⭕️ مرگ حدود ۱۵ هزار و مصدومیت ۳۰۷ هزار نفر در تصادفات ۱۰ ماه ۹۸
🔹بر اساس آمار اعلام شده توسط سازمان پزشکی قانونی کشور، در ده ماه گذشته از سال ۹۸، ۱۴ هزار و ۸۰۰ نفر (۱۱ هزار و ۵۰۵ نفر مرد و سه هزار و ۲۹۵ نفر زن) در تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند و ۳۰۷ هزار و ۳۳۳ نفر (۲۱۸ هزار و ۹۴۵ مرد و ۸۸ هزار و ۳۷۹ زن) نیز مصدوم شدند.
🔹تعداد جانباختگان سوانح رانندگی در مدت مشابه سال گذشته (۹۷)، ۱۴ هزار و ۶۷۳ نفر بود و در بازه مذکور ۳۱۵ هزار و ۷۱۳ نفر نیز در تصادفات مصدوم شدند.
🔹به این ترتیب مجموع میزان کشتهشدگان سوانح رانندگی در ۱۰ ماه سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ با افزایش جزئی (۰.۹) درصدی روبهرو بود اما تعداد مصدومان حوادث رانندگی در ۱۰ ماه سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۲.۷ درصدی داشت.
✅ مصاف
@Masaf
🔴کشتار #مسلمانان_مظلوم_هند را متوقف کنید.
⭕Stop killing Indian Mulims
#indianmuslims
#IndianMuslimsInDanger
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚معرفی کتاب «جنگ اقتصادی آمریكا»
🖋 مؤلف: جرارد فرانسیس لامیرو
📇 ناشر: Booksurge Publishing
🗓 سال نشر: 2009 میلادی
🏷 #کتابخانه_جنبش
📓 آیا شما در تلاش برای درک آنچه واقعاً امروز در اقتصاد آمریکا رخ میدهد، هستید؟ آیا میخواهید بدانید که چرا اقتصاد آمریکا به سرعت در حال تغییر است یا با مشکلاتی احاطه شده، در رکود بدی قرار میگیرد، یا بدتر از آن، به فروپاشی دهساله و افسردگی میرسد؟
📔 آیا میخواهید بدانید که چرا با جریان دائمی گزارشهای بد اقتصادی و بحران مالی مواجه میشویم؟ چرا ما با رشد فزاینده تورم همراه با افزایش قیمت مواد غذایی و انرژی روبرو هستیم؟ چرا رهبران آمریکا درگیر جنگهای حریصانه سیاسی با یکدیگرند؟ آیا میخواهید بدانید چرا فرهنگ و اخلاق آمریکایی در سراشیبی نزولی است؟
📕 جرارد فرانسیس لامیرو، فیلسوف آمریکایی، در این کتاب باتوجه به این سؤالات و سؤالات بیشتری، #جنگ_اقتصادی آمریکا بین سرمایهداری آمریکایی و سوسیالیسم را شرح میدهد. دکتر لامیرو خطرات جدی قریبالوقوع نسبت به کاپیتالیسم را تشریح میکند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
📌 راهکاری برای زودتر برطرف شدن بلایا
🔸امام کاظم(ع): هيچ بلايى نيست كه بندۀ مؤمنى بدان گرفتار آيد و خداوند عز و جل به او توفيق دعا كردن دهد، مگر اين كه آن بلا، «به زودى(!)» برطرف شود،
و هيچ بلايى نيست كه بنده مؤمن بدان گرفتار آيد و از دعا كردن خوددارى ورزد، مگر اين كه آن بلا «به درازا(!)» كشد.
پس هرگاه بلا فرود آمد، به درگاه خداوند عز و جل «دعا و التماس» كنيد.
🔸ما مِن بَلاءٍ يَنزِلُ عَلى عَبدٍ مُؤمِنٍ فَيُلهِمُهُ اللّهُ عز و جل الدُّعاءَ، إلّا كانَ كَشفُ ذلِكَ البَلاءِ وَ شيكا، و ما مِن بَلاءٍ يَنزِلُ عَلى عَبدٍ مُؤمِنٍ فَيُمسِكُ عَنِ الدُّعاءِ إلّا كانَ ذلِكَ البَلاءُ طَويلًا؛ فَإذا نَزَلَ البَلاءُ فَعَلَيكُم بِالدُّعاءِ وَ التَّضَرُّعِ إِلَى اللّهِ عز و جل
🔻كافي، ج۲، ص۴۷۱
#اثر_دعا
@Panahian_ir
پروردگارت را یاد کن - مقام معظم رهبری.mp3
3.51M
#کلیپ_صوتی | 🎙پروردگارت را یاد کن
💠حضرت آیتالله خامنهای: « #قرآن_کریم به ما دستور میدهد: قُل ما یَعبَؤُا بِکُم رَبّی لَولا دُعاٰؤُکُم؛ در یک جای دیگر: وَ اَنیبوا اِلی رَبِّکُم وَ اَسلِموا لَه؛ در یک جای دیگر: وَ اذکُر رَبَّکَ فی نَفسِکَ تَضَرُّعًا وَخیفَة؛ و موارد متعدّدی در قرآن هست که ما را دستور میدهند در مقابل حوادث گوناگون -فرق نمیکند، چه حوادث طبیعی از این قبیل، چه حوادث گوناگون دیگری که پیش میآید برای کشور، برای ملّت، برای اشخاص خودمان- دست #توسّل بلند کنیم به خدای متعال و از خداوند متعال بخواهیم...
🔹یک قضیّهای است پیش آمده، یک مدّتی است -مدّتی که انشاءالله خیلی طولانی نخواهد بود- این برای کشور وجود خواهد داشت، بعد هم رخت برمیبندد و میرود. تجربیّاتی که ما در این زمینه به دست میآوریم و فعّالیتی که مردم میکنند، دستگاهها میکنند و در واقع یک رزمایش عمومی در این زمینه انجام میگیرد، این میتواند یک دستاورد باشد. اگر این دستاوردها را داشته باشیم، بلا برای ما تبدیل میشود به نعمت، تهدید تبدیل میشود به فرصت؛ که خوشبختانه من شنیدم در مردم هم از این قبیل همکاریها و محبّتها زیاد هست....
این در واقع یک رزمایش عمومی مردمی و دستگاههای ذیربط است که انشاءالله امیدواریم دستاورد خوبی برای کشورمان داشته باشد و روزگار #عافیت کامل به این ملّت نزدیک باشد انشاءالله.» ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، کلیپ صوتی « #پروردگارت_را_یاد_کن » را منتشر میکند.
💻 @khamenei_maaref
22.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا برخی مسئولان محلی و نمایندگان مجلس با دادن اطلاعات و آمارهای نادرست وحشت را در ذهن مردم پمپاژ میکنند؟
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 |درخت نارنجی که چند سال پیش رهبر انقلاب کاشتند و در مراسم درختکاری امسال میوه داده بود
❇️ دربارهی زندگانی حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها بیشتر بدانیم
🚩 شناخت اکثریت ما از حضرت زینب سلاماللهعلیها محدود به واقعهی کربلاست؛ در حالی که ایشان فضیلتهای دیگری نیز دارند که اغلب از دیدها پنهان مانده.
🌸 چنانچه حضرت آیتالله خامنهای نیز میفرمایند: اگر فرض میکردیم که حادثهی کربلا اصلاً نبود، باز زینب کبری سلامالله علیها، یک شخصیت برجسته، یک انسان بزرگ و یک زن قابل تبعیّت و پیروی محسوب میشد. ۷۴/۰۷/۱۲
🔻 در زیر، دانستیهای مختصری از زندگانی ایشان آمده. برای مطالعه بیشتر در اینباره میتوانید به پایگاههای ویکی فقه و ویکی شیعه مراجعه نمایید:
🔹 حضرت صدّیقه صغری، زینب کبری (سلاماللهعلیها) دختر ارشد علی بن ابیطالب (علیهالسّلام) و حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) در روز پنجم جمادی الاولی سال پنجم یا ششم هجری در ایام حیات رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) در مدینه منوره به دنیا آمدند.
🔸 بر اساس روایات متعدد، نامگذاری حضرت زینب (س)، توسط پیامبر اسلام (ص) صورت گرفت. گفته شده است که جبرئیل از سوی خداوند این نام را به پیامبر (ص) رسانده است. سپس پیامبر(ص) او را بوسید و فرمود: «حاضران امّتم، غایبان را از کرامت این دخترم زینب آگاه کنند؛ همانا او مانند جدهاش خدیجه است.»
🔹 پدرش او را به عقد برادرزادهاش عبدالله بن جعفر درآورد. حاصل این ازدواج ۵ فرزند به نامهای عون و محمد (شهدای کربلا)، عباس، علی و امکلثوم بود.
🔸 حضرت زینب (سلام الله علیها) ملقب به، عقیله بنی هاشم و عقیله الطالبین بود. عقیله، زن کریمه را می گویند که در بین فامیل بسیار عزیز و در خاندان خود ارجمند باشد.
همچنین در فرهنگ عربی عقیله به زن خردمندی می گویند که مسائل را با صبر و خرد بالا حل و فصل کند و در کارش دوراندیشی و آینده نگری داشته باشد.
🔹 برای ایشان، القاب دیگری نیز نقل شده است، همانند عالمه غیر معلَّمه، عارفه، موثّقه، فاضله، کامله، عابده آل علی، معصومه صغری، امینةاللّه، نائبةالزهرا، نائبةالحسین، عقیلة النساء، شریکة الشهداء، بلیغه، فصیحه و شریکةالحسین.
حضرت زینب (س) را به سبب سختیهای بسیاری که در زندگی دید، ام المصائب نیز لقب دادهاند.
🔸 حضرت زینب کبری (علیهاالسّلام) پس از گذشت حدود ۱۸ ماه بعد از شهادت امام حسین (علیهالسّلام)، در ۱۵ رجب سال ۶۲ هجری در ۵۷ سالگی به دیدار معبود شتافتند.
🔹 پیرامون بحثهای مطرح شده در مورد محل دفن حضرت زینب کبری (سلاماللهعلیها) میتوان چنین نتیجه گرفت که: دیدگاه شام از قرائن اطمینانبخشی برخوردار است و موجب حصول ظن قریب به یقین است، در حالی که دیدگاه مصر اشکالات فراوان دارد و احتمال مدینه نیز فاقد دلیل تاریخی است.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh