▪️چند روزنامه زنجیرهای وابسته به یک طیف و یارانههای دولتی اقدام به چاپ مقالهای ملتمسانه برای دادخواهی از مفهوم "آزادی" در مکتب پاخورده لیبرالیسم کرده اند که:« ای امنای لیبرالیسم! به داد امت برجام برسید!»
در پایان هم جامعه لیبرالیسم را به چهارده معصوم شان قسم دادند!
زهی حقارت!
💬 هانی هاشمی
@Fars_plus
▪️#ازشایعه_تاواقعیت | توییتهای ضد ایرانی رئیسجمهور عراق صحت ندارد
برخی از صفحات مجازی مدعی شدند رئیسجمهور جدید عراق در توییترش مواضع ضد ایرانی و ضد مقاومت گرفته است.
در صفحه رسمی «برهم صالح» در توییتر، توییتهایی با این مضمون دیده نمیشود و اساسا وی پس از در اختیار گرفتن قدرت، به تعداد انگشتان دست هم توییت نکرده است.
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ورود نیروهای نظافتچی به کنسولگری عربستان در ترکیه، پیش از بازرسی مقامهای ترکیهای و تحقیق درباره جمال خاشقجی!
@Fars_plus
▪️#یادداشت | تتلو؛ از خبرگزاریفارس تا بیبیسی!
تتلو این روزها مهمان بی بی سی است؛ خیلی ها به خبرگزاری فارس و به کمپین انتخاباتی آقای رییسی انتقاد کردند که چرا سراغ تتلو رفتند. انتقادشان هم بی پایه نیست؛ تتلو چنان مشمئز کننده شده است که احدی حاضر نیست بدنامی و آلودگی اش را تحمل کند. اما دراین باره یک منطق مهم وجود دارد که فارغ از این مصداق خاص، یکبار برای همیشه باید تعیین تکلیف شود. چه آنکه امروز برخی ناجوانمردانه و به اسم اینکه علی علیزاده سابقه ای چنین و چنان داشته است، او و حامیانش را تخطئه می کنند؛ هرچند قیاس ایندو مع الفارق است.
سه نکته مهم دراین رابطه وجود دارد.
یکم | تتلو به بی بی سی دعوت شده است؛ آیا بی بی سی به سابقه این ادم توجه کرده است؟ به آینده اش چی؟ کسی که برای آقای رئیسی تبلیغ کرده است می تواند برای رسانه بریتانیا قابل اعتماد باشد؟ روشن است که این سوال ها مهم نیست. بی بی سی تنها نگاه می کند چه کسی می تواند پروژه رسانه ای و مواضع سیاسی اش را پیش ببرد.
به همین دلیل است که هرکس از جمهوری اسلامی جدا شده، امروز خانه زاد بی بی سی است.
ممکن است بگوئید خبرگزاری فارس و آقای رئیسی فراتر از یک مهمان رسانه ای تحویلش گرفتند. حرف درستی است. اما چرا فراتر؟ مبنای کار چه بود؟
بند دوم مهمترست؛
دوم | وظیفه ما در قبال آدمی که توبه کرده چیست؟ اگر فردی بخواهد در جبهه انقلاب خودش را تعریف کند ما حق داریم او را نپذیریم؟ اگر توبه کرد، حجتی داریم که خدایی کنیم و قضاوت؟
روشن است که از منطق دعوت از تتلو دفاع می کنم نه خود عمل. چرا؟ چون از جزییات آن دعوت بی اطلاعم. اما منطق و صورت دعوت قابل دفاع است. اگر این تلقی وجود داشت که دفاع از یک آدم پشیمان و توبه کرده می تواند او و حامیانش را در داخل انقلاب نگه دارد، نباید کوتاهی کرد.
چرا باید انتظار داشت، کسی غیب بداند و این روزها را پیش بینی کند؟ اصلا بر سرنوشت چه کسی می توان قسم حضرت عباس خورد؟ مگر غیر این است که حال افراد ملاک است؟ بله این احتمال هم وجود داشت که مجدد منحرف شود. اما این احتمال نمی تواند محتمل محکم تری را نادیده بگیرد. استقبال از این ادم در آن روز وظیفه بود و اگر از کنارش ساده می گذشتند خطا.
ممکن است بگویید عده ای خواستند ازتتلو استفاده ابزاری کنند. ممکن است چنین باشد. ولی این ادعا نیاز به نیت سنج دارد که حداقل در اختیار من و ما نیست. منطق بحث چنین است که رفت.
یک قدم جلوتر هم بریم؟ بند سوم مهمترست؛
سوم | اگر کسی توبه نکرده بود چی؟ بازهم حق داریم تحویلش بگیریم؟ بله. اگر مدارای ما در تغییر سرنوشت یک نفر موثرست، نباید کم گذاشت. منطق اسلامی و اخلاقی چنین است ولو اینکه ما در عمل به این مهم کم توجه باشیم. اگر کسی آلوده به گناه است ولی با بها دادن ما احتمال اصلاح در او پیدا می شود، حق نداریم بی اعتنا باشیم.
اشکال زمانیست که بجای جذب افراد، از آنها استفاده ابزاری شود. باید نصرت داد نه اینکه وام دار آنها بود. یکبار از آقای خاتمی سوال کردم چرا آنچه در خفا درباره فتنه می گویید را علنی نمی کنید، صریحا گفت برای اینکه پایگاه اجتماعی من از بهائی ها و رقاصه ها تا متدین هاست. نباید این پایگاه را از دست دهم.
این اسمش وامداری است. واگرنه از تتلو آلوده تر را هم اگر احتمال اصلاح می دهیم باید استقبال کرد و بها داد؛ منطق اسلام چنین است.
📝 محسن مهدیان
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾دبیر اجرایی FATF:
"هیچ تضمینی برای خروج ایران از لیست سیاه FATF نخواهد بود"
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾روایت جانباز مدافع حرم «مصطفی یادگاری» از عنایت حضرت رقیه(س) در زندان داعش
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾#سرخط_فارس | تغییرات جدید دولت بر چه اساسی انجام می شود!؟
🎙 محمد زعیم زاده
@Fars_plus
▪️سوال:چرا مسعود نیلی تاکنون درباره بزرگترین اشتباه دولت حسن روحانی درباره نرخ ارز یعنی اعلام دلار 4200تومانی سکوت کرده؟
مگر او نبود که دولت گذشته را به آموزه های علم اقتصاد رهنمون میکرد؟
کجای دلار 4200تومانی برگرفته از آموزه های علم اقتصاد است؟
چون پست دولتی دارد، باید سکوت کند؟
💬 مهدی مهرپور
@Fars_plus
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️#ویدئوکاست | مسابقه مخربی که بانکهای خصوصی و دولتی آغاز کردند، اما دودش به چشم اقتصاد و صنعت ایران رفت!
@Fars_plus
فارس پلاس
▪️اسمهای عجیب و غریب ثبت شده تا سال ۷۰!👇
▪️اسمهای عجیب و غریب ثبت شده تا سال ۷۰!
سخنگوی سازمان ثبت احوال: به دنبال انتخاب برخی اسامی نادرست و بی معنی در سازمان ثبت احوال «کمیته نام» ایجاد شده و اسامی پیشنهادی خانوادهها در این کمیته بررسی میشود.
انتخاب نامهای عجیب و نامتعارف پذیرفتنی نیست؛اغلب این اسامی قبل از سال ۷۰ انتخاب شده اند.
در بین اسامی منتخب پسران،نام هایی مانند «آرشیو، آسیب، اجباری، اخی، اردوخان، اشتر، اهریمن، باباقلی، بیابانی، ملخ، فضا، فراری، شفتالو، شربت، قطار، قطاری، قسمت، قربانی، کابوس، گشنه، گرگ آقا، بره، بشم، بهداشت، بوشفر، چاه، چراغ، چیتر، زنگی، سرباز، شوجر، علاقه، غم، غارت، فرار، فراموش، گوپال، گمان، لذت، لشکر، للو، ورندل و یتیم» دیده می شود!!!
همچنین برای دختران اسامی نامتعارفی مانند «آشفته، آفت، اجبار، افسرده، باجی، بیزار، پنبه، تعارف، حلوا، خرما، خیار، شربتی، شقیقه، کفتر، نیمکت، قیمتی، همیشه، نوشابه، ییلاق، لوله، لیاقت، لبو، لباء، مشکی، مشکیجان، مغلوبه، مفتول، حاضر، حالتاج، حسرت، حضرت، حبصه، خارا، خابس، پارچه، پاکت، پنیر، پوپول، پولی، انقلاب، اوجق، آمریکا، آلمان، انگلیس، انه، آقابگم، ادامه و اذان» ثبت شده است!!!
@Fars_plus
▪️قطعاً بخشی از مسئولیت ربوده شدن ۱۴تن از نیروهای بسیجی مرزی توسط گروهک تروریستی جیش العدل بر گردن سلبریتیها و خبرنگاران و فعالان سیاسیه؛
همونها که یا از کینه یا از ساده لوحی برای #رامین_حسین_پناهی ها و #محمد_ثلاث ها و #آرش_صادقی ها و باقی تروریستها و مجرمین امنیتی هشتگ زدند!
💬 Ahmad Dastaran
@Fars_plus