✊ حماسههای از جنس بالارفتن روی خاکريز
🖋 سردبير
🔻 امروز و در گذر از پيچ تاريخی فراروی جهان چارهای جز خلق حماسه نيست؛ حماسههای از جنس بالارفتن روی خاکريز و سر سپردن به خدا، امروز در هجوم همه جانبه دشمنان داخلی و خارجی و همزمان با ريزش سنگينترين آتش تهيه رسانههای بر سر خاکريز انقلاب بايد حماسه آفريد، و حماسه يعنی رفتن روی خاکريز، حتی اگر صندلی مديريت، جايگاه علمی و منزلت اجتماعيات را از تو بگيرند.
🔴 حماسه يعنی رفتن روی خاکريز و از اسلاميت، استقلال و جمهوريتی سخن بگويی که هندسه آن را تنها ولیفقيه ترسيم میکند حتی اگر همه درها را به روی تو ببندند و همه دهانهها را برای ريختن آبرويت باز بگذارند.
🔺 حماسه يعنی رفتن روی خاکريز و تنها به اين فکر کنی که نه خون تو رنگينتر از خون هزاران هزار شهيد «ديروز و امروز» است و نه «فردا» بار خدا بر زمين ميماند که اگر تو برنداشتی يکی ديگر آن را برندارد؛ يعنی ثبت نام خود در فهرست خدامحوران تاريخ.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_24
#جبهه_مقاومت
🆔 @farhang_puya
📣 انقلاب اسلامی الهام گرفته از واقعه کربلا
🖋 زهرا رضائيان
🔶 بسياری از غربزدههای وطنی، به جهت روحيه تسليم و ترس در برابر غرب، هرگز دوست ندارند و باور نمیکنند که صدور انقلاب به اقصی نقاط جهان معنا و مفهومی داشته باشد و هنوز هم انقلاب اسلامی را حرکتی محصور در مرزها و جغرافيای خاصّ ايران تصور و صدور آن را تخطئه میکنند؛
🔷 اما بسياری از مقاومتها و عدالتخواهیها در سراسر دنيا، نشان ازآن دارد که انقلاب اسلامی در حال صدور خود به مناطق ديگر است و آرام آرام به الگوی حقطلبی و ظلمستيزی تبديل خواهد شد.
🔶 اکنون انقلاب اسلامی که با الهامگيری از واقعه کربلا، با جانفشانی جوانان و نوجوانان و به طور کلی همه اقشار ملت تحقق پذيرفت، يک جريان جهانی است که بر قلوب ملّتها و فطرت بشر اتّکا کرده و میتواند بدون حضور فيزيکی بر ارواح ملتها که عميقترين لايههای وجودی انسانها است، حکومت کند.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_13
#جبهه_مقاومت
#انقلاب_جمهوری_اسلامی_ایران
🆔 @farhang_puya
💠 حضرت علی عليه السلام:
✅ لا تَقْتَحِمُوا مَا اسْتَقْبَلْتُمْ مِنْ فَوْرِ الْفِتْنَةِ وَ أَمِيطُوا عَنْ سَنَنِهَا [سُنَّتِهَا] وَ خَلُّوا قَصْدَ السَّبِيلِ لَهَا
✅ داخل نشويد در فتنهای كه به شما روی آورده، و از جادهای كه بدان منتهی شود به يكسو شويد، و از ميانه راه كناره گيريد، و آن را خالی گذاريد.
📜 غررالحکم، 10678
#حدیث
🆔 @farhang_puya
⛔️ نظام بیسابقه بردهداری
✒️ محمد محمدی نيا
🔴 مهمترين دوران تکوين تمدن مدرن غرب يعنی 1700-1810، که تا آستانه انقلاب صنعتی انگليس امتداد دارد، همان سالهای تاسيس بزرگترين و پيچيدهترين نظام بردهداری غربی است که انگلستان در رأس آن قرار دارد.
🔴 از تعداد بردگانی که در سراسر مستعمرات غربی به اسارت رفته يا در فرايند سرقت و انتقال جانباختند، آماری دقيق نمیتوان به دست داد. تحقيقات برخی مورخين نشان میدهد که به تنهايی از قاره آفريقا جمعيتی حدود 12-25 ميليون نفر11 به اسارت برده شده است.
🔵 اين رقم، خانوادههای آفريقايی که با فقدان اصلیترين نيروی کار خود دچار قحطی يا فقر مفرط شدند را در نظر نمیگيرد، ساير نقاط دنيا را شامل نمیشود که آماج دزدی و تجارت برده غربيان بودند و به جز کسانی است که در اين ماجرای هولناک انهدام انسانی جان باختند؛ که آماری به اندازه بردگان زنده آفريقايی دارد.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_۳۰
#دوران_برده_داری
#غرب_شناسی
🆔 @farhang_puya
🔎 برسی هدف از انقلاب از دیدگاه شهید آوینی
🖋 شهيد سيدمرتضی آوينی
♻️ در آغاز دهه هشتاد ميلادی واقعه بسيار شگفتآوری در كره زمين روي داد كه غرب را از خواب غفلتی كه به آن گرفتار آمده بود خارج كرد. در نقطهای از كره زمين كه يكی از غلامان خانهزاد كاخ سفيد حكومت میكرد
✅ ناگهان ميليونها نفر از مردم از خانهها بيرون ريختند و فارغ از ملاحظات و معادلات غريزي مربوط به حفظ حيات، سينه در برابر گلولهها سپر كردند و ارتشي هم كه دهها ميليارد دلار خرج آن شده بود به انفعالی گرفتار آمد كه چاقو در برابر دسته خويش دارد: چاقو دستهاش را نمیبُرد.
✅ مردم چه میخواستند؟ عجيب اينجاست. مردم چيزی میخواستند كه هرگز با عقل حاكم بر دنياي جديد جور در نمیآمد: حكومت اسلامی.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_8_9
#انقلاب_جمهوری_اسلامی_ایران
#شهید_سید_مرتضی_آوینی
🆔 @farhang_puya
⁉️ گفت و گو پویا با دکتر منوچهر محمدی
❓پویا: معنای دقيق وحدت حوزه و دانشگاه چيست و مراد رهبران انقلاب از طرح اين نظريه چه بود؟
✅ دکتر منوچهر محمدی: اصولاً مراد اين بود که از لحاظ جريان فکری، اين دو نهاد تفاوتي نداشته باشند و زيربنای فکری هر دو يکی باشد؛ يعنی دانشگاه مبادی سکولاريسم را ترک کند و نوعی بومی سازی انجام بشود.
✅ ما فکر کرديم که مثلاً با اضافه کردن بعضی از دروس دينی و دانشگاهی که کلاً بنيادهايش سکولاريسمی است، میتوانيم يک نوع تلفيقی ايجاد کنيم يا دانشگاهها را اسلامی کنيم، در حالی که مشکل ما مشکل عميق و بنيادين فکری بود و لذا علیرغم گذشت 30 سال، همچنان بين حوزه و دانشگاه يک شکافی وجود دارد.
📑 نشریه فرهنگ پویا #شماره_14
#مصاحبه
#دکتر_منوچهری
#وحدت_حوزه_و_دانشگاه
🆔 @farhang_puya
💠 امیرالمومنین علی(ع) میفرمایند:
✅ السُّنَّةُ سُنَّتَانِ سُنَّةٌ فِی فَرِیضَةٍ الْأَخْذُ بِهَا هُدًى وَ تَرْكُهَا ضَلَالَةٌ وَ سُنَّةٌ فِی غَيْرِ فَرِیضَةٍ الْأَخْذُ بِهَا فَضِیلَةٌ وَ تَرْكُهَا إِلَى غَيْرِ خَطِیئَةٍ
✅ سنت دو گونه است: سنتى است در واجب که عمل به آن هدایت و ترکش گمراهى است، و سنتى است در غیر واجب که عمل به آن فضیلت است و ترک آن غیر گناه.
#حدیث
📚 اصول کافى جلد 1 صفحه: 90
🆔 @farhang_puya
📣 آزادی زن در اسلام
🖊 الهام رضائی
✳️ از ديدگاه بنيانگذار انقلاب اسلامی ايران، امام خمينی (ره)، اسلام برای زن حقوقی همچون مردان قائل شده، به گونهای كه به هر دوی آنها حق تصميم گرفتن در خصوص سرنوشتشان و برخورداری از تمام آزادیها را اعطا كرده است. حق انتخاب كردن در(رأی دادن)، انتخاب شدن، آموزش، كار و حق اعمال تمام وظايف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... همه و همه حقوقی هستند كه بايد به زنان اهدا شوند.
✳️ بر اين اساس زن و مرد آزادند كه تحصيل كنند، شاغل شوند و تا آنجا كه ممكن است به رشد و بالندگی دست يابند. در حقيقت مكتب انسانساز اسلام به زن اجازة فعاليت اجتماعی میدهد.
✅ طبق فتاوای مراجع عظام اگر نيروی اقتصادی زن قوت گرفت و خود را مستطيع دانست، حتی بیاذن همسر بايد به حج برود و مناسك واجب خود را به جا آورد يا به محض آنكه احساس جهالت نمود با علمورزی، كالبد وجود خويش را به شعاع نورانی دانش مزين نمايد.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_1
#عفت_عمومی_در_اجتماع
#ارزش_زن_در_اسلام
#امام_خمینی
🆔 @farhang_puya
⁉️ به عنوان يكی از برترين رسانهنگاران زن جهان اسلام، چه پيامی به خبرنگاران زن مسلمان داريد؟
✅ من به آنها توصيه میكنم تلاش كنند و درس بخوانند و مطالعه زيادی داشته باشند و از هيچ امری هراس نداشته باشند. به جای آن اعتماد به نفس قوي داشته باشند، چرا كه براد رسيدن به موفقيت، امری ضروری است.
✅ اگر اعتماد به نفس فرد قوی نباشد، هيچگاه كار دلخواه خود را به دست نخواهد آورد. من وقتی برای مصاحبه به تلويزيون رفتم، مدير شبكه به من گفت تو واقعاً يك هنرمند و بازيگر به دنيا آمدی.
✅ برای يك شخص مؤمن و مسلمان، مهمترين چيز اين است كه از خدا بخواهد هر چيزی كه خوب هست را برای او مقدّر كند و برای رسيدن به چنين مرحلهای مطالعه را ادامه دهد و سخت تلاش كند. من هميشه بهخدا اعتقاد دارم كه او بر حق است و چيزی را كه به خير ما باشد، انجام میدهد.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_18
#عفت_عمومی_در_اجتماع
🆔 @farhang_puya
دخالت زنان مسلمان در هنر دستی
🖋 مهيا زاهدين لباف
🔶 علت نبودن اطلاعات تاريخی کامل از فعاليت زنان در هنر اسلامی، دو مسئله است: اول اينکه نويسندگان تاريخ مردان بودهاند و دوم اينکه در ميان اعراب مسلمان، آوردن نام زنان مرسوم نبوده است.
🔵 احتمال وجود زنان سفالگر نيز در تاريخ هنر اسلامی وجود دارد. به عنوان نمونه سفالينه لعابی آبی رنگ که در فسطاط (قاهره قديم) از زير خاک بيرون آورده شد، ظاهراً اين نوشته را بر خود دارد: «کار خديجه».
در خاورميانه جديد، زنان اغلب بافنده بودهاند.
🔶 «ابن حَزْم» در قرن يازدهم در «کوردوبا» (قرطبه) زندگی میکرد. وي در رساله خود درباره عشق يعنی طولالمامه (حلقه وصل) اشاره میکند: «ريسندگان و بافندگان مؤنث، به خاطر سهلالوصول بودن، مورد توجه افراد فاسق بودند...» رسيدگی به اصول اخلاقی زنان که ريسندگی و بافندگی و رنگرزی میکردند و بنابر موقعيت کاريشان با مردان در ارتباط بودند، الزاماً وظيفه محتسب بوده است.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_19
#عفت_عمومی_در_اجتماع
#ارزش_زن_در_اسلام
🆔 @farhang_puya
💠 امام على عليه السلام میفرمایند:
✅ أربَعٌ مَن اُعْطِيَهُنَّ فَقَد اُعْطِيَ خَيرَ الدُّنيا والآخِرَة : صِدقُ حَديثٍ ، وأداءُ أمانَةٍ ، وعِفَّةُ بَطْنٍ ، وحُسنُ خُلقٍ .
✅ چهار چيز است كه به هر كس داده شود خير دنيا و آخرت به او داده شده است: راستگويى ، امانتدارى ، عفت شكم، و خوشخويى .
📜 میزانالحکمه، ج1، حدیث 2343
#حدیث
🆔 @farhang_puya
📣 ویژگی مبلغ دین
✒️ حجتالاسلام محسن داودآبادی / اسماعيل بيوكافی
⚪️ مبلّغ دين بايد از هر آنچه ميان او و مخاطبانش فاصله میاندازد و اعتماد و الفت بين ايشان را مخدوش ميسازد، پرهيز کند. مقصود از مردمگرايی، داشتن احساس محبت و مسؤوليت نسبت به مردم است. مردمگرايی يک ويژگی شخصيتی است که خود را در تمامی حرکات و سکنات و ارتباطات مبلّغ دين نشان میدهد و حتّی بر سبک زندگی وی تأثير بسزايی دارد.
⚫️ اين ويژگی، آثار رفتاری بسياری دارد که تواضع، خوشرفتاری و انعطافپذيری از جمله مهمترين آنهاست. مبلّغی که از اين روحيه والا بهرهمند است با افراد پيرامون خود، در عين حفظ شأن تبليغی و متانت و وقار علمی و دينی خويش، رفتاری بیتکلّف دارد و مصاحبت با او برای ديگران شيرين است و در برخورد با وی احساس سنگينی و محدوديت نمیكنند و به رفتارهای تصنعی رو نمیآورند.
⚪️ علاوه بر اين، شيوه زندگی وی عاری از هرگونه تجملپرستی و تفاخری است که اهل دنيا نسبت به يکديگر دارند. به همين دليل مخاطب او خود را در برابر کسی میيابد که روحی سبکبار دارد؛ روحی که اسير انگيزههای تجملپرستانه خويش نيست و در مسير يک استغنای روحی، معنوی و متعالی گام برميدارد. چنين شخصی نشانی از انبيا و اوليای الهی دارد و شخصيت او برای مردمی که با وی مراودت دارند پرجاذبه است و به همين دليل کلامش تا اعماق روح آنها نفوذ میکند و وجدان الهی آنان را به تکاپو واميدارد.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_26_27
#وحدت_دانشگاه_و_حوزه
#مبلغ_دین
#روحانیت
🆔 @farhang_puya
🗓 شما براى پنجاه سال آينده برنامه ريزى كنيد
🎙 بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در ديدار اساتيد و دانشجويان دانشگاههاى استان سمنان 1385/8/18
🔻 بنده در يكى از همين ملاقاتها به دانشجوها گفتم شما براى پنجاه سال آينده برنامه ريزى كنيد؛ توقع ما اين است. منظورم در زمينه ى علم است.
🔵 هدف را اين قرار بدهيم كه پنجاه سال بعد، كشور شما يكى از مراجع عمده و درجه ى اول علمى دنيا باشد؛ به طورى كه اگر كسى خواست با تازه هاى دانش آشنا شود، مجبور بشود زبان ملى شما را ياد بگيرد؛ همچنانى كه اين دختر عزيزمان گفتند كه ما مجبوريم زبان بين المللى را ياد بگيريم؛ راست هم مىگويد.
🔺 انگليسي ها با زرنگى زبان خودشان را زبان علم و زبان بين المللى كرده اند و هر چه شما مىخواهيد ياد بگيريد و هر چه مىخواهيد بخوانيد، مجبوريد زبان آنها را ياد بگيريد. شما كارى كنيد كه در پنجاه سال آينده، همين نياز به زبان فارسى شما باشد.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_4
#ولایت_فقیه
#زبان_فارسی
#دانشگاه_حوزه
🆔 @farhang_puya
⁉️ گفت و گوی پویا با حضرت آيت الله مصباح يزدی
❓چرا اطاعت از رئيسجمهور بدون تنفيذ ولی فقيه حرام است؟
✅ از ماهيت جمهوری، وجوب اطاعت شرعی از حاكم به دست نمیآيد. مطلب از اين هم بالاتر است؛ ممكن است حتی نود و نه درصد مردم به كسی رأی بدهند؛ ولی به فرموده امام راحل اگر رئيسجمهور منتخب از طرف ولیفقيه نصب نشود، طاغوت به شمار میآيد و اطاعت از او حرام میباشد! اين عبارت را نمیشود از صحيفه نور حذف كرد، تأويلبردار هم نيست.
✅ يك انسان كه بنده خدا است، به چه حقی میتواند به انسان ديگری بگويد: من به تو دستور میدهم اين كار را بكنی؟! اين وجوب اطاعت از كجا میآيد؟! فقط آن خدايی كه اختيار همه به دست اوست، میتواند بگويد اطاعت از اين فرد هم واجب است: «يا ايها الذين آمنوا اطيعوا الله و اطيعوا الرسول و اوليالامر منكم».
✅ «اولیالامر» امامان اثنیعشر هستند. اگر علی در زمان خود نمايندهای میفرستاد و میفرمود اطاعت از او مانند اطاعت از من واجب است، آيا تخطی از فرمان آن نماينده جايز بود؟! اگر ائمه اطهار كسی را تعيين كردند و گفتند از او اطاعت كنيد، بر مسلمانها واجب است از وی پيروی كنند.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_2
#ولایت_فقیه
#علامه_مصباح_یزدی
🆔 @farhang_puya
💠 امام على عليه السلام:
✅ أسَدٌ حَطُومٌ خَيْرٌ مِنْ سُلْطَانٍ ظَلُومٍ ، وَسُلْطانٌ ظَلُومٌ خَيرٌ مِنْ فِتَنٍ تَدُومُ.
✅ شير درنده بهتر است از فرمانرواى ستمگر و فرمانرواى ستمگر بهتر است از فتنه هاى ديرپاى .
📄 میزانالحکمه، ج ۱، ۲۶۷
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🗝 برسی افراد پشت صحنه دولت اصلاحات
🖋 محرم اميرمنش
💢 در اواسط دهه هفتاد، حلقه كيان فراختر شد و افراد ديگری از شهرهای مختلف، جنبشهای دانشجويی و ... به اين حلقه پيوستند كه تعداد آنان به هزار نفر رسيد. محمد قوچانی، افراد حلقه كيان را كسانی میداند كه 27 تير ماه 74 در اعتراض به تهديد دكتر سروش نامهای به آقای هاشمی رفسنجانی نوشتند.
⭕️ اين همان ايجاد جنبش و خط فكرس خاصی است كه با رشد و فعالتر شدن در موقع مناسب، میتواند حكومت و نظام را به چالش بكشاند و شايد همان نافرمانی مدنیای باشد كه آقای ديويد ثورث(1930) در آمريكا به فكر ايجاد آن بود؛ و اين يعني همان تغيير آرام انقلابها از درون و براندازی به اصطلاح نرم آنكه كشورهای استعمارگر در صدد آن هستند و نمونهاش را در كشورهای ديگر ديدهايم.
💢 سرانجام عمر اين محفل به اصطلاح روشنفكری به سر آمد و ... بعد از بسته شدن حلقه كيان، برادرِ سيدمحمد خاتمی(محمدرضا) نشريهای به اسم آئين انتشار داد و افراد شركت كننده در آن نشريه كه جلساتشان به صورت هفتگی برگزار میشد، عبارت بودند از: محسن كديور، فاضل ميبدی، محمد شريعتی، خليل اردكانی، حجاريان و خانيكی كه انتشار اين مجله نيز چند صباحی بيشتر ادامه نداشت.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_11
#اصلاحات
#غرب_زدگی
#حلقه_کیان
🆔 @farhang_puya
📜 ماجرای دعوت به اسلام ایران و روم
🖊 هادی الياسی
🔴 وقتی پيامبر اسلام (ص) مأمور به دعوت همگانی شدند، نامهاي به انوشيروان پادشاه وقت ايران و نامهای به قيصر بزرگ روم نگاشتند؛ در نامه آن حضرت، خطاب به قيصر روم آمده است: «تو را به اسلام فرا میخوانم، اسلام آور تا در امان بمانی و خداوند تو را دوباره پاداش خواهد داد ... اي اهل کتاب بياييد بر سر سخنی که ميان ما و شما يکسان است، بايستيم که جز خدا را نپرستيد و چيزی را شريک او نگردانيد...».
🔵 طولي نکشيد که هر دو امپراتوري بزرگ، در برابر اين قدرت خدايی نوپا، نابود شدند . گسترش اوليه اسلام به قدری چشمگير و پرشتاب بود که هر دو امپراتوری را بهتزده کرد. يعنی امپراتوری شرقی ايران فرو پاشيد و امپراتوری غربي روم، حکمفرمايی شام، مصر و مغرب را پس از نزديک به هزار سال از زمان تصرف آنها رها کرد و به عمق اروپايي خويش عقب نشست.
🔴 اين پيشرفت موجب شگفتي تاريخنگارانی چون: «ثور استروب»، «گوستاو لوبون»، «توماس آرنولد» و ديگران شد. به رغم مقاومت ايرانيان و روميان که خشونتآميز بود، اسلام آنچنان انقلابی در ميان اعراب مسلمان برانگيخت که مقاومتپذير نبود. اين برتری تا جايی ادامه پيدا کرد که تأثير خود را در غرب بر جای گذاشت.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_10
#جامعه_اسلامی
#تاریخ_ظهور_اسلام
🆔 @farhang_puya
💠 امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود:
🔵 الْعَقْلُ غِطَاءٌ سَتِیرٌ وَ الْفَضْلُ جَمَالٌ ظَاهِرٌ فَاسْتُرْ خَلَلَ خُلُقِكَ بِفَضْلِكَ وَ قَاتِلْ هَوَاكَ بِعَقْلِكَ تَسْلَمْ لَكَ الْمَوَدَّةُ وَ تَظْهَرْ لَكَ الْمَحَبَّةُ
🔵 عقل پردهایست پوشاننده محبت. و فضل جمالى است هویدا پس نادرستیهاى اخلاقت را به فضلت به پوشان و با عقلت هوست را بکش تا دوستى مردم برایت سالم ماند و محبت تو بر آنها آشکار گردد.
#حدیث
📜 اصول کافى جلد 1 صفحه: 23
🔰 تفاوت کمالطلبی و برتریطلبی
🎙علامه مصباح یزدی
✅ البته برتریطلبی غير از اين است که انسان درصدد پيشرفت، تکامل و رشد و ترقی برآيد. کمالطلبی فطری انسان است و خدا آن را قرار داده است. اگر اين فطرت نبود، انسان دنبال کمال و ايمان هم نمیرفت. اما کمالطلبی غير از برتريطلبی است. در برتریطلبی انسان خود را با ديگران مقايسه ميکند و میخواهد بر آنها برتری داشته باشد.
✅ اما کمالطلبی اينگونه نيست. اگر روی زمين فقط يک انسان زندگی ميکند، میتواند کمالطلب باشد و وقتی احساس میکند که نقصي دارد، دلش میخواهد که اين نقص برطرف شود. اگر احساس میکند که میتواند پيش خدا مقام عالیتری داشته باشد، دلش میخواهد اين کمال را به دست آورد. به عبارت ديگر برتريیطلبی بر ديگران معنايی اضافي است، اما کمال معنايی حقيقی است.
✅ برتریطلبی، استکبار و طغيان سه واژهای است که در قرآن درباره فرعون به کار رفته است. اين سه واژه در مفهوم بسيار به هم نزديک هستند. استکبار به معنای خودبزرگبينی، بزرگيفروشی و بزرگنمايی است؛ اينکه فرد بخواهد بزرگیاش را به رخ ديگران بکشد. علو به اين معناست که انسان خودش را بالاتر از ديگران ببيند، و طغيان اين است که از مرز خودش تجاوز کند. ما در اين عالم، موجود نامحدود نداريم و هر موجودی حدی دارد.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_34
#علامه_مصباح_یزدی
#غرب_زدگی
🆔 @farhang_puya
🔍 راز یبن منافقین و بنیصدر
🖊 حيدر معصومی
⭕️ پس از ضربه خوردن منافقين و تشديد بدبينی و دشمنی مردم نسبت به آنها، اين تشکيلات در برزخی هولناک قرار گرفت و چون ديگر جايگاهی در داخل کشور برای خود تصور نمیکرد، دو راهکار را در پيش گرفت: ترک کشور و وحدت رسمی با ديگر گروهها و احزاب ضد نظام. علت اصلی اتحاد گروه رجوی با نيروهای ديگر، نيازهای موضعی و مقدماتی آن بود؛ لذا «شورای ملی مقاومت» از چندين گروهک ضد نظام تشکيل گرديد.
💢 اين شورا به رهبری رجوی از سازمان مجاهدين خلق ايران، جبهه دموکراتيک ملی ايران، حزب دموکرات کردستان، حزب کار ايران، اتحاديه کمونيستهای ايران، شورای متحد چپ و چند گروه ديگر به وجود آمد. اين شورا نياز به شناسايی و استقرار در يک کشور غربی داشت. فرانسه انتخاب مناسبی به نظر ميرسيد، به ويژه اينکه هم بنیصدر در آنجا پايگاه داشت و هم رجوی در سفر محرمانه خود آخرين هماهنگیها را انجام داده بود.
💢 از طرف ديگر سازمان نياز داشت که کادرهايش را از کشور بيرون بکشد تا از ضربه مصون بمانند. همزمان به يک ايستگاه راديويی نيز براي تبليغات نياز داشت. به همين جهت دست وحدت به سوی «حزب دموکرات کردستان» و «کومله» دراز کرد. با اين وحدت خط خروج نيروها از داخل کشور، از طريق مرزهای کردستان تأمين شد و نيز سازمان- و به عبارتي شورا- به يک ايستگاه راديويی دست يافت.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_15
#فتنه
#دهه_60
🆔 @farhang_puya
⛔️ فارغالتحصيل مهندسی متالوژی از دانشگاه شريف
✒️ هادی مازندرانی
⭕️ بیگمان میتوان يکی از فتّانههای بعد از انقلاب را «مريم قجرعضدانلو» که بعدها به «مريم رجوی» شهرت يافت، دانست. وی که متولد 1332 تهران است، فارغالتحصيل مهندسی متالوژی از دانشگاه شريف بود. وی در سال 1356 به عضويت سازمان مجاهدين خلق (منافقين) درآمد.
💢 مريم رجوی پس از پيروزی انقلاب، مسئوليتهای متعددی در رابطه با سازماندهی ميليشيای خواهران و سرپرستی اردوهای انقلابی سازندگی خواهران دانشآموز را بر عهده داشت. در سال 1358 با مهدی ابريشمچی ازدواج کرد و در جريان نخستين انتخابات مجلس شورای اسلامی، يکی از کانديداهای سازمان مجاهدين خلق در تهران بود.
💢 وی همزمان با فرار مسعود رجوی و ساير سران سازمان مجاهدين [منافقين] به خارج از ايران، وی نيز از کشور فرار کرد و پس از تأسيس مقرّ و دفتر رجوی در پاريس، در اواخر پاييز 1361 مسئول دفتر رجوی شد و بيشترين نشستها و ملاقاتها را با وی داشت.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_15
#فتنه
#دهه_60
🆔 @farhang_puya
💠 امیرالمومنین علی (عليه السلام)
❇️ لَوْ ضَرَبْتُ خَيْشُومَ الْمُؤْمِنِ بِسَيْفِي هَذَا عَلَي أَنْ يُبْغِضَنِي مَا أَبْغَضَنِي وَ لَوْ صَبَبْتُ الدُّنْيَا بِجَمَّاتِهَا عَلَي الْمُنَافِقِ عَلَي أَنْ يُحِبَّنِي مَا أَحَبَّنِي وَ ذَلِكَ أَنَّهُ قُضِيَ فَانْقَضَي عَلَي لِسَانِ النَّبِيِّ الْأُمِّيِّ ( صلي الله عليه وآله ) أَنَّهُ قَالَ يَا عَلِيُّ لَا يُبْغِضُكَ مُؤْمِنٌ وَ لَا يُحِبُّكَ مُنَافِقٌ .
❇️ اگر با شمشيرم بر بيني مومن بزنم، كه دشمن من باشد، با من دشمني نخواهد كرد، و اگر تمام دنيا را بر منافق به خشم تا مرا دوست بدارد، دوست من نخواهد شد، و اين بدان جهت است كه قضاي الهي جاري شد، و بر زبان پيامبر امي (ص) گذشت كه فرمود: (اي علي! مومن تو را دشمن نگيرد، و منافق تو را دوست نخواهد داشت.)
📜 نهج البلاغه، حکمت، ۴۵
#حدیث
🆔 @farhang_puya
⚠️ اسلام هراسی در سینمای غرب
🖊 محمد ابرقویی
💢 در فيلمهای متنوعی که مروج عرفان و معنويت منهای وجود حقيقت اسلام و خدا هستند نيز اين تضاد بين حماسه و عرفان به وضوح به چشم میخورد و تلاش شده است که معنويت نوين جهانی يا همان معنويت عصرنوين که مروج معنويت اومانيستی و سکولار و سبک زندگی آمريکايی هست، ترويج شود.
💢 آثاری چون «اسم من خان است» و «پنج مناره در نيويورک» در کنار «انيماتريکس» و «آواتار» از سينمای هند و ترکيه و آمريکا مروج چنين ايدهای هستند. در آثاری که در اين راستا ساخته ميشوند، چهره مسلمانانی که به دنبال اسلامِ بیطرف و خنثي و عرفان متکثر هستند و واجد غربزدگی و تسامح دينی هستند، مثبت نمايش داده میشوند ولی مسلمانان طرفدار انقلاب اسلامی و شريعتمحور و توحيدباور، افراطي معرفی ميشوند!
💢 جالب است که جريانات غرب گرا در داخل کشورهاي اسلامی مانند طرفداران «عبدالکريم سروش»، «محمدآرکون»، «نصرحامد ابوزيد» و «ملکيان» و مبلغانِ عرفانهای کاذب و اومانيستی و سکولار نيز در همين راستای اسلام غربی و صوفيانه تبليغ میکنند و جريانات شريعتمحور و انقلابی و استکبارستيز و منتقدان هولوکاست وصهيونيسم را افراطي جلوه میدهند.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_30
#رسانه_غرب
#اسلام_هراسی
#اسلام_غربی
🆔 @farhang_puya