دعایی که پیامبر (ص) در شب جنگ احد قرائت فرمودند:
[نَسأَلُكَ اللّهُمَّ أن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وأَن تَلطُفَ لِلْمُجاهدين، وأَن تَغلِبَ لَهُم، وأَنْ تَمکُرَ لَهُم، وأَنْ تَخدَعَ لَهُم، وأَنْ تَكِيدَ لَهُم، وأَن تَكْفِيَهُم مَؤونَةَ أَعْدائِكَ وأَعْدائِهم يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِيْنَ.
ثم ارفعوا أيديكم إلى ما فوق رؤوسكم وقولوا: يا اللهُ يا الله يا الله يا جبَّارُ يا قَهَّار، يا مُسَبِّبَ الأسبَابِ سَبِّب لِعبادِكَ سَبَباً لا يَسْتَطِيْعونَ لَهُ طَلَباً، يا الله يا الله يا الله يا هازِِمَ الأحزابِ اهزْم جُندُ عَدُوِكَ الشَّيْطان، وانُصُر عِبادَك يا رَحِيْمُ يا رَحْمان، وأَيِّدْهُم بِجُنُودٍ من عِنْدِكَ يا أرْحَمَ الرَّاحِمِيْنَ.]
@farhangevarzesh👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طارمی امشب زیاد با سردارحاجی زاده خوب هماهنگ نبود چون فقط یه گل به گلر اسرائیلی زد و دوتای دیگه را پاس گل داد ولی امشب قرار بود همشا طارمی خودش گل بکنه و بزنه قلب دروبازه😂😂😂😂😂
#الله_اکبر
@farhangevarzesh👈
👤 "مهدی طارمی"
اسراییلیا: بریم بازی اینتر و ستاره سرخ که دروازه بانشون اسرائیلیه رو ببینیم جنگیادمون بره
بازی اینتر:
#طارمی یه گل زده و دو پاس گل داده😜
@farhangevarzesh👈
آقای دنیامالی، مثل یک وزیر مقتدر باشید
۴۲ روز از آغاز فعالیت احمد دنیامالی در وزارت ورزش گذشته است. مردی که سابقه روشنش در فدراسیون قایقرانی، همه را امیدوار کرده بود روزهای آفتابی را در ورزش ایران خواهند دید. البته که ۴۲ روز زمان مناسبی برای ارزیابی عملکرد یک مدیر نیست؛ اما آنچه تا کنون از وزیر ورزش دیده ایم، مدارا، نرمش، صبر و سکوت بوده است. بی تردید وزیر ورزش، ویرانه ورزش را تحویل گرفته و مجبور است با سرعتی دو یا چند برابر مدیران دیگر، طی مسیر کند تا عقب ماندگی ها جبران شوند.
ورزشگاه های ویران، بدنه خواب آلوده و فدراسیون هایی که یا روی ریل نیستند یا توقف کرده اند. دنیامالی برای حل مشکلات متعدد ورزش راهی ندارد جز اینکه مدیرانی هماهنگ با خود به ورزش اضافه کند. مدیرانی که نه به نفع خود که به نفع ورزش حرکت کنند. مدیری که شان و جایگاه خود را نمی داند و «زیرمجموعه» زیرمجموعه خود می شود، به درد کار کلان مدیریتی می خورد؟ دنیامالی از این دست مدیران، فراوان دارد و ضروری است خیلی زود نسبت به تغییر آنها اقدام کند چون مدیری که نگاه کلان ندارد و کلان فکر نمی کند، به مجموعه حقارت می دهد. اگر ورزشگاه های پایتخت در این حال و روز هستند، قطعا دلیل دارد و دلیل آن را دنیامالی بهتر از هر مدیر دیگری می داند. مدیری که برای یک مشت دلار، مدیر رسانه ای یک تیم از فدراسیونی متمول می شود، بی تردید باید در همان جایگاه بماند و به وزارت ورزش برنگردد.
۴۲ روز از وزارت دنیامالی می گذرد و او هنوز در جاده مدارا پیش می رود. توقع اهالی ورزش از دنیامالی این بود که همه مدیران ستادی نالایق را کنار بگذارد و مدیرانی به خدمت بگیرد که به او برای ایجاد تحول کمک کنند. مدیری که شان خود را می شکند، نه تنها کمکی به مجموعه بالادستی خود نمی کند که زنجیری به پای مجموعه است. دنیامالی با این شیوه مدیریتی، توان خاکبرداری از آوار فعلی را ندارد چه رسد به ساخت بنای نو برای ورزش ایران. توقع اهالی ورزش کمی قاطعیت است. کمی شتاب توام با تدبیر برای برداشتن سنگ های مانع بر سر راه. آقای دنیامالی، اگر قرار بود این دوستان، دلیل خوشبختی ورزش شوند پیش از این، هنر خود را نشان می دادند.
✍️ علی جوادی
@farhangevarzesh👈
سکوها در بازی دیشب سلتیک و بورسیا دورتموند
لیگ قهرمانان اروپا
#فلسطین
#غزه
#وعده_صادق۲
@farhangevarzesh👈
♦️رزمیکار آمریکایی: برخلاف اسرائیل، ایران فقط به اهداف نظامی حمله میکنه و نه مدارس، مانند اسرائیل! مشخصه چه کسی اخلاقیترین ارتش جهان رو داره.
@farhangevarzesh👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نحوه برخورد این ورزشکار با ورزشکار اسراییلی هم دیدنیه😂😂😂
@farhangevarzesh👈
دلایل و راهکارهای جلوگیری از پناهندگی و مهاجرت ورزشکاران نخبه
پناهندگی و مهاجرت ورزشکارهای نخبه، دو واژه به عنوان یک پدیده و معضل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در ورزش و با پروسه و روش های قانونی متفاوت است، و این موضوع ابزاری است که در جنگ نرم دشمن علیه ایران و بالاخص تضعیف روحیه امید و اعتماد به نفس در جوانان و نوجوانان این سرزمین به کار می رود. پر واضح است موفقیت ملی پوشان در رویدادهای معتبر بین المللی ورزشی، ابزاری است قدرتمند در راستای تقویت وضعیت روانی جامعه، اتحاد، غرور، انسجام ملی و در نهایت توسعۀ ملی گرایی در جامعه است. سرمایۀ انسانی از اصلی ترین عوامل رشد و توسعۀ کشور محسوب می شود و کمبود سرمایه های متخصص ورزشی در کشورمان رشد و توسعه ورزش را به تأخیر می اندازد.هم چنین مهاجرت نخبه های ورزشی در نهایت لطمه به غرور و وجاهت بینالمللی یک کشور می شود. در یک جمع بندی کلی از پژوهش هایی که در سال های اخیر انجام شده است می توان دلایل پناهندگی و مهاجرت ورزشکارها را به طور کلی عوامل مدیریتی در ورزش و وضعیت اقتصادی کشور و به تبع آن ورزش، پرداختن افراطی مدیران ورزش به فوتبال، تفکرات غیرحرفه ای مدیران ورزشی، محدود کردن فعالیت حرفه ای ورزشکارها، کم اعتنایی به ورزش های مدال آور، بی توجهی به مسائل معیشتی ورزشکارهای نخبه، فقدان نظام جامع بیمه و رفاه اجتماعی ورزشکارها ناشی از نبود نظام باشگاه داری، نبود لیگ های حرفه ای و منسجم و کارآمد در ورزش، نبود ورزش حرفه ای و عدم مجوز در برگزاری مسابقات حرفه ای در ورزش های مبارزه ای ضربه ای از جمله بوکس، کیک بوکسینگ، موآی تای، ساندا و…. در کنار نبود شغل متناسب با تخصص، کیفیت و کمیت حداقلی امکانات، زیرساخت ها و تجهیزات ورزشی در اکثر ورزش ها، پشت خط ماندن ورزشکارها و اختلاف نظر با مسئولان فدراسیون یا کادر فنی و عوامل سیاسی مانند تلاش منافقین و معاندین جمهوری اسلامی ایران برای مهاجرت ورزشکارهای ایران از دلایل رانشی مهم مهاجرت ورزشکارهای نخبه ایرانی است. هم چنین در گزارش مرکز پژوهش های مجلس با عنوان واکاوی مسئلۀ مهاجرت ورزشکارها و ارائه راهکارهای اثربخش علل مهاجرت ورزشکارها را به دو دستۀ کلی مدیریتی و سیاسی تقسیم شده که در ارائه راهکارها، سه دستۀ تشویقی، تنبیهی و سیاستی به عنوان راهکارهای پیش روی حل مسئله مهاجرت ورزشکارها عنوان شده است. از سوی دیگرتشکیل تیم پناهندگان المپیک از سوی کمیته بین المللی المپیک، و شروع آن از المپیک ٢٠١٦ ریو و حضور دو ورزشکار ایرانی و سوری در بازی های پارالمپیک ٢٠١٦ ريو موجب شد تا ادبیات ورزش بین الملل با پدیده ای نوین با عنوان پناهندگی ورزشی رو به رو شود. در بازی های المپیک تابستانی توکيو ۲۰۲۰ تعداد ورزشکارهای ایران بیشتر و در بازی های المپیک تابستانی پاریس فرانسه۲۰۲۴، تعداد ملی پوشان ایرانی حاضر در تیم پناهندگان کمیته بین المللی المپیک به ۱۴ نفر رسید. تصور بی ارزش بودن و نادیده گرفتن تلاش های ورزشکار از سوی مسئولان عاملی مهم و مؤثر بر مهاجرت ورزشکارها از کشور است. در پایان می توان این رویکردها را برای رفع این پدیده و معضل اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در ورزش کشور به مقام عالی وزارت ورزش و جوانان دکتر دنیا مالی پیشنهاد داد.
برگزاری لیگ ها و رقابت های حرفه ای ساختار یافته با حمایت بخش خصوصی، پخش تلویزیونی به شکل منصفانه و معرفی تمام ورزش های رسمی مورد تائيد کمیته بین المللی المپیک و قهرمان های نخبه، مربیان و داوران، به کارگیری و اشتغال ملی پوش ها در حوزه های تخصصی وزارت ورزش ودستگاه های دولتی و خصوصی مختلف که علاوه بر تأمین وضعیت معیشت آنها در دوران بازنشستگی، از تخصص و تجربۀ آنها برای توسعۀ ورزش کشور بهره مند شد، تلاش برای نظارت بیشتر بر عملکرد کادر فنی تیم های ملی از طریق کمیته مسابقات و با هدف نظارت بیشتر بر نحوه برگزاری مسابقات انتخابی تیم های ملی به منظور شناسایی و اعزام ورزشکارهای شایسته به رقابت های برون مرزی، ارزیابی و نظارت دقیق بر عملکرد روسای فدراسیون ها و انجمن های مستقل ورزشی، تدوین و اصلاح آئین نامه پاداش و تسهیلات به قهرمان ها در ورزش های مورد تائید کمیته ملی المپیک، تسهیلات ازدواج، جذب مربیان با دانش و مجرب داخلی، افزایش جایگاه اجتماعی ورزشکارها(ارزش و اعتبار اجتماعی) انگیزه لازم را برای ماندگاری در کشور ایجاد کنند و وزارت ورزش و جوانان بایستی مجموعه سیاست هایی را که باعث افزایش شاخص امید به زندگی می شود را اتخاذ نماید.
✍️سید حسین نجفی زاده
@farhangevarzesh👈
تجدید پیمان جامعه «ورزش و جوانان» با ولی امر مسلمین جهان در مصلی بزرگ تهران؛
رهبر انقلاب اسلامی به نماز جمعه میآیند
🔹مراسم بزرگداشت مجاهد فی سبیلالله و سیّد عزیز امت اسلامی، شهید حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله و همراهان ایشان ازجمله سردار شهید نیلفروشان از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی روز جمعه ۱۳ مهرماه از ساعت ۱۰:۳۰ صبح در مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود.
🔹جامعه ورزش و جوانان در کنار دیگر آحاد جامعه فردا با حضور در مصلی بزرگ تهران، با امام و مقتدای خود تجدید پیمان خواهند کرد.
#نمازجمعه_تاریخی✌️
@farhangevarzesh👈
گريه كردم
چون كفش نداشتم كه با دوستام فوتبال بازى كنم
اما يه روز
مردى رو ديدم كه پا نداشت و فهميدم چقدر ثروتمندم
✍️زیدان
@farhangevarzesh👈