🔴 ایران و خباثت انگلیس؛ بخش 1️⃣
🔺 بازخوانی تاریخیِ برخی خباثتهای تکبرآمیزِ دولت انگلستان در قبال ایران
🔹 دولت انگلستان ـ که به داشتن سوابق استعماری در میان کشورهای اروپایی، شهره است ـ در طول قرون اخیر و خصوصاً پس از #انقلاب_صنعتی، زیادهخواهی خود در قبال کشورهای ضعیف را آغاز کرد. وقوع انقلاب صنعتی در اروپا، فصل جدیدی از پیشرفت علوم و فنون را به روی بشر میگشود و اروپائیان در حال رقم زدنِ انقلابی بودند که در آن، عِلمْ خود را به شکل استعمار ملتها بروز میداد و تحقق علوم در قالب فنون و صنایع گوناگون، اروپاییان را به خود مغرورتر میکرد. بدین ترتیب، صفت زیادهخواهی و غرور، به مرور آفت بزرگ دولتهای اروپایی و بلای جان ملتهای ضعیف گردید. به تعبیر #مقام_معظم_رهبری، «آفت بزرگ دولتهای غربی، تکبّر آنها است» که قطعاً این تکبر، در دولتی همچون دولت انگلستان، نمود تامی داشته و دارد.
🔺 نکته قابل تأمل در این میان این است که مادامی که در طرف مقابلِ این دول تمامیتخواه، ارادهی #مقاومت در برابر زیادهخواهی وجود داشته باشد، مستکبرین راه به جایی نخواهند برد؛ اما «اگر در طرف مقابل آنها، یک دولت ضعیفی، آدمهای مرعوبی وجود داشته باشند، این تکبّر کار خودش را میکند؛ مثل هر متکبّری که وقتی طرف از او ترسید، لرزید، عقبنشینی کرد، او خُب احساس میکند که این تکبّر را باید بیشتر کند...» و معالأسف، تا پیش از پیروزی #انقلاب_کبیر_اسلامی، دولتهایی در ایران بر مسند قدرت بودند که این ترسولرز و عقبنشینی، بیشوکم در آنها هویدا بود و لذا زمینه مناسبی را برای سلطهگریِ اروپاییان فراهم میآوردند.
💢 مبتنی بر این مقدمه، سلسلهنوشتار حاضر بر آن است تا چند نمونه از خباثتهای تکبرآمیزِ دولت بریتانیا در قبال ایران را در طول حدوداً دویست سال اخیر بازخوانی کند تا از قِبَل آن روشن شود که این کشور، تا چه اندازه در قبال کشورمان خبیث، متکبر و طمعکار بوده است.
📝 #اندیشکده_برهان
➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 ایران و خباثت انگلیس؛ بخش 2️⃣
🔺 بازخوانی تاریخیِ برخی خباثتهای تکبرآمیزِ دولت انگلستان در قبال ایران
🔹 یکی از مقاطعی که در تاریخ ایران، ردپای #استعمار_پیر و دخالت او در امور داخلی ایران به چشم میخورد، ماجرای منتهی به #قیام_سی_تیر 1331 است.
🔹 #دولت_انگلستان بعد از #ملی_شدن_صنعت_نفت ایران و پس از آنکه دانست در مسئلهی نفت به توافق مطلوبی نمیرسد، درصدد برآمد تا زمینه را برای نخستوزیریِ فردی فراهم آورد که منافع بریتانیا را در ایران تأمین کند؛ همچنین در این راه موفق شد به تدریج دولت #ایالات_متحده را نیز با خود همسو کرده، از اعطای کمکهای اقتصادی آمریکا به دولت مصدق جلوگیری کند؛ البته لازم به ذکر است برخی اشتباهات #دکتر_مصدق در این همسویی آمریکا با بریتانیا بیتأثیر نبود.
🔹 بدین ترتیب، انگلیسیها مترصد فرصتی بودند تا گزینه مدنظر خود یعنی #احمد_قوام را به جای نخستوزیر قانونیِ مردم ایران یعنی محمد مصدق به ملت ایران تحمیل کنند. با کشمکشهایی که میان شخص شاه و مصدق بر سر تصدی وزارت جنگ پیش آمد و منجر به استعفای وی در 25 تیر 1331 از مقام نخستوزیری شد، دولت انگلستان عملاً این فرصت طلایی را به چنگ آورد تا زمینه را جهت روی کار آمدن قوام بچیند.
💢 اما ملت شریف ایران به رهبری روحانیت شجاع و آگاه یعنی آیتالله سید ابوالقاسم کاشانی، این توطئه را ـ که محصول مشترک استبداد داخلی و خباثت خارجی بود ـ برنتابید و در روز 30 تیر 1331، با حمایت قاطعانه خود از دولت قانونی دکتر مصدق، عملاً نقشه خباثتآمیز استعمار پیر را نقش بر آب کرد و بدین ترتیب، ملت ایران شجاعانه در مقابل طرح استعماری ـ استبدادیِ برکناری مصدق مقاومت کرد و نخستوزیرِ مورد نظر دولت انگلستان ـ که تنها به مدت 5 روز سکاندار کابینه شده بود ـ نهایتاً از کار برکنار شد.
📝 #اندیشکده_برهان
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 ایران و خباثت انگلیس؛ بخش 3️⃣
🔺 بازخوانی تاریخیِ برخی خباثتهای تکبرآمیزِ دولت انگلستان در قبال ایران
🔹 «هرات» از دیرباز در شمار شهرهای مهم قلمرو صفویه به حساب میآمد که بخش مهمی از حاکمیت ایران پیش و پس از اسلام محسوب میشد و آقامحمدخان بسیار مشتاق بود تا آن را دوباره به ایران ملحق کند و بر قلمرو سابق صفوی در شمال شرق مسلط شود. اهمیت هرات بیشتر بدان سبب بود که تملک موفقیتآمیز قلمروهای شرقی ایران بدان بستگی داشت.
🔹 از زمان فتحعلیشاه قاجار و پس از جنگهای ایران و روس، هرات همواره محل کشمکش میان افغانهای این منطقه و حکومت مرکزی بود که موجب بروز شورشهای جداییطلبانه خصوصاً به تحریک انگلستان میشد. انگلیسیها هرات را دروازه هندوستان میدانستند و برای حفظ مستعمرات خود در هند و جلوگیری از دستبرد روسها به آن ـ که پیدرپی در آسیای مرکزی به هندوستان نزدیکتر میشدند ـ میکوشیدند تا افغانستان را به ناحیهای حائل بر سر راه هندوستان تبدیل کنند.
این کشمکشها بر سر هرات، تا زمان ناصرالدینشاه ادامه یافت و سرانجام در زمان ناصرالدینشاه قاجار، علیرغم تسخیر مجدد هرات به دست سپاه ایران، انگلستان ـ که به شدت از الحاق دوباره هرات به خاک ایران احساس خطر میکرد ـ از طریق مستعمره خود یعنی دولت هند، رسماً به ایران اعلان جنگ داد.
🔹 به دنبال این اعلان جنگ، در اندک زمانی نیروهای انگلیسی جزیره خارک را به اشغال خود درآورده، در بوشهر نیرو پیاده کردند. سپس اهواز را اشغال نمودند و همزمان، سلطان عمان هم به تحریک انگلیسیها به بندرعباس حمله کرد. دولت ایران که در شرایط وخیمی به سر میبرد، ناچار تقاضای صلح کرد که در نتیجه، «معاهده پاریس» میان دولتین ایران و انگلیس منعقد شد و به موجب آن، هرات از ایران جدا شد و بدین ترتیب، پیوندهای دیرینهی ایران با یکی از اصلیترین مراکز تاریخی، ادبی و فرهنگی ایرانِ پس از اسلام، منقطع گردید.
📝 #اندیشکده_برهان
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 ایران و خباثت انگلیس؛ بخش 4️⃣
🔺 بازخوانی تاریخیِ برخی خباثتهای تکبرآمیزِ دولت انگلستان در قبال ایران
🔹 در خلال نهضت #مشروطه و در پی مهاجرت علما به قم ـ که به «مهاجرت کبری» معروف شد ـ عدهای از معترضین (حدود چهل نفر) به #سفارت_انگلیس پناه برده، در آنجا بست نشستند. نکته جالب توجه اینجاست که اگرچه پدیدهی «بستنشینی» در ایران و به طور مشخص در دورهی قاجار امری طبیعی محسوب میشد، اما این #بستنشینی به طور معمول در جوار اماکن مذهبی، امامزادهها، مساجد و منازل علما اتفاق میافتاد و بستنشینیِ دستهجمعی در سفارت کشوری بیگانه، تقریباً تا آن زمان بیسابقه بود.
🔺 به هر تقدیر، عدهای از معترضین وارد سفارت شده، در آنجا بست نشستند. در حالی که در بدو ورود، تعداد متحصنین بیش از چهل نفر نبود، به زودی عدهی آنها افزایش چشمگیری یافت و بالغ بر هزار نفر شد و در نهایت نیز حدود پانزده هزار نفر در محل سفارت بست نشستند.
🔹 در بدو ورود معترضین به سفارت انگلستان و تحصن در این مکان، مهمترین خواستهی آنان برقراری #عدالتخانه و بازگشت علما بود. بنابراین طبق اسناد موجود، در خواستههای اولیهی معترضین، هیچ اشارهای به مشروطه و #مشروطهخواهی نشده است. اما سفارت #انگلستان در این برههی حساس توانست هدایت جریان اعتراض را به دست بگیرد. آنها از یک سو مانع از ورود نمایندگان و فرستادگان دولت ایران به سفارت شده و عملاً ارتباط متحصنین با دولت را قطع کرده بودند. از سوی دیگر با ایفای نقش وساطت میان متحصنین و دولت ایران، هر مذاکرهای میبایست با حضور سفارت انگلستان انجام میپذیرفت. به گفتهی «وکیلالدوله»، «انگلیسیها خوب چسبیده و سیاست خود را از پیش میبردند».
🔺 بنابراین در خواستهی اولیه متحصنین در سفارت ـ که بر محور تشکیل عدالتخانه و بازگشت علما متمرکز شده بود ـ رفتهرفته تغییراتی به وجود آمد. تغییرات ایجادشده، آشکارا تحت تأثیر فعالیتها و هدایت ظریف انگلیسیها قرار داشت؛ زیرا که در درون سفارت، اتفاقاتی در حال رخ دادن بود که جریان حرکت مردمی را به یکباره تغییر داد. گزارشهای بر جای مانده از رخدادهای درون سفارت به خوبی گویای این امر است؛ به عنوان نمونه:
🔹«گرانت داف، کاردار سفارت انگلیس شبها به دیدار پناهندگان میرفت و با مردم بسیار مهربانی میکرد و میگفت: #پادشاه_انگلستان پدر مهربان شما است، شما از هر حیث در امان هستید، شما به جای عدالتخانه مشروطه بخواهید. سپس منشیان سفارت که به #زبان_فارسی احاطه داشتند، معنی مشروطه و حکومت مشروطه را برای آنان توضیح میدادند. همچنین از سوی سفارت به اکثریت پناهندگان کارت تحتالحمایگی داده شد تا هر وقت بخواهند از سفارت بیرون بروند، آسودهخاطر باشند. روی کارت پناهندگی نوشته شده بود: دارندهی این کارت آقای ... با کسانش زیر حمایت دولت انگلیس هستند و هر کس با او حرفی دارد به سفارت اعلیحضرت پادشاه انگلستان و امپراطور #هندوستان مراجعه کند.»
💢 بدین ترتیب نهضت عدالتخواه، قانونطلب، مردمی، اصیل و بومیِ ایرانیان، دفعتاً در جهت مشروطهخواهی تغییر مسیر داد. معترضین برای تأسیس عدالتخانه و بازگشت علما به سفارت انگلستان پناهنده شده بودند؛ اما آنچه از دل سفارت بیرون آمد، مشروطهای ناقص بود. به دیگر سخن، رخدادهای درون سفارت انگلیس، مشروطهای را در پی آورد که به تعبیر جلال آلاحمد، «نیمبند» بود.
✍🏻 #اندیشکده_برهان
➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رونمایی از کتاب «انقلاب 40 ساله» با حضور دکتر ولایتی
@irinn_channel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از وقوع انفجاری بزرگ و آتش سوزی در یکی از پالایشگاههای شرکت نفت و گاز «اکسانموبیل» در هیوستون آمریکا
@irinn_channel
❌ فاجعهی #تنظیم_خانواده، بعد از انقلاب اسلامی ۶/۷
عامل تغییر سبک زندگی در ایران اسلامی!
🔷 بحران جمعیت در ایران
🔴 آنگونه که قبلاً اشاره کردیم سیاست تنظیم خانواده یکی از عوامل تأثیرگذار بر شکلگیری رشد منفی در نرخ جمعیت ایران به شمار میرود! ریشهیابی این طرح به دوران حکومت طاغوت شاه بر میگردد و در آن تاریخ، شناسایی آن با شعار فرزند کمتر زندگی بهتر همراه شد، اما بعد از انقلاب در دههی هفتاد بار دیگر شاهد بروز و ظهور این سیاست در کشور هستیم که با اجرای طولانی مدت آن امروز کشور را به آمار رشد منفی و حتی در نزدیک به صفر رسانده است!!
🖇 اما اینکه تنظیم خانواده چیست؟ به تعریف آن میپردازیم:
🔺تنظیم خانواده یک طرز تفکر و یک شبه فرهنگ! است.
🔻تنظیم خانواده بر خلاف نگاه ابتدایی که آن را در وسایل ممانعت از بارداری خلاصه میکند به ما یک جهانبینی و نوع خاصی از سبک زندگی را القا میکند! تنظیم خانواده در این معنا دست کم ۵ مؤلفه دارد:
1️⃣ بهانههای بهداشت و سلامت: مثلاً گفته میشود که بارداری زنان در سن بالای ۳۵ سال پرخطر است در صورتی که متخصصان علم پزشکی زنان، آنرا رد کردهاند و در اکثر موارد برای سنین ۴۰ سال به بالا مانعی نمیبینند!
2️⃣ دامنزدن به فرد گرایی و ترویج خودخواهی در تودهی مردم: اگر به شعار "فرزند کمتر؛ زندگی بهتر" دقت کنیم، میبینیم که این شعار به مخاطب توصیه میکند که بچهدار نشود تا رفاه بهتری داشته باشد...!
🔻آیا این شعار خودخواهیها را تقویت نمیکند؟ و آیا برخلاف نصّ صریح روایات اسلامی نیست؟!
3️⃣ ترویج افکار #فمینیسم و استفادهی ابزاری از زنان در جامعه: افکار فمینیستی که از عوامل اساسی فروپاشی خانواده و ترویج #زنا در غرب به شمار میرود، سهم زیادی در افزایش آمار طلاق و #زنازادگی در کشورها دارد، این افکار از طرق مختلف همراه با تنظیم خانواده در ایران اسلامی دنبال شده است و سعی بر تغییر روش در زندگی زن ایرانی دارد!!
4️⃣ ذهنیتسازی با استدلال به اینکه فرزند آوری یعنی فقر بیشتر: این معنا در تنظیم خانوادهی ترویج شده مدام به خانوادهها القا میشود که اگر بچه بیاورید فقیر میشوید!
🔻در طول بیست و اندی سال از شروع دوبارهی طرح تنظیم خانواده در ایران، این حرف بیپایه مکرر بیان شده است و الآن برخی از خانوادههای ثروتمند نیز میترسند که مبادا با آمدن بچه فقیر شوند! این فکر نیز در تضاد کامل با اسلام و تصریح روایات معصومین -علیهمالسلام- است!
5️⃣ حیازدایی و ترویج فساد و فحشا در بین زنان و رشد فرهنگ بیهمسری: به عنوان مصداق، برخی از عبارات کتب تنظیم خانواده، تصریح به #گناه_قبیح_زنا و روابط آزاد جنسی دارند!!
🔻مثلاً در معرفی مناسبترین افراد برای استفاده از آی یو دی به چهار مورد اشاره شده است، که مورد نخست، زنان زایمان کردهای هستند که فقط با شوهر خود رابطهی جنسی ندارند بلکه دچار گناه بسیار زشت #زنای_محصنه هستند!!!
🔻یا در مورد "قلمرو خدمات تنظیم خانواده" به چند مورد اشاره شده است که یک مورد آن ارائه خدمات لازم برای مادرانی است که ازدواج نکردهاند و فرزندشان #زنازاده است!!!
🔴 تنظیم خانواده یک مسألهی ساده نیست، بلکه یک سبک زندگی چندلایهای و گناهآلود به شمار میرود که با این مؤلفهها میتوان آنرا دقیقتر بررسی کرد.
🔻 فرهنگ تنظیم خانوادهی غربی همان موضوعی است که علاوه بر تقویت زمینههای انحطاط یک جامعه، پتانسیلهایی را ایجاد میکند تا معاونت وقت امور زنان رئیس جمهور ( #مولاوردی ) هم پرده از طرحهایی همچون عقیمسازی فقرا و کارتون خوابها بردارد و به جای ارائهی طرح و برنامهای چون فقر زدایی و اشتغالِ آنها، بر جلوگیری از زیست سالم آنها پای فشاری کند!!
⭕️ ادامه دارد ...
✍ محمد حسین #محمدی_اصل (با کمی تغییر)
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
⛔️ غذا خوردن روی بدن برهنه دختران!
❌ یک سازمان حمایت از حقوق زنان و دختران در آمریکا اعلام کرده است که این نوع پذیرایی در یک مکان عمومی، بهرهبرداری جنسی از زنان را نه تنها مجاز، بلکه امری قابل ستایش جلوه میدهد.
🔻رستورانی در شهر ونکوور کانادا برای جلب مشتری و درآمدزایی بیشتر، غذایی را تحت عنوان «سوشی برهنه»[!] به منوی خود اضافه کرده است.
🔻سوشی یک غذای سنتی ژاپنی است که در آن برنج پخته با طعم سرکه، خوراکیهای دریایی خام، سبزیجات و تخم مرغ وجود دارد و به صورت سرد تناول میشود.
🔻نامگذاری فوق به این علت است که رستوران یادشده در اقدامی خلاف شؤونات اخلاقی و فرهنگی، از دختران برهنه برای سرو این غذای سنتی ژاپنی استفاده میکند؛ به این صورت که دختران بختبرگشته در ازای دریافت حقوق، ساعتها بیحرکت در نقش سینی که روی آن سوشی قرار گرفته دراز میکشند تا مشتریان رستوران شکمشان را سیر کنند!
📛 بخورید ولی به مدلها دست نزنید!
✍ بهنوشته لسانجلستایمز (LosAngelesTimes)، یک سازمان حمایت از حقوق زنان و دختران در آمریکا با انتقاد از «سوشی برهنه» اعلام کرده است که این نوع پذیرایی در یک مکان عمومی، بهرهبرداری جنسی از زنان را نه تنها مجاز، بلکه امری قابل ستایش جلوه میدهد.
🔻اما صاحبان فرصتطلب رستوران کانادایی که این نوع غذا خوردن را به رسومات سامورایی نسبت میدهند، با وضع مقررات مضحکی مدعی شدهاند کارشان مصداق بهرهکشی جنسی از دختران نیست.
🔻آنها میگویند مشتریان ما اجازه دست زدن به مدلها را ندارند و فقط میتوانند با استفاده از چوب غذاخوری ژاپنی، سوشیها را از روی بدن مدلها بردارند. همچنین مشتریها اجازه ندارند با مدلها -که در نقش سینی روی میز قرار گرفتهاند- حرف بزنند!
📌 گفتنی است دولت کانادا که تماشاگر این رفتار غیرانسانی و شنیع در خاک خود میباشد، هرساله با ادعای نقض حقوق بشر و حقوق زنان در ایران، بانی تصویب بیانیهای علیه جمهوری اسلامی در سازمان ملل متحد است.
#غرب_بدون_روتوش
#حق_زنان
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
#چشم_و_دل_سیرهای_هرزه
💢 بر اساس گزارش رویترز، طی دو سال گذشته بیش از ۲۲۰,٠٠٠ زن در وسایل حملونقل عمومی فرانسه مورد آزار جنسی قرار گرفتهاند!!
📍فرانسویها میگویند پاریس را باید #شهر_عشاق نامید حالا آمارهای بینالمللی در "نقشه خانواده جهان" میگوید که بیش از ۵۷ درصد فرزندانی که در فرانسه متولد میشوند، زنازادهاند!
#لاتقربواالزنا
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha