🌸🌸برندگان مسابقه فرهنگی شماره 1 و 2 و 3 و 4 🌸🌸
آقایان و خانمها:
🌷حميد خاني
و
🌷حميدرضا صالحپور
و
🌷زهرا سواعدي
و
🌷زهرا عيوضي
و
🌷زهرا غلامي
و
🌷زينب بالاور
و
🌷فاطمه سواعدي
و
🌷محمدعلي سواعدي
و
🌷معصومه عليمحمدي
و
🌷مهدي تقي پور
جوایز 🎁🎁این عزیزان رسید.
اين عزیزان ميتوانند هر چه سريعتر به معاونت فرهنگی مديريت امور دانش پژوهي واقع در طبقه اول ساختمان جمهوري مراجعه و هديهشان را دريافت نمايند.
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
1399-03-07-OstadIzadiTabar-Helal.mp3
3.23M
بررسي مساله رويت هلال در تاريخ فقه شيعه
آيا بحث رويت هلال سياسي است يا فقهي؟
حجت الاسلام و المسلمين ايزدي تبار
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
💥 نفتکش ایرانی گم شد❗️
🔹در سال 1331 و در دوران حکومت مقتدر پهلوی، ایران #نفتکش رزماری را با پرچم هندوراس راهی دریا کرد اما این کشتی ناگهان گم شد و تا چند روز کسی از آن اطلاع نداشت❗️
⚡️ تا اینکه در روز 29 خرداد، خبر توقیف نفتکش رزماری توسط #انگلیس منتشر شد؛ خبری که موجب هراس دیگر مشتریان نفت ایران شد. نهایتا انگلیس، نفت کشتی را غارت کرده و حتی هزینههای تخلیه بار و برگزاری دادگاه را هم از ایران گرفت⚠️
😡این است اقتدار شاهنشاه عاری از مهر
مقایسه کنید با حضور مقتدرانه نفتکش های ایران در حیات خلوت آمریکا جلوی چشم یانکی ها
#تحقیر_آمریکا
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ميگن «خواب» مرگ كوتاهه، ولى چه فرق عجيبى است بين «مرگ» و «خواب»...
وقتى «عزيزى» خوابيده، دلت ميخواد حتى هيچ پرندهاى پر نزنه تا بيدار نشه و وقتى «مرده» دوست دارى با بلندترين صداى دنيا بيدارش كنى ولى افسوس...
امروز پنجشنبه و شبجمعه است، بياييم با هدايايي معنوي يادى از عزيزان به خواب رفته ابدى كنيم
قبل از آن، اين كليپ عالي سه دقيقهاي را از استاد عالي ببينيد🌷🍃
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
برای تربیت صحیح کودک باید از قاطعیت در رفتار خود بهره مند باشید. اولین تکنیک در قاطعیت این است که ما صداقت داشته باشیم . صادق باشیم و حرف خود را درست بزنیم. خیلی از اوقات ما بچه ها را می پیچانیم. حرف نامفهوم یا نامربوط می زنیم و رد می شویم. نداشتن صداقت در حرف ها باعث از بین رفتن احترام و اعتماد بین والدین و فرزند می شود.
✍️حجت الاسلام والمسلمین همتی
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
ما انسان ها مثل مدادرنگی هستیم...
شایدرنگ موردعلاقه یکدیگرنباشیم!!!
اماروزی ...
برای کامل کردن نقاشیمان؛
دنبال هم خواهیم گشت !
به شرطی که اینقدر
نتراشیم همدیگرراتاحدنابودی...
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
🌺🌺🌺🌷🌷🌷🌸🌸🌸
قرارمان چیدن «روح» و «ریحان» برای شما «ریحانه»های این سرزمین سبز در سفرهای است که میخواهد «فرهنگی» باشد.
«سفره فرهنگی ریحانه» که با همت معاونت فرهنگی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) آماده شده، قصد دارد با تقدیم نکتههایی درباره اهمیت خانواده، مباحث زنان، همسرداری، تربیت فرزند، اخلاق و معنویت، مناسبتهای روز و... دستها و دلها را به مسیر سعادت و سلامت رهنمون کند.
در این راه و در ادامه، تمنا داریم همواره مطالب و پیامهایتان را از ما دریغ نکنید تا با موج مثبت همراهی، سختیهای پیشرو را پشت سر بگذاریم و روز و روزگارتان را با لحظههایی از روشنایی و رویش رقم بزنیم.
رهنماییهای شما، نقلهای تازهتان و حتی نقدهایتان که میدانیم از سر تعهد و تعالی است، بالهای این پرنده را برای پرواز پرتوانتر میکند.
مسرور و سرافراز و سعادتمند باشید.
براي عضويت در كانال فرهنگي سفره ريحانه از طريق لينك ذيل اقدام بفرماييد:
https://eitaa.com/SofreFarhangiReyhane
🌺🌺🌺🌷🌷🌷🌸🌸🌸
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
‼️ گویا چنین آیهای نیامده و ما تکلیفی نداریم!
🔰خداوند میفرماید:
«بَلَوْناهُمْ بِالْحَسَناتِ وَ اَلسَّيِّئاتِ لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ» (اعراف/۱۶۸) ما آنها را با خوشیها و ناخوشیها مبتلا میکنیم، به این امید که برگردند؛ اما آنها میگویند اینها ربطی به خدا ندارد! یک وقت هم ویروسی پیدا میشود و چند میلیون انسان را مبتلا میکند؛ بالاخره دنیا همین است! و باید ساخت!
🔰اما خداوند میفرماید: همین طوری نبود که یک روز ویروسی بیاید؛ بلکه هدفمند بود!«لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ»، «لَعَلَّهُمْ يَضَّرَّعُونَ»
حال از آنهایی که خدا را قبول ندارند، توقعی نیست؛ شما که قرآن را میبوسید، شما دیگر چرا؟! انگار نه انگار که اصلا خدا کارهای هست و گویا چنین آیهای نیامده و ما تکلیفی نداریم!
۹۹/۳/۶
🌐 @mesbahyazdi_ir
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
به نام خدا 🍃
این روزها در فضای مجازی پیامهای متعددی در مورد اتفاق ناگوار فرار دختر ۱۳ ساله بنام رومینا از خانه، بدلیل عشق به مردی ۳۰ ساله و ماجراهای بعداز آن و در آخر هم قتل دختر توسط پدر، منتشر میشود.
به نظر میرسد، نکات مهمی را باید در رابطه با پیامها و دغدغه هایی که مطرح میشود،نوشت:
👈اول: چرا بیشتر سر پیکان این یادداشت ها فقط به سمت رومینا و پدرش است، و در هیچ بندی به عمل ناپسند (!) آن آقایی که با تفاوت سنی بالا به خود اجازه داده چنین عشقی را دامن بزند و بعد هم (البته طبق آنچه در فیلم کوتاه یکی از تحلیلها آمده و هنوز صددرصد تایید نشده) با انتشار عکسهای رومینا احساس خشم را در پدر او شعله ور کند، پرداخته نشده است...
👈👈 چگونه است که الآن در بیشتر پیامها فقط به بحث خشونت خانگی اعمال شده بر رومینا اشاره میشود، آیا نباید سوءاستفاده جنسی یک مرد و حتی به گونه ای حمایت وی از فرار کردن یک دختر از خانواده و ... مورد پیگرد قانونی قرار گیرد؟ آیا خانواده قربانیانی مانند رومینا میتوانند از فرد سوءاستفاده کننده شکایت کنند و خلاء قانونی وجود ندارد؟
👈👈👈 و مهم تر از همه آیا این همه تمرکز رسانه ای بر عمل مجرمانه ی پدر، باعث گستاخ تر شدن این قبیل مردان و پسران سوءاستفاده کننده از احساسات دختران نمی شود؟
👈👈👈 آیا اینهمه تمرکز رسانه ای بر عمل مجرمانه پدر، باعث میدان دادن بیشتر به دخترانی نمیشود که متاسفانه به خاطر جو غالب رسانه ای موجود، بسیار زودهنگام درگیر مسایل جنسی میشوند و می خواهند در مقابل والدین بایستند و بنا بر امیال جنسی برانگیخته شده خود و یا اغواهای هوس آلود مردان، عمل کنند؟
دوم: آنچه در تعدادی یادداشتهای مختلف به چشم میخورد، دغدغه مندی بسیار نسبت به عدم اجرای پروتکل های مربوط به آموزش مسایل جنسی و آماده کردن نوجوانان برای مواجه شدن با این مسایل از سنین پایین است .... باشد بر فرض در این موارد کمبودهایی هست اما باز چند نکته قابل تامّل است:
👈 ینگونه آماده سازی ها چقدر با توجه به فرهنگ ایرانی و اسلامی ما باز سازی شده ؟ آیا تنها دغدغه ما عدم اجرای پروتکل های غربی است؟
👈 چگونه است پس از این اتفاق ها اساتید دانشگاه و حوزه، به این نکات نمی پردازند که:
👈👈 آیا دین اسلام که در شناسنامه های ما آمده تا چه اندازه به صورت عینی و عملیاتی در زندگی فردی و اجتماعی ما و در مدارس و در خانواده های ما اجرا شده است؟ و آیا جریان داشتن دین در متن زندگی فردی و اجتماعی ما نمی تواند بازدارنده این اتفاقات باشد؟
👈👈 طبق نظر روانشناسان،یکی از دلایل جذب شدن زودهنگام دختران به جنس مخالف، نداشتن رابطه عاطفی از جمله: توجه و احترام، و لمس و نوازش محبت آمیز از سوی هردوی پدر و مادر است، آیا این مسایل که اتفاقا در سفارشهای دینی ما هم هست،تا چه اندازه به والدین آموزش داده میشود؟
👈👈 اصلا آیا محتوای دین اسلام را در این موارد مانند ارتباط بین دختر و پسر و اقتضاءات آن و شیوه های تربیتی کودک و آماده سازی وی برای مواجهه با غرایز جنسی اش، میدانیم؟
👈👈اگر محتواها و مفاهیم دینی را در این مسایل میدانیم، چرا تبدیل به بسته های عملیاتی و اجرایی برای مدارس و خانواده ها نشده؟
👈👈 نقش صدا و سیما در این رابطه چیست؟ و تا به حال برای درونی کردن و عملیاتی کردن مبانی دینی ما ، در رابطه با این مسایل از جمله ارتباطات عاطفی در خانواده، چه برنامه های جذابی تولید کرده؟
👈👈 تا چه اندازه خانواده ها برای مواجه شدن با خواسته ها و نیازهای جنسی فرزندانشان مبتنی بر مبانی دینی و فرهنگ ایرانی آماده هستند؟
و .... و ....
ماجرای برخورد رسانه ای با عاشق شدن رومینا، فرار وی از خانه برای رسیدن به معشوق و در نهایت قتل وی توسط پدر، حکایت افراط و تفریطها در نوع نگاه کردن به این گونه مسایل است...
حکایت از این طرف بوم افتادن و یا از آن طرف بوم افتادن است ...زمانی توسط بلندگوهایی، ازدواج با فاصله سنی زیاد، شدیداً قبیح شمرده میشود و حکم قصاص قتل عمد در اسلام مورد نقد قرار می گیرد و اکنون در این ماجرا همان بلندگوها، همین موارد را پسندیده میدانند و مطالبه می کنند!!
مراقب باشیم با نوشتارها و اظهارنظرها، شرایط را از این بدتر نکنیم!
✍️ جمعی از طلاب روانشناس
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
🔴استراتژي قورباغه و اضمحلال «خانواده» در ايران
✍️حجت الاسلام و المسلمین استاد احمدحسین شریفی
🔹رابرت مرداک، مدير شبکه فارسيوان، چند سال قبل، در پاسخ به اين سؤال که «هدف شما از اين همه سرمايهگذاري در تأسیس شبکههاي ماهوارهاي فارسيزبان و دوبله فیلمها و سریالهای خاص به زبان فارسی چيست؟»، گفته بود: «برنامة ما آن است که با غيرتزدايي و عفتسوزي، در ميان مردان و زنان ايراني، از طريق راهاندازي شبکههاي ماهوارهاي و فيلمها و سريالهاي هنجارشکن، کاری کنیم که مردهای ایرانی خودشان زنهایشان را برای نمایش دادن از خانه بیرون بفرستند»!
در برابر اين سؤال که مگر غيرت مردان و عفت زنان ايراني اجازة چنين کاري را ميدهد؟ رابرت مرداک، ضمن اشاره به استراتژي قورباغه(Frog Strategy)، که معمولاً در مناسبات سياسي، نظامي و امنيتي به کار گرفته ميشود، و توسعة آن به عرصههاي فرهنگي، اجتماعي و اخلاقي، ميگويد:
«وقتی در آب صد درجه یک قورباغه را بیندازی یک دفعه بیرون میپرد، ... اما وقتی آن را در آب خنک بیندازی، برایش خیلی خوب است و وقتی آرامآرام آب جوش بیاید، قورباغه با اینکه گرمش است و میخواهد بیرون بپرد اما دیگر توانی برای بیرون پریدن ندارد.»
🔹در مقابل، کمترين کاري که من و تو ميتوانيم انجام دهيم اين است که درون اين آب ولرم وارد نشويم؛ به اين صورت که:
1.ماهوارهها را از محيط خانة خود دور کنيم؛ بدانيم غربيان به ويژه صهيونيستهايي که براي چند دلار به راحتي آدم ميکشند، هرگز و هرگز دلسوز ما و خانواده و فرزندان ما نيستند که به رايگان براي ما فيلمهاي سينمايي و سريالهاي خانوادگي توليد و دوبله و پخش کنند.
2.به شدت مواظب سموم فضاي مجازي باشيم؛ تا زماني که به سلامت اخلاقي و اعتقادي کانالي مطمئن نشدهايم، عضو آن نشويم؛
3.از موسيقيهاي هنجارشکني که به قصد غيرتزدايي و عفتسوزي ساخته ميشوند، به شدت پرهيز نماييم؛ و اين سخن بسيار حکميانه و تجربهشدة منقول از پيامبر اکرم(ص) را باور داشته باشيم که «الْغِنَاءُ رُقْيَةُ الزِّنَا؛ موسيقيهاي غنايي، نردبان زنا و بيبند و باري هستند»
4.سنتهاي اسلامي و ايراني خود را در حوزة روابط خانوادگي از دست ندهيم.
#استراتژي_قورباغه #رابرت_مرداک #اضمحلال_خانواده #عفتسوزي #فضاي_مجازي #شبکههاي_ماهوارهاي
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
💡روایتی از#دوران_طلایی پهلوی
سال 1341
نه جنگ بود و نه تحریم
نزدیک 40سال هم از حکومت پهلوی میگذشت
#جمعیت ایران حدود 20 میلیون نفر بود نه 83 میلیون
ارسنجانی، وزیر کشاورزیِ شاه میگفت: ۸۰ درصد مردم ایران گرسنه و نیمه #گرسنه هستند❗️
#اقتصاد_پهلوی
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
⁉️⁉️ آیا از کودکانمان مانند گلدان های گلمان مراقبت کنیم؟
✍️حجت الاسلام و المسلمین همتی
✅ پدر و مادری که از فرزندشان بیش از حد مراقبت میکنند، در واقع به او میگویند، که محیط امن نیست و این احساس عدم امنیت در آنها اضطراب را ایجاد میکند.
اضطراب باعث ایجاد ترس در کودکان شده و جراتمندی آنان را کاهش میدهد. کاهش رفتار جراتمندانه نیز باعث کاهش اعتماد به نفس فرزندمان می شود.
پس بیایید با عدم افراط و تفریط در مراقبت از کودکانمان، افرادی جراتمند و با اعتماد به نفس پرورش دهیم.
#اعتمادبهنفس
#اضطراب
#ترس
#جراتمندی_در_کودکان
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين