887.8K
🔺آیا پروتکل های بهداشتی از جانب سازمان بهداشت جهانی است و نباید رعایت بشود؟
دکتر ابوذر یاسری
🌾
Panahian_Clip_RahkariBarayeMogha.mp3
1.59M
🎵 راهکاری برای مقابله با یک ویژگی خطرناک در انسان
➕نکتهای درباره تربیت فرزند
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14000711_42627_1281k.mp3
6.12M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات فرمانده کل قوا در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح. ۱۴۰۰/۰۷/۱۱
💻 KHAMENEI.IR | @Khamenei_ir
مردان_میدان#
هر روز به یاد یک شهید فرهنگی استان همدان
شهیداحمد کرمی از شهدای فرهنگی شهرستان همدان
نثار روح مطهر این شهید والامقام فرهنگی 14شاخه گل صلوات.
به ما بپیوندید
🇮🇷https://eitaa.com/farhangian_hamedan
🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑ویدیویی از انتقال تجهیزات نظامی نیروی زمینی سپاه به مرز غرب کشور
🔺ایران اعلام کرد قصد پاکسازی اقلیم کردستان عراق را از وجود تروریست ها دارد
🛑 وزارت خارجه ایران: صبر استراتژیک ایران در قبال گروه های تروریستی و رژیم صهیونیستی در اقلیم کردستان عراق پایان یافته است
💬madare0120
⚫ پاسخ به چند پرسش در تبیین دستور راهبردی رهبر انقلاب مبنی بر ممنوعیت واردات لوازم خانگی:
◼ مقدمه:
واردات لوازم خانگی از سال 97 به بعد مطابق مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی دولت وقت، ممنوع بوده است و ثبت سفارشی برای آن صورت نمیگرفت اما اخیرا زمزمه هایی وجود داشت که دارایی های ارزی بلوکه شده ایران در کره جنوبی با واردات لوازم خانگی از این کشور تهاتر شود! فلذا رهبر انقلاب صریحا برای مقابله با این پیشنهاد معیوب شخصا وارد میدان شدند، چرا که دارایی های ارزی بلوکه شده ایران سرمایه ای فرانسلی است و باید صرف واردات کالاهای سرمایه ای و خطوط تولید و مواد اولیه جهت ایجاد رونق اقتصادی در ایران شود نه اینکه صرف واردات کالاهای مصرفی شود که تولیدکننده داخلی به نحو مناسبی آن را تولید میکند.
✔ محور اول: چرا ممنوعیت واردات لوازم خانگی در شرایط فعلی لازم است؟
1) تولیدکنندگان متعدد لوازم خانگی داخلی توان پاسخ به نیازهای مصرفی داخل را دارند.
2) کیفیت محصولات تولید داخل در شرایط راضی کننده ای قرار دارد هرچند باید برای ارتقای روزافزون همه ابعاد آن، نقشه راه داشت.
3) خدمات پس از فروش کالاهای تولید داخل در حوزه لوازم خانگی در شرایط خوبی قرار دارد.
4) رونق تولید لوازم خانگی داخلی منجر به رونق زنجیره ای از صنایع دیگر نیز خواهد شد(صنایع قطعات الکتریکی، صنایع پتروشیمی، صنایع فولادی ساخت ورق؛ صنایع رنگ، صنایع قالب سازی؛ صنایع موتورسازی، صنایع مختلف قطعات لوازم خانگی، صنعت تبلیغات، صنعت خدمات پس از فروش و ...)
5) صنعت لوازم خانگی در ابتدای مسیر رونق قرار دارد و آزادسازی واردات منجر به ضربه سنگینی به این صنعت در این شرایط فعلی میشود
6) حساب جاری در ترازپرداختهای کشور در شرایطی نیست که بتواند برای واردات لوازم خانگی خارجی که نمونه مشابه داخلی ان به معنای دقیق کلمه وجود دارد، ارز مورد نیاز را تأمین میکند مگر به قیمت افزایش نرخ ارز و به تبع آن تحمیل تورم از محلی جدید به سفره مردم.
✖ محور دوم:شرایط لازم برای گشودن دربهای واردات چیست؟
1) اصلاح نظام تعرفه گذاری معیوب فعلی توسط دولت ،بر واردات لوازم و محصولاتی که نمونه مشابه داخلی آن وجود دارد.
2. رقابت پذیر شدن کالای داخلی با کالای خارجی: اگر به نقطه ای رسیدیم که لوازم خانگی تولید داخل هم مثل لوازم خانگی تولید سامسونگ و ال جی تبدیل به کالای تجاری شدند و توانستیم انها را به صورت گسترده بازارهای جهانی صادر کنیم، در این شرایط میتوان به گشودن دربهای واردات فکر کرد. اما در حال حاضر گشودن دربهای واردات باعث حذف شدن کالاهای غیرتجاری ایرانی در مقابل کالاهای تجاری کره ای حتی به شرط برتری یا برابر کیفیت آنها میشود.
◼ محور سوم: نقش تنظیم گری دولت برای رونق و رقابت پذیر شدن این صنعت چیست؟
1. تدوین برنامه هایی برای اعطای مشوق های صادراتی(مثلا اعطای تسهیلات ارزی، یا اعطای تسهیلات ریالی به نسبتی از صادرات محصولات، یا افزایش مالیات برای تولیدی های غیرصادراتی و بالعکس)
2. به جای واردات از کره جنوبی یا ژاپن یا ... دولت تولیدکننده های داخلی را به سمت تولید برند مشترک (در داخل ایران)با شرکتهای بزرگ کره ای و ... هدایت و تشویق کند که امکان انتقال دانش و فناوری و اشتراک مزیت ها فراهم آید.
3. اعطای مشوق های مالیاتی و تسهیلاتی و ارزی و ... به تولیدکننده های داخلی که در حوزه تحقیق و توسعه و تولید پلتفرم های جدید فعال ترند.
✔ محور چهارم: چرا مقایسه ی بین صنعت لوازم خانگی و صنعت خودرو اشتباه است؟
1. تولیدکنندگان خودرو در کشور فقط 2 تولیدکننده هستند، اما در حوزه لوازم خانگی چندین برند تولیدی داریم و برخلاف صنعت خودرو، مشتریان داخلی کاملا با حق انتخاب مواجه اند.
2. در صنعت خودرو قیمت گذاری دستوری سبب رکود و افزایش سنگین قیمت خودرو برای مصرف کننده و زیان تولیدکننده و به تبع آن عدم انگیزه برای بخش خصوصی جهت ورود به این صنعت شده است، در نتیجه ایجاد انحصار در این صنعت گریز ناپذیر است اما در صنایع لوازم خانگی مطلقا چنین وضعیتی را شاهد نیستیم.
3. ورود و خروج تولیدکننده ها به صنعت لوازم خانگی به سادگی اما در صنعت خودرو به دلیل مدل قیمت گذاری در این صنعت و نیز ساختار سهامداری غیرمنطقی و تودرتویی این صنعت؛ عملا ورود و خروج سرمایه گذاری نشدنی و یا به سختی صورت میگیرد.
نتیجه: بروز انحصار در صنعت لوازم خانگی در شرایط فعلی نشدنی است، دقیقا برعکس صنعت خودرو.
✖محور پنجم: تجربه سایر کشورها از جمله خود کره جنوبی برای حمایت از صنایع نوپای خودش چگونه بوده است؟
1. اعمال محدودیت های سنگین وارداتی توسط دولت ژاپن پس از جنگ جهانی دوم، و اقدام دولت برای کاهش ارزش ین در مقابل دلار به منظور مقابله با واردات و تشویق صادرات کالاهای داخلی اش.
2. اعمال تعرفه های بیش از 50 درصدی در انگلستان در سالهای 1820 به منظور جلوگیری از واردات کالاهایی که مشابه آن در انگلیس در حال تولید بود و تازه در مسیر رونق بودند.
3. اتخاذ سیاست ممنوعیت های شدید وارداتی در مالزی در سالهای 1970 میلادی.
4. اتخاذ سیاست جایگزینی واردات کالاهای مصرفی و واسطه ای در کره جنوبی در سال 1960 تا 1973 و اعمال ممنوعیت های سنگین واردات کالاهای مشابه تولید داخل در کره جنوبی برای حمایت از صنایع نوپای خودش در کنار تشویق آنها به صادرات.
🔚 محور ششم: از سال ۹۷ که ممنوعیت واردات بر لوازم خانگی خارجی اعمال شده است، چه تغییری در تولید صنایع داخلی رخ داده است؟
تولید کل در این صنعت از 8 میلیون دستگاه سال 97 به 15.5 میلیون دستگاه در سال 99 و صادرات هم از 20 میلیون دلار سال 97 به 150 میلیون دلار سال 99 و واردات مواد اولیه با وجود دو برابر شدن تولید از سال 97 تا سال 99 از 2 میلیارد دلار به 1.4 میلیارد دلار رسیده است، یعنی بخشی از زنجیره تولید داخلی تا قبل از تولید محصول نهایی هم رونق گرفته و عمق داخلی سازی لوازم خانگی بیشتر شده، به جای اینکه مواد اولیه را به امثال کشورهایی مثل کره بدهیم که کره محصول نهایی را به ما صادر کند، خودمان مواد اولیه را مصرف کرده ایم.
#سیاسی
💬kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ محمد قوچانی روزنامهنگار و عضو شورای مرکزی و معاون کمیته سیاسی حزب کارگزاران سازندگی یک ویدئو از حاشیه مراسم عزاداری ۲۸ صفر در خانه کرباسچی منتشر کرده است. مهدی کروبی در این مراسم سخنرانی کرده و جمعی از چهرههای اصلاحطلب و دولت روحانی در آن حاضر بودند.
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ «چرا بیحرمی»
🏴 نماهنگ «چرا بی حرمی» با صدای مجتبی فیلسوفزاده به مناسبت شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) منتشر شد.
🔴 اقدام خصمانه دولت باکو علیه ايران
🔹به گفته رسانه های آذربایجانی، دفتر حجت الاسلام و المسلمین اوجاق نژاد،نماینده رهبر انقلاب در باکو بسته شد!
🔸 سایر موسسات وابسته به ایران نیز به زودی تعطیل می شوند.
💬faanos313