع و تهدید شدند؛ چرا؟ چون با این دیدگاه مخالف بودند. اینها می گفتند ما حق نداریم به اسرائیل برویم؛ اما وقتی انگلستان پشت این ماجرا آمد، همه چیز
درست شد!
📝 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر محمد حسین طاهری آکردی
#شماره۴۶
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🖇 نقش انگلیس در شکلگیری اسرائیل 🔹 چه کسی به صهیونیست مسیحی کمک کرد؟ شخصی به نام هرتزل که یک یهودی
⭕️ اهداف جهانی در جنگ جهانی | دولت یهود بهانه جنگ جهانی دوم
🔹 در سال ۱۹۱۷ بالفور، وزیر خارجه وقت انگلیس بیانیه داد و از تأسیس دولت یهودی در فلسطین حمایت کرد. در آن زمانی که بالفور دارد این بیانیه را میدهد، هنوز فلسطين جزو امپراطوری عثمانی است. این خیلی جرأت
میخواهد که یک کشوری؛ مانند انگلیس بگوید من یک کشور یهودی را در دل یک کشور اسلامی بنا میکنم. اصلا یهودیها آن قدر قدرت نداشتند و اگر انگلیس حمایت نمیکرد این اتفاق نمیافتاد.
🔹 جنگ جهانی اول به همین منظور راه افتاد، در واقع جنگ عثمانی با چند کشور اروپایی بود. آسیا، اقیانوسیه آفریقا و آمریکای شمالی و جنوبی که درگیر جنگ نبودند. خود اروپای غربی هم درگیر جنگ نبود؛ پس چرا اسمش را جنگ جهانی گذاشتند؟ چون ایدهشان ایدهای جهانی بود! به واسطه این جنگ، عثمانی را تجزیه کردند، نوبت به فلسطین که رسید انگلیس گفت: دست نزنید این تحت قیمومیت من!
📝 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر محمد حسین آکردی
#شماره۴۶
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
🛑 امام صادق عليه السلام: با نادان و دانا، بگو مگو نكن؛ چرا كه هرگاه با نادان بگو مگو كنى، آزارت مىدهد و هرگاه با دانا بگو مگو كنى، دانشش را از تو دريغ مىدارد.
📚 بحارالأنوار ج ۲، ص۱۳
#حدیث
🆔 @farhang_puya
57.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#برش_مستند| از مدافعان جنگ سخت تا سربازان جنگ نرم
👆بخشی از مستند دلیل؛ تاریخچه شکل گیری طرح ولایت
#علامه_مصباح
🆔 @farhang_puya