هدایت شده از هیئت دانشجویی
📸 #گزارش_تصویری
💠جلسه قرارگاه هئیت های دانشجویی استان#کرمان
همراه با صرف افطاری
موضوعات مطرح شده در جلسه:
📌گزارش فعالیت ۶ ماهه هیئت های استان
📌 برنامه ریزی جلسات ماهانه دبیران
📌 برنامه ریزی برگزاری مراسم مشترک
📌بررسی مسائل و مشکلات هیئت های دانشجویی
📌 جلسه پیش رو دبیران و نائب دبیران استانی
#فروردین ۱۴۰۲
🔸 هیئت دانشجویی
🔗@heyat_daneshjoe
هدایت شده از هیئت دانشجویی
📸 #گزارش_تصویری
💠 جلسه قرارگاه استان تهران مورخ یکشنبه ۲۷ فروردین ساعت ۱۷ در محل دانشکده الهیات دانشگاه تهران به صرف افطار
در این جلسه راجب موارد زیر صحبت شد:
- جزئیات نحوه برگزاری محفل هفتگی
- دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران
- جلسه پیشرو دبیران و نائب دبیران استانی
- میلاد حضرت معصومه (س): پیشنهاد برگزاری مراسم مشترک با توجه به اهمیت مسئله حجاب یا برگزاری جلسات هماندیشی با صاحبانفکر در رابطه با حل موضوع حجاب
- لزوم توجه به تشکیلات و شبکهسازی بجای صرفا توجه به برگزاری مراسمات مشترک
#فروردین ۱۴۰۲
🔸 هیئت دانشجویی
🔗@heyat_daneshjoe
هدایت شده از هیئت دانشجویی
📸 #گزارش_تصویری
💠 جلسه قرارگاه هیئت های دانشجویی استان #خراسان_جنوبی
موضوعات جلسه:
۱-تشکیل کادر قرارگاه
۲-بررسی مشکلات و موانع اجرایی و ... هیئات
۳-برنامه ریزی یک مراسم مشترک
#فروردین ۱۴۰۲
قرارگاه هیئات دانشجویی استان خراسان جنوبی
@gharargah_jonoobi
🔸 هیئت دانشجویی
🔗@heyat_daneshjoe
#گزارش
🔰 به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان آذربایجان غربی برگزار گردید:
💢 مهرواره برای ایران با هدف تجلیل از «گروههای جهادی و خیریه»
🔻گزارش کامل در لینک زیر:
uut.nahad.ir/ZQmpq
#نهاد_استانی
#گروه_جهادی
#خیریه
#مهرواره_برای_ایران
#دانشگاه_صنعتی_ارومیه
🕌 پویش کشوری #میقات
(تجربهنگاری مساجد و هیأتهای مذهبی موفق)
💠ادارهکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت عید سعید فطر برگزار میکند
🛍به ۲۰ نفر از شرکتکنندگان در پویش، هر نفر ۵میلیون ریال
🛍به ۲ نفر از اعضای دفتر نهاد برگزیده، هر نفر۵میلیون ریال
🛍درصورت استقبال گسترده از پویش، تعداد جوایز افزایش خواهد یافت.
💡شرکت برای عموم آزاد است.
⏳زمان شرکت در پویش👈 ۲ تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
📜دانلود آییننامه پویش👇
🔹 https://eitaa.com/nahad_farhangi/4531
🖼 پوستر با کیفیت (جهت چاپ)👇
🔹 https://eitaa.com/nahad_farhangi/4532
🔗علاقمندان میتوانند جهت شرکت در این پویش، تجربهها و ایدههای خود را در هر یک از محورهای پویش به صورت مکتوب و در صورت امکان همراه با مستندات (عکس، فیلم و کلیپ) به دبیرخانه پویش به نشانی زیر ارسال نمایند👇
🌐 https://iau.nahad.ir
☎️تلفن پشتیبانی👈 ۴۷۳۵۲۱۲۵-۰۲۱
☫ادارهکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی
🌐 http://eitaa.com/joinchat/2000027835Ce5ccd89770
📌نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان ، دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه اصفهان ،اندیشکده مطالعات روانشناسی وتربیتی مبتنی بر دین و دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه اصفهان برگزارمی کنند:
⭕️نشست علمی؛تخصصی3:"تجارب و راهبرد های سلامت و مراقبت معنوی در بیماران صعب العلاج"
👈سخنران
دکتر سید روح الله موسوی زاده ،عضو هیئت علمی گروه معارف و طب تسکینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و کارشناس سلامت و مراقبت معنوی در بیماران و مدرس اخلاق پزشکی
⏰زمان و ساعت: سه شنبه 29 فروردین 1402، ساعت 10 الی 12
🗺مکان: تالار سبوحی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه اصفهان
🖥 به طور همزمان ؛نشست از طریق لینک زیر به صورت زنده پخش خواهد شد:
https://room.nahad.ir/ch/falsafe
🖨شرکت در نشست تخصصی دارای امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی می باشد.
▶️ @Masjed_ui
دورهمی و گفتگوی صمیمی ریاست دانشگاه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان با اعضای تشکل ها، کانون ها، نشریات و انجمن های علمی و دانشجویی دانشگاه
#دانشگاه_آزاد_اسلامی_اصفهان
@iaukhorasgan
🔸دیدار نمایندگان دانشجویان بینالملل با رئیس نهاد رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد
🔰 نمایندگان دانشجویان بینالملل دانشگاه فردوسی مشهد روز پنجشنبه - ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ در دیدار با رئیس دفتر نهاد رهبری این دانشگاه به گفتوگو و تبادلنظر پرداختند.
✔️ به گزارش واحد ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، در این نشست مشکلات دانشجویان بینالملل از جمله مسائل آموزشی، رفاهی و مالی مطرح شد و حجت الاسلام ایمانی مقدم قول پیگیری از هیات رئیسه دانشگاه و همچنین از مسئول بینالملل دفتر مقام معظم رهبری در تهران را داد.
او همچنین از رفع مشکلات کنسولی دانشجویان بینالملل تا ابتدای سال تحصیلی آینده خبر داد.
🔸در این نشست دکتر ساداتینژاد مدیر رفاه و سلامت دانشجویان و دکتر بذرافشان رئیس اداره امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه فردوسی مشهد نیز حضور داشتند.
➖➖➖➖➖➖➖➖
💠 دفتر نهاد رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد
🌐 nahad.um.ac.ir
📱 @nahadfum
🔵 درباره رفراندوم؛ آیا مردم نمی فهمند؟!
✍️ محسن مهدیان
🔻سخنان رهبرانقلاب در پاسخ به یک دانشجو را خناسان رسانه ای تحریف و تبدیل به ابزار تخریب کردند. چقدر هم زننده است که عده ای از سر نادانی همان ها را در داخل تکرار می کنند.
واقعیت اینست که ماجرا خیلی پیچیده نیست.
🔸دانشجوئی ظاهرا چنین می گوید که: "باید از روز اول درباره مسائل مختلف رفراندوم برگزار میکردیم تا حساست به وجود نیاید" رهبرانقلاب هم در پاسخ توضیح می دهند که : " در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار میکنند؟" و دیگر اینکه :" مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟"
حالا رسانه دشمن از این چه برداشتی کرده است؟ اینکه رهبری مخالف رفراندوم است و بدتر اینکه رهبری مخالف نظر دادن مردم است و آنها را شایسته اظهار نظر نمی داند.
❇️پاسخ رهبری اساسا ناظر به اصل و فلسفه رفراندوم نیست. بلکه یک تذکر مدیریتی است. مرور کنیم. انشالله روشن می شود.
1️⃣یکم. تنها کشوری که در عالم نظام خود را به رفراندوم گذاشت جمهوری اسلامی است. هیچ کشوری تاکید می شود هیچ کشوری در هیچ جای تاریخ چنین نکرده است.
در ایران تا امروز 3 بار رفراندوم برگزار شده است.
2️⃣دوم. از سوی دیگر در قانون اساسی کشور و در اصل 59 رفراندوم مورد توجه قرار گرفته است. اجرای آن نیز مثل همه جای دنیا ساز وکار مشخص دارد. در ایران با درخواست رئیس جمهور و یا پیشنهاد 100 نماینده و موافقت دوسوم مجلس رفراندوم برگزار می شود.
👈تا اینجای ماجرا می شود قانون و سیره عملی انقلاب اسلامی. حالا بازگردیم به سخنان رهبری. آیا این سخنان با قوانین ما مغایرتی دارد؟
فرمودند: "در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار میکنند؟"
برای "همه مسائل". یعنی منطقی است سر هر مساله ای رفراندوم بگذاریم؟ پس چرا انتخابات برگزار می شود؟ انتخابات یعنی انتخاب راه و روش. انتخاب یک نگرش و گرایش در اداره کشور. یک روز میشود خاتمی و یک روز روحانی و احمدی نژاد. یک روز هم رئیسی. بعد از آن در مسائل جزئی این منتخب مردم است که تصمیم می گیرد. مثل اینکه بخواهیم از اینجا به مشهد رویم. مختاریم بین هواپیما و قطار و اتوبوس. اما اگر هواپیما را انتخاب کردیم یعنی خلبان برای کار فنی خود باید از مسافرین سوال کند؟
باز هم دقت کنیم؛ این نفی رفراندوم نیست. چه بسا در مواردی با تشخیص همین نماینده های مردم همه پرسی ضرورت پیدا کند. اما این غیر از رفراندوم در همه مسائل مهم کشورست.
✳️حالا این استدلال مدیریتی یعنی مردم نمی فهمند؟ اینکه مردم در همه مسائل کارشناس نیستند یعنی نمی فهمند؟ اساسا کارشناس انتخاب می کنند تا موکل آنها در کارشناسی باشد.
بگذریم که ما در کشوری زندگی می کنیم که صبح و شام از سوی رسانه های دشمن اطلاعات دروغ و تحریف شده و بزرگنمائی های کاریکاتور گونه به مردم منتقل می شود و هر انتخاباتی تبدیل می شود به دوقطبی های توهمی که باعث می شود انتخاب مردم از سر اختیار نباشد و ناچارا از سر ترس رفتار صفر و یکی و یا استقلال-پرسپولیسی از خود نشان دهند.
✅بنابراین توضیح رهبرانقلاب از حیث عقلانیت و مدیریت رفراندوم برای همه مسائل است که اجرای آن اساسا نه ممکن است و نه منطقی و لذا نه نفی اصل رفراندوم را می کند و نه قدرت تشخیص مردم را.
❌واقعیت اینست که خیلی ها فرق مردم سالاری و توده گرائی را نمی دانند. مردم سالاری یعنی انتخاب مسیر و اهداف اصلی توسط مردم. یعنی انتخاب از سر آگاهی. توده گرائی یعنی سواستفاده از نام مردم برای انتخاب از سر ناآگاهی. توده گرائی را اغلب دیکتاتورها مطالبه می کنند چون نقاب استبداد و نشستن بر جهل مردم است. اما مردم سالاری رشد آگاهی مردم برای انتخاب سرنوشت است.
اگر پزشکی به من و شما گفت برای نسخه پیچیدن باید نظر بیمار را بپرسم او دلسوز ما نیست. وکیل حقوقی مان نیز. ممکن است شیادی باشد در لباس پزشک و حقوق دان. مردم سالاری یعنی حق انتخاب پزشک و توده گرائی یعنی انتخاب نسخه. خلاصه مراقبت کنیم به نام مردم سالاری، توده گرائی به خوردمان ندهند.
#تبیین
▶️@farhanginahad
✅ رهبر انقلاب۸۰/۸/۸: "اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است، ولی آرمانهای نظام جمهوری اسلامی را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسّم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او #حرام_شرعی است(...) بخصوص در مسئولیتهای بالا. مدیران ارشد، نمایندگان مجلس و مسئولان عالیمقام قوّه قضایی، درعینحال که مسئولیت مهمّی در نظام جمهوری اسلامی دارند، نمیتوانند به آرمانهای نظام جمهوری اسلامی و اصول قانون اساسی اعتقادی نداشته باشند؛ چون اعتقاد انسان در عمل و گفتار او اثر میگذارد."
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3091
📌 پ.ن:
۱. نباید سخن رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان را برخلاف #فتوای_شرعی خود درباره اعتقاد مسئولین به اصول قانون اساسی (آن هم اعتقاد قلبی) معنا کرد!
- ایشان "نفی ایجاب کلی" (حل همه مسائل مهم با رفراندوم) کردند نه "سلب کلی" (که لغویت و اهمال کلی اصل۵۹ لازم آید)!
۲. اگر روزی ایشان یا نخبگان سیاسی به هر دلیل اصل۵۹ را نادرست، نشدنی، مضر یا... دیدند؛ راهش را قانون اساسی معلوم کرده است: اصلاح و بازنگری قانون اساسی؛ که در اصل۱۷۷ توضیح یافته و غیر از امضای رهبری، مراجعه به آرای عمومی را می خواهد.
یعنی طبق قانون اساسی، حذف اصل۵۹ خود نیازمند انجام همه پرسی است!
(اصل ۱۷۷ استثنائات بازنگری راهم شمرده است.)
۳. شاید از مجموع قرائن بتوان گفت جملات اخیر رهبر انقلاب، موضعی سیاسی علیه برخی سیاسیون خاص بود نه ارائه نظر درباره اصل رفراندوم و حتی فقط جواب آن دانشجویان!
محسن قنبریان
#تبیین
☑️@farhanginahad