🔴مدیر پیام رسان ایتا از بی مهری و بی توجهی دولت به پیام رسانهای ایرانی پرده برداشت
⏪تلگرام با ۵۰ هزار سرور در مقابل ایتا با تنها ۷۰ عدد سرور.....
«محسن غفاری» مدیر پیام رسان اجتماعی بومی ایتا در گفتوگو با کیهان درخصوص علل کند شدن پیام رسانهای بومی در روزهای اخیر اظهارداشت: زمانی که اینترنت در حالت قطع قرار میگیرد، کاربران نمیتوانند به پیامرسانهای غیربومی دسترسی داشته باشند بنابراین به استفاده از پیامرسانهای بومی روی میآورند و حجم زیادی از درخواستها ایجاد میشود و این در شرایطی است که پیامرسانهای بومی با توجه به محدودیتها، توانایی ارائه خدمات مطلوب به مانند پیام رسانهای غیربومی ندارند.
غفاری افزود: قاعدتاً زمانی که سرورها و سختافزار مورد نیاز تامین نشده باشد نمیتوان به درخواستهای کاربران پاسخ داد در نتیجه این پاسخها با کندی ارسال خواهد شد و کاربران ناراضی خواهند بود.
🔻غفاری در پاسخ به این سؤال که چه میزان از وعدههای دولت پس از فیلترشدن تلگرام در اردیبهشت 97 در قبال پیامرسانهای بومی عملیاتی شد؟، گفت: متاسفانه وعدههای دولت تنها در حد دادن 10 تا 20 سرور عملی شد! از دیگر سو اعلام کردند که پیام رسانهای بومی برای تقویت و افزایش توان خدماتدهی میتوانند وام پنج میلیارد تومانی دریافت کنند، اما در شرایطی که کاربران در پیامرسانهای غیربومی حضور دارند حتی اگر ما اقدام به گرفتن وام کنیم تنها خودمان را به خاطر توسعه زیرساخت ملی مقروض کردهایم و باید ماهی 200 میلیون تومان قسط بدهیم؛ این در شرایطی است که برخی از شرکتهای حامی پیامرسانها به مانند ما شرکتی خصوصی هستند که منبع درآمدشان محدود است و توان پس دادن چنین وامهایی را ندارند.
🔻وی با گلایه از نبود بودجه برای حمایت از پیامرسانهای بومی افزود: همانطور که اشاره شد به وزارت ارتباطات پیشنهاد ایجاد یک دیتا سنتر ملی با دو تا سه هزار سرور را دادیم که اتفاقا مدیران وزارت ارتباطات این مسئله را دنبال کردند اما متاسفانه دولت اعلام کرده بود که بودجه کافی برای ایجاد این دیتا سنتر را ندارد؛ این پیشنهاد پیش از این در کشور مالزی اجرایی شد و دیتا سنتر ملی به نرمافزارهای داخلی خدمات ارائه میداد، با این حال به دلیل نبود تدبیر آیندهنگرانه این پیشنهاد عملی نشد و شرایط امروز به دلیل چنین بیتوجهیها است.
🔻مدیر پیامرسان ایتا همچنین در پاسخ به سؤالی درباره تعداد سرورهای پیامرسانهای داخلی در مقایسه با پیامرسان تلگرام، اظهارداشت: تعداد سرورهای تلگرام بیش از 50 هزار سرور است و این در حالی است که پیامرسان ایتا حدود 70 سرور در اختیار دارد و فکر نمیکنم تعداد مجموع سرورهای پیامرسانهای داخلی از 500 سرور بیشتر باشد! یعنی تلگرام به تنهایی 100 برابر مجموع پیامرسانهای داخلی سرور در اختیار دارد.
ازدواج و تشکیل خانواده.mp3
1.75M
🎙#بشنوید
❇️ رهبرانقلاب: در این طوفانهای زندگی، آن حوضچهی آرامشی که انسان میتواند در آن بیاساید، محیط #خانواده است.
#حق_خانواده
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔸 تکذیب ادعای یکی از خبرگزاریها درباره جزئیات جلسه سران قوا
دفتر دادستانی کل کشور: اگر این منبع آگاه به صورتجلسه مورخ 17 مهر 98 که از طرف دفتر رییس جمهور تنظیم شده است دسترسی داشت همچنین خبر کذبی را منتشر نمیکرد.
همزمان با انتشار مطلبی در یکی از خبرگزاریها که به نقل از یک منبع اگاه که در آن ادعا شده بود طی جلسه سران قوا رئیس جمهور نظرش بر نرخ هزار و ۲۰۰ تومانی بنزین بود و رییس قوه قضائیه با آن مخالفت کرده است دفتر دادستانی کل کشور طی اطلاعیهای ضمن کذب محض خواندن اساس ادعای مطرح شده، اعلام کرد: اگر این منبع آگاه به صورتجلسه مورخ 17 مهر 98 که از طرف دفتر رییس جمهور تنظیم شده است دسترسی داشت چنین خبر کذبی را منتشر نمیکرد.
@irinn_channel
تکذیب ادعای یکی از خبرگزاریها در رابطه با جزئیات جلسه سران قوا
🔹همزمان با انتشار مطلبی در یکی از خبرگزاری ها به نقل از یک منبع اگاه که در ان ادعا شده بود طی جلسه سران قوا رییس جمهور نظرش بر نرخ هزار و ۲۰۰ تومانی بنزین بود و رییس قوه قضائیه با آن مخالفت کرده است دفتر دادستانی کل کشور (حجت الاسلام منتظری یکی از اعضای شورای هماهنگی سران قوا می باشد) طی اطلاعیه ای ضمن کذب محض خواندن اساس ادعای مطرح شده اعلام کرد: اگر این منبع آگاه به صورتجلسه مورخ ۱۳۹۸/۰۷/۱۷ که از طرف دفتر رییس جمهور تنظیم شده است دسترسی داشت چنین خبر کذبی را منتشر نمی کرد/میزان
@Farsna
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥همه بانکهای این شهر سوختند
🔹مردم و کسبه شهر بومهن این روزها برای انجام جزئیترین کارهای بانکی به تهران یا دماوند مراجعه میکنند، در آشوبهای اوایل هفته گذشته تمام بانکهای این شهر توسط اشرار به آتش کشیده شدند.
Fna.ir/ddo4fn
@Farsna_Tehran
هیلاری کلینتون هم از اغتشاشات در ایران حمایت کرد
📲 با شدت گرفتن حمایتهای مقامهای جمهوریخواه و دموکرات دولت و کنگره آمریکا از اغتشاشات اخیر در ایران، هیلاری کلینتون چهره شناخته شده دموکراتها هم پیامی توییتری منتشر کرده و درباره آنچه که «سرکوب معترضان» خوانده، به شدت ابراز نگرانی کرده است.
fna.ir/ddo4dw
@Farsna
🔴آمارهای غیرواقعی از ضرر و زیان کسب و کارهای اینترنتی با چه هدفی منتشر میشود؟!
✍🏻 #فريبرز_حاجيوند
🔺این روزها برخی از سایتها و کانالهای خبری دارن آمارهایی رو منتشر میکنن مبنی بر اینکه قطع شدن اینترنت چقدر به کسب و کارهای اینترنتی ضرر زده. از ۷۰۰ میلیارد آمار دادن تا ۴۳۰۰ میلیارد!
اما این آمارها که ظاهرا از ضرب درآمد روزانه مجموع این کسب و کارها در تعداد روزهای قطعی اینترنت به دست اومده یه اشکال اساسی داره که با یه مثال ساده خدمتتون میگم.
🔹قطع شدن اینترنت تو کل کشور مثل این میمونه که مثلا کل فروشگاههای مواد غذایی سراسر کشور به هر دلیلی اعلام کنن که مثلا ۳ روز به طور کامل تعطیلند؛ و بعد بیان ادعا کنند که چون تو این سه روز فروش نداشتند به اندازه سه روز هم ضرر کردند. در صورتی که مردم تو این سه روز نیازهاشون به مواد غذایی از بین نمیره بلکه بخش زیادی از نیازهای این سه روزشون رو جمع میکنن و به یکباره در روز چهارم از فروشگاهها خرید میکنن. یعنی فروشگاهها اگه سه روز فروش نداشتن در عوض در روز چهارم به یکباره به اندازه دو الی سه روز فروش میکنن و عدم فروششون تا حد زیادی جبران میشه.
🔺خیلی از مشتریهای کسب و کارهای اینترنتی هم همین طورند. بعد از اتصال اینترنت به یکباره نیازهاشون رو عرضه میکنن و بخش قابل توجهی از عدم فروش این چند روز کسب و کارها رو جبران میکنن.
لذا این آمارهای عجیب، غیرواقعی و سطحیه. قطعا عدهای از این کسب و کارها ممکنه سود ماهانشون کاهش پیدا کنه ولی نه در این حجمی که با یه ضرب و تقسیم ساده به دست اومده.
تاکید میکنم، #کاهش_سود و نه لزوما ضرر.
🔹اینترنت باید به خاطر حفظ امنیت کشور قطع میشد، چون اصلیترین راه ارتباطی اغتشاشگران با خارج از کشور بود.
با این تفاسیر این کانالها و سایتهای خبری شفاف بگن که هدفشون از انتشار این آمارهای بیپایه و اساس چیه؟ آیا میخوان اثبات کنند که قطع کردن اینترنت کار اشتباهی بوده؟! خوب این که میشه همنوایی با دشمن. اگر هم میخوان مسئولین امنیت کشور رو مجاب کنند که زودتر وصلش کنند، ازشون سوال میکنیم که مگر شما چقدر از شرایط امنیتی کشور آگاهی دارید که تصور میکنید اینترنت رو میشه وصل کرد.
🔺در ضمن کسب و کارهای اینترنتی باید بپذیرند که چنین شرایطی ممکنه به هر دلیلی مجددا پیش بیاد و اون رو به عنوان یه واقعیت توی کارشون بپذیرند. مشکل اصلی این کسب و کارها اینه که ماهیت خودشون رو در وابستگی صددرصد به اینترنت تعریف کردند، در حالی که هیچ کسی تا کنون ضمانت برقراری مستمر و مادامالعمر اینترنت رو نداده.