▪️اندر باب پر رو بازی رعیت #هفت_تپه!
الیوم راپورت رسیده که گویا جمعی از رعیت قصبات خوزستان که گویا در کارخانه ای تحت عنوان هفت تپه مشغول به کار بوده اند؛چند ماه است مواجب و اجرت نگرفته اند و خرج معاش بر گرده شان فشار آورده ریخته اند جلوی مرکزحکومتی شهر و اعتراض کرده اند. الحق که عجب دوره زمانه ای شده است! در ایام ماضیه رعیت کی اینقدر پر رو و دریده بودند! مسلمان نشوند کافر نبیند که رعیت جماعت بیاید جلوی مرکز حکومت و داد و بیداد کند و بگوید حقم را می خواهم؟ چه جلافتها؟ شیطان میگوید بلند شویم توی این هوا دزدی پاییز برویم توی قصبات خوزستان و حق این رعیت نمک نشناس را بگذاریم کف دستشان!
هیچ کس هم نیست بگوید اگر نبودند مالکان شریف و عزیز زحمتکش کارخانه و اسم تو را در سیاهه کاگران آنجا نمی نبشتند و سال به دوازده ماه را مینشستی توی خانه و یانگوم نگاه میکردی و نان خشک سق میزدی خوب بود. همینکه صبحها از خانه میزنی بیرون و میروی نیشکر میفشری و طی پولوتیکی شکر میسازی کم است؟ همینکه دلی به باد داده و هوایی میخوری و با همکارانت بگو بخند راه میاندازی و دلت وا میگردد کافی نیست!؟ تو نمیدانی همین رجال حکومت و صاحبان کارخانه چه رنجها می کشند؟ تو اصلا میفهمی هر صبح با صدای پیامک واریز سود کارخانه به حساب از خواب بیدار شدن چه رنجی دارد!؟ هیچکدام از شما میدانید باطری کنترل کولر گازی تمام بشود و تا باطری برسد چه گرمایی رییس باید تحمل کند!؟ شما اصلا میدانید چقدر خوردن دنده کباب برای قلب و غلظت خون مدیر سخت است!؟
واقعا خجالت دارد! هرچه این صاحب منصبان سکوت کرده هیچ نمی گویند گذاشته اید به حساب لالمانی گرفتن و بیشتر اعتراض میکنید. نجابت می کنند ایهالناس! هر چه زودتر این سبک مغز بازی ها را کنار گذاشته و به کار و زندگی تان برگردید و کام صاحب منصبان تلخ نکنید وگرنه می آییم همه تان را می ریزیم توی کارون! والا اعصاب نمی!گذارید برای ما! باقی بقایمان دنیا فدایمان!
📝 حامد عسکری | روزنامه جامجم
@Fars_plus
▪️ #کاریکاتور | منو این همه خوشبختی محال! منو از اینجا انداختن بیرون یهخیال!
@Fars_plus
▪️اگر مثل بن سلمان باشی، خاشقجی رو تکه تکه کنی، مردم یمن رو قتل عام کنی و یکدونه انتخاباتم نداشته باشی،
فقط کافیه گاو شیرده باشی آمریکا بهت کاری نداره و کمکتم میکنه!
اما از نظر ترامپ اگر مستقل باشی و باهشون نباشی میشی #ملت_تروریست ایران و اوضاعت فرق میکنه!
💬 علی سیستانی
@Fars_plus
▪️+ خاشقچی به قتل رسید!
- ایران کشور خطرناکیه!
+ خاشقجی در سفارت #عربستان به قتل رسید!
- خب ایران کشور خطرناکیه!
+ خاشقچی در سفارت عربستان به دستور #بنسلمان به قتل رسید!
- خب ما که میگیم ایران کشور خطرناکیه!
💬 Ashkan
@Fars_plus
▪️سه سال قبل تو ترکیه کودتا شد، هنوزم که هنوزه اردوغان داره گله ای بازداشت میکنه؛ اونوقت مذاکره کننده ارشد ما با FATF دنبال تابعیت آمریکا بوده، نهایت برخورد خشن ما اینه که ممنوع الخروجش میکنیم!
اردوغان شاید داره افراط میکنه و زیادی سفت گرفته، اما ما قطعا زدیم تو کار تفریط و شُلیسم!
💬 ایشی زاکی
@Fars_plus
▪️نامه قوه قضاییه درباره ارائه اسناد پولشویی تسلیم ظریف شده است
سخنگوی وزارت امور خارجه، خبر #خبرگزاری_فارس درباره نامه قوه قضاییه خطاب به وزیر امور خارجه برای ارائه اسناد ادعایی خود درباره پولشویی عظیم در کشور را تأیید کرد.
بهرام قاسمی اعلام کرد: امروز (30 آبانماه) نامهای از سوی محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور خطاب به محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ارسال شده که این نامه به دست وزیر رسیده است.
خبرگزاری فارس پیش از این در خبری اعلام کرده بود که قوه قضائیه، نامهای به محمدجواد ظریف نوشته و از وی خواسته است در مهلتی 10 روزه مستندات خود درباره پولشویی در کشور را ارائه کند.
گزارش فارس حاکی از این بود که بر اساس رویه جدید قوه قضائیه، چنانچه کسی ادعایی در خصوص وقوع جرم در کشور داشت، این قوه رسماً نامهای را از سوی دادستانی برای فرد ارسال کرده و از وی میخواهد که ظرف ده روز تا دو هفته، مستندات را برای پیگیری، ارائه کند.
ظریف هفته گذشته در گفتوگویی ویدئویی با یک رسانه، مدعی شده بود که پولشویی عظیمی در کشور در جریان است که این اظهار نظر، واکنش بسیاری از مسئولان را در بر داشت و عده کثیری از کارشناسان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، از وی خواستند تا مدارک و مستندات خود در خصوص این ادعا را به قوه قضائیه ارائه کند تا با متخلفان برخورد شود.
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️رحیمپور ازغدی: شعار #مرگ_بر_آمریکا ، شعاری دینی و منطقی است؛ اگر کسی منطقی و بیطرفانه به جنایات آمریکا در ۱۰۰ سال گذشته علیه ایران، توجه کند خیلی طبیعی مرگ بر آمریکا خواهد گفت/ #برجام نمونه آمریکاشناسی است
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️مستند حقیقت #هفت_تپه
صریح و صمیمی پای درد و دل کارگران زحمتکش نیشکر هفت تپه...
@Fars_plus
▪شماره جدید #خط_حزبالله منتشر شد: زندگی شادمانه
💢 #سخن_هفته: درباره یک دستور مهم دینی و اجتماعی، که معمولا به آن کمتر توجه میشود
❇️ #خبر_ویژه: رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان ناجا: سلام مرا به خانواده شهدای ناجا برسانید
🔰 #معرفی_کتاب: تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب آیتالله جاودان
♨️ #اطلاعنگاشت: حنجرههایی که بلندگوی دشمن شدند
✅ #چهل_سالگی_انقلاب: امیدی که به زندگی برگشت
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪امنیت خودروها در برابر سرقت به روایت یک #دزد!
🔸قفل فرمان کار دزدها را راحت میکند!
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪شوخیهای علی ضیا با بیرانوند
🔹تعجب بیرانوند از کتاب ادبیات فارسی با عکس خودش!
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪تصاویری از شکار تروریستهای داعش توسط پهپاد شاهد ۱۲۹
@Fars_plus
▪#یادداشت | ️بدور از هیاهو؛ درباره بازنشسته ها
تعدادی از مدیران بازنشسته صدا و سیما و برخی وزارت خانه ها، با درخواست مدیران بالادستی و مجوز رهبری در مسوولیت خود ابقا شدند. همین خبر نیز بهانه انتقادات گسترده در رسانه ها شده است. منتقدان به این رفتار رانتی و دور زدن قانون اعتراض کردند.
اما این جنجال از 3 جهت قابل تحلیل است.
یکم از جهت رفتار مدیران بازنشسته.
دوم از جهت تلاش برخی نهادها برای حفظ این مدیران.
و سوم از منظر مجوز رهبری به این افراد و نهادها.
مطابق قانون مجلس، مدیران بازنشسته در مجموعه نهادهای دولتی باید بسرعت از قدرت خداحافظی کنند. قانون روشن است و قابل تفسیر هم نیست. نکته مثبت قانون نیز همین صراحت و نداشتن تبصره هایی است که برای مدیران زیادی خواه مفری ایجاد کند.
اما درین میان یک سوال منطقی وجود دارد.
اگر در یک بخش کلیدی کشور، مدیری لایق تر از آنچه هست نداشتیم چه کنیم؟ نمی خواهید بگوئید که چنین فرضی غیرمنطقی است؟
مثلا فرض کنید در یک بخش فنی در ابعاد ملی یک مدیر بازنشسته داشته باشیم و جایگزین هم به هر دلیل نباشد. چه باید کرد؟
ممکن است بگوئید خب تربیت کنیم. حرف درستی است. دهها انتقاد به سبک نظام مدیریتی ما وارد است، اینهم یکی. اما فی الحال چه کنیم؟
ریسک کنیم؟ کدام عقل سلیمی میپذیرد مثلن در یک بخش امنیتی خطر کنیم؟
ممکن است بگوئید خیلی به ندرت پیش می آید.،سلمنا. ولی اصلش را بپذیریدو جوری رفتار نکنیم که گوئی گوشه وحی سائیده است.
پس سوال اول مربوط به ساختار حکومت است، قرار نیست که یک قانون، بن بست اجرایی ایجاد کند. همین که احتمال را پذیرفتیم باید بدنبال راهکار ساختاری و قانونی بود.
سوال اینست که در چنین مواردی چه باید کرد؟ حالا سه منظر ابتدای متن را مرور کنیم.
اگر قانون مفری داشته باشد، کلا همین یک مفر اجرا خواهد شد و باقی قانون تعطیل میشود. اگر هم مجوز کلی به مدیر بالا دستی داده شود، منشا رانت می شود. پس می ماند حکم حکومتی و مجوز رهبری.
منطق مجوز رهبری برای مستثنی شدن برخی مدیران روشن است. راه قانونی برای عبور از بن بست و گرفتن بهانه کم کاری از مدیران ارشد است.
اما درین چهارچوب تعدادی از نهادها برای چند مدیر بازنشسته شان مجوز گرفتند که یکیش صدا و سیماست. وزارت خانه های اطلاعات و نفت و شورای عالی امنیت ملی و غیره هم در این لیست قرار دارند.
اما آیا حقیقتن این مدیران ابقای شان ضرورت داشت؟ اینجا بحث مصداق است و نهاد مربوطه باید پاسخگو باشد که چرا مدیری که درباره لیاقتش حرف و حدیث است را با هزینه کردن از مجوز رهبری نگه داشته است؟ طبیعی است که رهبری به مدیرش اعتماد می کند، اما آیا این اعتماد مجوز لازم برای هر انتخابی است؟ واقعن بهتر از اینها در میان جوانترها نداشتیم؟
و اما بخش آخر مربوط به رفتارشناسی خود مدیران است. بینی و بین الله ماجرا خدمت است یا قدرت؟ کلاه شان را قاضی کنند که این بی آبرویی نزد مردم، نزد خدا توجیه دارد یا نه!؟
📝 محسن مهدیان
@Fars_plus
▪️آقای رضا پهلوی، طرفداران براندازی و تحریم، این عکسها را خوب نگاه کنید؛ وسط خرابه #ده_ونک! ۴دانشجو پشت یک میز و تعدادی دانشجو و طلبه هم روی زمین! آینده هرگونه تغییر و اصلاح از چنین جمعهایی میآید!
#میدان اینجاست؛ وسط شهرهای ایران؛ نه در استودیوهای بن سلمان قاتل!
#ایران_اینترنشنال
💬 علی علیزاده
@Fars_plus