▪️فاصله ما و رهبری در این روزها
بعد از سخنان رهبرانقلاب چه احساسی داشتید؟ احساس تفاوت نداشتید؟ آنچه رهبر انقلاب رقم زد با مسیری که انقلابی ها و اصولگراها و غیره طی دو روز اول بعد سهمیه بندی انجام دادند چه میزان قرابت داشت؟ چرا؟ اختلاف کجاست که در چنین بزنگاه هایی خودش را نشان می دهد؟ مبنایی و یا سیاسی و یا حتا اخلاقی؟
🔻 اجازه دهید این متن را تلخ مرور کنیم؛ شایدم هرسه.
بعد از اعلام سهمیه بندی، در ضعف تدبیر عمیق دولت در اطلاع رسانی و نگرانی از آینده طرح، مردم دچار عصبیت شدند و به خیابان ریختند. در این میان بسیاری از من و شما چه کردیم و باید چه می کردیم؟
🔻 برخی به آتش اعتراضات خیابانی دمیدند. برخی فرصت یافتند اشتباه مردم در انتخاب روحانی را به رخ بکشند. برخی تلاش کردند حساب رئیسی و یا حتا رهبری را از اجرای سهمیه بندی جدا کنند. اصولگراهای مجلس که قاعدتا باید باتجربه تر و ریش سفیدتر عمل کنند ابتدا مصوبه شورای عالی سران را غیرقانونی دانستند و بعد هم تلاش کردند مانع اجرای طرح شوند و برخی شان بعد از سخنان رهبری نیز کوتاه نیامدند و تا استیضاح رئیس دولت و مجلس هم پیش رفتند. مردم چه برداشتی از این رفتار دارند؟ غیر از اینست که برداشت غالب این شد که نظام برای اجرای این سیاست دچار تردید و دودلی است؟ همین ابهام، آتش بیار اغتشاشات نبود؟
رهبری اما به میدان آمد و تصریح کرد به سران قوا حسن ظن دارم و از تصمیم مشترک حمایت می کنم.
مساله روشن نبود؟
🔻 دولت ناکارامد در دو سال پایانی تصمیم می گیرد به توصیه بسیاری از کارشناسان به مردم ستم دیده از بار تلاطم ارزی و تحریم ها کمک نقدی و بسته حمایتی دهد. هیچ راهی هم ندارد جز مالیات گرفتن از دارنده ها به روش افزایش قیمت بنزین. همین را هم در شورای عالی سران قوا که با تصویب رهبری تشیکل شده است مصوب می کند. رهبری هم تائید و حمایت می کند. تا اینجای ماجرا ابهام بود؟ چرا حاضر نشدیم از ساختار مردمی حمایت کنیم؟
🔻 مساله اینست که برخی از ما حرمتی برای ساختارهای جمهوریت قائل نیستیم. این ساختارها مشروعیتش به امضای جمهوریت است. این ساختارها برآمده از مردم سالاری است. دفاع از ساختار دفاع از فرد و این و آن نیست. دفاع از مردم است. چطور این مبنای معرفتی را رها کردیم؟ چرا حاضر نشدیم نگرانی مردم از این تصمیم را در ساختار موجود حل و فصل کنیم وبه کف خیابان نبریم؟
اما فقط همین نیست.
شاید هم می دانستیم اما نگران چهارتا فالور و لایک و رای امروز و فردایمان بودیم. نبودیم؟ رهبری کار نکرده ما را تمام کرد.
📝محسن مهدیان
@Fars_plus
▪️ کشتگان افزایش یافته. مثل همه شورشهای جهان، مثل لندن۲۰۱۱، پاریس۲۰۰۵ و آمریکا۲۰۱۴، شورش ایران هم ۲-۳روزه تمام میشود. ذات شورش همین انفجار موقت خشم غیرسیاسی و نامتعین است. ولی رد خون کشتگان روی دست شما سرجوخههای خبری BBC/ایران اینترنشنال/منوتو که مردم را تحریک کردید تا ابد میماند
💬 علی علیزاده
@Fars_plus
▪️ همانطور که خون برادران شهید "العلیاوی" آتش فتنه عراق را خاموش کرد، خون شهید "مرتضی ابراهیمی" (فرمانده گردان امام حسینع ملارد) آتش فتنه آشوبگران را در ایران خاموش خواهد کرد.
💬علی بازگشا
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مشروب خواری علنی روز گذشته تعدادی از اراذل و اوباش در اصفهان و مسدود کردن اتوبان شهید خرازی
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | "قضیه بنزین"
🔺️ رهبر انقلاب، خطاب به مسئولان کشور:
👈 مراقبت کنید بارِ گرانی برای مردم اضافه نشود. ۹۸/۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طنز جزیی جداییناپذیر از فرهنگ ایرانی است که میتواند، اعتراضات مردمی را هرچه بیشتر از خشونتهایی احتمالی بازدارند.
(میگه بنزین گرون شده، مجبور شدیم با دوچرخه بریم بیاییم...
مغازه ایوب هم اینجاست! خریدی داشتید، هستیم در خدمتتون ::))
@Fars_Plus
▪️ذیل دغدغهی معیشت، آشوب و خرابکاری را تشویق میکنند. یعنی بخشی از یارانهای که قرار بود صرفهجویی شود، باید صرف تعمیر و بازسازی خرابیهای اغتشاشات شود. این یعنی نقض غرضِ نفسِ اعتراض. این یعنی معیشت مردم هم گروگان پروژهی تیرانانشینها و دلقکهای باقیمانده از خاندان پهلوی است.
ذیل دغدغهی معیشت، آشوب و خرابکاری را تشویق میکنند. یعنی بخشی از یارانهای که قرار بود صرفهجویی شود، باید صرف تعمیر و بازسازی خرابیهای اغتشاشات شود. این یعنی نقض غرضِ نفسِ اعتراض. این یعنی معیشت مردم هم گروگان پروژهی تیرانانشینها و دلقکهای باقیمانده از خاندان پهلوی است.
💬 سالار افشار
@Fars_plus
▪️ دم خروس ویرانی طلب ها زده بیرون!
کسانی که می گفتند خشونت پرهیز هستیم الان با خوشحالی تصاویر به آتش کشیدن پاسگاه های پلیس و بانک ها و ماشینهای دولتی و اموال عمومی را اشتراک گذاری میکنند و می نویسند جانم فدای ایران!!!
کدام ایران!؟
کدام وطن!؟
همان که میخواهید آتش به جانش کنید!؟
💬 قیس قریشی
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گاف عجیب بیبیسی
️یکی از مخاطبین شبکه بیبیسی میگوید طی مشاهداتی که داشته نیروهای نظامی ایران به سمت مردم شلیک مستقیم میکنند.
اما در ادامه درباره اطلاع از بالا رفتن قیمت اجناس میگوید ما جرات نکردهایم چند روز بیرون برویم!
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شعار دانشجویان: آشوبگر بیریشه تهران دمشق نمیشه
برخی شعارهای دانشجویان در تجمع دیروز دانشگاه تهران:
🔻وظیفه هر دولت شفافیت با ملت
🔻اصلاح اقتصادی با شوک دادن نمی شه
🔻آشوبگر بیریشه تهران دمشق نمیشه
@Fars_plus
▪️فرض کنید رهبری نیامده بود‼️
خیال کنید صبح یکشنبه رهبری سخنرانی نداشت؛ چه اتفاقی می افتد؟ اگر یک شنبه صبح نبود، امروز چه خبر بود؟ دولت چه سرنوشتی داشت؟ برخی انقلابی ها چه عاقبتی پیدا می کردند؟
دقیقا همین سه محور را ارزیابی کنید. "امنیت" و "دولت" و "برخی اصولگراها و انقلابی ها".
🔻امروز کشور...❗️
اگر سخنرانی رهبرانقلاب نبود، مجلس وارد طرح سه فوریتی می شد. تردید حاکمیت در اجرای تصمیم، در بدنه جامعه تقویت می شد. تقابل نماینده ها با رئیس مجلس و تقابل مجلس با سران قوا تبدیل به نقار و به جامعه کشیده می شد. کف خیابان بلافاصله پیام تذبذب را دریافت می کرد و پرشورتر روند اعتراض را پی می گرفت.
از طرفی ضدانقلاب مسلح و بابرنامه، نقش آفرین در صحنه بود. از ساعت اول آتش می ریخت. در روز نخست، به اندازه 6 روز اعتراضات سال 96 خراب کاری و خسارت داشتیم. ابعاد تداوم این دشمنی های سازمان یافته را حدس بزنید.
🔻و حساب دولت...❗️
بالاترین سطح تصمیم گیری که با حکم حکومتی تشکیل شده بود به غایت تضعیف می شد. مجلس مقابل قانون قرار می گرفت. اگر هم مصوبه متوقف نمی شد به جهت جلب اعتماد به پائین ترین سطح تنزل می کرد و چه بسا طرح متوقف می شد.
آنگاه دولت چه سرنوشتی پیدا می کرد؟ دولت نامحبوب، دو سال پایانی را باید در متزلزل ترین شرایط طی می کرد. حتا سیاست های درست دولت نیز به اجرا نمی رسید. هیچ اعتمادی برای اجرای تصمیمات دولت در جامعه وجود نداشت. سرمایه اجتماعی متلاشی میشد و دولت اعتماد به نفسش را از دست می داد. انشاالله دقت دارید که سقوط اجتماعی دولت متوقف به رئیس جمهور و کابینه و غیره نبود و اقتصاد را به خاک می نشاند و جامعه را با بیشترین آسیب مواجه می کرد.
🔻و اما انقلابی ها...❗️
امنیت و دولت به کنار، ورود شجاعانه و جوانمردانه رهبرانقلاب دست برخی اصولگراها و انقلابیون را هم گرفت. رهبری کم کاری "ساکتین بنزین" را جبران کرد. کسانی که نقش مرجعیت خود را ایفا نکردند. یا سکوت کردند یا بدتر دمیدند. کسانی که نتوانستند بین "ساختارهای مردمی" و "اعتراض های مردمی" جمعبندی معرفتی داشته باشند. کسانی که نتوانستند بین "اصل طرح" و "نحوه اجرا" تفکیک کنند.
برخی انقلابیون به آتش حضور در خیابان ها نفس دادند. برخی بهترین فرصت را برای به توبره کشیدن دولت دیدند و دقیق نشدند که امروزِ دولت، هنگامه مراقبت از مردم و جامعه است. اصولگراهای مجلس بااظهارنظرهای شاذ، شورای عالی سران را غیرقانونی و به تقابل با اراده رهبری در تشکیل سران قوا رفتند. برخی در خیال تجمع مقابل مجلس بودند و و و. این مسیری که آغاز کرده بودند را باید تا انتها می رفتند؛ و چه سرنوشتی پیدا می کردند الله اعلم..
صبح یک شنبه شد.... توجه دادن به ساختارهای مردمی نیاز به تذکر داشت؟ پی گیری اعتراضات از طریق قانون مبهم بود؟
اما بازهم کار به پشت بلندگو کشید.
📝 محسن مهدیان
@Fars_plus
▪️اینجا بانک دی درخیابان پیروزی تهرانه
دوشب پیش ، عده ای با ماسک و هدفدار این بانک رو به آتیش کشیدند .
خیلی از مردم فریاد میزدن این کارو نکنید برای خودمونه اما متاسفانه توجهی نکردند
وبانک رو به آتش کشیدند
💬 نیکی کاظمی
@Fars_plus