سلبریتیها تا چه اندازه فعالیت سیاسی دارند؟
(قسمت اول)
نگاهی به فعالیت اجتماعی، سیاسی سلبریتیهای غربی در شبکههای اجتماعی
🔸 از گذشتههای دور، همواره در هر جامعهای افرادی به دلایل مختلف و به جهت شرایط سیاسی ـ اجتماعی به شهرت رسیدهاند و برای عامه مردم از جایگاه ویژهای برخوردار بودهاند؛ به طوری که در بسیاری موارد، رفتار، مواضع، دیدگاههای فکری و رفتارها و هنجارهای آنان توسط توده مردم پیگیری میشده است. حتی در زمانهای بسیار قدیم افراد شهیری بودهاند که تمام جامعه با شناختی که از آن افراد داشتهاند، به سبب نبود امکانات حتی کوچکترین تصوری از چهره سلبریتی نداشتند، اما تمام جوانب اخلاقی، زندگی و حرفهای او را با تمام جزییات میدانستند.
🔸 از این رو پدیده سلبریتی و افراد مشهور محدود به دنیای پیشرفته امروزی نبوده و از ارسطو و افلاطون گرفته تا سعدی و حافظ و مولانا تا چنگیز و تیمور و هیتلر و ترامپ و آنجلینا جولی همه و همه به نوعی سلبریتی محسوب میشوند.
🔸امروزه سلبریتی اما بیشتر و بیشتر به افرادی اطلاق میشود که از راه هنر، ورزش، علم و رسانه به شهرت رسیدهاند و با این تعریف افرادی همچون «بِرَد پیت»، «لئوناردو دیکاپریو»، «مارک زاکربرگ»، «بیل گِیتس» و «راکفِلِر» به اصطلاح سلبریتی محسوب میشوند.
🔸اغلب سلبریتیها به خاطر شهرتی که دارند، خواسته و ناخواسته در بسیاری مسائل مشارکت و گاهی دخالت میکنند؛ از مسائل اجتماعی و صنفی گرفته تا مسائل سیاسی و راهبردی. هرچند بسیاری از آنها در سطح بینالمللی و جهانی خدماتی ماندگار برای بشریت انجام میدهند، اما در این بین هستند سلبریتیهایی که به واسطه شهرت دچار سوءتفاهم شده و در مباحثی بسیار فنی و تخصصی که اندک دانشی در آن ندارند، مشارکت جسته و در این راه بسیاری از هواداران را نیز با خود همراه میسازند.
این سوءتفاهم آنان را از جایی به اشتباه میاندازد که به دلیل علاقه صِرفِ هواداران و دوستداران، آن را مصداق تایید نقطهنظرات و دیدگاههای غیرتخصصی و ناصحیح خود قلمداد کرده و از این جهت دچار اعتماد به نفسی کاذب میشوند که نه برای خود و نه برای جامعهشان سودی در بر نخواهد داشت.
ادامه دارد.....
✍ ص . محمدپور
@farooq313
سلبریتی ها تاچه اندازه فعالیت سیاسی دارند؟
(قسمت دوم)
مشارکت سلبریتی در کمکهای جهانی، مساله ساده کمک به فقرا در خارج از مرزها نیست؛ بلکه رابطهای بسیار پیچیده از توازن قدرت است که اغلب کارکردهای متناقضی در رابطه با اهداف گرایشهای بشردوستانه، توسعهای و حمایتی دارد. این موضوع دربرگیرنده بحثی است که سلبریتیها همچون دیگر گروههای به اصطلاح «نخبه» در امور بینالمللی عمل میکنند. بیشتر این اقدامات، سرمایهگذاری قابل ملاحظه در فرایندهایی است که به شدت سیاسی هستند. این اقدامات ردی در ظهور و اجرای سیاستهای الیتهای سیاسی سلبریتیها در روابط موسوم به «شمال ـ جنوب» پدیدار میکند. ارزیابی تغییرات اخیر در شیوههای کمک، رسانه و سازمانهای غیردولتی و مردمنهاد (NGO) ممکن میشود؛ سپس نمونههایی از این کمکها همچون «آنجلینا جولی» در برمه، «بن افلک» در جمهوری دموکراتیک کنگو و «مَدونا» در مالاوی بررسی میشود. این شیوههای سلبریتیها به عنوان «دیپلمات»، «کارشناس» و «بشردوست» در امور بینالمللی نشانگر تنوع و تناقض اَشکال مشارکت سلبریتیها به عنوان «کمککننده» در روابط موسوم به «شمال ـ جنوب» است.
@farooq313
🔴 " #ضد_ولایت_فقیه" از نظر رهبر انقلاب...؟‼️
🔻رهبر معظم انقلاب:
✅ بعضی ها نظرات کارشناسی میدهند، با نظر رهبری مخالف است، میگویند آقا این ضد ولایت است. من به شما عرض بکنم؛ هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد، مخالفت با ولایت نیست؛ دیگر از این #واضحتر؟! نظر کارشناسی، نظر کارشناسی است. کار کارشناسی، کار علمی، کار دقیق به هر نتیجهای که برسد، آن نتیجه برای کسی که آن کار علمی را قبول دارد، معتبر است؛ به هیچ وجه مخالفت با ولایت فقیه و نظام هم نیست.
به هر حال هیچگاه اعلام نظر کارشناسی و نظر علمی، معارضه و مبارزه و مخالفت و اعلام جدائی از رهبری و ولایت و این حرفها به حساب نمیآید و نباید بیاید.(۹۱/۵/۱۴)
✅ مراقب باشيد، مواظب باشيد، نمیشود هر كسی را به مجرد يك خطائی يا اشتباهی گفت #منافق؛ نميشود هر كسی را به مجرد اينكه يك كلمه حرفی برخلاف آنچه كه من و شما فكر ميكنيم، زد، بگوئيم آقا اين ضد ولايت فقيه است. در تشخيصها خيلی بايد مراقبت كنيد... در تشخيص ها و در مصداق های مختلف دقت بشود. بیدقتی در مصداق ها، گاهی اوقات ضررها و لطمات بزرگی خواهد زد. (۸۸/۹/۱۴)
✅ اين برادر عزيزمان ميگويد «ضد ولايت فقيه» را معرفی كنيد. خوب، «ضد» معلوم است معنايش چيست؛ ضديت، يعنی پنجه در افكندن، دشمنی كردن؛ نه معتقد نبودن. اگر بنده به شما معتقد نباشم، ضد شما نيستم؛ ممكن است كسی معتقد به كسی نيست. البته اين ضد ولايت فقيه كه در كلمات هست، آيه مُنزل از آسمان نيست كه بگوئيم بايد حدود اين كلمه را درست معين كرد؛ به هر حال يك عرفی است. اعتراض به سياستهاي اصل ۴۴، ضديت با ولايت فقيه نيست؛ اعتراض به نظرات خاص رهبری، ضديت با رهبری نيست. دشمنی، نبايد كرد. دو نفر طلبه كنار همديگر مينشينند؛ خيلی هم با هم رفيقند، خيلی هم با هم باصفايند، همدرس هستند، مباحثه ميكنند، حرف همديگر را رد ميكنند؛ اين حرف او را رد ميكند، آن حرف اين را رد ميكند. ردكردن حرف، به معنای مخالفت كردن، به معنای ضديت كردن نيست؛ اين مفاهيم را بايد از هم جدا كرد. (۸۶/۷/۱۷)
@farooq313
نتایج ودست آوردهای دفاع مقدس(2).pptx
322.4K
نتایج ودست آوردهای دفاع مقدس
تقدیم به همه ی شماسروران گرامی
،باشد که رهرو راه شهدا باشیم وان غیور مردانِ روزهای سخت نیز مارا ازدعای عاقبت بخیری محروم نفرمایند. انشاء الله
😔🙏
@farooq313
السلام اي خاكريز جبههها
نام سبز تو عزيز جبههها
السلام اي آتش خمپارهها
السلام اي جسم پاره پارهها
السلام اي عشقبازان صبور
السلام اي خاك گرم بدر و هور
اغاز هفته ی دفاع مقدس
اغاز مرز میان مردو نامرد
مرز میان ماندن ونماندن
مرزمیان حق طلبی وعافیت طلبی
مرز میان جاودانگی و جاه ماندگی برهمه ی حق شناسان وحق محوران وحق وگویان رهروان مردان اسمانی مبارک باد.
یادشهدا ودفاع مقدس تاابد گرامی باد
شهدا ء شرمنده ایم
😔😔
@farooq313