فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️انیمیشن #دیرین_دیرین
این قسمت: اینگولاشتات!
@Fars_plus
▪️حقوق کارگر بینوا یک میلیون و صد هزار تومان است؛ این عدد را در پایان سال گذشته تصویب کردند، وقتی دلار زیر 5 هزار تومان بود...
امروز دستمزدها همان است، اما قیمتها 3 برابر شده!
با همان دستمزدی که اسفند 96تصویب شد، میتوان زندگی کرد؟
کاش مدیران فقط چند روز با حقوق یک کارگر زندگی کنند!
💬 مهدی مهرپور
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️#بازخوانی | نوبخت، معاون رئیس جمهور؛ اواسط سال 96: مگر دولت اجازه میدهد مردم زیر بار گرانی و فشار تورم زندگی کنند؟!
مطمئن باشید در سال 97 نیز همین تورم تک رقمی را حفظ خواهیم کرد!
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ايران والعراق، لا يمكن الفراق...
#الحسين_يجمعنا
@Fars_plus
▪️امتناع سولماز بازرگان، بانوی مدالآور پرتاب دیسک بازیهای پاراآسیایی جاکارتا از دست دادن با یکی از مسئولان رقابتها هنگام دریافت مدال
چهل سال از عمر انقلاب میگذره؛ هنوز مسئولین ورزشی ما - که اکثرا مثل پسر عارف ورزشی نیستن - نتونستن یه پروتکل ساده رو به مجامع ورزشی دنیا اعلام کنن که بابا مردهاتون با زن های ورزشکار ما نباید دست بدن!
💬 بدیعی
@Fars_plus
فارس پلاس
👇
▪️#کارت_سوخت با هدف جلوگیری از قاچاق سوخت به خارج از کشور و مدیریت مصرف سوخت مجددا احیا میشود/ این کارت قبلاً در همه پمپبنزینها برای سوختگیری بنزین و گازوئیل مورد استفاده قرار میگرفت که دولت آن را عملا از کار انداخته بود.
💬 خبرگزاری فارس
▪️ما #کارت_سوخت را از کار انداختیم؟ ما با تدبیرمان کارت سوخت را تکمیل کردیم!
💬 هرمس
▪️بیایید منصف باشیم، واقعا من نمیفهمم چرا انقدر از دولت شاکی هستید؟ مگه خبرا رو نمیخونید؟ مثلا همین امروز خبر رسمی اومده که دولت دوباره میخواد کارت سوخت ها رو برگردونه و مثل قدیم سهمیه بندی کنه بنزین رو، خدا وکیلی کدوم دولت دنیا چنین تصمیمات رو به جلو و خلاقانه ای میگیره؟؟؟
💬 ریش قرمز
▪️#دولت برای جلوگیری از قاچاق سوخت و هدر رفت انرژی می خواهد کارت سوخت را برگرداند...
این یعنی به عقب بازگشتیم، یعنی حتی اگر دولت قبل کار درستی انجام دهد، آن را باید بکوبیم، حتی اگر منافع کشور به خطر بیافتد!؟
💬 محمد امین مهدی پور
▪️دقیقا دو سال بعد از ابلاغ #رئیس_جمهور برای حذف کارت سوخت، کارت سوخت احیا میشود!
وقتی نه با عقل، که با کینه همهی کارهای دولتهای قبلی رو لغو میکنی و فکر میکنی عقل کل هستی، همین میشه. حالا بگیرید مابقی طرحهای خوبی که اینا خرابش کردن !
💬 badieem
▪️دولت تصمیم گرفته بمنظور جلوگیری از قاچاق سوخت، هدر رفت انرژی ومدیریت مصرف، #کارت_سوخت را مجددا احیا واجرا کند؛
این چندسال که متوقف بود؛
دولت داشته به قاچاقچیا حال میداده !؟
یا مصرف انرژی مدیریت نمیشده !؟
یا انرژی ها رو کلا هدر میدادند !؟
💬 Iran_Fordo
@Fars_plus
▪️از خائن تا خیانت در fatf
تصویب اف ای تی اف در مجلس شاید یک خیانت باشد؛ اما تصویب کننده ها هم خائنند؟ خیر. ایندو متفاوتند. ممکن است امری خیانت باشد اما عاملان آن خائن نباشند. خیانت نتیجه عمل است، هرچند فاعل ممکن است عالم به نتیجه نباشد. در روایات داریم که دو گروه نتیجه عمل شان یکیست. حضرت فرمود دو گروه پشت مرا شکستند؛ عالم متهتک و جاهل متنسک.
البته سازندگان یک شنبه بهارستان، میتوانند ازین دو گروه نیز فراتر باشند. بخشی ممکن است نیت اصلاحی داشته باشند اما در مصداق خطا کنند. بخشی ممکن است سیاسی رای داده باشند. بخشی دیگر جاهل به ماجرا باشند. برخی دیگر به وعده های دولت اعتماد کرده باشند و برخی تحلیل شان این باشد که ناگریزیم. دقت کنیم که نتیجه عمل، الزامن بر نیت انطباق ندارد. اتهام خیانت نیاز به تحقیقات امنیتی و اطلاعاتی دارد.
اما چرا اصرار دارم این افراد خائن نیستند؟ سه سطح دلیل وجود دارد.
دلیل اول ملاحظات شرعی است.
نیت خوانی در این سطح خلاف اخلاق و شرعست. در جمهوری اسلامی باید به مسئولین کشور حسن ظن داشت. تعبیر صریح و روشن رهبری انقلاب است.
اما سطح دوم ملاحظات مردمی و اجتماعی است که مهمترست.
خائن دانستن این افراد دو اثر اجتماعی جبران ناپذیر دارد. کسانی که بی محابا اتهام خائنی می زنند حتمن پای عوارض و نتایج این اتهام نخواهند ایستاد.
اثر اول جدا شدن مردم از حاکمیت و بی اعتمادی عمیق به مسئولین است. اتهام خیانت به فرد چه در مجلس و چه دولت، تخریب سهمگین پایگاه اجتماعی یک نهاد است؛ نه یک فرد. اولین سوالی که برای مردم شکل می گیرد اینست که این افراد خائن چطور به این مسند رسیده اند؟ دیگر اینکه چطور به این خائن ها اجازه می دهند همچنان در قدرت بمانند؟ آیا مافیایی از خیانت های تودرتو در قدرت وجود دارد که هم منافع اند؟
اثر قهری چنین تصویری بدترست. جامعه ای که در چنین سطحی دچار بی اعتمادی شود، با هیچ تصمیمی در هیچ سطحی از کارشناسی و نخبگی همراهی نخواهد کرد و این معادل فروپاشی حکمرانی است. مگر ممکن است دولت یا مجلسی بدون سرمایه اجتماعی؟
اما این اتهام اثر یک فرصت طلائی سیاسی-اجتماعی را هم از بین می برد. اتهام خیانت باعث می شود مردم نتیجه اراده خودشان را در حاکمیت نبینند. خیانت هیچ نسبتی با انتخاب مردم ندارد، اما اشتباه یک مسئول روی دیگر از اراده مردم است. خائن دانستن مسئولین اجازه نمی دهد مردم اراده شان را در تصمیم گیری اصلاح کنند. در همین ماجرای اف ای تی اف اگر بگوئید نماینده ها خائنند، مردم می گویند ما که از خائن بودن آنها اطلاعی نداشتیم و اشتباه را گردن شورای نگهبان می اندازند. اما اگر بگوئید اعتقاد و روش اینها اشتباهست و مردم هم نتیجه اش را ببیند، سبک انتخاب شان تغییر می کند.
اما سطح سوم این ماجرا اهمیتش از جهات مختلف بیشتر است.
خائن دانستن مسئولین یک آدرس اشتباه به جامعه متدین و انقلابی ماست. وقتی اسم خیانت می آید دوگانه حق وباطل شکل می گیرد. دوقطبی شمر و امام حسین ایجاد می شود. در چنین دوقطبی حیثیتی و حساسی، سبک رفتاری و تعاملی تغییر می کند. مگر با خائن می شود مماشات کرد؟ این پرسشِ بدون پاسخ باعث می شود جوانان حزب اللهی و انقلابی ما بجای روشنگری بیشتر، یا دچار یاس و افسردگی شوند و یا بدتر از آن نسبت به محکمات انقلاب اسلامی مثل سبک مدیریت رهبری دچار تردید جدی شوند.
جریان انقلابی موتور محرکه آرمانگرایی است. مراقبت و صیانت از این جریان مخلص و معتقد، بر بزرگان انقلاب واجب است. از ابتدا نباید زمین نقدهای کارشناسی و گلایه ها جوری چیده شود که اگر شکستی صورت گرفت، شائبه خیانت و خائنی شکل گیرد. چاره ای اندیشیم؛ مهمتر ازین مهم نداریم.
📝 محسن مهدیان
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️نمایندگان در چه مواردی با رایگیری علنی مخالفت کردهاند!؟
@Fars_plus
▪️ نظرات مخاطبان فارس برای مقاله حسین شریعتمداری که در واکنش به اظهارات اخیر ظریف در مجلس شورای اسلامی نوشته بود: یادتان باشد وزیر خارجه ما هستید!
▪️اتفاقا به نظرم ظریف با اینکه خواسته از تجربه برجام استفاده کنه و مثل دفعه قبل که همزبان با رئیسش اعلام میکردند "تمامی تحریمها و .... بالمره لغو میشه و مشکل آب خوردن هم حل میشه و ..." این دفعه با احتیاط بگه من تضمین نمیدم مشکلات حل میشه که خب قطعا حرف درستیه اما باز هم در قسمت دوم حرفش دروغی مشابه برجام را تکرار کرده است.
اینکه ایشان تضمین میده اگه CFT تصویب نشه آمریکا بهانه پیدا میکنه که مشکل درست کنه در قدم اول درسته اما در قدمهای بعدی دقیقا بزرگترین مشکلات را برای ما ایجاد میکند و دقیقا اصرار اروپا و امریکا به دوستان دولتی و مجلسیشان در داخل مملکت ما! برای تصویب این قانون همین است که بتوانند در آینده برای ما مشکل ایجاد کنند و ما را تحث فشار مضاعف ببرند که نشان میدهد ژست واقع گرایانه آقای ظریف در این وهله هم ژستی دروغین بوده و "خسارت محض ۲" در حال تکرار است....
💬 سید حسین
▪️ دولت روحانی به خاطر عدم کفایت و بی عرضه بودن در رفع مشکلات اقتصادی و هم چنین بی تدبیرهایی که در موارد اقتصادی داشته و خسارت ها و هزینه های زیادی که برای شهروندان ایجاد کرده باید از مردم عذرخواهی کرده و در صدد اصلاح امور و تغییر رویه های خسارت آفرین گذشته خود براید.
💬مهرداد
▪️ای کاش آن دسته از نمایندگان ما که دیروز رای به برجام وامروز رای به CFT وفردا رای به ... دادند حداقل به اندازه آن بچه زرنگ تازه به مکتب رفته بصیرت وآینده نگری وشجاعت داشتند که معلم هرچه به او می گفت بگوالف نمی گفت معلم عصبانی شد گفت بابا الف گفتن که کاری ندارد بگوالف خودت را راحت کن شاگرد برگشت گفت اگر بگویم الف پشت سر آن می گویی بگو ب وبدنبال آن بگو پ واین داستان ادامه خواهد داشت ومن از همان اول الف اسارت رانمی گویم
💬علی از دیار شهید رجایی
▪️آقای ظریف همان یک حرف شما که گفتید آمریکا با یک بمب می تواند کل تاسیسات دفاعی ما را از کار بیاندازد برای تاریخ بس است. ضمن آنکه شما از این حرف برائت نجستید.
برای آقای روحانی هم این حرف که خزانه خالی است و آب خوردن ما هم وابسته به تحریم هاست در تاریخ سند خواهد بود.
💬هادی
▪️آمریکا مگر برای جنایاتش بهانه هم می خواهد تنها بهانه برای آمریکا ضعیف بودن است .مگر آمریکا در روز روشن نیروهای داعش وزخمیهای آنها راجابجا نمیکندمگر آمریکا خودش تروریسم داعش وسایر تروریستها راتجهیز وتامین مالی نمیکندمگر عروسیهای مردم رابمباران نمیکند.مگر عربستان وامارات رابه سلاحهای ممنوعه تجهیز نمیکندظریف اینها راجواب دهد.اسلام سد راه آمریکاست نمی دانم از نظر شما اسلام هم بهانه است ونباید بهانه بدست آمریکا داد
💬ناشناس
🔍 ادامه نظرات مردم را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/bp0w5u
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️این فیلمو میگیرم برای شبکه خوب سعودی من و تو! 😉
💬 مجید قربانی
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾#ویدئوکاست | آیا این حجم بالای نقدینگی، ثروت کشور حساب میشود؟
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾#سرخط_فارس | وضعیت کشورهای دیگر در شفافیت آرای نمایندگان مجلس
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾جهانگیری: هرکس در سطوح مدیریتی کشور خیانت و فساد کرد مُهر خیانت بر پیشانیاش بزنیم و در جامعه معرفی بکنیم.
@Fars_plus
◾#یادداشت | قتل جمال خاشقجی در کنسولگری سعودی در استانبول نوعی بهت جهانی ایجاد کرده. جهانیان تا پیش از این احتمالا مثلا با مشاهده آنچه سعودی در یمن می کند کم و بیش به میزان درنده خویی و سبعیت خاندان حاکم بر ریاض پی برده بودند منتها اینکه که این جماعت تا این درجه احمق هم باشند و بتوانند ترکیبی چنین بدیع از حماقت و جنایت را عرضه کنند، کمی غافلگیرکننده بوده است. ظاهرا داستان به این شکل بوده که خاشقجی به کنسولگری سعودی در استانبول مراجعه می کند و تیمی که ساعتی قبل از ریاض وارد شده بوده تلاش می کند او را با تزریق بیهوش کرده و به ریاض منتقل کند، در این حین درگیری رخ می دهد و خاشقجی کشته می شود. تیم اعزامی هم اوج خلاقیت عملیاتی را به خرج می دهد، جسد روزنامه نگار مفلوک را تکه تکه کرده و در کوچه رها می کنند. فاجعه چنان بود که حتی دولت ترامپ که به سعودی به عنوان بانک مرکزی تروریسم مطلوب خود می نگرد هم نهایتا نتوانست به سکوت ادامه بدهد و نیمچه اعتراضی کرد. اما بحران عمیق تر از این حرفهاست و فی المثل اگر بخواهند ترکیه را ساکت کنند باید امتیازهایی بزرگ روی میز بگذارند. حتی این احتمال هست که یکی از دروغ های شاخدار پیشین درباره ایران را علم کنند تا شاید تخفیفی در آبروریزی فعلی حاصل شود. نکته اما این است که جهان بفهمد سلاخی خاشقجی یک مصداق نادر نیست بلکه یک ‘تیپ ایده آل’ از نحوه عمل روتین سعودی است. دار و دسته بن سلمان اگر دستشان برسد با همه خلق جهان چنین خواهند کرد.
📝 مهدی محمدی
@Fars_plus