هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
📸 yon.ir/lrxcU
📚 در کتاب «جنگ جهانی اول» نوشته «دیوید اونز» به نقش جنگ جهانی اول در فاصله گرفتن زنان از نقشهای اصلی خود در زندگی و گسترش زنازادگی که در نتیجهی دوری دختران از خانواده بود، اشاره میکند!
⏪ در فصل ۱۲ و صفحه ۱۶۷ این کتاب میخوانیم:
🔻«اشتغال زنان در چنان ابعاد وسیعی مشکلاتی اجتماعی به بار آورد و موجب بروز نگرانیهایی درباره سلامت اخلاقی آنان شد.
🔻سازمانهایی نظیر «گشت زنان» و «انجمن شرافت زنان» توفیقی در مهار رشد سی درصدی آمار تولد کودکان نامشروع (حرامزاده) در خلال سالهای جنگ حاصل نکردند. دوری دختران از خانه و خانواده، آزادی بیشتری نصیبشان کرد که به تبع آن نگرش و رفتارشان نیز دستخوش تغییراتی گشت.
🔻آرایش و مصرف سیگار همهگیر شد، همچنان که شرب الکل به میخانهها کشید و از حیث وضعیت پوشش نیز دامن کوتاه و سینه بند، جای دامن بلند و زیر پوش زنانه را گرفت. برخی از زنان جوان به زبانی سخن میگفتند که والدین و پدربزرگ و مادربزرگشان را متحیّر میساخت.
🔻برآوردها نشان میدهد در واپسین سال جنگ، بیش از یک میلیون و سیصد هزار زن به کار اشتغال داشتند و نیمی از آنان عهدهدار شغلهایی بودند که سابقاً در اختیار مردان بود.»
📄 شناسنامه کتاب:
کتاب «جنگ جهانی اول»
نویسنده: «دیوید اونز»
مترجم: «بابک محقق»
انتشارات: «فرهنگ جاوید»
#انقلاب_جنسی
#فمینیسم_عمل_بی_حیایی
#کتاب_شناسی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
💠👈قرابتی که موجب محرمیت میشود بر سه گونه است؛
1- نَسَبی
2- رضاعی
3- سببی
محارم نَسَبی:
⚠هفت دسته از مردان و زنان فامیل به شرح زیر با یکدیگر محرمند:
۱.مادر، مادربزرگ پدری و مادری به بالا پدر، پدر بزرگ پدری و مادری بهبالا
۲.دختر و نوههای دختری و پسری تا آخرپسر و نوادگان پسری و دختری تا آخر
۳.خواهربرادر
۴.دختر خواهر و نوادگان او تا آخر پسر برادر و نوادگان او تا آخر
۵.دختر برادر و نوادگان او تا آخرپسر خواهر و نوادگان او تا آخر
۶.عمّه و عمّههای پدران و مادران به بالا عمو و عموهای پدران و مادران بهبالا
۷.خاله و خالههای پدران و مادران بهبالاداییو داییهای پدران و مادران بهبالا.
🔸محارم نسبی از طریق پدر یا مادر:
در دستههای یادشده تفاوتی نیست بین این که افراد از طریق پدر و مادر یا از طریق یکی از آنها با یکدیگر خویشاوند باشند.
🔹حرمت ازدواج و نسب شرعی:
در حرمت ازدواج، تفاوتی میان نسب شرعی و غیرشرعی نیست؛ یعنی هریک از افراد یادشده در جدول، اگرچه از راه نامشروع نیز بهدنیا آمده باشد، نمیتواند با نامبردگان ازدواج کند.
🔹محارم رَضاعی:
اگر کودکی، شیر غیر مادر خود را با شرایط خاصّی بنوشد، به آن زن (دایه) و بستگان او محرم میشود که به آن، محرم رَضاعی یا شیری گفته میشود.
🔹شرایط شیرخوارگی محرمیت:
۱- شیر دایه، محصول زایمان و آمیزش شرعی و حلال باشد. بنابراین اگر زنی بدون زایمان کودک را شیر بدهد یا از راه زنا زایمان کند، به کودک محرم نمیشود.
۲- کودک، شیر را بهطور مستقیم از پستان بمکد. اگر شیر را در دهانش بدوشند یا در ظرفی بدوشند و به او بدهند، محرم نمیشود.
۳- دایه هنگام شیر دادن، زنده باشد؛ بنابراین اگر کودک، همه یا برخی از نصاب شیرخوارگی را از زن مرده تغذیه کند، سبب محرمیت نمیشود.
۴- سنّ شیرخوار از ۲۴ ماه قمری، تجاوز نکرده باشد.
🔹کمیّت و کیفیت شیر خوردن به سه شکل زیر باشد:
الف- آنقدر شیر بخورد که گوشتش بروید و استخوانش محکم شود.
ب- یک شبانهروز، غذایش منحصر در شیر دایه باشد.
ج- یا ۱۵ مرتبه بهطور مکفی و متوالی شیر دایه را بنوشد.
🔹احکام شیرخوارگی:
- کودک باید ۱۵ مرتبه از یک زن شیر بنوشد و اگر چند مرتبه از یک زن و چند مرتبه از زن دیگر شیر بنوشد، گرچه شوهر آندو، یکنفر باشد، سبب محرمیت نمیشود.
- همچنین، دایه باید ۱۵ مرتبه شیر را از یک شوهر به کودک بدهد؛ بنابراین اگر مثلًا ۸ مرتبه را از زایمان برای یک شوهر و ۷ مرتبه را از زایمان برای شوهر دوم به یک کودک شیر دهد، محرم نمیشود.
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند تا گیف جالبناک ببینیم 😄
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
🌹 اینها بچههای یک خانواده بزرگند که همگی بدون واکسیناسیون هستند!!!
🍏 کمترین بیماری و هوش بالا
🌿حیدرعلی
🌴رقیه
🌳محمد سجاد
🎄فاطمه
🍁حیدر علی
💐نازنین سکینه
🌸امیر حسین
🌷محدثه
🌹محمد
🌻محمد جواد (واکسن خورده)
🌺امیر عباس
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
#فیلم_نوشت
🔹 عابدان کهنز
🔰از روزی که با پیچیدگیهای دنیای تصویر و به طور خاص دنیای سینما آشنا شدم، همیشه تلاش کردهام تا آنجایی که برایم مقدور است در مواجهه با تولیدات تصویری تحت تأثیر قرار نگیرم، گارد داشته باشم و در زمین بازی عاطفی که کارگردانها طراحی میکنند، بازی نکنم. این بار اما یک فیلم مُچم را خواباند و گاردم را شکست و در یک کلام خُردم کرد. جلویش کم آوردم و در روایت کمنظیرش غرق شدم. روایت انسانهایی که تصمیم گرفتند بسازند تا ساخته شوند و در راه این ساختن و ساخته شدن آنقدر بالا رفتند که خود خدا خریدارشان شد. انسانهایی که نه اسطورههای افسانهای بلکه قهرمانهای دستیافتنی هستند. از عابدان کهنز خیلی نمیشود حرف زد، نمیشود نوشت، نمیشود قلمفرسایی کرد. فقط این را میشود گفت که پای این روایت بنشینید و با خیال راحت خودتان را در جریان فیلم رها کنید؛ خودتان را بشکنید در برابر آدمهایی که زندگیشان را میشنوید و فیلم را کلاس درسی ببینید که باید از آن توشه جمع کنید برای ادامه زندگیتان؛ خلاصه اینکه شنیدن روایت عابدان کهنز میتواند همان تلنگری باشد که همه ما سالهاست منتظریم جریان زندگیمان را تغییر دهد، همان دستِ هدایتی که کاش نسبت به آن بیاعتنا نباشیم، کاش...
#عابدان_کهنز
#جشنواره_مردمی_فیلم_عمار
📌 yon.ir/F87xh
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛 براندازی زنانه!!
🔻برنامه وزارت خارجه هلند برای نفوذ در زنان ایران
#انقلاب_جنسی
قسمت چهارم از مستند خارج از دید ۲ رو اگر ندید حتما #ببینید...
#هیفوس
#مستند_خارج_از_دید
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
💢 پژوهشی جدید در انگلیس نشان داده است که فاضلاب حاوی بقایای قرصهای ضدبارداری میتواند بر تولید مثل ماهیها نیز تأثیر گذاشته و آنها را نابارور کند و نسل این آبزیان را در معرض خطر قرار دهد.
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
⭕️ عربستان قانون مبارزه با #ازدواج را تصویب کرد!!
🔻مجلس شورای عربستان ازدواج زیر سن ۱۵ سالگی را برای هر دو جنس مذکر و مونث ممنوع کرد!!
▫️مجلس شورای عربستان ضوابط جدید ثبت ازدواج را به تصویب رساند و ازدواج دختران و پسران زیر ۱۸ سال را منوط به کسب اجازه از دادگاه کرد.
▫️رئیس مجلس شورای عربستان در بیانیهای مطبوعاتی که رسانههای عربستانی آن را منتشر کردند، تأکید کرد در سایه گسترش پدیده ازدواج دختران و درخواستهای صورتگرفته برای منع گسترش این پدیده مقرر شد ازدواج افراد زیر ۱۵ سال به طور کلی ممنوع و مسأله ازدواج افراد زیر ۱۸ سال چه پسر و چه دختر به شکل موردی در دادگاه مطرح و با حکم دادگاه این امر انجام شود. / اعتمادآنلاین
📛 سیاست منع #ازدواج_زیر_هجده_سال همزمان با عربستان توسط برخی نمایندگان مجلس در ایران دنبال میشد!!
❓آیا پروژهی مذکور، یک پروژهی سازمانیافته در راستای گرفتن #نعمت_حلال_زادگی از مردم ایران است؟!
📌 به نظر میرسد دنبال کردن سرنخهای تصویب ممنوعیت ازدواج زیر ۱۵ سال در عربستان، پشت پردهی دنبال کردن این موضوع توسط برخی نمایندگان مجلس و مرتبطین آنها در ایران را بهتر رمزگشایی کند!
#ازدواج_در_وقت_نیاز
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
💢 در آلمان به دلیل #فروپاشی_خانواده، تمایل به داشتن فرزند بسیار کم است. ازسال ۱۹۸۹ تا ۲۰۰۹ حدود ۲۰۰۰ مدرسه در آلمان به دلیل کمبود تعداد بچهها تعطیل شده است!!
📈 بر اساس آمارهای بینالمللی در نقشه خانواده جهانی ۲۰۱۷، بیش از ۳۵ درصد از کودکان متولدشدهی آلمان، حرامزادهاند!
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
از سقوط #فرزندآوری تا #انقلاب_جنسی
.
پروفسور #فیلیپ_جنکینز، استاد آمریکایی مطالعات تاریخ و ادیان دانشگاه #کمبریج بریتانیا، پس از یک تحلیل علمی در همبستگی سطح دینداری جوامع با الگوی کم فرزندی، به تحلیل شعار #فرزند_کمتر_زندگی_بهتر در ایران پرداخته و آن را عامل گسست خانواده و روابط آزاد جنسی دانسته و با خرسندی اعلام می دارد: غیرعادی ترین افت رشد جمعیت در ایران رخ داده و این امر برای ما بسیار مثبت است و در این صورت احتمال تغییر نظام ایران بسیار زودتر و عمیق تر رخ خواهد داد.
.
#جنگ_جهانی_جمعیت
عنوان صفحات اختصاصی
#صالح_قاسمی
#پژوهشگر و #نویسنده
مجموعه #کتاب پژوهشی
"جنگ جهانی جمعیت"
www.cfssp.ir
www.saleh-ghasemi.ir
info@saleh-ghasemi.ir
instagram.com/_u/saleh_ghasemy
twitter.com/salehghasemi110
aparat.com/saleh.ghasemi
t.me/salehghasemi
http://sapp.ir/292859
https://ble.im/salehghasemi
هدایت شده از دوتا کافی نیست
🔴 دنیلز هم به تیم کنترل جمعیت سازمان ملل در ایران پیوست!!
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
هدایت شده از دوتا کافی نیست
با #اوگوچی_دنیلز نماینده «برنامه توسعه» سازمان ملل در ایران آشنا شوید.
دنیلز از سال ۱۹۹۹ تا سال ۲۰۰۰ در استخدام آژانس توسعه بینالمللی آمریکا در نیجریه بود و سپس مستقیماً راهی دفتر «صندوق جمعیت سازمان ملل» در نیویورک شد.
دنیلز بین سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۷ در مقر صندوق جمعیت سازمان ملل در نیویورک، متخصص برنامههای حوزه آفریقا بود. وی از سال ۲۰۰۷ تا سال ۲۰۱۰ معاون نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل در نپال و از بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ نیز نماینده این صندوق در فیلیپین بود. این دیپلمات نیجریهای از سال ۲۰۱۳ تا ماه آگوست سال ۲۰۱۸ رئیس «بخش شرایط بشردوستانه و حساس» صندوق جمعیت سازمان ملل بود و #نهایتاً به عنوان «هماهنگکننده مقیم» و «نماینده مقیم صندوق جمعیت سازمان ملل» در سال جاری به #تهران اعزام شد.
وی مدتی مدیر برنامههای «اتحاد جوانان آفریقایی» بود. اتحاد جوانان آفریقایی یکی از برنامههای صندوق جمعیت سازمان ملل بود که در چهار کشور آفریقایی اوگاندا، تانزانیا، غنا و بوتسوانا دفتر داشت و با بودجه ۵۷ میلیون دلاری «بنیاد بیل گیتس» اهدافی نظیر #کنترل_جمعیت، #کاهش زاد و ولد، #ترویج راههای #پیشگیری_از_بارداری را در این کشورها عهدهدار بود.
علاوه بر اتحاد جوانان آفریقایی، فعالیتهای دنیلز در«بنیاد سازمان ملل» نیز با موضوع کنترل جمعیت در ارتباط مستقیم بوده است. «تد تِرنِر» بنیانگذار و رئیس هیأت مدیره این بنیاد با تخصیص دستکم یک میلیارد دلار بودجه، #بنیاد_سازمان_ملل را تأسیس کرد. این بنیاد روابط بسیار نزدیکی با سازمان ملل و به ویژه صندوق جمعیت این سازمان دارد و در جهت کنترل جمعیت، مسائل محیط زیستی و همینطور دفاع از حقوق زنان، فعالیت می کند.
مهمترین مسئولیتی که دنیلز پیش از اعزام به تهران عهدهدار آن بود، ریاست وی در بخشهای «شرایط بشردوستانه و حساس» و «واکنش بشردوستانه» صندوق جمعیت سازمان ملل است. دنیلز در این سِمت، فعالیتهای بیشماری را در زمینه رسیدگی به مسائل سلامتی و بهداشتی زنان، و به طور خاص، پیشگیری از خشونت علیه زنان و بارداری زنان در شرایط بحرانی (مانند جنگ و بلایای طبیعی) انجام داده است؛ موضوعی که سال ۲۰۱۴ پای دنیلز را به اندیشکده شناخته شده «مرکز ویلسون» در آمریکا نیز باز کرد.
خبرگزاری رویترز سال گذشته میلادی به نقل از «متخصصانی» که یکی از آنها نیز دنیلز بود، گزارشی درباره همین مسئله با عنوان عجیبی منتشر کرد: «[تأمین ابزارهای] پیشگیری در بحرانها به اندازه غذا، آب و پناهگاه، حیاتی است». در این گزارش آمده است: «ارائه خدمات #تنظیم_خانواده باید به فاصله ۴۸ ساعت از وقوع یک وضعیت اورژانسی، ارائه شود.»
با توجه به اینکه در گزارشهای منتشرشده در اینباره، مصادیق بحران، عمدتاً جنگ و پناهندگی ذکر میشود، میتوان حدس زد که ترویج شیوههای #کنترل_و_کاهش_جمعیت در کشورهایی که دچار جنگ هستند (سوریه، عراق، یمن و...) چه هدفی را دنبال میکند.
تقریباً تمام گزارشهایی که به موضوع کنترل جمعیت و پیشگیری از بارداری در شرایط بحرانی می پردازد، صرفاً درباره کشورهای آفریقایی و کشورهای در حال توسعه سخن میگویند و هیچ وقت اشارهای به لزوم کمک به زنان در آمریکا یا کشورهای اروپایی نمیشود که دچار بحران (از نوع بلایای طبیعی) شدهاند. این در حالی است که همین گزارشها در تعاریف ارائهشده، بحران را در دو دسته «طبیعی و انسانی» قرار میدهند.
اواخر سال ۲۰۱۷ میلادی گزارشی در یکی از رسانهها درباره موفقیتهای فعالانی مانند دنیلز در ارائه خدمات «سقط امن» به زنان در کشورهای بحرانزده و متقاعد کردن این زنان به استقبال از روشهای «پیشگیری داوطلبانه» توضیح داد.
یک مسئله احتمالاً اتفاقی دیگر هم درباره خانم دنیلز وجود دارد که توجه به آن بیفایده نیست. چنانکه گفته شد، نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل در ایران، بین سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ در نپال مشغول به کار بوده است. آمار نشان میدهد اتفاقاً همزمان با حضور دنیلز در این کشور، آمار تولد نوزادان نیز کاهش چشمگیری پیدا کرده است. طبق آمار سازمان ملل، تعداد «تولد نوزادان زنده» در نپال از سال ۱۹۷۵ تا سال ۲۰۰۰، بدون استثنا، هر سال چیزی حدود ۵۰ هزار مورد نسبت به سال گذشته بیشتر شده است. با این وجود، این آمار، بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ (تقریباً مصادف با حضور دنیلز در نپال) به یکباره ۶۵ هزار مورد کاهش یافته است.
⚠️ آیا دنیلز در ایران هم، اهداف جمعیتی خاصی را دنبال خواهد کرد؟!
⚠ آیا سازمان ملل بعد از لو رفتن عوامل داخلیش (که خائنانه پیگیر تداوم تحدید نسل ایرانیان بودند)، به دنبال تجدید قوا است؟!
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1