فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #روایت | توی بعضی از روستاهای شادگان همه جا را آب گرفته و اصلا خاکی برای احداث سیل بند وجود نداره، نیروهای جهادی با قایق کیسه های خاک رو به یکی از این روستاها می بردن تا حداقل جلوی نفوذ آب به داخل منازل گرفته بشه...
#پای_کار_خوزستانیم
💬 اسماعیل معنوی
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حامد عسکری(شاعر و ترانهسرا) انگشترش را به نیت تهیه اسباببازی برای کودکان سیلزده به فروش گذاشت...
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
34.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #موشن_گرافیک | سلاح شیمیایی
🔸 صدور بیانیه سازمان ملل علیه کاربرد سلاح های شیمیایی عراق برضد ایران ۱۳۶۴
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️ این روزها سی و نهمین سالگرد شکست و خفت آمریکا در صحرای طبس است.
خداوند اراده کرده بود فقط با توفان شن، حقارت آنها را نشان دiد.
ما یک بار جاسوسان فراعنه را در لانه جاسوسی و نوبت دوم، تفنگداران متجاوز آنها را در خلیج فارس تحقیر کردیم. ید الله فوق ایدیهم. دست خدا بالای همه دست هاست.
💬 محمد ایمانی
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه سریال طنز شرایط خاص به دلالان دلار!
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️ دولت آقای روحانی در مقابل فشارهای فزاینده غرب باید راهی برای عمل پیدا کند. سخن گفتن –ولو درشت و سخت- چاره کار نیست گرچه از دولت سخن سخت و درشتی هم شنیده نمی شود. آغاز مقدمات اجرایی برخی از تهدیدهایی که این روزها از قول مقام های دولتی مطرح شده، شروع مناسبی است. دکتر ظریف در نیویورک گفته اگر ایران نتواند نفت صادر کند امنیت خلیج فارس را تامین نخواهد کرد. این چیزی است که امریکایی ها در همین چند روز باید نشانه هایی از آن را در عمل ببینند. تولید چند نشانه کوچک، به هیچ وجه دشوار نیست. درک این نکته که معامله ای که ما در میانه آن قرار داریم یک معامله وحشت است و طرف مقابل فقط به میزانی که بترسد، در محاسبات خود تجدید نظر خواهد کرد، دیگر نباید چندان سخت باشد. مولفه های قدرت ایران، ابزارهای معامله نیست، ابزارهایی برای هزینه مند کردن فشار، و تولید هراس در ذهن دشمنی است که همه امیدش این است که ایران از ترس مرگ خودکشی کند و ابزارهای قدرتش را غیرفعال نگه دارد.
📝 مهدی محمدی
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرهمی بر دل غمدیده مردم سیلزده باشیم...
🔸دعوت حاج مهدی سلحشور از مردم برای کمک به مناطق سیلزده
#کنارتم_هموطن
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️#یادداشت | حذف تلگرام طلایی و سلاح شیمیایی علیه آینده روشن!
بیشتر از بیست و چهار ساعت است که تلگرام طلایی و کمتر از همان ساعت هاتگرام از تلفنهای همراه مردم حذف شده است. اما ظاهرا دعوا با کلیدواژههایی محبوبی مثل #حقالناس که مسئولان امر در صفحات شخصیشان منتشر میکنند آدرس غلط پیدا کرده است و مسئله در حد یک اتفاق برای پوستهی پیامرسان تلگرام نازل شده است!
مسئله اصلی چیست؟ مسئله اصلی، آینده است. چرا؟ به تاریخ توجه کنید: «در قرن 16 كنترل مستعمرات و شمشهاي طلا دو ابزاری بود كه اسپانيا را در صدر قدرتها جا داد؛ قرن 17 هلند از تجارت و منابع مالي سرشار بهره وافي برد؛ در قرن 18 فرانسه با اتكا به جمعيت زياد و ارتش صاحب اقتدار شد در حالي كه در قرن 19 اقتدار بريتانيا برخاسته از تفوق آن در انقلاب صنعتي و نيروي دريايياش بود اما در عصر جدید -عصر اطلاعات- دولتي (يا بازيگران غيردولتي) كه بر اطلاعات سوار باشد پيروز است.» این نگاه جوزف نای تئوریسین امریکایی قدرت نرم است در کتاب آینده قدرت.
او راست میگوید. به زندگی حالایمان نگاه کنید. همه چیز دارد اینترنتی میشود. روزگاری نه چندان دور از موبایلهای هوشمند خبری نبود و امروز یکی از بدیهیات زندگی شده است. روزبهروز روی صفحه گوشیها اپهایی نصب میشود که به زندگی حقیقی مردم مرتبط میشود. این اینترنتیشدن زندگی در کنار همه محاسنش معایبی هم دارد. یکی از معایبش اینست که اگر دقت نشود مثل اسب تراوا عمل میکند. وارد قلعه میشود و قلعه را از درون فتح میکند.
مسئله اصلی اینست؛ شبانه بدون اجازه مردم ایران، یک شرکت امریکایی بهنام #گوگل از گوشی آنها که با مجوز دولت ایران وارد کشور شده -و از این واردات سود سرشار کسب کرده- بدون مجوز همان دولت؛ یک اپلیکیشن حذف میکند. چند وقت پیش هم #اپل کلیه اپهای ایرانی را در گوشیهای خود غیرفعال کرد. ماجرا حذف چند ایکون و اپ از گوشی هوشمند مردم نیست. بلکه پشت سر هر آیکون ایرانیساختهای، هزاران جوان استارتاپی، صدها شرکت نوپای فعال که بر بستر صنایع نوین در حال رشد هستند در معرض ورشکستگی و فروپاشی قرار میگیرند. یعنی تهدیدی برای #آینده_روشن.
#استقلال آرمان اول انقلاب است. عصر جدید، عصر جنگ هوشمند است. دفاع از استقلال هم هوشمندی میخواهد. امروز تجربه شد هشدار چندوقت پیش رهبری در استادیوم آزادی که دشمن از رسانه مانند "سلاح شیمیایی" استفاده میکند. «سلاح شیمیایی را وقتی میزنند، تانک و تجهیزات را از بین نمیبرد؛ تجهیزات میماند و انسانها از بین میروند و از قدرتِ استفادهی از ابزار میافتند... این را کسانی که مسئولیّت این بخش از کشور را -بخش ارتباطات را- دارند، درست توجّه کنند. ما در جلسات حضوری هم به اینها تذکّر دادهایم... حالا هم میگوییم؛ توجّه کنند که آنها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خودش را علیه این مردم به کار ببرد.»
امروز روز #پاسخگویی است!
1. مسئولین ارتباطات چگونه با «شرکتهای واردکننده اینترنت» و خدماتدهنده آن مانند سامسونگ و اپل که کل بازار ایران را اشغال کردهاند توافق کردهاند که به همین سادگی بازار ایران شبانه تهدید میشود؟
2. دی ماه 96 یک پلتفرم بهنام تلگرام حاکمیت ملی را به مخاطره انداخت. آنروزها مسئولان علیرغم مذاکراتشان با آقای دورف در توییتر به یکدیگر ریپلای میزدند. امروز این خدشه بر حاکمیت خودش را به سطح دیوایس و تجهیزات اینترنترسان مانند گوشیهای هوشمند رسانده است. تدبیر مسئولان ارتباطاتی کشور برای مراقبت از استقلال کشور چیست؟
3. آیا کسی مراقب «کسبوکارهای نوپای اینترنتپایه» هست؟
📝 کمیل خجسته
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus