مردان_میدان#
هر روز به یاد یک شهید فرهنگی استان همدان
شهیدوحیدقهری صارمی از شهدای فرهنگی شهرستان ملایر
نثار روح مطهر این شهید والامقام فرهنگی 14شاخه گل صلوات.
به ما بپیوندید
🇮🇷https://eitaa.com/farhangian_hamedan
🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظام سیاسی طالبان مشخص شد/ امیرالمومنین، هبت الله آخوندزاده!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Sarih.5.30.mp3
11.37M
یادداشت جدید عباس عبدی علیه "مامیتوانیم" / تولید محتوای ضد"ما می توانیم" /اینان از واردات سهم دارند
چند نکته به بهانه یادداشت جدید عباس عبدی / چرا به بهانه بحران کرونا ، از "اعتماد به داخل " اعتبار زدایی می کنند ؟ / منفعت غربگرایان در عدمِ اعتماد ملت ها به "خود" است / فارغ از این ماجرا ، آنها از واردات هم سود می برند../آقای تحلیلگر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️تهدید ویدیوی حزبالله لبنان از تاسیسات نفتی رژیم غاصب اسرائیلی
🔻حزب الله لبنان از تاسیسات نفتی رژیم صهیونیستی ویدئویی منتشر کرده و به نوعی آنها را تهدید کرده است که به کشتیهای حامل سوخت ایران کاری نداشته باشند/صابرین نیوز
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تحلیل کارشناس فرانس 24 از خرید نفت ایران توسط بازرگانان لبنانی:
💬#کاوش_مدیا
📍شاهد یک طوفان ژئوپولیتیک در منطقه هستیم!
/خیابان انقلاب
🇮🇷https://eitaa.com/farhangian_hamedan
🖊سه وزیر روی لبه تیغ
👈🏻نظر قریب به اتفاق نمایندگانی که درباره وضعیت وزرای پیشنهادی دولت نقطه نظرات خود را مطرح کرده اند، آن است که حسین باغگلی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش قطعاً نمیتواند از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد بگیرد.
▪️طبق گفته نمایندگان، حمیدرضا سجادی، وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان هم وضعیت خوبی برای کسب رأی اعتماد در مجلس ندارد و بعید است که اعتماد نمایندگان مجلس را کسب کند.
🚫حجت عبدالملکی هم یکی دیگر از وزرای پیشنهادی دولت است که روی لبه تیغ است و طبق گفته نمایندگان از وضعیت خوبی برخوردار نیست چرا که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وزارتخانهای بسیار عریض و طویل است و عبدالملکی توانایی اداره این وزارتخانه را ندارد.
❗️به هر صورت باید منتظر ماند و دید که نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه به کدام یک از وزرای پیشنهادی دولت رأی اعتماد میدهند و دست کدام یک از گزینههای پیشنهادی دولت از پاستور کوتاه میماند.
🇮🇷https://eitaa.com/farhangian_hamedan
📍 #اینفوگرافیک
🖼 هزینه اشغال
◀️ آمریکا از سال ۲۰۰۱ با تجاوز هوایی و زمینی به افغانستان و کشتار هزاران غیر نظامی، اکنون پس از دو دهه اشغالگری در حال فرار از این کشور است.
☝️برای اطلاع بیشتر از جزییات این دو دهه اشغالگری، این اینفوگرافیک را مشاهده کنید.
/مقاومت اسلامی نجباء
🇮🇷https://eitaa.com/farhangian_hamedan
16.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضه خوانی زیبا . همسر سردار حاجی زاده فرمانده موشکی .
درسوریه .بالای سر مزارپسر شهیدش
🇮🇷https://eitaa.com/farhangian_hamedan
⭕️ افغانستان دومینوی جنگ داخلی و دخالت خارجی
👤 عبدالله گنجی
🔹 بدون تردید طالبان به روش جنگ، امکان تصرف نظامی افغانستان را نداشت. روزی که امریکا به افغانستان آمد هنوز بخشی از افغانستان دست طالبان نبود (پنجشیر و شمال)، اما اکنون که رفت همه آن - عمدتاً بدون خونریزی – به دست طالبان افتاده است. افغانستان همانند یک روسری پهن شده است که هر یک از چهار گوشه آن به کسی مرتبط میشود و امریکا و غرب دوست دارند وسط این روسری پهن بنشینند تا بتوانند در یک گوشه ایران، در گوشه دیگر روسیه، در گوشه سوم چین و نهایتاً هند را کنترل کنند.
🔸دومینو از آنجا آغاز شد که نزاع غربگراها و شرقگراها منجر به ورود نظامی شوروی به خاک افغانستان شد، اما با اخراج شوروی فاز دیگری باز شد. گروههای چندگانه جهادی خصوصاً حزب اسلامی گلبدین حکمتیار و جمعیت اسلامی برهانالدین ربانی و احمدشاه مسعود پس از تسلط بر افغانستان به روی هم تیغ کشیدند. حکمتیار توپخانه را در سر آسیاب کابل مستقر کرده بود و شهر را میکوبید و به رغم اخذ پست نخستوزیری باز نتوانست با وزیر دفاع کنار بیاید. جنگهای داخلی بین این گروهها به علاوه جنایتهای حزب اتحاد اسلامی رسول صیاف در منطقه شیعهنشین غرب کابل (که صبغتالله مجددی برای این جنایت علیه شیعیان برای خود طلب مرگ کرد) باعث شد گروههای شیعی در این میان گرفتار شوند و گروههای جهادی سنی نیز در آرایش جنگی دوگانه خودنمایی کنند. جنگِ بیحاصلِ گروههای پیروز – بر شوروی – باعث شد غرب و سیستم اطلاعاتی ارتش پاکستان به دنبال راه چارهای برای خلاصی از وضع موجود بگردند و در عین حال امریکا بتواند برای کنترل ایران، چین و روسیه در این منطقه حضور یابد.
🔻 ورود خزنده طلاب اهل سنت از پیشاور به قندهار در سال ۱۳۷۳ نهایتاً منجر به تصرف قندهار و حرکت به سمت کابل شد و با خیانت به حزب وحدت اسلامی از غرب کابل وارد شهر شدند و سپس اسوه جهاد و شهادت عبدالعلی مزاری را اسیر کردند و در میانه راه به شهادت رساندند.
🔻 پیوند القاعده و طالبان از یکسو و خشونت طالبان علیه نمادهای زندگی مدرن و عدم فهم از روابط و حقوق بینالملل و بهانه ۱۱ سپتامبر مجدداً قدرتهای بزرگ را متوجه افغانستان کرد. ایران نیز که زجر و آوارگی مردم افغانستان خصوصاً قتلعام شیعیان در بامیان و غزنی را دیده بود بدش نمیآمد که این جریان از قدرت دور شود و بالاخره با محوریت عملیات احمدشاه مسعود و همکاری لجستیکی و اطلاعاتی ایران و امریکا طالبان سقوط کرد. اما امریکا مانند همیشه علاقهمند بود به تنهایی سر سفره بنشیند و اینچنین درصدد دولتسازی در افغانستان برآمد.
🔻 اصلاحات امریکایی در افغانستان بعد از ۲۰ سال با کشته شدن هزاران امریکایی و دهها هزار افغان تمام شد و نه تنها دولتسازی و ملتسازی (ترکیب قومی) اتفاق نیفتاد که مردم افغانستان دموکراسی امریکایی را پس زدند و با دوری حداکثری از صندوق رأی، بین دوگانه دولت امریکایی و طالبان گرفتار آمدند.
🔻 اکنون نمیتوان طالبان را پیروز اعلام کرد. امریکا هم از طالبان شکست نخورد بلکه از بکر بودن فرهنگ ذلتناپذیری ملت افغانستان شکست خورد. نه امریکا توانست افغانستان را مکدونالیسم کند و نه شوروی توانست آن را کمونیست نماید.
🔻 بدون تردید دولتسازی مستقل طالبان اوضاع را پیچیده خواهد کرد و با عدم بهروزرسانی فقه، وهن اسلام را به نمایش خواهند گذاشت. بنابراین راهحل امروز و آینده افغانستان نه دولت غربگرا، نه حاکمیت یکپارچه طالبان و نه یک جنگ داخلی مجدد است. راه حل مسئله افغانستان باید از مسیر ترکیب فکری – قومی بگذرد. جریانات اسلامگرای نئواخوانی (طالبان)، تکنوکراتها و اقوام متنوع باید با هم دیده شوند. وجه پیونددهنده و مشترک ملت افغانستان، اسلام است. این وجه میتواند استقلال و وحدت ملی افغانستان در عین دور کردن قدرتهای بزرگ را تضمین کند.
📍 اگر طالبان بر مطلقگرایی سیاسی اصرار کند دومینوی دیگری از دره پنجشیر شروع خواهد شد و دوباره قدرتهای بزرگ به دنبال بهانه برای جایابی میگردند. اگر امریکا مجدداً سلاح در اختیار پنجشیریان قرار دهد -به علاوه اینکه سلاحهای ارتش افغانستان هم دست طالبان است- به این معناست که امریکا دنبال شعلهور کردن جنگ داخلی در افغانستان برای بازگشت دوباره ناتو و نهایتاً پیگیری یک دولت نوظهور دیگر است.
https://eitaa.com/farhangian_hamedan
4.pdf
811.2K
#محتوای_شماره2
🇮🇷💐
💐
🌀 سیاستها و ملاحظات تبیینی ثامن (۱۳)
🌐 موضوع: الزامات خدمت رسانی دولت سیزدهم
🍃🌻🍃
📛 ویژه سخنرانان و هادیان
#روشنگری
#خدمت_رسانی
🇮🇷https://eitaa.com/farhangian_hamedan
3.pdf
619.9K
#محتوای_شماره1
🇮🇷💐
💐
💢 سخنواره ثامن (۱۳)
✅ موضوع: الزامات خدمت رسانی دولت سیزدهم
🍃🌻🍃
📛 ویژه سخنرانان و هادیان
#روشنگری
#خدمت_رسانی
🇮🇷https://eitaa.com/farhangian_hamedan