فارس پلاس
👇
◾️کارگر مظلوم نوجوان افغانستانی را احتمالا کارمند شهرداری منطقه سه تهران یا یکی از شرکتهای پیمانکارش مثله کرده، گوشش را با تیغ کنده! چون سرش در آشغال و مشغول زبالهگردی بوده!
عدهای میگویند اگر قالیباف امروز شهردار بود از «شرق» تا غرب عربده میزدند و اعتراض میکردند ولی حالا انگار تمامشان لال شدهاند.
میگویم در ریاکاری لیبرالها شکی نیست. اما رسوا کردن ریاکاری لیبرالها در این موقعیت اگرچه لازم است اما کافی نیست. در این موقعیت و در برابر چشمان ترسیده و نگاه زخم خورده این نوجوان کارگر، این جناح و آن جناح معنای خاصی ندارند. او و به تبع او، همه مظلومان و مستضعفان، نظام و انقلاب را با این استدلال که این ضعیف کُشی کار فلان جناح بوده، تبرئه نمیکنند. اگر ما در کنارشان نایستیم، او و بقیه مظلومان، عقده و نفرت از انقلاب و کلیت نظام را در دل میگیرند و معتقد میشوند آنچه ریاکارانه بوده اصل ادعاهای ما در انقلاب بوده.
افشا کردن رفتارهای دوگانه لیبرالها در این موقعیت اصل نیست و فرع است. برای انقلابیها «اصل» باید عصیان علیه این بساط وحشیانه مستضعف_کُشی و مظلوم کُشی و ضعیف کُشی باشد. اصل باید ایستادن کنار مظلومان و مستضعفان باشد. فارغ از اینکه شهردار و مدیر و قاضی و وزیر و معاون و رییس از کدام جناح و قبیله و دسته و گروهند. «انقلابی» از مصلحت سنجیهای جناحی به دور و با محاسبات سوداگرانه جناحی غریبه است.
دوستانی اشاره کردهاند که این عمل احتمالا توسط کارمندان شرکتهای پیمانکار بازیافت زباله انجام شده. یعنی شهرداری بازیافت شهر را از طریق مزایده به شرکتهای خصوصی برون سپاری میکند و مطلقا «هیچ» نظارتی هم روی انها ندارد تا براساس قوانین کار یا اخلاق اولیه این مردم رفتار کنند. میگویم چه کارمند مستقیم شهرداری بوده باشد چه کارمند غیرمستقیم، فرقی ندارد. روی سخن من کل این روند غیرانسانی است که در تمام شهرداریهای سی سال گذشته هم تکرار شده، روندی که شهر را زیبا و تمیز برای ثروتمندان خواسته به قیمت له شدن ضعیفترین بخشهای جامعه.
📝 علی علیزاده
@Fars_plus
◾️این رزومه «استفان لوون»، نخست وزیر فعلی سوئد است. کل تحصیلات ایشان شامل ۹ سال تحصیلات پایه (ابتدایی و راهنمایی خودمان)، ۲ سال دبیرستان در گرایش اقتصاد و حضور در کالج اجتماعی است که آن را هم بعد از ۱/۵ سال انصراف داده است. بقیه عمرش را هم در صنایع فلزی و جوشکاری کار کرده است. همین!
💬 سالار افشار
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️اول چلچلی ایرانه، کی میگه صورت ما پیر شده
بعد انقلاب مردم تازه، گربه نقشه ما شیر شده...
🎤 اجرای موسیقی «سلام به آینده» با صدای حسین حقیقی در جشن پنج سالگی #دکترسلام
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾بازی با جان مردم در سایه نبود نظارت سازمان غذا و دارو!
داروی تقلبی در بستهبندی شیک!
@Fars_plus
◾️"دیدار معاون وزیر خارجه انگلیس با عباس عراقچی"
تصور کنید اگر جای دو معاون وزیر امور خارجه در این صحنه جا به جا می شد، چه فریاد وامصیبتایی بلند می شد که عزت ایرانی لگد مال شده. اما حالا چه کسی می گوید در حالی که ایران میزبان است، میهمان اینگونه در زمان ورود عراقچی جلوی او خم شده؟!
💬 فاطمه کلانتری
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️حسن خمینی در پیام تبلیغاتی برای ریاست جمهوری روحانی، اردیبهشت ۹۶: 👇
فارس پلاس
◾️حسن خمینی در پیام تبلیغاتی برای ریاست جمهوری روحانی، اردیبهشت ۹۶: 👇
◾️حسن خمینی در پیام تبلیغاتی برای ریاست جمهوری روحانی، اردیبهشت ۹۶:
اقتصاددانهای بزرگ نسبت به توانمندی دولت شهادت دادهاند و همین جان و روح ما را مستحکم میکند که با رای به روحانی آینده را همراه هم رقم بزنیم!
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️آیتالله جنتی خطاب به آملی لاریجانی: آفتابهدزدها را ول کن، دانهدرشتها را بگیر!
@Fars_plus
◾️خبر اول: قیمت دلار از مرز ۱۴ هزار تومان گذشت!
خبر دوم: یک کاسب مقابل شهرداری خودسوزی کرد!
.
.
.
خبر سوم: #پروانه_سلحشوری نماینده مجلس در نطق سالانهش از "لزوم رفع حصر و لغو نظارت استصوابی" برای برون رفت از مشکلات فعلی گفت!😶😐
💬 پریچهر
@Fars_plus
◾️دولت قیمت دلار را به ثبات نمیرساند!
تاجر از بی ثباتی ارز، حاضر به فروش کالای خود نیست!
همان تاجر برای فرار از متهم شدن به #احتکار ترجیح میدهد اولا کالا وارد نکند و درثانی کالای موجود خود را تبدیل به دلار نماید!
با این دست فرمون اگر #دلار بیست هزارتومان را هم رد کند جای تعجب نیست!
💬 جواد آقایی
@Fars_plus
◾️حکم حکومتی برای حجاب؟!
مساله حجاب امروز به جهت فقهی در چه وضعیتی است؟ اشتباه نکنید. اصلن مساله ام وضعیت حجاب یا بی حجابی در جامعه نیست. هرچه هست؛ بماند بعد. بحث بگیر و نگیر را هم نداریم. سوال اینست که به جهت فقهی شل و سفت گرفتن قهریه نظام نسبت به بدحجابی چه حجتی دارد؟
حجاب اختیاری شده است؟ مطابق کدام حکم؟ همچنان اجباری است؟ پس چرا اجرا نمی شود؟ نمی شود برخورد کرد؟ به چه جهت؟ مصالح اجتماعی؟ بسیار خوب. اما همین عمل به مصلحت، حکمش کجاست؟ چه کسی تشخیص مصلحت داده است؟ کدام نهاد عالی رتبه حکم به تغافل داده است؟
ایندست موضوعات حکم شرع می خواهد نه تصمیم فلان مسوول و بهمان مدیر. مطابق کدام قانون به مدیر اجرایی حتا در حد رئیس جمهور اجازه دادند حکم دین را تعطیل کند؟
وارد محتوا نشویم. فرض کنیم به هر دلیل شرایط کشور مناسب برای اجرای سخت گیری در مساله حجاب نباشد. اما نمی شود که بدون حکم جدید رهایش کرد. مگر ممکن است در جامعه ی اسلامی، یک حکم دینی بلاتکلیف باشد؟
مساله حجاب از سپنتا نیکنام که کمتر نیست. یک موضوع خلاف شرع به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت و تکلیفش روشن شد. تکلیف حجاب را چه کسی روشن می کند؟ کدام نهاد متصدی اجرای فقه حکومتی در کشورست؟
یک سوال ساده؛
اساسا کدام بخش حکومت اسلامی به ایندست مسائل فکر می کند و باید فکر کند؟ موضوعات جدیدی که نیازمند اجتهاد بروز و حکم جدیدست را چه کسی یا نهادی پی گیری می کند؟
@mahdian_mohsen
@Fars_plus