هدایت شده از دوتا کافی نیست
🔴 دنیلز هم به تیم کنترل جمعیت سازمان ملل در ایران پیوست!!
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
هدایت شده از دوتا کافی نیست
با #اوگوچی_دنیلز نماینده «برنامه توسعه» سازمان ملل در ایران آشنا شوید.
دنیلز از سال ۱۹۹۹ تا سال ۲۰۰۰ در استخدام آژانس توسعه بینالمللی آمریکا در نیجریه بود و سپس مستقیماً راهی دفتر «صندوق جمعیت سازمان ملل» در نیویورک شد.
دنیلز بین سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۷ در مقر صندوق جمعیت سازمان ملل در نیویورک، متخصص برنامههای حوزه آفریقا بود. وی از سال ۲۰۰۷ تا سال ۲۰۱۰ معاون نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل در نپال و از بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ نیز نماینده این صندوق در فیلیپین بود. این دیپلمات نیجریهای از سال ۲۰۱۳ تا ماه آگوست سال ۲۰۱۸ رئیس «بخش شرایط بشردوستانه و حساس» صندوق جمعیت سازمان ملل بود و #نهایتاً به عنوان «هماهنگکننده مقیم» و «نماینده مقیم صندوق جمعیت سازمان ملل» در سال جاری به #تهران اعزام شد.
وی مدتی مدیر برنامههای «اتحاد جوانان آفریقایی» بود. اتحاد جوانان آفریقایی یکی از برنامههای صندوق جمعیت سازمان ملل بود که در چهار کشور آفریقایی اوگاندا، تانزانیا، غنا و بوتسوانا دفتر داشت و با بودجه ۵۷ میلیون دلاری «بنیاد بیل گیتس» اهدافی نظیر #کنترل_جمعیت، #کاهش زاد و ولد، #ترویج راههای #پیشگیری_از_بارداری را در این کشورها عهدهدار بود.
علاوه بر اتحاد جوانان آفریقایی، فعالیتهای دنیلز در«بنیاد سازمان ملل» نیز با موضوع کنترل جمعیت در ارتباط مستقیم بوده است. «تد تِرنِر» بنیانگذار و رئیس هیأت مدیره این بنیاد با تخصیص دستکم یک میلیارد دلار بودجه، #بنیاد_سازمان_ملل را تأسیس کرد. این بنیاد روابط بسیار نزدیکی با سازمان ملل و به ویژه صندوق جمعیت این سازمان دارد و در جهت کنترل جمعیت، مسائل محیط زیستی و همینطور دفاع از حقوق زنان، فعالیت می کند.
مهمترین مسئولیتی که دنیلز پیش از اعزام به تهران عهدهدار آن بود، ریاست وی در بخشهای «شرایط بشردوستانه و حساس» و «واکنش بشردوستانه» صندوق جمعیت سازمان ملل است. دنیلز در این سِمت، فعالیتهای بیشماری را در زمینه رسیدگی به مسائل سلامتی و بهداشتی زنان، و به طور خاص، پیشگیری از خشونت علیه زنان و بارداری زنان در شرایط بحرانی (مانند جنگ و بلایای طبیعی) انجام داده است؛ موضوعی که سال ۲۰۱۴ پای دنیلز را به اندیشکده شناخته شده «مرکز ویلسون» در آمریکا نیز باز کرد.
خبرگزاری رویترز سال گذشته میلادی به نقل از «متخصصانی» که یکی از آنها نیز دنیلز بود، گزارشی درباره همین مسئله با عنوان عجیبی منتشر کرد: «[تأمین ابزارهای] پیشگیری در بحرانها به اندازه غذا، آب و پناهگاه، حیاتی است». در این گزارش آمده است: «ارائه خدمات #تنظیم_خانواده باید به فاصله ۴۸ ساعت از وقوع یک وضعیت اورژانسی، ارائه شود.»
با توجه به اینکه در گزارشهای منتشرشده در اینباره، مصادیق بحران، عمدتاً جنگ و پناهندگی ذکر میشود، میتوان حدس زد که ترویج شیوههای #کنترل_و_کاهش_جمعیت در کشورهایی که دچار جنگ هستند (سوریه، عراق، یمن و...) چه هدفی را دنبال میکند.
تقریباً تمام گزارشهایی که به موضوع کنترل جمعیت و پیشگیری از بارداری در شرایط بحرانی می پردازد، صرفاً درباره کشورهای آفریقایی و کشورهای در حال توسعه سخن میگویند و هیچ وقت اشارهای به لزوم کمک به زنان در آمریکا یا کشورهای اروپایی نمیشود که دچار بحران (از نوع بلایای طبیعی) شدهاند. این در حالی است که همین گزارشها در تعاریف ارائهشده، بحران را در دو دسته «طبیعی و انسانی» قرار میدهند.
اواخر سال ۲۰۱۷ میلادی گزارشی در یکی از رسانهها درباره موفقیتهای فعالانی مانند دنیلز در ارائه خدمات «سقط امن» به زنان در کشورهای بحرانزده و متقاعد کردن این زنان به استقبال از روشهای «پیشگیری داوطلبانه» توضیح داد.
یک مسئله احتمالاً اتفاقی دیگر هم درباره خانم دنیلز وجود دارد که توجه به آن بیفایده نیست. چنانکه گفته شد، نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل در ایران، بین سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ در نپال مشغول به کار بوده است. آمار نشان میدهد اتفاقاً همزمان با حضور دنیلز در این کشور، آمار تولد نوزادان نیز کاهش چشمگیری پیدا کرده است. طبق آمار سازمان ملل، تعداد «تولد نوزادان زنده» در نپال از سال ۱۹۷۵ تا سال ۲۰۰۰، بدون استثنا، هر سال چیزی حدود ۵۰ هزار مورد نسبت به سال گذشته بیشتر شده است. با این وجود، این آمار، بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ (تقریباً مصادف با حضور دنیلز در نپال) به یکباره ۶۵ هزار مورد کاهش یافته است.
⚠️ آیا دنیلز در ایران هم، اهداف جمعیتی خاصی را دنبال خواهد کرد؟!
⚠ آیا سازمان ملل بعد از لو رفتن عوامل داخلیش (که خائنانه پیگیر تداوم تحدید نسل ایرانیان بودند)، به دنبال تجدید قوا است؟!
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
💢 یک زن استرالیایی که از طریق روشهای آزمایشگاهی با یک اسپرم اهداء شده، باردار و صاحب یک دختر شد، بعد از مدتی ازدواج کرد و به شکل تصادفی متوجه شد که عاشق مردی شده است که اسپرمش را اهدا کرده بود!
🔻مردان کشورهای آنگلوساکسون و غربی از دیرباز، با اهداء اسپرمهایی که بعضا از طریق خودارضایی و به روش حرام انجام میشود، سعی در تکثیر جمعیت آنگلوساکسون به اقصی نقاط دنیا را دارند!!
📌 نسلی که از اسپرمهای اهدایی به روش حرام به وجود میآیند، #نسل_بی_کیفیت هستند و شیطان در این #انعقاد_نطفه شریک است!!
#حرام_زادگی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
ازدواج با درخت موز در هند! 😐
🔻در بخشهایی از هند، معتقدند اگر عروس در آبان ماه به دنیا آمده باشد او نفرین شده است و ممکن است باعث مــــرگ زود هنگام شوهر خود شود !
بسیاری از دختران هندی، تنها به دلیل همین باور دست به تغییر تاریخ تولد خود زده و یا برای همیشه مجرد باقی میمانند
🔻 برای از بین بردن این اثر بد، عروس باید ابتدا با یک درخت موز ازدواج کند. سپس این درخت نابود شده و نفرین و بدشگونی ازدواج از بین میرود!
🔻 حتی بازیگر سرشناس بالیوودی، آیشواریا رای، هنگام ازدواج با آبیشک باچان از این سنت پیروی کرده و ابتدا با یک درخت موز ازدواج کرد
😐آبانیهای عزیز برید خدا رو شکر کنید هند به دنیا نیومدید :))
مثل خیلی رسم و رسومات اشتباه ما ایرانیا. مثل مهریه سنگین. شیربها.ازدواج دختر بزرگتر بعد کوچیکتر. به خندهاتون نسبت به این رسمها اینا هم اضافه کنید...
هدایت شده از دوتا کافی نیست
✅ دکتر کاظمی آشتیانی بنیانگذار موسسه #رویان
🔹هزاران خانواده فرزنددار شدنشان را مدیون ایشان هستند.
👈 «۱۴دی۱۳۸۴ به طرز مشکوکی درگذشت که رهبرانقلاب از واژه #شهید برای ایشان استفاده کردند»
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
هدایت شده از دوتا کافی نیست
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ به یاد دانشمند شهید دکتر سعید کاظمی آشتیانی؛ آن که عاشقانه جان بخشید و عزت آفرید.
🔹برشی از مستند #داستان_آینده
#رویان
#ناباروری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
هدایت شده از دوتا کافی نیست
⚠️مقام معظم رهبری: فرهنگ سازی در مسئله جمعیت، تعطیل است.
فرهنگسازی در مسئله جمعیت مثل خیلی از مسائل دیگر اجتماعی، حرف اوّل را میزند؛ باید فرهنگسازی بشود كه متأسّفانه امروز این فرهنگسازی نیست، تعطیل است؛ با اینكه حالا گفته شده، ما هم گفتهایم، دیگران هم گفتهاند، در مجلس هم مطرح شده، بعضیها هم كم و بیش اینجا و آنجا بحث میكنند، لكن كار فرهنگی به معنای صحیح انجام نگرفته...
🔹«بیانات در دیدار اعضای همایش ملی «تغییرات جمعیتی و نقش آن در تحولات مختلف جامعه»، ۱۳۹۲/۰۸/۰۸ »
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
هدایت شده از دوتا کافی نیست
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ زندگی منهای خدا، تمامش مشکلات است.
🔰توصیههای حاج آقا مجتبیتهرانی به یک زوج جوان
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
هدایت شده از دوتا کافی نیست
📊 #اینفوگرافیک | شیوع طلاق در ازدواج دختران زیر ۲۰ سال، ۹ برابر کمتر از دختران بالای ۳۰ سال است!!
#ازدواج_در_وقت_نیاز
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
هدایت شده از دوتا کافی نیست
🚨سریع ترین کاهش نرخ باروری، در کمترین زمان ممکن در جهان، به نام ایران ثبت شده است‼️
#بحران_جمعیت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
هدایت شده از دوتا کافی نیست
🔹مقاله جدید در نیچر 2018: کودکانی که با عمل سزارین متولد می شوند دچار اختلال سیستم ایمنی و بیماری می شوند. این مقاله که در شماره جدید مجله معتبر نیچر منتشر شده نشان می دهد که با افزایش تعداد تولید های سزارینی کودکان بیمار تری در مقایسه با کودکانی که زایمان طبیعی دارند ایجاد می شود. سبک زندگی سالم یعنی زایمان طبیعی و تغذیه نوزاد با شیر مادر.
منبع:
https://www.nature.com/articles/s41467-018-07631-x
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
هدایت شده از دوتا کافی نیست
✅ به وعده ی خدا اطمینان داشت به همین خاطر زمانی رفت خواستگاری که...
"سربازی نرفته ام، کار هم ندارم، درسم هم تمام نشده. بعد از بسم الله، اینها اولین کلمات خواستگاری بود که آقا مصطفی به خانمش گفت. بعدش لبخند زد و در آمد که : توکل به خدا داریم..."
"خانواده ام قبول نکردند و به مصطفی گفتند: سربازیت را که رفتی و کار پیدا کردی، بیا حرف بزنیم.
دوسال طول کشید. آن قدر رفت و آمد و با پدر و مادرم صحبت کرد تا راضی شان کرد.
مهریه را خانواده ها گذاشتند؛ پانصد سکه. ولی قرار بین من و مصطفی چهارده سکه بود. بعد از ازدواج هم، همه ی سکه ها را داد. مراسم عقد و عروسی را خانه خودمان گرفتیم؛ خیلی ساده.
مصطفی هنگام ازدواج 23 سالش بود."
🔹«همسر شهید مصطفی احمدی روشن»
✨پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: هر كس به خدا توكل كند، خداوند هزينه او را كفايت مى كند و از جايى كه گمان نمى برد به او روزى مى دهد.
📚كنزالعمال، ج3، ص103، ح5693
✨پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: با بركت ترين زنان، كم مهريّه ترين آنان است.
📚السنن الكبرى، ج 7، ص 235
✨امام علی علیه السلام: هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مى آورد كه : واى برمن ، واى بر من! دو سوم دينش را از دستبرد من، مصون نگه داشت. پس بنده بايد براى حفظ يك سومِ باقى مانده دينش، تقواى الهى پيشه سازد .
📚بحارالانوار، ج78، ص 347
#ویژه_سالگرد_شهید_احمدی_روشن
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1