eitaa logo
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
1.3هزار دنبال‌کننده
21.8هزار عکس
1.2هزار ویدیو
837 فایل
اخبار فرهنگی و دانشجویی، اطلاع رسانی برنامه‌ها و بخشنامه‌ها
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴جلسه اول 🔴 💠انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی مشهد در ایام ماه مبارک رمضان سلسله جلسات تفسیری را برگزار می‌کند: ⚜با ارائه‌ی آقای دکتر محمد جواد توکلی خانیکی 🔸️تاریخ جلسات: ۱ تا ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ 🔸️زمان : ساعت ۲۰:۱۵ 🔗لینک برگزاری: https://meet.quran.ac.ir/mashhad 🔰با ارائه گواهی حضور 🔰 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 💎انجمن علمی، نگاهی نو برای اندیشه ورزیدن💎 🆔@anjomanelmiquran110
31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 «با نهج البلاغه» جلسه سی‌ و نهم ❓سؤال مسابقه: «منظور از "وَ إِلَّا رَكِبْنَا أَعْجَازَ الْإِبِلِ وَ إِنْ طَالَ السُّرَى" در حکمت بیست و دوم چیست؟» ۱. سفر سریع و بدون محنت در شب ۲. هر گونه تلاشی که موجب گرفتن حق شود. ۳. تلاشهای ناکام در سفر شبانه ✅ پاسخ کامل‌تر را تا ساعت 24 امشب (1 اردیبهشت) به شماره 5000241183 پیامک کنید؛ ✍🏻 قبل از نوشتن گزينه صحيح، شماره جلسه، نام و نام خانوادگي، شماره كارت بانكي و نام شهر را قيد بفرماييد. ❎ شرکت برای عموم آزاد و حداقل سن شرکت در مسابقه 15 سال است.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐 *"ویژه برنامه شب های جمعه ماه مبارک رمضان"* *سخنران* : حجت الاسلام والمسلمین فتاح *مناجات خوانی*: برادر علیرضا صدیقی *زمان*: پنجشنبه ۱ اردیبهشت ماه، ساعت ۲۱ *مکان برگزاری جلسه*: https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=24682 *(بسیج دانشجویی و هیئت الرسول دانشکده علوم قرآنی شیراز)* 💐💐💐💐💐💐💐💐
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
طباطبایی- پاور پوینت ظم به نفس 14010201.pdf
1.12M
برنامه امشب توشه ای از ماه رمضان با ارائه سرکار خانم دکتر طباطبایی امین موضوع: ظلم به خود و ارتباط آن با حقوق امام معصوم علیه السلام ساعت ۲۱:۳۰ آدرس: https://meet.quran.ac.ir/farhangi با تشکر از سرکار خانم دکتر طباطبایی که این فایل را اختیار ما قرار دادند.
🎉 برندگان مسابقه «با نهج البلاغه» جلسه سي و هشتم: 🌱1ـ جناب آقای ابوالفضل اوتادی از تهران 🌱2ـ جناب آقاي داود ناصری فرد از اردبیل 🌱3ـ جناب آقاي مجید فیروزی از خوروبیابانک 🌾 جوايز منتخبين به حساب ايشان واريز شد.
🌿انجمن علمی دانشجویی دانشکده علوم قرآنی آمل به مناسبت شب‌های قدر و شهادت امیرالمؤمنین علی علیه السلام برگزار می کند: 🔴نشست علمی؛ شخصیت حضرت علی علیه السلام 🎙ارائه کننده: آقای دکتر سيد معصوم حسينی؛ عضو هيئت علمی و استادیار دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم 📅 تاریخ: شنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ ⏰ زمان: ساعت ۱۸ الی ۱۹ 🖥پخش زنده در ادوبی کانکت به آدرس: 🌐http://meet.quran.ac.ir/amol 🔶🔸🔸🔸🔸🔸🔶 🔺حضور در نشست برای عموم است. 🔶🔸🔸🔸🔸🔸🔶 🌿انجمن علمی دانشجویی🌿 دانشکده علوم قرآنی آمل 🆔@quran_amol
امروز جمعه 02 اردیبهشت 1401 20 رمضان 1443 22 آوریل 2022 🔸 سوره انعام آیه 160: 🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺 مَنْ جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَنْ جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ ﴿١٦٠﴾ هر کس کار نیک بیاورد، پاداشش ده برابر آن است، و آنان که کار بد بیاورند، جز به مانند آن مجازات نیابند و ایشان مورد ستم قرار نمی گیرند. (۱۶۰)
💠حدیث روز💠 احیای شب قدر قال رسول الله(ص): مَن أحیی لَیلَةَ القَدرِ حُوِّلَ عَنهُ العَذابُ إلَی السَّنَةِ القابِلَةِ (اقبال الأعمال، ج1، ص 345) هر کس شب قدر را احیا بدارد ، تا سال آینده عذاب از او بر داشته می‏شود.
قرآن سرّى است بین حق و ولىّ اللَّه اعظم که رسول خداست، به تبع او نازل مى‏ شود تا مى ‏رسد به اینجایى که به صورت حروف و کتاب در مى‏ آید که ما هم از آن استفاده ناقص مى‏ کنیم. و اگر سرّ «لیلة القدر» و سرّ «نزول ملائکه» در شبهاى قدر- که الآن هم براى ولىّ اللَّه اعظم حضرت صاحب - سلام اللَّه علیه - این معنا امتداد دارد - سرّ اینها را ما بدانیم، همه مشکلات ما آسان مى ‏شود. تمام مشکلاتى که ما داریم براى این است که، ما محجوبیم از اینکه واقعیت را آن طور که هست و نظام هستى را به آن طورى که تنظیم شده است، مشاهده کنیم. ما گمان مى‏ کنیم که حیاتِ در اینجا چیزى است و نبودن در اینجا نقصى است، در صورتى که حیات در اینجا نازله آن حقیقتى است که از عالم غیب آمده است و موت- اگر چنانچه موت انسانى باشد- رجوع به همان مرتبه ‏اى است که در اول بوده است، و البته مراتب مختلف و شئون مختلف است. (صحیفه امام، ج‏19، ص 285)
فرمود «لیلةالقدر خیر من الف شهر»؛ شبی که به عنوان لیلةالقدر شناخته شده است و مردد است بین چند شب در ماه رمضان، از هزار ماه برتر و بالاتر است. در ساعت‌های کیمیایی لیلةالقدر، بنده‌ی مؤمن باید حداکثر استفاده را بکند. بهترین اعمال در این شب، دعاست... احیاء هم برای دعا و توسل و ذکر است. نماز هم - که در شب‌های قدر یکی از مستحبات است - در واقع مظهر دعا و ذکر است. در روایت وارد شده است که دعا «مخّ العبادة»؛ مغز عبادت، یا به تعبیر رایج ماها، روح عبادت، دعاست. دعا یعنی چه؟ یعنی با خدای متعال سخن گفتن؛ در واقع خدا را نزدیک خود احساس کردن و حرف دل را با او در میان گذاشتن. دعا یا درخواست است، یا تمجید و تحمید است، یا اظهار محبت و ارادت است؛ همه‌ی اینها دعاست. دعا یکی از مهمترین کارهای یک بنده‌ی مؤمن و یک انسان طالب صَلاح و نجات و نجاح است. دعا در تطهیر روح چنین نقشی دارد. ۱۳۸۴/۰۷/۲۹
تحدیر%2F_جزء_بیستم_قرآن_کریم_.mp3
3.95M
☑️تحدیر (تندخوانی) ترتیل جزء بیستم قرآن کریم 🔸 با صدای استاد معتز آقایی