فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️بازنشستگی کودکان کار برای اولین بار در کشور توسط «زندگی خوب»
همایش #منهای_خیابان و اجرای طرح «بازنشستگی کودکان از کار» توسط موسسه خیریه زندگی خوب با حضور 350 کودک کار و خیابان برگزار شد.
حدود ۴۰ کودک کار برای اولین بار در کشور به همت و با حمایت زندگی خوب از چرخه کار خارج و بازنشسته شدند و روند خروج کودکان از چرخه کار همچنان توسط زندگی خوب ادامه خواهد داشت
@Fars_Plus
▪️نبرد سرنوشتساز در الحدیده
مهمترین بندر دریایی یمن در اختیار انصارالله است و مقاومت توانسته بر بزرگترین آبراه جهانی انرژی در دریای سرخ تسلط پیدا کند و بسیاری از کشتیها و کاروانهای دریایی عربستان و امارات را تهدید کند. بر همین اساس طرح حمله به صنعا با اشغال بندر الحدیده آغاز شده و اماراتیها تا حدودی توانستند با استفاده از نیروی دریایی مجهز و حملات هوایی فراوان در نوار دریایی استان الحدیده پیشرویهایی داشته باشند اما در میدان زمین و حرکت به سمت شهر الحدیده تلفات فراوانی دادند.
در خبرهای منتشر شده آمده چندینگردان پشت دروازههای شهر زمینگیر شدند و حتی به استعداد یک گردان نظامی نیروهای متجاوز تلفات سنگین داده و تعدادی از فرماندهان نظامی بلندپایه ارتش امارات، عربستان و همپیمانان منطقهای در این نبرد کشته یا زخمی شدند. در میان اسامی فرماندهان طرف متجاوز نام فرمانده تیپ تا گردان وجود دارد که نشاندهنده مهم بودن عملیات و حضور مستقیم فرماندهان اماراتی و سعودی در نبرد الحدیده است. در مقابل شنیدهها که با تکذیب نیروهای مردمی و ارتش یمن مواجه شده حاکی از سقوط فرودگاه شهر دارد که اما منابع میدانی میگویند نبردی شدید در اطراف فرودگاه در جریان است و اخبار رسانههای سعودی مبنی بر سقوط فرودگاه جنگ روانی به موازات نبرد میدانی است.
دو طرف برای مبارزه نفسگیر در الحدیده تمام تلاششان را میکنند و حمله به دو ناو جنگی توسط نیروهای ارتش یمن و انصارالله برای دولتهای متجاوز پرهزینه بود...
@Fars_Plus
▪️درباره جلد و عکس امروز روزنامه سازندگی
📸 goo.gl/dYF4M8
محسن مهدیان نوشت:
ظاهر متفاوت تماشاچیان ایرانی در روسیه امر عجیب و دوراز انتظاری نیست. فقط صداو سیما گرفتار شده که کمتر می تواند تصویری از تشویق ایرانی ها منتشر کند.
ما با جامعه دوگانه مواجهیم. جامعه رسمی که متعلق به فرهنگ رسمی کشورست و جامعه غیررسمی و زیرزمینی. جامعه غیررسمی گرچه مردمند اما حداقلی اند و متعلق به "فرهنگ ناایران". فراموش نکنیم که ظهور بیشتر، همیشه به معنی کمیت بیشتر نیست. کف دریا ظهورش بیشترست اما قابل مقایسه با آب دریا نیست.
حالا؛
اشکال وقتی ایجاد می شود که تریبون ورسانه های رسمی بخواهند تبلیغ جامعه غیر رسمی کنند.
کمترین عارضه این تقلب نمائی، بهم زدن مرز جامعه رسمی و غیررسمی است و ناامنی روانی برای اکثریتی که متعلق به فرهنگ اسلامی - ایرانی اند.
کاش نظارت داشتیم.
@Fars_Plus
◾واکنش کاربران فضای مجازی به توییت توهینآمیز محمود صادقی
▪آقای صادقی! دیار خراسان دیار مطهری و شریعتی و خامنهای و مفتح و هاشمینژاد و برونسی و کاوه و ابوحامد و فاتح و فاطمیون است مفسد کسایی هستن که در پروندهشان پر است از قرارداد محرمانه و رانت و رشوه
💬 رضا وفا
▪فرار رو به جلو، سیاست زنگ خورده ایست که حنایش سال هاست دیگر رنگی ندارد جناب صادقی!
برای نوشاندن جام زهر FATF به ملت لااقل دیار فردوسی ها، مطهری ها، کاوه ها و برونسی ها را قربانی بازی های سیاسی تان نکنید! #دیارخراسان
💬 میلاد شارعی
▪چپاول گران بیت المال زخم خوردهی #دیارخراسان و یاران خراسانی هستند. اژدهای هفت سرِ فساد اصلاح طلبی بود که توسط رئیس سازمان بازرسی کل کشور آقای رئیسی فسادش آشکار شد و به زندان افتاد.
💬 مهدی قیاسی
▪رونمایی میکنیم از تاکنیک جدید برای فرار از کم کاری ها بعد از همه چی تقصیر دولت قبله رسیدیم به همه چی حبابه و الانم میگن همه چی زیر سر #دیارخراسان هست . چقد اینا برای رفع مشکلات میکوشن
خسته نباشی دلاور (:
💬 لوتوس
▪خط قرمز نمایندگان اصلاح طلب FATF هست و برای دفاع ازش و انحراف افکار عمومی از پیامدهای خسارت بارش حد و مرزی نمی شناسند تااونجا که حتی خطه ای از خاک ایران. رو فساد خیز معرفی می کنند
💬 زهره
▪ما تو #دیارخراسان یاد گرفتیم سر به دار بدیم، اما تن به ذلت و فساد نه فرقی هم نمیکنه مغول خارجی بهمون حمله کنه یا نمونه داخلیش
💬 سید حمید علیزاده
@Fars_Plus
▪️نامه عجیب برخی اصلاحطلبان با "تِم تسلیم" در برابر ترامپ؛ خیانت از داخل؟
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا سهشنبه هفته پیش در کنفرانس خبری که بعد از دیدار با "کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی داشت بدون اشاره به خروج آمریکا از برجام نسبت به آنچه بازگشت ایران به پای میز مذاکره ابراز امیدواری کرده بود.
اما درست یک هفته پس از این اظهارات ترامپ، امروز نامهای مشترک از برخی اصلاحطلبان داخل کشور و اپوزیسیون خارج از کشور منتشر شد که در آن طرح مذاکره مستقیم با ترامپ و تضمین گرفتن از او مطرح شده است.
در این نامه اسامی شماری از اصلاحطلبان تندرو همچون غلامحسین کرباسچی، احمدی منتظری، ابوالفضل بازرگان و نیز اپوزیسیون خارج از کشور از جمله جمیله کدیور، رضا علیجانی به چشم میخورد.
این نامه در حالی منتشر شده که، کارشناسان ارشد حوزه بینالملل بارها بر این مهم تاکید کردهاند که برنامه هیچ کشوری علیه کشور دیگر بدون همراهی عوامل وابسته یا مرعوب عملیاتی نخواهد شد و حمایت دولت آمریکا از برخی گروههای سیاسی داخلی ایران، برای بزنگاههایی است که آمریکا قصد عملیاتی کردن برنامههای خود علیه ملت ایران را دارد که مقابله با توان دفاعی با ابزار فشار اقتصادی و تحریم نمونه بارز آن در مقطع کنونی است.
نگاهی به لیست کسانی که درخواست مذاکره با آمریکا را امضا کردهاند، نشان میدهد که برخی از اصلاحطلبان تندرو علیرغم آنکه خود را در مقابله با نیروهای وفادار به انقلاب، "رفرمیست" و "اصلاحطلب" میخوانند،در بزنگاههای مهم، اعم از وقایع سال 78، 88 و حوادث دی 96 یا در برهههای که آمریکا و اروپایی برای صدور قطعنامه یا تحریم علیه ایران، در صف مقابل ملت ایران قرار داشتهاند، با جریان خارجی همراهی کردهاند و هیچ نشانهای از اصلاحطلبی به معنای واقعی کلمه در آنها دیده نمیشود.
و این نخستین بار نیست که آنان در یک بزنگاه مهم برای مردم ایران، به جای قرار گرفتن در صف ملت ایران، همراهی با تحریمکنندگان و صف بیگانگان را ترجیح دادهاند. با درخواست این گروه برای مذاکره با آمریکا، حکایت آن دزدی که میگفت، از هرکجا دزدی میشود، سراغ من میآیند و از قضا، کالای دزدی شده از منزل من پیدا میشود! در اذهان متبادر میشود؛ حال کسانی که در مقطع کنونی درخواست مذاکره با رئیسجمهور آمریکا که هنوز چند روزی نیست که از بدعهدی آنها با ملت ایران در ماجرای خروج از برجام نگذشته، چگونه با عدم مرعوبیت در مقابل آمریکا و اصلاحطلبی قابل جمع است؟
باید گفت، که اگر قرار باشد پروژه فشار به ایران توسط گروهی در داخل دنبال شود، چه کسانی شایستهتر از اینها هستند؟ و اگر قرار باشد این پروژه علیه ملت ایران انجام شود، این افراد چه اقدام بهتری از طرح مذاکره مستقیم با ترامپ، را میتوانند انجام بدهند؟ در حالی این افراد که خود را اصلاحطلب میخوانند، ادعای عدم مرعوبیت در مقابل غرب و آمریکا را دارند که باید گفت اگر قرار باشد، ترامپ به برخی افراد داخلی جهت همراهی کردن با پروژههای ضدایرانی و پروژه فشار به ملت ایران، پاداشی بدهند چه کسانی سزاوارتر از امضا کنندگان این نامه هستند؟
به نظر میرسد نامه مشترک برخی اصلاحطلبان با اپوزیسیون خارج از کشور برای مذاکره با ترامپ، موجب آشکار شدن مرحله جدیدی از خیانت در پشت جبهه برای فشار بیشتر به مردم توسط کسانی که خود را اصلاحطلب میدانند، شده است.
📝 خبرگزاری تسنیم
@Fars_Plus
▪️خردادماه88 بود که بعد از اعلام نتایج،دو تن از نامزدهای انتخاباتی با تهمت تقلب در انتخابات،شورشی را آغاز کردند که خسارات زیادی به کشور متحمل شد.شورشی که بعدا #فتنه88 نام گرفت.حال بعد از گذشت 9سال از آن ماجرا،و با مشخص شدن دروغ آنها،هنوز این افراد از رفتار خود عذرخواهی نکردهاند.
💬 خط حزبالله
@Fars_Plus
◾چرا ادعای وکیل محمدثلاث مردود است؟
وکیل راننده اتوبوس دیوانه ماجرای گلستان هفتم یا همان محمدثلاث، خواستار توقف حکم اعدام محمدثلاث شده و تجدید دادسری را مطالبه کرده است. همین ادعا در فضای مجازی باعث شده تا کاربران ضدانقلاب کمپینی را در حمایت از این قاتل راه اندازی کنند!
اما در هر پروندهای با دو موضوع مواجه هستیم. ماهیت دعوا و شکل رسیدگی. به اصلاح حقوقی میگویند ایرادات ماهوی و ایرادات شکلی. ماهیت دعوا یعنی همان چیزی که در دادگاه می گذرد. گفتگو راجع به دعوا و اینکه چه کسی مقصر است و چه کسی مقصر نیست. دلایل ادعای مطرح شده چیست، شاهدان چه میگویند و ...
شکل رسیدگی یعنی آیین دادرسی. اینکه چه دادگاهی صالح هست. رسیدگی بر مبنای قانون باشد. حق وکیل، حق تجدیدنظر و...
عقلا کسی بدون خواندن حتی یک خط از پرونده، نمی تواند در خصوص ماهیت دعوا نظر دهد. اما راجع به شکل، همه می توانند حرف بزنند و ایراد وارد کنند. مثلا کسی بگوید، طبق قانون باید این موضوع در فلان دادگاه رسیدگی میشد ولی در فلان رسیدگی شده. یا دادگاه باید ۵قاضی و مستشار میداشت ولی یکی داشته و...
حالا به فرض یک حکمی صادر شده. درخواست تجدیدنظر در دو صورت مسموع هست و باید مورد توجه قرار گیرد.: یا ادعا شود که ادله جدیدی پیدا شده (شاهد جدید، دلیل خاصی و...) یا اینکه کسی در شکل رسیدگی ایرادی داشته باشد
در خصوص پرونده محمدثلاث هیچکدام از این دو نیست. صرف اعاده دادرسی هم مطرح شده و مرجع رسیدگی پاسخ داده چه چیزی را باید رسیدگی کنم؟ دلیل جدیدی دارید یا مشکل شکلی؟ هیچکدام نبوده و رد شده است!
بنابراین جنجال های وکیل محمدثلاث در فضای مجازی بلحاظ حقوقی اصلا مسموع نیست و صرفا جنبه تبلیغاتی دارد!
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️طنز/ حبابها را جدی بگیرید! 😉
@Asranetv
@Fars_Plus
◾پورمحمدی: اگر تا چهارشنبه حق پخش تلویزیونی پرداخت نشود نمیتوانیم بازی ایران و اسپانیا را پخش کنیم!
علیاصغر پورمحمدی قائممقام سیما و رئیس شورای سیاستگذاری و هماهنگی ورزش صداوسیما:
ما قرارداد منعقد کردهایم و بازیهای جام جهانی 2018 روسیه خریداری شدهاند اما بهخاطر مشکلات مالی رسانه ملی نتوانسته واریزی داشته باشد/ ممکن است بازی بعدی ایران مقابل اسپانیا در روز چهارشنبه را نتوانیم پخش کنیم/ بایستی امروز آقای رئیسجمهور، بانک مرکزی و معاونت مالی اداری رسانه ملی با هم به یک نتیجه و راهحل مساعدی دست پیدا کنند
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾دلجویی زیبای امین زندگانی از هوادار مراکشی در سن پترزبورگ
@Fars_Plus
◾وقتی همه مشغول فوتبال هستیم، جنایتکارهای عالم مشغول جنایتاند..
لشکرکشی همه جانبه و گسترده عربستان سعودی و امارات به شهر #الحديدة یمن..
جان میلیونها انسان بیگناه و گرسنه و قحطی زده در خطر..
جامعه جهانی در سکوت..
💬 حجت فقیه
▪شورای امنیت میدونه کمکهای غذایی و دارویی از طریق شهر بندری حدیده ب دست مردم یمن میرسید
و بازم میدونه چندین میلیون یمنی تو فجیعترین وضع ب سر میبرن ک با وجود اون کمکها هم اوضاعشون وخیم بود
ولی حتی حاضر نیست واسه محکوم کردن حمله ائتلاف عربستان ب یمن ی بیانیه خشک و خالی صادر کنه
💬 Runner
▪جام جهانی ما را از جنایت جهانی سعودی ها در یمن غافل نکند...
💬 اسماعیل معنوی
▪اومدم عکس بذارم دیدم نمیتونم بس که جانسوزه
خدایا به داد یمن برس
💬 أخٌ فيالله
▪جنایتی که در یمن در حال رخ دادنه به جرات میشه گفت هیچ جای دنیا سابقه نداشته تو سکوت محض رسانه ها مدعی حقوق بشر
💬 دریا
▪بایکوت خبری یمن در حالی اتفاق افتاده که بسیاری کودک و زن در اثر بمباران و سو تغذیه
کشته میشن !!!
و رسانه های عربی معاند متمرکز بر اخبار سوریه و حتی میزان صدور ویزای عراق !!!
حقوق بشر مصادره به مطلوب:-\
💬 fatemeh mehraban
▪آمریکا,فرانسه واسرائیل با شروع جام جهانی حمله وحشیانه خودشون روبه یمن شروع کرد,به هوای اینکه دنیا سرگرم فوتبال میشود ویمن را فراموش میکنن
بیایید برای پیروزی مردم یمن وظهور امام زمان(عج)منجی آزادی مسلمانان جهان دعا کنیم
💬 سوگند زهرایی
▪قبلا جام جهانی که میشد هربار صهیونیست ها زنجیر پاره می کردند و تلاش می کردند در غوغای جام جهانی کار فلسطین را یکسره کنند ولی گویا اینبار سعودی ها و اماراتی ها با حمایت نظامی و رسانه ای غرب به نیابت مشغول قلع و قمع کردن یمنی ها شده اند
💬 هرمس
@Fars_Plus
◾✅ مصداق سازی تشکلهای دانشجویی در مبارزه با فساد؛ خوب یا بد؟
🔸 شما میگوئید که ما شعار عدالت میدهیم؛ دانشجو را میگیرند، اما آن کسی را که به عدالت صدمه زده، نمیگیرند. قوه ی قضائیه چنین، یا دستگاه مسئول چنان. خوب، اینجا شما باید زرنگی کنید؛ یک لحظه از درخواست و مطالبه ی عدالت کوتاهی نکنید؛ این شأن شماست. جوان و دانشجو و مؤمن شأنش همین است که عدالت را بخواهد. پشتوانه ی این فکر هم با همه ی وجود، خودم هستم و امروز بحمد اللَّه نظام هست. البته تخلفاتی هم ممکن است انجام بگیرد؛
🔸شما زرنگیتان این باشد: گفتمان عدالت خواهی را فریاد کنید؛ اما انتقاد شخصی و مصداق سازی نکنید. وقتی شما روی یک مصداق تکیه میکنید، اولًا احتمال دارد اشتباه کرده باشید؛ من میبینم دیگر. من مواردی را مشاهده میکنم- نه در دانشگاه، در گروههای اجتماعی گوناگون- که روی یک مصداق خاصی تکیه میکنند؛ یا به عنوان فساد، یا به عنوان کجروی سیاسی، یا به عنوان خط و خطوط غلط. بنده مثلًا اتفاقاً از جریان اطلاع دارم و میبینم اینجوری نیست و آن کسی که این حرف را زده، از قضیه اطلاع نداشته است.
🔸 بنابراین وقتی شما روی شخص و مصداق تکیه میکنید، هم احتمال اشتباه هست، هم وسیله ای به دست میدهید برای اینکه آن زرنگ قانوندانِ قانونشکن- که من گفته ام قانون دانهای قانون شکن خطرناکند- بتواند علیه شما استفاده کند. شما از دادستان چه گله ای میتوانید بکنید؟ اگر یک نفری به عنوان مفتری یک شخصی را معرفی کند و بگوید آقا او این افتراء را به من زده. خوب، شأن آن قاضی این نیست که برود دنبال ماهیت قضیه. اگر این افتراء گفته شده باشد، زده شده باشد، ماده ی قانونی آن قاضی را ملزم به انجام یک کاری میکند؛ لذا نمیتوانیم از او گله کنیم.
🔸شما زرنگی کنید، شما اسم نیاورید، شما روی مصداق تکیه نکنید؛ شما پرچم را بلند کنید. وقتی پرچم را بلند کردید، آن کسی که مجری است، آن کسی که در محیط اجراء میخواهد کار انجام دهد، همه حساب کار خودشان را میکنند. آن کسی هم که فریاد مربوط به محتوای این پرچم را بلند کرده، احساس دلگرمی میکند و کار پیش خواهد رفت.
🔺رهبرانقلاب؛ 14 اردیبهشت 1387
💬 مالک شریعتی
@Fars_Plus