◾️"دیدار معاون وزیر خارجه انگلیس با عباس عراقچی"
تصور کنید اگر جای دو معاون وزیر امور خارجه در این صحنه جا به جا می شد، چه فریاد وامصیبتایی بلند می شد که عزت ایرانی لگد مال شده. اما حالا چه کسی می گوید در حالی که ایران میزبان است، میهمان اینگونه در زمان ورود عراقچی جلوی او خم شده؟!
💬 فاطمه کلانتری
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️حسن خمینی در پیام تبلیغاتی برای ریاست جمهوری روحانی، اردیبهشت ۹۶: 👇
فارس پلاس
◾️حسن خمینی در پیام تبلیغاتی برای ریاست جمهوری روحانی، اردیبهشت ۹۶: 👇
◾️حسن خمینی در پیام تبلیغاتی برای ریاست جمهوری روحانی، اردیبهشت ۹۶:
اقتصاددانهای بزرگ نسبت به توانمندی دولت شهادت دادهاند و همین جان و روح ما را مستحکم میکند که با رای به روحانی آینده را همراه هم رقم بزنیم!
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️آیتالله جنتی خطاب به آملی لاریجانی: آفتابهدزدها را ول کن، دانهدرشتها را بگیر!
@Fars_plus
◾️خبر اول: قیمت دلار از مرز ۱۴ هزار تومان گذشت!
خبر دوم: یک کاسب مقابل شهرداری خودسوزی کرد!
.
.
.
خبر سوم: #پروانه_سلحشوری نماینده مجلس در نطق سالانهش از "لزوم رفع حصر و لغو نظارت استصوابی" برای برون رفت از مشکلات فعلی گفت!😶😐
💬 پریچهر
@Fars_plus
◾️دولت قیمت دلار را به ثبات نمیرساند!
تاجر از بی ثباتی ارز، حاضر به فروش کالای خود نیست!
همان تاجر برای فرار از متهم شدن به #احتکار ترجیح میدهد اولا کالا وارد نکند و درثانی کالای موجود خود را تبدیل به دلار نماید!
با این دست فرمون اگر #دلار بیست هزارتومان را هم رد کند جای تعجب نیست!
💬 جواد آقایی
@Fars_plus
◾️حکم حکومتی برای حجاب؟!
مساله حجاب امروز به جهت فقهی در چه وضعیتی است؟ اشتباه نکنید. اصلن مساله ام وضعیت حجاب یا بی حجابی در جامعه نیست. هرچه هست؛ بماند بعد. بحث بگیر و نگیر را هم نداریم. سوال اینست که به جهت فقهی شل و سفت گرفتن قهریه نظام نسبت به بدحجابی چه حجتی دارد؟
حجاب اختیاری شده است؟ مطابق کدام حکم؟ همچنان اجباری است؟ پس چرا اجرا نمی شود؟ نمی شود برخورد کرد؟ به چه جهت؟ مصالح اجتماعی؟ بسیار خوب. اما همین عمل به مصلحت، حکمش کجاست؟ چه کسی تشخیص مصلحت داده است؟ کدام نهاد عالی رتبه حکم به تغافل داده است؟
ایندست موضوعات حکم شرع می خواهد نه تصمیم فلان مسوول و بهمان مدیر. مطابق کدام قانون به مدیر اجرایی حتا در حد رئیس جمهور اجازه دادند حکم دین را تعطیل کند؟
وارد محتوا نشویم. فرض کنیم به هر دلیل شرایط کشور مناسب برای اجرای سخت گیری در مساله حجاب نباشد. اما نمی شود که بدون حکم جدید رهایش کرد. مگر ممکن است در جامعه ی اسلامی، یک حکم دینی بلاتکلیف باشد؟
مساله حجاب از سپنتا نیکنام که کمتر نیست. یک موضوع خلاف شرع به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت و تکلیفش روشن شد. تکلیف حجاب را چه کسی روشن می کند؟ کدام نهاد متصدی اجرای فقه حکومتی در کشورست؟
یک سوال ساده؛
اساسا کدام بخش حکومت اسلامی به ایندست مسائل فکر می کند و باید فکر کند؟ موضوعات جدیدی که نیازمند اجتهاد بروز و حکم جدیدست را چه کسی یا نهادی پی گیری می کند؟
@mahdian_mohsen
@Fars_plus
◾یه زمانی یعنی سال ۶۷ همین زاهدان پزشک که هیچ پرستاراش هندی بودن!
یکی از آشناهامون بخاطر عفونت زخم پا فوت شد اون زمان
اما همین الان بعد از ۳۰ سال زاهدان شده یکی از قطبهای پزشکی ایران!
این اگر تغییر نیست پس چیه؟!
نگذارید مشکلات معمولی باعث بشه عده ای سیاهنمایی کنند
#زابل
💬 Ali sistani
@Fars_plus
▪️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر هیأت دولت از مجموعه تفریحی یکی از بانکها به شدت انتقاد کردند و فرمودند: «بانکها غلط میکنند با پول مردم برای خودشان امکانات درست کنند»؛ دوربین فارس از یک مجموعه تفریحی ـ ورزشی تصویربرداری کرد که شباهت بسیار زیادی با سخنان رهبر انقلاب دارد.
برخی از واکنش های مخاطبان فارس را در ادامه بخوانید:
▪️ بانکها اگر املاک شان را آزاد کنند، مشکل گرانی مسکن حل میشه.
💬محسن
▪️ فقط مجتمع های رفاهی نیست
یادم میاد با چه سختی وام از بانک ... رو داشتم بازپرداخت می کردم
هر وقت که به بانک مرکزیش توی اهواز مراجعه می کردم یا ساختمانش رو عوض کرده بودن یا بسیار بزرگتر بلند تر و نوتر و لوکس ترش کرده بودن
توی دلم بهشون نفرین میفغرستادم که می تونن به مردم بخشودگی بدن ولی ولخرجی می کنن
💬ناشناس
▪️ ماده 23 قانون خدمات مدیریت کشوری: - ایجاد و اداره هرگونه مهمانسرا، زائرسرا، مجتمع مسکونی، رفاهی، واحدهای درمانی و آموزشی ، فضاهای ورزشی، تفریحی و نظایر آن توسط دستگاههای اجرائی ممنوع می باشد.ماده5- دستگاه اجرایی: کلیه وزارتخانه ها، مؤسسات دولتی، مؤسسات یا نهادهای عمومی غیردولتی، شرکت های دولیت و کلیه دستگاه هایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر و یا تصریح نام است از قبیل شرکت ملی نفت ایران، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بانک مرکزی، بانکها و بیمههای دولتی، دستگاه اجرایی نامیده می شوند
💬حسرت
▪️ تمام بانک ها و سازمانهای دولتی و نظامی و بانک مرکزی و وزارت خانه ها و بانک مرکزی و.... کوچک تر یا بزرگتر از این مراکز دارندبزرگترین این جور مراکز که من سراغ دارم مجموعه نوشهر بانک مرکزی - مجموعه محمود آباد وزارت نفت - مجموعه پاسداران بانک مرکزی ، مجموعه ولیعصر سازمان تامین اجتماعی و..... لطفا حالا که گزارش می کنید جامع و کامل بگید که کجاها دارن با بودجه عمومی ولخرجی و خوشگدارنی می کنند.ممنون
💬 مهدی
🔍 ادامه نظرات مردم را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/9d4
@Fars_Plus
فارس پلاس
👇
◾امروز سعید لیلاز اقتصاددان نزدیک به روحانی گفته دلیل وضع دلار فقط و فقط روحانی است.
یادم آمد که لیدرهای جنگ روانی اصلاح طلبان ماهها گفتند بحران اقتصادی محصول حزب پادگانی است و این شائبه را دامن زدند که سپاه با خرید دلار از بازار، بحران مصنوعی ایجاد کرده. هرجا هم بحث روی اقتصاد متمرکز شد، منحرفش کردند و مطالبات مشخص اقتصادی را به سمت مطالبات سیاسی و فرهنگی بردند.
آنها با ایجاد بحرانهای مصنوعی به کلیت نظام این پیغام را دادند که توان افزایش نارضایتی عمومی و بیثبات کردن بیشتر شرایط را دارند و درباره کوچکترین موضوعاتی مثل مائده هژبری و یا وارد نشدن زنان به ورزشگاه، مانور اقتدار دادند.
اینها البته به تنهایی نامشروع نیست. ابزار سیاست مدرن و جناحی نظامهای مردمسالار است. اصولگرایان هم این کار را به بهانههای مختلف کرده و امروز هم بتوانند میکند.
اما جنگ جناحی باید درون خطوط قرمز منافع ملی و امنیت ملی انجام شود و نباید به قیمت قربانی کردن منافع ملی باشد.
باید از دشمن هم آموخت: برغم جنگ سهمگین دموکراتها و جمهوریخواهان امریکا، زمانی که کلیت نظام سیاسی در سال دوهزار به خطر افتاد، دموکراتها جورج بوش جمهوریخواه را که با تقلب انتخاب شده بود پذیرفتند و هشت سال صبوری کردند تا به کاخ سفید برگردند و قیصریه را آتش نزدند.
وقتی یک جناح سیاسی در ایران یعنی اصلاح طلبان مرتب با براندازان دل میدهد و قلوه میگیرد و به نام نمایندگی غیرخودیها برای کلیت نظام سیاسی خط و نشان میکشد و تهدید میکند در صورت اعمال نکردن فوری این یا آن تغییر، فروپاشی و سقوط پیش خواهد امد، مسلم است امیدی به گفتگو و اشتی ملی و توسعه سیاسی درونزا نمیماند. و این دلیل بیست سال انسداد سیاسی ماست
با صراحت میگویم: اگر خرداد نود و شش رییسی یا قالیباف رییس جمهور ایران شده بود و امروز، شهریور نود وهفت، دلار چهارده هزار تومن شده بود، اصلاح طلبان وضع را به حمله مغول تشبیه میکرد و مملکت را بهم میریخت. دقیقا مثل هشتاد و چهار تا هشتاد و هشت. اصولگرا نیستم. یعنی نمیتوانم باشم. اما بعد از برداشتن عینک جناحی، صراحتا میبینم خویشتنداری و تعهد اصولگراها به منافع ملی بیشتر از اصلاحطلبان است.
و معتقد شدهام تعهد اصولگرایان به منافع ملی و نظام، دلیل اصلی عدم محبوبیت نسبی آنها و شکستهایشان در انتخابات است. چرا که افکار عمومی برای رای دادن کسی را ترجیح میدهد که جایگاه اپوزیسیون را اشغال کند و بی توجه به مصلحتهای کلان نظام وعده بدهد و کلیت نظام را بکوبد و به فساد متهم کند
📝 علی علیزاده
@Fars_plus
◾نوشته وزیرمختار آمریکا در سال ۱۳۲۱ (پس از دوران طلایی! رضاشاه):
«ایرانیان در همان زاغههای گلی رقتآور سکنی دارند. هنوز همان پوشاک مندرسی را به تن دارند که شپشهای تیفوس را در زمستان میپروراند. در جنوب تهران، مردم مانند حیوانات در زیرزمینها ،گودالها و مرغدانیها زندگی میکنند»
💬 Amir ebtehaj
@Fars_plus